Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Guest Giuseppe Capone2012

HITMAN11.jpg

Nume in joc:Giuseppe.Capone

Level:24 (RP-uri 402/100)

Varsta(reala):16

Sex (masculin / feminin) :Masculin.

De cat timp jucati pe server? :De 1 an si cateva luni.

Factiuni precedente :Ng rank 2,Fbi rank 3,barzini rank 2,Tattaglia rank 1,Paterno rank 1,Cuneo Rank 5,Corleone Rank 6,F/P rank 2 Hitman Agency rank 2.

Rank-ul ultimei factiuni :Rank 2 (F/P)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am vrut sa incerc un departament sau chiar sa ma reintorc in Hitman.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Cuneo Family rank 5.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Deoarece am mai fost aici pe vremea lui Woozie si as vrea sa ma reintorc deoarece mi-a placut foarte mult.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu cu uciderea jucatorilor pentru bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Cu siguranta.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman :Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :Nu mai aveam timp de contracte

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :11-12.

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:http://postimage.org/image/p00o11mk3/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :2/3 primul warn l-am luat DB,iar al doilea pentru ca am facut o gluma cu un prieten facand-ul idiot,iar el ca un "prieten" adevarat mi-a facut plangere.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu,nu am fost niciodata banat.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Desigur.

Alte precizari? : Sper sa legam o colaborare de durata daca voi fi acceptat.Va multumesc pentru ca mi-ati acordat macar putin timp.Va salut.

Edited by Giuseppe Capone2012

Nume in joc: BreaKz

Level: 30

Varsta(reala): 16 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 1 an.

Factiuni precedente :

• The Stracci family - Rank 1
  • The Corleone family - Rank 1
  • The Paterno family - Rank 1
  • The Barzini family - Rank 2
  • News Reporter - Rank 1,3
  • The Cuneo family - Rank 1
  • The Paterno Family -Rank 3

Rank-ul ultimei factiuni : Paterno -> Rank 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa incerc altceva.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :

The Paterno Family/News Reporter -> Rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o agentie cu membri seriosi si activi.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu assasinarea unor playeri contra cost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu .

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-9 ore.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://uploadimage.ro/images/07293527940741007374.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 pe motiv ''abuz de /q''

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Nu am.

user-000195645.png

Nume in joc: unK.

Level: 46

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? : 1 an jumate

Factiuni precedente : Stracci Family (rank 3), Barzini Family (rank 6 si Don), National Guard (rank 4) si Police Departement (rank 2)

Rank-ul ultimei factiuni : Police Departement (rank 2)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am pus demisia pentru ca am vrut sa imi incerc sansa in Hitman Agency

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Barzini Family (Don Barzini)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca mi se pare o factiune interesanta, unde omori pentru bani. Mi se pare interesanta ideea de asasin platit.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea oamenilor in schimbul unor sume de bani | Rezolvarea contractelor.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore cred. Nu am calculat niciodata

Nickname-uri anterioare : Unkn0wn68

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: sa_mp_086.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, odata am luat ban de la Bobo pentru ca m-a confundat cu un alt player la event, si odata am luat de la Kip pentru ca gresise ID-ul.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu cred ca este cazul.

Alte precizari? : Multumesc

Nume in joc: AUDI_RS8

Level: 19 cu 300 + RP

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : 10 luni

Factiuni precedente :

Taxi Cab Company - rank 4 - lider ZuZu/Mastertrap21

The Barzini Family - rank 1 - lider unk.

Police Department - rank 2 - lider Kelton

The Barzini Family - rank 1 - lider Oantzah

News Reporter - rank 5 - lider UnknownX

News Reporter - rank 1 - lider UnknownX

Rank-ul ultimei factiuni : (specifica factiunea) News Reporter - rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am avut niste probleme

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : News Reporter - rank 5 ( Network Editor ) si Taxi Cab Company - rank 4 ( Dispatcher )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc de mult sa intru aici

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea persoanelor pentru o suma de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4 ore

Nickname-uri anterioare : Audi_S4

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/tovasnu3x/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu am

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Nimic

Nume in joc: MaDyTz

Level: 28

Varsta(reala): 15 ani

De cat timp jucati pe server? : In jur de 8 luni .

Factiuni precedente : Stracci Family Rank 1 , Tow Car Company Rank 1, Corleone Familit Rank 3 , Corleone Family Rank 6 , Corleone Family Rank 1

Rank-ul ultimei factiuni : 1 - Corleone

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Dorinta de a incerca ceva nou .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 - Consigliere Corleone

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur agentiei datorita faptului ca imi place foarte mult cu ce se ocupa aceastia factiune .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani .

