Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: iuliaaa

Level: 31

Varsta(reala): 15 ani

Sex (masculin / feminin) : Feminin

De cat timp jucati pe server? : 1 an jumate..( pauze )

Factiuni precedente : Toate Mafiile , Police Department x2 , National Guard , F/M Department , Taxi Cab Co. , News Reporter.

Rank-ul ultimei factiuni : 1 ( a fost wipe..si nu am avut ocazia la un rank mai mare )

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : WIPE ( CORLEONE FAMILY )

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Taxi Cab Co. , Stracci Family , F/M Dep. [ Rank 2 ]

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este visul meu...de cand m-am alaturat comunitatii.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinari in mod ''Silent''.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Din pacate nu...sper sa reusesc acum.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-8 ore.

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/GIKxh

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Va multumesc..si sper sa reusesc de data aceasta.

Edited by Julia Jones

Nume in joc: Mefx

Level: 41

Varsta(reala): 17 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 1 an si cateva luni.

Factiuni precedente : The Paterno Family(x5)/The Stracci Family/Federal Bureau of Investigation(x2)/The Tattaglia Family/The Corleone Family

Rank-ul ultimei factiuni : 2 - Federal Bureau of Investigation

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere demisie, pentru a aplica aici.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : rank 3 - Paterno Family (x3)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur agentiei deoarece imi place cu ce se ocupa si vreau sa rezolv cat mai multe contracte.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea unor persoane contracost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da, desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i1058.photobucket.com/albums/t412/Mefxx/sa-mp-047.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru licitatie si Jail Evade (BUG).

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, nu este cazul.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

2v3g3ns.png

Nume in joc: KeviN.

Level: 47.

Varsta(reala): 15 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : De 2 ani.

Factiuni precedente :

Taxi Cab Company de 3 ori. ( Lideri : ZuZu , ZuZu , ZuZu , Dienutza ) - Rank 1, 1, 2,1.

News Reporter de 2 ori. ( Lideri : UnknownX , UnknownX ) - Rank 1, 3.

Tow Truck Company de 2 ori. ( Lideri : [F4L]balon. , Vinnie. ) - Rank 1, 2.

Fire & Medic Departament 1 data. ( Lideri : ALLEN ) - Rank 1.

The Stracci Family de 3 ori. ( Lideri : [F4L]Blade. , Jack , ShinyShadow ) - Rank 1, 2, 3.

The Barzini Family 1 data. ( Lideri : [F4l]Oasis9. ) - Rank 1.

The Tataglia Family 1 data. ( Lideri : TheEmperor. ) - Rank 1.

The Corleone Family 1 data. ( Lideri : ChevChelios ) - Rank 1.

Police Departament de 3 ori. ( Lideri : Kelton , FlameS ) - Rank 2, 2, 1.

Hitman Agency 1 data. ( Lider : Addyn ) - Rank 1.

Rank-ul ultimei factiuni : The Tattaglia Family - rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am plecat fiind ca nu mai aveam timp de waruri , incepuse liceul si in + nu mai suportam abuzerii.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 - News Reporter , 3 - The Stracci Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca aceasta factiune a fost , este si va fi preferata mea. Iar eu consider ca a intra in Hitman Agency este o adevarata provocare pe care sunt onorat sa o accept .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am fost demis, fiind ca cineva pe care il consideram prieten a vorbit aiurea.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore.

Nickname-uri anterioare : ALeXy29.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click here !

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Nu am.

2lo10o.png

Nume in joc: Castellano

Level: 45+

Varsta(reala): 24 ani

Sex (masculin / feminin): Masculin

De cat timp jucati pe server?: Aproape 2 ani.

Factiuni precedente:

Fire&Medic Department

Taxi Cab Company

F.B.I. - Rank

School Instructor

The Barzini Family

The Cuneo Family

The Paterno Family

National Guard

The Tattaglia Family

Rank-ul ultimei factiuni: Rank 2 - Tattaglia Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Pentru a aplica in Hitmen Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Rank 5(Fire&Medic Department)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc de foarte mult timp sa intru aici,simnt ca aici imi este locul,imi place foarte mult cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da

Ai mai fost membru Hitman: Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Am facut o greseala,si vreau sa demonstrez ca nu se va mai repeta.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 9 - 10 ore.

