Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Acceptati pentru teste: BaldaSSarE,Nokia92,Maniak,Cloud,Marco.,[mR].Robby,MarveL,Caps,CoSm1n,Cristi29,Stone,c1uh1,Richard.Capone,Snizel,Hogan

Vor ramane in factiune maximum 5.

Contactati un rank 4+ pentru teste.

Edited by Addyn

Nume in joc:Shadowfax

Level:24

Varsta(reala):17

Sex (masculin / feminin) :masculin

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 3 luni

Factiuni precedente : The Cuneo Family,Fireman/Paramedic ,Taxi Cab Company si FBI.

Rank-ul ultimei factiuni : 2,FBI

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am dorit sa incerc ceva nou.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : FBI,rank 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru ca este o factiune deosebita de celelalte,am prieteni aici si mi-ar placea sa experimentez si eu viata de hitman.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea inamicilor altor persoane in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu,ma inteleg bine cu toti.De cand am fost in FBI ,eu venind mereu dupa ei,mai in gluma,mai in serios,am devenit prieteni.

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore

Nickname-uri anterioare -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/47c35a0bj/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,am gresit parola.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari? :

Edited by Shadowfax90

Nume in joc: TheEmperor

Level: 22

Varsta(reala): 15

Sex (masculin / feminin) : M(masculin)

De cat timp jucati pe server? : de prin septembrie

Factiuni precedente : Fire & Medic Department(3), Police Department(2)

Rank-ul ultimei factiuni : Police Department rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : am iesit pentru ca am vrut sa intru in Hitman Agency

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : cel mai mare rank a fost, rank 3 in Fire & Medic Department

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece stiu foarte bine cu ce se ocupa si cred ca as putea sa ma ocup de contracte.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : rezolvare contractelor (puse de un anumit player care doreste ca, cineva sa fi omorat contra unei sume de bani)

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : desigur

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In timpul scoli 7-8 ore iar in week-end sau vacante 8-12 ore(cand sunt acasa).

Nickname-uri anterioare : Nu am avut

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://samp608a.png[/img]

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3(luat pentru DM)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Nu am alte precizari decat ca sper sa fiu acceptat pentru teste.

Edited by TheEmperor

Nume in joc: Ice_LtbluE

Level: 30

Varsta(reala): 16

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 1 An jumate

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic(x2) , School Instructor , Federal Bureau of Investigations(x2) , National Guard , The Corleone family(x3) , The Barzini family

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 ,The Corleone Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere Demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6 The Corleone Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o agentie Seriosa , Cu Membri buni si o strategie bine conturata ce scote in evidenta calitatile Liderului

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Ucidere unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul ? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-6 ore

Nickname-uri anterioare :-

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta): http://uploadimage.r...64480916461.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Alte precizari? : Nimic.

Edited by LtbluE

Nume in joc: raweL

Level: 18+

Varsta: 16

Sex: Masculin

De cat timp jucati pe server? : 8 Luni

Factiuni precedente : School Instructor, The Paterno Family x3 , The Barzini Family, The Paterno Family, The Cuneo Family, The Stracci Family, The Paterno Family.

Rank-ul ultimei factiuni : The Paterno Family - Rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Doream sa ma alatur unui departamnt sau agentiei.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune : The Paterno Family - Rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este cea mai serioasa factiune, cu membri excelenti

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea unor persone , pentru o suma bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : ~8 ore

Nickname-uri anterioare : z1p. , AndreiONS

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Consider , ramane de vazut.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Asa consider.

Poza cu /stats si skill la detectiv: http://shareimage.ro...4hak60lw1l4.png

Cate warn'uri ai in joc?:0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: Da (Parola gresita x3)

Esti pe BlackList'ul unei factiuni?: Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : O zi buna.

Edited by kiszeNwww

Nume in joc: NighT.MiK

Level: 15

Varsta(reala): 16 ani

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 4-5 luni

Factiuni precedente : The Corleone Family , The Cuneo Family

Rank-ul ultimei factiuni : The Cuneo Family - Rank 1(Picciotto)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Liderul era dezinteresat de factiune.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 1(Ambele)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa ma alatur voua fiindca sunteti o factine serioasa cu mult respact ce nu va bateti joc.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea celor ce au contract.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7

Nickname-uri anterioare : NighT.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click!