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur .

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da .

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu .

Ai mai fost membru Hitman : Nu .

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In jur de 6 in timpul saptamanii iar in weekend in jur de 10 .

Nickname-uri anterioare : Nu am avut .

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/nelclp7j9/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu .

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu .

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este cazul .

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat .

Edited by MaDyTz

Acceptati pentru teste: Cedryk,fraNk.,Mr.Yanys.,ValentinNn,unk.,DonShadow,SileNzi0,alexy29,MonToya,Royce,WeeLd,Alistair,CappaLini,TuningMaster93

• Cine nu se prezinta in decurs de 24 de ore la teste este picat.

Edited by Addyn

Nume in joc: Adryan5200

Level: 38

De cat timp jucati pe server? : Un an.

Factiuni precedente: The Paterno Family, Fireman/Paramedic , Taxi Cab Company , The Tattaglia Family , The Cuneo Family, Federal Bureau of Investigation , The Stracci Family, The Barzini Family , National Guard, Police Department, News Reporter. Sunt precizate si la Signature cu mai multe detalii.

Rank-ul ultimei factiuni: News Reporter, rank 3.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Imi doresc tare mult sa intru in Hitman

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 in Taxi Cab Company

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca nu am fost niciodata, si aici este o factiune linistita, membrii care stiu sa respecte si sa vorbeasca.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu assasinarea playerilor care au contract.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da

Ai mai fost membru Hitman : Nu, din pacate

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Pentru a intra in Hitman Agency

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Destul de multe, 9+ iar in wekeend toata ziua.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: ClicK

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu am fost

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu

Alte precizari?: Sper sa primesc o sansa, imi doresc mult sa ma alatur agentiei.

Edited by Adryan5200

*Nume in joc: DjZeT

*Level: 16+, Respect 1379/68 (Level 35)

*Varsta(reala): 16 ani

*Sex (masculin / feminin) : Masculin

*De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 1 an .

*Factiuni precedente : Taxi Cab Company,Fireman Paramedic,News Reporter,Federal Bureau of Investigation,The Paterno Family,The Barzini Family,Taxi Cab Company,The Paterno Family.

*Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 The Paterno Family

*Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : A fost wipe.

*Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 The Paterno family, Rank 2 The Barzini Family.

*De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc sa intru in Hitman Agency deoarece este factiunea mea preferata, ma gandesc la aceasta factiune de la level 1, imi doresc enorm sa intru.

*Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu asasinarea diferitelor persoane,pentru diferite sume de bani.

*Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur

*Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

*Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

*Ai mai fost membru Hitman : Nu, dar imi doresc.

*Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

*Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In jur de 7-8 ore pe zi.

*Nickname-uri anterioare : -

*Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

*Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

*Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us.../samp031fe.png/

*Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

*Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, am fost banat pentru bug/abuse la rob.

*Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

*Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur

*Alte precizari? : Le urez succes tuturor care au aplicat, imi doresc sa intru enorm.Sper ca voi avea si eu o sansa.Multumesc

Edited by djZet

Nume in joc:Alistair

Level:30

Varsta(reala):15 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : 10 luni.

Factiuni precedente : News Reporter, Taxi Cab Company, School Instructor, The Corleone family x2, The Barzini family x2, The Paterno family x2, The Stracci family, F.B.I.

Rank-ul ultimei factiuni : 2 - The Barzini family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia pentru a incerca ceva nou.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 - The Corleone family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Vreau sa ma alatur agentiei pentru ca este o factiune serioasa, respectata cu membri activi.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea oamenilor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore.

Nickname-uri anterioare : NoName33.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/g0lfdkg7x/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 - /ad la un level mai mic.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, la cerere 15 zile.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur.

Alte precizari? : Sper sa fie un rezultat pozitiv.

Nume in joc: DonShadow

Level: 36

Varsta(reala): 14 ani,

De cat timp jucati pe server? : 1 an si cv.

Factiuni precedente : Tattaglia , F.B.I ( x2 ) , Taxi , Cuneo , Paterno ( X2 ) , News Reporter , School Instructor , Stracci .

Rank-ul ultimei factiuni : F.B.I 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Probleme cu scoala.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 School Instructor

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Sa ajut cu activitatea mea .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea oamenilor in schimbul unei sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-7 ore.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i42.tinypic.com/2wr45ua.png

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu cred.

Alte precizari? : Multumesc !