Nickname-uri anterioare: Gamerone

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us...0926202214.jpg/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Da de foarte mult timp pentru bug abuse.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu

Alte precizari?: Sper sa mi se acorde o a 2 a sansa,astept de foarte mult timp acest lucru.Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by Castellano

Nume in joc: Kruzz

Level: 28

Varsta(reala): 18 ani

De cat timp jucati pe server? : De 3 ani cu pauze

Factiuni precedente : Taxi Cab Company(rank 3) ; Police Departament(rank 1) ; The Stracci Family(rank 1)-wipe ; The Paterno Family(rank 2) ; The paterno Family(rank 2) ; The Barzini Family(rank 1) ; Taxi Cab Company(rank 2)-wipe

Rank-ul ultimei factiuni :2

Motivul pentru care ati parasit/ ati fost demisi din fosta factiune : A plecat liderul si s-a dat wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 in Taxi Cab Company

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place cu ce se ocupa

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitmen Agency se ocupa cu asasinarea playerilor cu contracte in schimbul unei sume de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai mai fost membru Hitman : nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6 ore

Nickname-uri anterioare : GroveCatalin ; [DL]Catalin

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/n16o3vd8r/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da...cont clona

Alte precizari? :

Nume in joc: Nick47

Level: 29

De cat timp jucati pe server? : De 1 an.

Factiuni precedente : Taxi x2, Stracci x2, Cuneo x2, Paterno, Fire & Medic, School Instructor, Police Department, National Guard, Barzini.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat deoarece se schimbase liderul iar treaba nu mai mergea atât de bine pe cât mă aşteptam.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Taxi - Rank 3.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau să ajut la îndeplinirea contractelor.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea playeri-lor în schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4-5 ore cu şcoala...

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da, desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click here !

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, dar a fost o greşeală de ID.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : -

Alte precizari? : Mulţumesc !

117h3pj.jpg

Nume in joc: AdriaN17

Level: 24

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server? : 9 luni

Factiuni precedente : News Reporter(rank 1), Tattaglia Family(rank 1), Stracci Familyx2(rank 2), National Guard(rank 2).

Rank-ul ultimei factiuni : 2(National Guard)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Urma sa plec in vacanta si am preferat sa imi dau demisia si sa eliberez locul ocupat pentru a ajuta factiunea.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 (Stracci Family si National Guard)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este cea mai interesanta factiune si imi place cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinari.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/kd6gzhbpn/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 (deathmatch pe un prieten)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 3 warn-uri (la inceput cand nu stiam foarte bine regulile servarului si jucam destul de des zaruri) si ban 1 zi pentru deathmatch.

Alte precizari? : -

Edited by Adrian17

• Nume în joc: SpeeeDyzOr
  • Level: 27+
  • Vârstă: 17 ani.
  • Sex: Masculin.
  • De cât timp jucați pe server?: Octombrie 2010.
  • Facțiuni precedente: Taxi Cab Company (3), Cuneo Familly (1), Barzini Familly (1), Stracci Familly (1), Police Departament (1), Corleone Familly (1,2,3)
  • Rank-ul ultimei facțiuni: Rank 2 - Corleone
  • Motivul pentru care ați părăsit/ați fost demiși din fosta facțiune: Schimbarea liderului.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune: Rank 3 Taxi,Corleone.
  • De ce doriți să vă alăturați agenției?: Pentru ca imi place cu ce se ocupa aceasta organizatie.
  • Cu ce considerați că se ocupă această agenție?: Se ocupa cu asasinarea unor tinte contra unei sume de bani.
  • Ști regulile Hitmen Agency și ai citit măcar odată Info, orders and Agency skins?: Da.
  • Înțelegeți că suntem o agenție serioasă de asasini și glumele și prostiile nu-și au rostul?: Da, desigur.
  • Ai avut antecedente cu unul sau, mai mulți membrii Hitmen Agency?: Nu.
  • Ai mai fost membru Hitman : Nu.
  • Motivul ieșirii / demiterii din Hitmen Agency: -
  • Câte ore pe zi acordați acestui joc, fără afk?: 7+.
  • Nickname-uri anterioare : -
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.
  • Poza cu /stats si skill la detectiv: http://i.imgur.com/yzkYS.png
  • Cate warn'uri ai in joc?: 0/3.
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : -
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.
  • Alte precizari? : Multumesc pentru atentia acordata.

Nume in joc:Pitiku

Level:30+

Varsta(reala):17

De cat timp jucati pe server? :un an si ceva

Factiuni precedente : Stracci , Cuneo , Barzini , FBI (2x) , Tattaglia.