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : da , parola gresita

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt

Alte precizari? : Sper sa imi oferi o sansa Addyn

Edited by NB2 NighTuleTz

Nume in joc:noandr3y1

Level:16

Varsta(reala):15

De cat timp jucati pe server? : 4-5 luni

Factiuni precedente : News Reporter,The Barziny Family

Rank-ul ultimei factiuni : 1 in Barzini

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :S-a dat wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : NR,rank 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? Deoarece imi place foarte mult cu ce se ocupa aceasta factiune.Doresc sa intru in agentie de cand am inceput sa joc SAMP pe B-zone.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasineaza oameni pentru o suma de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :4-5

Nickname-uri anterioare : nu am avut

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/256/samp596w.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : unul,deoarece am fost provocat si am ripostat.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari? Daca ma veti accepta nu veti regreta,va multumesc pentru timpul acordat

Nume în joc: BlooD

Level: 15

Vârsta(reala): 15

De cât timp jucați pe server? : 4 luni , dar SA:MP în general de 2 ani

Factiuni precedente : School Instructor , The Corleone Family

Rank-ul ultimei facțiuni : 1 Picciotto (The Corleone Family)

Motivul pentru care ați părasit/ați fost demiși din fosta factiune : Mi-am depus demisia

Cel mai mare rank avut în vreo facțiune (Specifică facțiunea) : 3 (School Instructor)

De ce doriți să vă alăturati agenției? : Vreau sa mă alatur aceste agenții pentru a rezolva un contract astfel încât "x" să nu știe ce l-a lovit.

Cu ce considerați că se ocupa aceasta agenție? : Cu asasinarea lui "x" făcută cât mai silent pe o anumita sumă de bani.

Ști regulile Hitman Agency si ai citit măcar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Întelegeți că suntem o agenție seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-și au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai mulți membrii Hitman Agency?: Nu

Motivul ieșirii / demiterii din Hitman (in caz că ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordați acestui joc, fara afk? : 8-9

Nickname-uri anterioare : -

Considerați că aveți capacitatea de a îndeplini un contract fără probleme? : Rămâne de văzut , eu consider că sunt in stare.

Aveți capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + să apară și /time când e facută) și skill la detectiv: http://imageshack.us...42/samp399.png/

Câte warn'uri ai in joc? (precizează de ce) : 0/3

Ați fost vreodată banat pe vreun motiv anume? (precizează și de ce) : Da , când aveam level 6 parcă , i-am adresat injurături unui player din cauza unor probleme personale.

Ești pe BlackList'ul unei facțiuni? (precizează care) : Nu

Ești dispus sa plătesti să fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizări? : Vă multumesc pentru timpul acordat citirii acestei cereri.

Edited by BloooD

Nume in joc: Razvan14

Level: 50

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? : 2 ani jumate

Factiuni precedente : News Reporter - rank 1 , School Instructor - rank 5 , Yakuza - rank 1 , FBI - rank 2 , The Barzini family - rank 2 , Hitman Agency - rank 2 , The Corleone family - toate rankurile

Rank-ul ultimei factiuni : Don Corleone - (The Corleone family)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am iesit in primul rand deoarece nu`mi placea noua conducere si pentru a incerca ceva nou .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Corleone family - Don Corleone

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Am mai fost aici si mi`a placut, as vrea sa revin

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea playerilor pentru bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: cu r3g3n3sis care nu ma suporta .. stii tu

Ai mai fost membru Hitman : da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Deoarece lexutzu luase lider si nu a dat rankuri pe pile .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : am mai fost in hitman , deci da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/p5btk4f11/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : da, cand mi`a fost spart contul iar acela a bagat cheats . si cand am avut 3/3 warns

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da

Alte precizari? : Razvan Presedinte

Nume in joc: Squiz

Level: 31

Varsta(reala): 14

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : De 2 ani, cu pauze de cateva luni.