Nume in joc: teylo

Level: 22

Varsta(reala): 16 ani,

De cat timp jucati pe server? : 2 Ani

Factiuni precedente : News Reporter - Lider Addyn ,The Corleone Family , Police Department , Fire & Medic Department .

Rank-ul ultimei factiuni : Police Department rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Probleme medicale.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 - News Reporter

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece pare interesant si mereu mi-am dorit sa fac parte din Hitman Agency .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea playerilor pentru o suma de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da!

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da!

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu!

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-7 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da!

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Desigur!

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: 6xuv6f.jpg

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu!

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da!

Alte precizari? : M-am lasat pentru o perioada din cauza unor probleme medicale.

Edited by teyloM

Nume in joc: OiL09

Level: 42

Varsta(reala): 17 anii.

De cat timp jucati pe server? : 2 anii.

Factiuni precedente : The Cuneo Family , The Barzini Family, The Paterno Family, Taxi, F/P . The Stracci Family , The Tattaglia Family , National Guard.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : plictisit.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 F/P, Taxi rank 4.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place cu ce se ocupa aceasta agentie.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu contracte.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5+ .

Nickname-uri anterioare : sT1kSs

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Sper.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i44.tinypic.com/jjsjd2.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : !/3 ( ad la misto ) .

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Reclama, eu am vrut sa iau ban ca m'am lasat o perioada.

Alte precizari? : Mersi.

Nume in joc: Oight

Level: 23+

Varsta(reala): 17 ani.

De cat timp jucati pe server? : De 1 an jumate.

Factiuni precedente :

1)Mafii:

- Stracci

- Cuneo

- Barzini

- Tataglia

2)Departamente:

- NG

- NG

- F/M

3)Factiuni pasnice:

- TTC

- Taxi

- Taxi

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 - NG.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia deoarece am avut o problema la scoala.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 - Stracci.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece Hitman Agency este o agentie foarte organizata si respectata.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea persoanelor in schimbul unor sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In timpul scolii joc 6-7 ore, iar in weekend joc 7-8 ore, depinde de timpul pe care il am.

Nickname-uri anterioare : Nu am.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/ag8axeu6t/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am fost banat pentru ca am scris parola de 3 ori gresit.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe blacklist.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by oight

Nume in joc: Mark.Cote

Level: 18

De cat timp jucati pe server? : Din vara anului 2011

Factiuni precedente : The Tattaglia Family

School Instructor

The Cuneo Family

The Stracci Family

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Pai mi-am dat demisia deoarece membrii erau foarte inactivi si m-am plictisit

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Tattaglia Family -Rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Am foarte multe motive sa ma alatur agentiei:

1) Sunteti activi si respectati

2)Imi place cum va faceti treaba sunteti foarte silentiosi, si doborati orice tinta

3) Ma inteleg bine cu membri agentiei

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu doborarea unei tinte. Oameni platesc pentru ca voi sa ucideti pe cineva.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu nici vorba de asa ceva...ma inteleg foarte bine cu membrii

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :-

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore

Nickname-uri anterioare : Nu am avut alt nick

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da, sunt foarte silentios cand e vorba de asa ceva

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: zmXOl.jpg

user-000282165.png

bar-000282165.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Datorita comportamentului mei adecvat nu detin nici un warn

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe blacklist la nici o factiune

Alte precizari? : Respect Hitman

Edited by mark888

Nume in joc: NokS

Level: 32

Varsta(reala): 15 ani.

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 3 luni.

Factiuni precedente : Tattaglia , F.B.I ,P.D,Taxi Cab Company,Paterno Family,News Reporter,Stracci Family,Corleone Family,Tow Truck Company.,School Instructor

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 in Taxi Cab Company

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am dorit sa incerc alta factiune.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 in School Instructor

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune frumoasa,in care toti membrii sunt prietenosi si in primul rand respectuosi si te ajuta mereu cand ai nevoie de ajutor si pentru ca doresc sa ajut aceasta factiune cu tot ce pot.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-9 ore.

Nickname-uri anterioare : NokS

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/xc4lg0oqp/ warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 am dat /report la level 2 ca mi-a furat masina .

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,am gresit de 3 ori parola.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca voi fi ,voi plati.

Alte precizari? : Multumesc anticipat!!!

Nume in joc: Vicsido.

Level: 21.

De cat timp jucati pe server? : 6 luni.

Factiuni precedente : Tow Truck Company, School Instructor, The Barzini Family, F.B.I.

Rank-ul ultimei factiuni : 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am lasat de sa-mp.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2( School instructor, The Barzini Family.)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca demult mi-am dorit aceasta factiune si pentru a rezolva contracte.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta factiune se ocupa cu omorarea playerilor pentru o suma anumita de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6+

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/uUM9b.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu e cazul.