Rank-ul ultimei factiuni :Tattaglia rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Personale ...!

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 (FBI)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place foarte mult aceasta factuine .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea playeri-lor în schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu.

Ai mai fost membru Hitman :nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :-

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Pai in general 10 -14 ore .

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/OCpGq.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList? -

Alte precizari? :Va multumesc si o seara placuta :)

Edited by Pitikuuu

Nume in joc: Dragos

Level: 40+

Varsta(reala): 17 ani

De cat timp jucati pe server? : De 1 an si cateva luni.

Factiuni precedente : Hitmen Agency, FBI, Police Department, National Guard, School Instructor, The Corleone Family.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 - The Corleone Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Hitmen Agency - rank 3 & FBI - rank 3.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece am mai fost aici si stiu cum este. Atmosfera este una buna, membrii la fel, cu alte cuvinte, este una dintre cele mai speciale factiuni de pe server.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea jucatorilor in schimbul unei sume de bani.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am vrut sa incerc ceva nou.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Aproximativ 3-4 ore pe zi, consider ca este suficient.

Nickname-uri anterioare : Dragos1995

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, a fost o neintelegere intre mine si un prieten, este o poveste mai complicata, insa daca este necesar o sa-ti explic prin PM situatia completa.

Alte precizari? : Mulţumesc anticipat!

Nume in joc: Dienutza

Level: 38.

Varsta(reala): 17 ani.

Sex (masculin / feminin) : Feminin.

De cat timp jucati pe server? : 16 iunie 2010.

Factiuni precedente : Tow truck Company, Hitman Agency, Barzini Family, National Guard, Police Departament, Taxi cab Company,

Rank-ul ultimei factiuni : Taxi Cab Company - Rank 6 (leader)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am lasat aceasta functie deoarece intervenise monotonia si pentru dorinta de a intra aici.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Taxi Cab Company - Rank 6 (leader)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Am mai facut parte din aceasta factiune, imi plac foarte mult provocarile si vreau sa incerc noul update (sniper).

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor persoane in schimul banilor.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : A fost acum mult timp, dar din cate imi aduc aminte cred ca din cauza unor neintelegeri cu fostul lider.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 4-6 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/ZMosj.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0 din 3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Teleport Hack (/towcar) si pentru ca am gresit parola.

Alte precizari? : Multumesc!

Name the game: c0ws

Level: 24

Age (real) : 15

Gender (male / female): Male.

How long play on the server? : 1.5 Years.

Previous factions: News Reporter / Cuneo Family / PD / Paterno Family / PD / Corleone Family / Taxi / NG

Rank last factor: 1

The reason you left / were you fired the former Factor: Did not pass the test period.

Had the highest rank in any faction (faction Specify): 1

Why you want to join the agency? : Kill anyone on the contracts and be successful.

Why do you think dealing with this agency? : Snipers and skill. Also accuracy is mandatory.

Hitman Agency You know the rules and read at least once Info, orders and Agency skins? : Yes.

You understand that we are an agency of assassins seriousness and jokes and stupid not to have the point? : Yes.

You had a history of one or more members of Hitman Agency?: no.

Have you ever been a member Hitman: no.

Reason exit / dismissal of Hitman (in case you've been): -

How many hours per day give this game without afk? : 4-5 Hours

Previous nicknames: -

Consider that you have the ability to perform a contract without problems? : Yes.

You have the ability to write grammatically correct? Yes.

Picture of / stats (+ mandatory civil occur / time when it is done) and detective skills to: http://i.imgur.com/SDEts.png

Warn'uri many of the game? (specify why): 1/3 DM

Have you ever been banned from any particular reason? (states and why): 2 day ban for spamming and 1 day ban for DM.

You're a BlackList'ul factions? (specify which): No.

Are you willing to pay to be removed from the eventual BlackList?: Yes.

Other specifications? : I'll be the best hitman!

Edited by Lord Cows

2lo10o.png

Nume in joc: LuNg

Level: 21

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server? : 10 luni.

Factiuni precedente : Taxi Cab Company , School Instructor , School Instructor , School Instructor , Federal Bureau Of Investigations , Police Departament (, The Stracci Family ..

Rank-ul ultimei factiuni : The Stracci Family - rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Dorinta de a intrat in Hitmen Agency .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : School Instructor - rank 5 .