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic – Rank 1, Paterno Family – Rank 2, Stracci Family x2 – Rank 1, 2, Cuneo Family – Rank 2, Corleone Family x2 – Rank 1, 3, Barzini Family – Rank 1, National Guard – Rank 1, Police Department – Rank 1, Taxi Cab Company – Rank 1, Tattaglia Family – Rank 1, Federal Bureau of Investigations – Rank 1.

Rank-ul ultimei factiuni : Federal Bureau of Investigations – Rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia ca sa ma alatur acestei agentii.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Corleone Family – Rank 3.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o agentie serioasa, bine organizata si are niste membrii excelenti.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Eliminarea anumitor persoane contra-cost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da, desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-7 ore.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Eu zic ca da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://www.shareimag...y674gvt8ok4.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 , pentru limbaj si DM, cand aveam level mai mititel.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Pentru reclama, cand mi-a fost spart contul.

Esti pe Blacklist-ul la vreo factiune? (Precizeaza factiunea): Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca as fi, da.

Alte precizari? : Sarbatori Fericite !

Edited by Woods

• Nume in joc: Bambuchea
  • Level: 31
  • Varsta(reala): 18
  • Sex (masculin / feminin) : Masculin
  • De cat timp jucati pe server? : 10 luni
  • Factiuni precedente : Tow Truck Company ( Rank 2 ) , The Tattaglia Family ( Rank 2 ) , The Corleone Family ( Rank 1 ) , National Guard ( Rank 2 ) , Federal Bureau of Investigation ( Rank 4 )
  • Rank-ul ultimei factiuni : Rank 4 ( Federal Bureau of Investigation )
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit fosta factiune pentru ca imi doresc sa intru in Hitman Agency.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Federal Bureau of Investigation ( Rank 4 )
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa ma alatur agentiei pentru ca este o factiune serioasa si respectata cu membri activi.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu omorarea persoanelor pentru bani.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu
  • Ai mai fost membru Hitman : Nu
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10 ore
  • Nickname-uri anterioare : -
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/ym7yyzflj/
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -
  • Alte precizari? : Multumesc !

Edited by Bambuchea

Nume in joc: Moartea

Level: 56

Varsta(reala): 18 ani

De cat timp jucati pe server?: 2 ani si 6 luni

Factiuni precedente :Paterno(1) , PD(2rank)

Rank-ul ultimei factiuni : Paterno 1 , dar am stat foarte putin , mai bine as zice Police Department rank 2.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere de demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Stracci lider , NR lider(x2) si sublider la mai multe factiuni

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este una dintre cele mai frumoase si importante factiuni de pe server , imi place foarte mult in aceasta factiune . Mi se pare o factiune adecvata pentru mine.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu asasini platiti , contracte adica .

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da.

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am iesit deoarece am vrut sa ma duc altundeva.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 , depinde de zi , perioada , chef

Nickname-uri anterioare : CreeD , dar nu conteaza asta , Moartea e de baza.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/35/samp004ett.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 de cand eram newbie.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da , dar nu este nevoie.

Alte precizari? : Nu am alte precizari.

Nume in joc:Blue_BlooD

Level:26

Varsta(reala):15 ani.

Sex (masculin / feminin) :Masculin.

De cat timp jucati pe server? :8 luni.

Factiuni precedente :The Barzini Family, Fireman/Paramedic, The Paterno Family, The Corleone Family (x2).

Rank-ul ultimei factiuni :Inainte de wipe rank 3 in Corleone si dupa wipe rank 2 tot in Corleone.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am demisionat pentru a intra in Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Rank 3 Sgarrista in Corleone Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru ca imi place cu ce se ocupa si pentru ca este cea mai serioasa si activa factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu contracte, antrenamente, sedinte si event'uri.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da, deja l'am invatat.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata.

Ai mai fost membru Hitman :Nu, de aceea vreau sa incerc.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :Cel putin 4-5 ore, iar in weekend mai mult.