Alte precizari? : Mersi anticipat.

Edited by VicsiDo fROST

Nume in joc:alyn17

Level:33+

Varsta(reala):17 ani

Sex (masculin / feminin) :M

De cat timp jucati pe server? :De 8luni.

Factiuni precedente : The Cuneo Family x7 The Stracci Family x4 The Barzini Family FBI The Paterno Family News Reporter

Rank-ul ultimei factiuni :1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc sa ma alatur agentiei deoarece imi place sa fac contracte.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea anumitor playeri contra cost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :9-10 ore

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/59/samp003tps.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, numai stiu asta a fost la lvl 10..

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu,nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari? :

• Nume in joc: Andrey.
  • Level: 24
  • Varsta(reala): 15 ani.
  • Sex (masculin / feminin): Masculin.
  • De cat timp jucati pe server?: Din aprilie 2010 - aproape 2 ani.
  • Factiuni precedente: News Reporter (rank 3), The Stracci Family (rank 4), National Guard (rank 1), News Reporter (rank 3).
  • Rank-ul ultimei factiuni: Rank 3 - News Reporter.
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am vrut sa plec pentru a incerca ceva nou.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Rank 4 - The Stracci Family.
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Deoarece nu am fost niciodata si as vrea sa incerc ceva nou.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da, le-am citit de mai multe ori.
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Bineinteles.
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, niciodata.
  • Ai mai fost membru Hitman: Nu.
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Dupa cum am spus, nu am mai fost.
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5-6 ore.
  • Nickname-uri anterioare: AnDr3i96 (acest cont mi-a fost spart)
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/x6jxkkrnf/
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3.
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Da, a incurcat un admin id-ul si am primit eu ban in locul altuia.
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu.
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este cazul.
  • Alte precizari?: Multumesc!

Edited by Andrey04

Nume in joc: ILoveAmg2

Level: 18+

Varsta(reala): 15 aproape 16

De cat timp jucati pe server? : de aproximativ 12 luni

Factiuni precedente : The Stracci Family ;Tow Truck Company ; Taxi Cab Company ;The Cuneo Family

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 3 in Tow Truck Company

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere Demisie !!

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Taxi Cab Company (Rank 4)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : In Primul rand vreau sa ma altur acestei Agenti pentru ca imi place foarte mult sa assasinez persoane,in al doilea rand,aici sunt membri foarte de treaba,cu care te poti intelege si nu fac misto,sunt foarte seriosi,in al treilea rand vreau sa imi fac prieteni noi,decat cei care ii am pana acum.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu rezolvarea contractelor.Adica asta insemnand ca asasineaza oameni in schimbul unei sume de Bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da,si am sa le respect !

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore

Nickname-uri anterioare : Nu am mai avut

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: 33zeic1.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Alte precizari? : Respect to all si as vrea cu mare drag sa ma alatur acestei Agenti !!

Edited by ILoveAMG

Guest Earl SweatShirt

Nume in joc: Rolexxx

Level: 30(374/124)

Varsta(reala): 14 ani

De cat timp jucati pe server? : Aproape de cand s-a deschis.

Factiuni precedente : FBI, Taxi , National Guard, Tattaglia Family, Stracci Family, Cuneo Family , si altele (nu le tin minte pe toate).

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisia

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 National Guard

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place cu ce se ocupa aceasta agentie.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea player-ilor pe care a fost pus contract, pentru o suma de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 2-3-4

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/y15yzp64r/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu, exceptand datile cand am luat ban de la admbot (era strica)

Alte precizari? : Addyn, imi cer scuze pentru faza cu Cedryk, stii tu despre ce e vorba...

Edited by Earl SweatShirt

wi3pmt.png

Nume in joc: Rawel

Level: 21+

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ un an si trei luni.

Factiuni precedente : School Instructor,Paterno x3,Barzini,Paterno,Cuneo,Paterno,Stracci,Paterno,Cuneo,National Guard,Paterno, F.B.I.

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Activitatea, avem o situatie mai delicata in familie, si nu eram foarte activ.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 Paterno

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Am mai facut parte din agentie, si doresc sa ma reintorc pentru a ajuta la buna finalizare a contractelor.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor playeri, in schimbul unei sume de bani.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Serverul RPG, era la inceput si nu era activitate.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-7 h.

Nickname-uri anterioare : z1p., AndreiONS

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/jZSWe.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (/ad)

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu ma aflu pe blacklistul niciunei factiuni.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este cazul.