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o agentie respectata, plina de discplina si imi place cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani .

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bineinteles.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu .

Ai mai fost membru Hitman?: Din pacate, nu .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore .

Nickname-uri anterioare : Nu am avut .

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Eu zic ca da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/ldymgfvvn/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 - /ad aiurea .

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : O singura data. Un player a facut kamikaze si i-am spus ca va primi ban.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe BlackList .

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da .

Alte precizari? : Succes tuturor !

Edited by LuNg

Nume in joc: TohaNeaNu

Level: 62

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? : 3 ani.

Factiuni precedente : PD/FBI ,Cuneo,Barzini,Paterno,Corleone,Tattaglia,Stracci, Taxi,TTC,Hitman Agency.

Rank-ul ultimei factiuni : 2 Paterno Family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Sa ma intorc acasa in Agentie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Lider TTC si sublider Cuneo.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc sa ma intorc acasa, este una dintre factiunile in care am avut cele mai frumoase momente de cand joc pe acest server.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am plecat in Paterno iar peste scurt timp am fost ales Lider TTC.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5ore +

Nickname-uri anterioare : Tohaneanu_Vlad

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://s16.postimage...p/sa_mp_458.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : O data pentru DM.

Alte precizari? :

Edited by TohaNeaNu

Nume in joc: aLex.BiBii

Level: 45

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? : 1.5 year .

Factiuni precedente : Corleone Family rank 1 , Police Department rank 6 , Hitmen Agency rank 1 , Tattaglia Family Rank 2 , Corleone Family Rank 1 , Police Department rank 1

Rank-ul ultimei factiuni : Police Department rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : I didnt have time for PD .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Police Department Sub leader

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : I was in H.A but I left . Now I want to come back because after Updates I think it's one of the best factions .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Performing silent contracts .

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : I left because I wasn't used to the style of H.A .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4-5

Nickname-uri anterioare : N-am .

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/4qtuumrnz/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 3-4 Months ago I got 3/3 Warns

Alte precizari? : Bafta .

Nume in joc: Cedryk

Level: 31

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : Aproape de cand s-a deschis

Factiuni precedente : NR-rank6, FBI-4, PD-1, Corleone-2, Tattaglia-4, Barzini-1, Tattaglia-2, Hitman Agency-1,1,2,1, Paterno-1 si mai sunt...nu mi le amintesc pe toate

Rank-ul ultimei factiuni : 2-The Tattaglia Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Dorinta de a reintra in Hitman.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Lider-NR

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place cu ce se ocupa

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea playerilor pe care a fost pus un contract contra unei sume de bani

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Demisie

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4

Nickname-uri anterioare : Jeff,Ace.Capone

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/s19692ucj/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 - /q somatie cop, /ad

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : MoneyChat-AdmBot stricat

Alte precizari? :

Edited by Cedryk

• Nume in joc: EuGen90
  • Level: 22 + [ 142 / 92 ]
  • Varsta(reala): 21 .
  • Sex (masculin / feminin): Masculin.
  • De cat timp jucati pe server? : Un an si trei luni.
  • Factiuni precedente :
  • Fire & Medic Department
  • News Reporter
  • News Reporter
  • Fire & Medic Department
  • Federal Bureau of Investigations
  • The Tattaglia Family.
  • Rank-ul ultimei factiuni : 1.
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia, deoarece as dori sa intru in Hitmen Agency.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 – Fire & Medic Department.
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : In primul rand, inca de cand am inceput sa joc pe B-Zone, mi-am dorit enorm sa fac parte din Hitmen Agency. Iar in al doilea rand, consider ca am calitatile potrivite pentru a indeplini contracte, a face parte din agentie, si a fi coleg cu voi.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor playeri, in schimbul unei sume de bani. Hitmanii, fac treaba murdara ( cum s-ar zice ) in locul altora.
  • Stii regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bineinteles.
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata.
  • Ai mai fost membru Hitman : Nu.
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - .
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5 – 6 ore pe zi.
  • Nickname-uri anterioare : Nu am.
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/pe3q8.png
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 – un /ad aiurea.
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.
  • Alte precizari? : Multumesc anticipat !