Nickname-uri anterioare :Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/nws63z2i9/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Da, o singura data pentru 3/3 warn'uri, cand eram newbie ..

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu ma aflu pe niciun Black List.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Desigur.

Alte precizari? :Multumesc pentru atentie si sper sa fiu acceptat.

Edited by Blue96

Nume in joc: L.e.x

Level: 47+

Varsta(reala): 16ani

De cat timp jucati pe server? : aproximativ 2 ani

Factiuni precedente : Taxi,Paterno Family, Tattaglia Family, Cuneo family, Police Department, Corleone family,Stracci Family,F.B.I.

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 Corleone.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Deoarece Hitman Agency este factiunea mea preferata si imi place sa rezolv contracte!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu uciderea jucatorilor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Inactivitate.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7ore

Nickname-uri anterioare : [biS]L.E.X

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Bineinteles.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us...5/samp591b.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : -

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Am luat ban pe cand era Admbot-ul stricat si mai luasem ban pt 3/3 warn la level 10.

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat!

Edited by L E X

Nume in joc: KenV

Level: 29

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server? : 3 ani

Factiuni precedente : Taxi Cab Comapny ; The Corleone Family, The Patero Family, Police Departament - transfer Federeau Bureau Off Investigation; National Guard, The Tattaglia Family, Firenman/Paramedics; News Reporter, The Stracci Family; School Instructor ; Hitman Agency,.

Rank-ul ultimei factiuni : Hitman Agency => Rank 2 (Marksman)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am luat ban.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 - The Stracci Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune dorita de tot serverul. Imi place aceasta factiune, si vreau sa fac parte din ea.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omoara oameni pentru o anumita suma de bani.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : S-a schimbat leaderul, si vroiam sa incerc ceva nou.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Aproximativ 6-10 ore.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://shareimage.ro...hxoacrrd73g.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru afaceri cu euro.

Alte precizari? : Sper sa fie un raspuns pozitiv, Sarbatori Fericite la toti!

Aceasta cerere este pentru Vito.Corleone, i-a spart cineva contul de pe forum si m-a rugat sa fac eu cererea.

Nume in joc: Vito. Corleone

Level: 41

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server? : 3 ani

Factiuni precedente : Toate Factiunile

Rank-ul ultimei factiuni : Don Corleone - Rank 6

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : m-am lasat

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Don corleone.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place de leader.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : kill people for money again!

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Demisia sau am fost demis, una dintre aceste doua.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Aproximativ 7-8 ore.

Nickname-uri anterioare : Danu95

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/bxupz4br5/

Alte precizari? : Addyn iti urez sarbatori fericite sa fi alaturi de cei dragi. Mult succes.

Edited by K e n V

Nume in joc: taryd0n

Level: 35 cu rp de 40

Varsta(reala): 19 ani

De cat timp jucati pe server?: Un an si jumatate

Factiuni precedente : S.I Rank 5, Taxi Rank 2, Stracci Rank 1

Rank-ul ultimei factiuni : 3 S.I (dupa schimbarea liderului)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : School Instructor rank 5

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este dupa parerea mea ce-a mai dorita si mai importanta factiune de pe server. Cred ca aceasta factiune se potriveste felului meu de a fii.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu efectuarea contractelor puse de jucatori. Sunt asasini platiti.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 6-7 ore, acum depinde si de zile, in zilele liber acord foarte mult timp samp-ului

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/33/samp030hn.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 pentru /q on /tie (sa intamplat ca in acelasi timp cand eu eram rapit pe samp sa fie o pana de curent la mine in cartier)

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da , dar nu este cazul.

Alte precizari? : Sunt foarte increzator ca voi face o treaba buna in cazul in care voi fi acceptat

Nume in joc: Bullz007

Level: 37.

Varsta(reala): 15 ani.

De cat timp jucati pe server? : 1 An+.

Factiuni precedente :School Instructor (Rank 4), Fireman/Paramedic (Rank 1), News Reporter (Rank 1), Taxi Cab Company (Rank 4), Federal Bureau of Investigations (Rank 5).