Alte precizari? : When you kill for money, there are no rules.

Posted Today, 15:51

• Nume in joc: CSXalin .
  • Level: 24 .
  • Varsta(reala): 17 ani .
  • Sex (masculin / feminin): Masculin .
  • De cat timp jucati pe server?: 1 An jumatate .
  • Factiuni precedente: Taxi Cab Company x3 , The Paterno Family x3 , News Reporter , The Cuneo Family x3 , Fire & Medic Department , Federal Bureau of Investigations .
  • Rank-ul ultimei factiuni: Rank 2 - The Paterno Family .
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: S-a dat Wipe .
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Rank 2 - The Paterno Family .
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Nu am mai fost , dar as vrea sa incerc pentru ca din cate stiu e o factiune in care nu te plictisesti si este si foarte intresanta (parerea mea) .
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea playerilor pentru sume de bani.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da .
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da .
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu .
  • Ai mai fost membru Hitman: Nu.
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): -
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5-6 ore.
  • Nickname-uri anterioare: -
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da .
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da .
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://a.imageshack....0/samp006il.png | http://a.imageshack.us/img341/1548/samp008er.png
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3.
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Parola gresita x3 , si inainte cand scoteai bani din banca luai ban money cheat (bug) .
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu .
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -
  • Alte precizari?: Multumesc Anticipat !

Edited by CSXalin

Nume in joc: ILIE2

Level: 30

Varsta(reala): 14 ani.

De cat timp jucati pe server? : de 1 an.

Factiuni precedente : Taxi 3,Barzini 1,Cuneo 1,Stracci 1,Tattaglia 1,Paterno 1,Taxi 1,Fireman/Paramedic 1,F.B.I 1.

Rank-ul ultimei factiuni :Rank 1 F.B.I

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere Demisie !!

Cel mai mare rank avut in vreo facti une (Specifica factiunea) : Taxi Cab Company (Rank 3)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place aceasta agentie,sunt activ,si mie se pare foarte interesant si frumos sa omori oamneni pentru o suma de bani.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu rezolvarea contractelor,adica uciderea unei persoane in schimbul unei sunme de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore

Nickname-uri anterioare : Nu am mai avut

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:http://uploadimage.r...37253876470.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 abuz de /q on wanted la leval mic.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Db in safe zone.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat.

Edited by Ilie22

Nume în joc: p4ul

Level: Dețin level 26.

Vârstă(reală): 16 ani

De cât timp jucați pe server? : De aproximativ un an.

Facțiuni precedente : News Reporter , Taxi Cab Company , The Paterno Family , Fireman/Paramedic.

Rank-ul ultimei facțiuni : Rank 2.

Motivul pentru care ați părăsit/ați fost demiși din fostă facțiune : Am părăsit News Repoter pentru a-mi încerca norocul în Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut în vreo facțiune (Specifică facțiunea) : Rank 2 în News Repoter , The Paterno Family și Taxi Cab Company.

De ce doriți să va alăturați agenției? : Pentru că este o facțiune activă și serioasă și mă descurc destul de bine cu armele.

Cu ce considerați că se ocupă această agenție? : Hitman Agency se ocupă cu asasinarea celor cu contract.

Ști regulile Hitman Agency și ai citit măcar odată Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Înțelegeți că suntem o agenție seriosa de asasini și glumele și prostiile nu-și au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai mulți membrii Hitman Agency?: Nu am mai avut antecedente niciodată.

Ai mai fost membru Hitman : Nu am mai fost.

Motivul ieșirii / demiterii din Hitman (în caz că ai mai fost) : -

Câte ore pe zi acordați acestui joc, fără afk? : Aproximativ 6 ore în timpul săptămânii și în weekend sau vacanțe aproximativ 10 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut alte nick-uri.

Considerați că aveți capacitatea de a îndeplini un contract fără probleme? : Desigur.

Aveți capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poză cu /stats (civil obligatoriu + să apăra și /time când e făcută) și skill la detectiv:2nq5p9f.png

Câte warn'uri ai în joc? (precizează de ce) : Nu am nici un warn.

Ați fost vreodată banat pe vreun motiv anume? (precizează și de ce) : Am mai fost dar din greșeală.

Ești pe BlackList'ul unei facțiuni? (precizează care) : Nu sunt .

Ești dispus să plătești să fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur dacă aș fii.

Alte precizări? : Nimic special , va urez baftă tututor și sper să fiu ales și să petrec o perioadă foarte lungă în agenție.

Edited by P4ul RPG

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.