Nume in joc:Cristi95

Level:25

Varsta(reala):17 ani

Sex (masculin / feminin) :masculin

De cat timp jucati pe server? :1 an cu mici pauze

Factiuni precedente : TTC, Barzini Family x3, Tattaglia Family x2, Stracci Family, Paterno Family

Rank-ul ultimei factiuni : rank 3 TTC si in rest 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Sa intru in Hitman Agency

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 Tow Track Company

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Deoarece dupa parerea mea este cea mai renumita factiune

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Cu tot ce pot si imi sta in putere

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :In jur de 5 ore in timpul scolii si in weekend cam 8-9

Nickname-uri anterioare :

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 deoarece am dat /report din greseala

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari? :Multumesc pentru timpul acordat

Nume in joc: RamireS.

Level: 37+

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : Octombrie 2009

Factiuni precedente : Tow Truck Company - Rank 3 - Lider [F4L]Balon

The Barzini Family- Rank 3 - Lider Lexutzu

School Instructor - Rank 4 - Lider Shlomy

Taxi Cab Company - Rank 3 - Zuzu

The Corleone Family - Rank 4 - Edusca00

Tow Truck Company - Rank 6 - Lider TohaNeaNu.

News Reporter - Rank 5 - Lider Unknown X

Hitman Agency - Rank 1 - Woozie

The Corleone Family - Rank 3 - Spawn

The Tattaglia Family - Rank 3 - Lider Kip.

The Corleone Family - Rank 6 - Lider Razvan14

Hitman Agency - Rank 2 - Gabb

The Tattaglia Family - Rank 4 - Lider Kip.

National Guard - Rank 3 - Lider Ciupanezu

The Paterno Family - Rank 4 - Lider Zanu

National Guard - Rank 6 - Lider Ciupanezu

The Paterno Family - Rank 5 - Lider Ecs7azy

The Stracci Family - Rank 3 - Lider Jack.

Federal Bureau of Investigation - Rank 2 - Lider Klaudiu

Federal Bureau of Investigation - Rank 3 - Lider Lorant

The Stracci Family - Rank 2 - Lider Anthony. & EduscaOO

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Deoarece am vrut sa intru in Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 - N.G , 6- TTC , 6 -The Corleone Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este ce-a mai respectata factiune , si imi place cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Rezolvarea contractelor ( asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani )

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Motivu iesirii din accesta agentie, a fost incercarea altei factiuni.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore

Nickname-uri anterioare : Toretto.Corleone

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/3qk4ksgcr/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru limbaj ( M-am schimbat foarte mult acum si nu mai am accelasi comportament si limbaj ca atunci )

Alte precizari? : Succes tuturor

Edited by UzZiM

Nume in joc: Micku7zu

Level: 21

De cat timp jucati pe server? : 2 ani.

Factiuni precedente : School Instructor, toate mafiile, PD, NG, Taxi, Hitman,

Rank-ul ultimei factiuni : Paterno, rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am luat ban 3 zile pentru joypad.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Don Barzini.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Am mai fost in aceasta factiune si m-am simtit excelent.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea oamenilor contra-cost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Bineinteles.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu din cate stiu eu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am avut niste probleme.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde.

Nickname-uri anterioare :

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/3LSJo.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.Ca-s prunc bun.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Joypad de cateva ori, 3 warn-uri, am fost banat 1 zi motiv "noapte buna", abuz de heal, ban la cerere..

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Alte precizari? : Numa` bine si succese.

Edited by Micku7zu

Nume in joc: Rubby

Level: 45 +

Varsta(reala): Aproape 17.

De cat timp jucati pe server? : Aproape 2 anisori.

Factiuni precedente : FBI, Tattaglia, PD, TTC.

Rank-ul ultimei factiuni : 2, in PD.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Inactiv 3 zile, mi-am schimbat netu', si a durat putin mai mult decat era planut sa-mi schimbe firelele.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 in PD [3 luni].

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : De la level 10 tot imi doresc sa intru in H.A, dar simteam ca nu sunt pregatit, din mai multe puncte de vedere. Cu timpu', n-am avut ocazia sa aplic, mereu prindeam topicu' inchis, in dezamagirea mea. Acum, cu noroc, l-am prins deschis, si am zis sa nu ratez aceasta ocazie de a face parte din H.A.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea unor persoane, pentru niste sume de bani.

Ai mai fost membru Hitman : N-am avut ocazia.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 5 - 8 ore.

Nickname-uri anterioare : Nanaiman.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Am.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru parola gresita, 3 warnuri.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu am numele pe niciun Blacklist.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Normal.

Alte precizari? : Sanatate sa fie, ca de facut, le fac pe toate.