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 5 (Section Chief) in Federal Bureau of Investigations.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere de demisie din dorinta de a incerca ceva nou.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 in Federal Bureau of Investigations.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc sa ma alatur agentiei pentru a rezolva contracte si pentru ca vreau sa devin un asasin.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia rezolva contracte semnate de ceilalti jucatori pentru o anumita suma de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Cu siguranta.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu am avut.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :---

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 Ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut alt nickname.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da, consider acest lucru.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://shareimage.ro...zt9dtr4csbf.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, odata de catre Gabb (nu-mi mai amintesc clar motivul, ceva legat de ip), odata de Bobo (am fost demis din NR si am cazut din gol, credea ca am cheats.) si de catre Alexander (mi-a fost spart contul).

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe blacklistul unei factiuni.

Alte precizari? : Nimic.

Nume in joc: UnnIvErSaLL

Level: 33

Varsta(reala): 17 ani

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 3 luni

Factiuni precedente : Fire & Medic Department, The Cuneo Family, School Instructor, Tow Car Company(x2), News Reporter, Taxi Cab Company(x2), The Corleone Family, The Barzini Family.

Rank-ul ultimei factiuni : The Barzini Family - rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost demis din mai multe certuri cu un membru.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : School Instructor - rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este singura factiune pentru care m-as reapuca serios de sa:mp, motivul principal fiind acela ca este foarte multa actiune. De asemenea pentru ca ocupatia este foarte role-play, iar colectivul este unul foarte linistit, matur, decent, cu care nu am mai avut antecedente.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor contra cost, de preferat intr-un mod cat mai silentios posibil.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da, acesta este unul dintre motivele pentru care vreau sa intru in Hitman Agency.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : De la 5 ore in sus.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Consider ca sunt capabil.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/xb1d2x5rv/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 Unu' pentru Limbaj cand aveam un level mai mic, si al doilea pentru DM.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : DM aiurea si limbaj (In trecutul indepartat)

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: In cazul in care as fi pe vreun blacklist, plata acestuia nu ar fi o problema.

Alte precizari? : Multumesc anticipat pentru timpul acordat.

Nume in joc: NokS

Level: 30-31

De cat timp jucati pe server? : De aproximativ 1 an

Factiuni precedente : News Reporter ; Patterno Family,Corleone Family,Stracci Family,F.B.I,P.D.,Taxi Cam Company. School Instructor

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 in P.D.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am dorit sa intru in H.A

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 in School Instructor

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca,dupa parerea mea este cea mai frumoasa factiune

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Ma inteleg foarte bine cu toti membrii.

Ai mai fost membru Hitman : Pe acest server nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In jur de 5-7 ore

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://www.driveuplo...nfo/pm-NGPT.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 Deoarece a mdat report la level 1 cu"mi-a furat masina"

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu,deoarece m-am comportat civilizat cu toti playerii.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca voi fi,da

Alte precizari? : Multumesc Anticipat!!!

Edited by NokS

Hitman_Agency_v3.png

Nume in joc: RydeR

Level: 35

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server? : 2 Ani cu mici pauze

Factiuni precedente : Corleone Family- Rank 1 ; Barzini Family- Rank 1 ;News Reporter - Rank 2 ; Cuneo Family -Rank 3; Taxi Cab Company- Rank 1, Federal Bureau of Investigations - Rank 1 Paterno Family - Rank 1 , Tattaglia Family - Rank 1.

Rank-ul ultimei factiuni : Tattaglia Family - Rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru ca am vrut sa ma alatur acestei Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Cuneo Family - Rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : In tot acest timp in care am jucat pe B-Zone, Hitman Agency mi sa parut o factiune unita, serioasa si activa.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-8

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Cu Siguranta

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:http://imageshack.us...4/samp263n.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 Luate acum mult timp cand eram un incepator al Acestui Server.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am luat pe motiv de Scriere Password cu Caps Lock.

Esti pe Blacklist-ul la vreo factiune? (Precizeaza factiunea): Nu.

Alte precizari? : Multumesc Timpului acordat.

Edited by x RydeR x

•Nume in joc: DarkestwraTh

•Level: 20

•Varsta(reala): 17

•Sex (masculin / feminin) : Masculin

•De cat timp jucati pe server? : In jur de 1 an.

•Factiuni precedente : Federal Bureau of Investigation - Rank 2 , National Guard - Rank 1 , Fireman / Paramedic - Rank 3 , The Paterno Family - Rank 1 , The Cuneo Family - Rank 1 .

•Rank-ul ultimei factiuni : Federal Bureau of Investigation - Rank 2

•Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe.

•Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Fireman / Paramedic - Rank 3

•De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur acestei agenti deoarece ar fi o experienta noua pentru mine.

•Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu omorarea persoanelor contra unei sume de bani .

•Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da , am luat la cunostinta regulamentul , info , orders & Agency skins.

•Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

•Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu , mereu i-am respectat pe cei din aceasta agentie.

•Ai mai fost membru Hitman : Nu.

•Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

•Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de zi , dar deobicei 4-5 ore pe zi .

•Nickname-uri anterioare : -

•Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur. Cat timp am fost in NG & F.B.I am invatat cate ceva .

•Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

•Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us.../samp092qg.png/

•Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

•Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am primit niciodata ban.

•Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

•Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este cazul.

•Alte precizari? : Addyn sper sa imi acorzi o sansa .

Edited by darkestwrath

•Nume in joc: PopaAdrian

•Level: 40

•Varsta(reala): 17

•Sex (masculin / feminin) : Masculin

•De cat timp jucati pe server? : Aproape 2 ani.

•Factiuni precedente : Taxi Cab Company, The Stracci Family, The Paterno Family, The Barzini Family, Federal Boureau of Investigation, National Guard, Tow Truck Company

•Rank-ul ultimei factiuni : 2

•Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Sa intru in hitman.

•Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Taxi Cab Company - rank 6

•De ce doriti sa va alaturati agentiei? : In primul rand nu am fost niciodata, iar in al doilea rand cosider ca este cea mai serioasa factiune.

•Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea persoanelor in schimbul unei sume da bani.

•Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da.

•Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

•Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

•Ai mai fost membru Hitman : Nu.

•Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

•Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore.

•Nickname-uri anterioare : -

•Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

•Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

•Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://www.2shared.c.../sa-mp-063.html

•Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (/ad aiurea)

•Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am primit niciodata ban.

•Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

•Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este cazul.

•Alte precizari? : Sarbatori fericite.

Edited by Popa Adrian

Nume in joc: FunyX

Level: 22

De cat timp jucati pe server? : aproximativ 6 luni

Factiuni precedente : Tow Truck Company - rank 1 ; The Corleone Family - ramk 2 ; Fireman Paramedic - rank 1; F.B.I. - rank 3

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 3 (supervisory special agent) F.B.I.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 F.B.I.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place cu ce se ocupa si doresc sa ma mentin cat mai mult in aceasta factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8 ore

Nickname-uri anterioare : Nu

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/10/gtasa2011122121090870.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 - /ad nu faceam parte din Corleone Family

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este cazul

Alte precizari? : Sunteti o factiune bine organizata si va doresc mult succes in continuare. Sa o tineti tot asa !

Edited by Funyx

Nume in joc: Tonyy

Level: 31

Varsta(reala): 20

De cat timp jucati pe server? : 2 ani

Factiuni precedente : Taxi,NR,S.I,TCC, PD,FBI,NG,Cuneo,Paterno

Rank-ul ultimei factiuni : 3(Senior Instructor)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Vreau sa incerc ceva nou

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 (Shift Supervisor) Taxi

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : As dorii sa ma stabilesc intr`o factiune permanent daca este posibil si consider ca hitman ar fi factiunea care mi`se potriveste

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omoara oameni pentru o anumita suma de bani cand un player pune contract pe un alt player!

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-5 ore

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/580/samp040yd.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, o mica neintelegere cu Oasis

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca ar fi nevoie, da as fi dispus!

Alte precizari? : Sper sa imi acordati o sansa sa ma alatur voua!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.