Hitman_wallpaper.jpg

Nume in joc: bimmEr

Level: 26

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : 7 luni

Factiuni precedente :

Stracci Family - rank 2

Fire and Medic Department - rank 1

Taxi Cab Company - rank 2

Corleone Family - rank 1

National Guard - rank 1

Tow Truck Company - rank 1

The Barzini Family -rank 1

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : S-a dat Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 in Taxi si Stracci

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place sa lucrez din umbra,ca victima sa nu stie de unde a fost lovita.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu rezolvarea contractelor puse de diferite persoane,pe capul dusmanilor lor.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost Hitman.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6,ca a venit scoala

Nickname-uri anterioare : nu am avut alte nick-uri.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: sa_mp_005.png

picture hosting

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,am facut abuz de enter la War,cand eram level mai mic.

Alte precizari? Multumesc pentru atentia acordata.

Nume in joc: Giuliano.

Level: 34.

Varsta: 16.

Sex: M.

De cat timp jucati pe server?: ~ xx.05.2009.

Factiuni precedente: National Guard; Fire & Medic Dept.; Hitman Agency; Corleone Family; Stracci Family; Paterno Family; Barzini Family; Cuneo Family; Tattaglia Family; News Reporters; Tow Truck Company.

Rank-ul ultimei factiuni: 2 - Stracci.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Acumularea a 3 FW-uri.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune: 6 - F&M Dept, Paterno.

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Aceasta este una dintre factiunile mele preferate si doresc sa fac din nou ceva ce imi place.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Ucide diferite persoane la comanda altor persoane in schimbul unei a sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.

Ai mai fost membru Hitman: Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman: Cerere demisie, probleme cu scoala.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Nu am un anume "orar". Joc in functie de chef si starea de spirit, dar in general joc minim 3 ore.

Nickname-uri anterioare: [RO]Gyoo; Gyoo; Gyo.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.

Poza cu /stats si skill la detectiv: http://i.imgur.com/9zZ7M.jpg

Cate warn'uri ai in joc?: 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: Acumularea a 3 warn-uri sau diferite greseli comise pe parcursul sederii mele pe aceasta comunitate.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni?: Nu.

Alte precizari?: Sper sa fiu acceptat.

Nume in joc: ConneR.

Level: 46

De cat timp jucati pe server? : De 2 ani.

Factiuni precedente : Taxi Cab Company, Tow Truck Company, The Stracci Family, The Corleone Family, The Paterno Family, School Instructors, The Barzini Famiy.

Rank-ul ultimei factiuni : The Barzini Family - rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : S-a dat wipe.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Paterno Family - rank 4.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune frumoasa, serioasa si organizata, dar si pentru ca nu am mai fost aici, desi mi-ar place mult.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea playerilor, contra unei sume de bani.

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore.

Nickname-uri anterioare : Mr.Pite, ConneR., XXZConner

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/9Mtqz

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 deoarece am facut DM pe un prieten, iar el s-a suparat si mi-a facut plangere.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, cand s-a floodat serverul deoarece am facut spam.

Alte precizari? : Multumesc.

Nume in joc: BlackThief

Level: 30

Varsta(reala): 14 ani.

Sex (masculin / feminin): Masculin.

De cat timp jucati pe server?: 1 an si cateva luni.

Factiuni precedente: Fire & Medic Department ( Rank 5 ), Federal Bureau Of Investigation ( Rank 4 ), The Stracci Family ( Rank 4 ), Police Department ( Rank 2 ), Federal Bureau Of Investigation ( Rank 2 ).

Rank-ul ultimei factiuni: Rank 2 [special Agent] - FBI

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Cerere de demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Rank 5 [Paramedic Field Chief] - Fire & Medic Department.

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Doresc sa fac parte din acest colectiv pentru ca am fost o vreme indelungata de partea legii si consider ca este timpul sa incerc si altceva. Si de asemenea ma descurc in manuirea unei arme cat mai silentios.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Agentia se ocupa cu asasinarea unor persoane, din umbra.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Pana in prezent nu.

Ai mai fost membru Hitman: Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Nu am mai facut parte din agentie.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: De la 3 ore in sus.

Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Cu siguranta.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/95bdzc03d/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3 warnuri.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu am fost decat o data, dar s-a dovedit a fi o eroare.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu, nu ma aflu pe niciun BlackList.

Alte precizari?: Multumesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.