Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: Zoom.

Level: 25 (557/104)

Varsta(reala): 15

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : De 1 an.

Factiuni precedente : Cuneo Family, Barzini Family, School Instructor, News Reporter, Tattaglia Family, Taxi Cab Company.

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 ( School Instructor )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca nu am mai fost niciodata in Hitman Agency si as vrea sa incerc si eu sa vad cum e sa fii in Hitman Agency si pe langa toate acestea vreau sa incerc ceva FOARTE greu.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea pe bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore(Scoala), 8-9 ore (Weekend).

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/FpsoB.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Iti multumesc Anthony. daca ma vei accepta!

Edited by Zoom xD

Nume in joc: iLuSSioN

Level: 28

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server? : De pe 11 August 2011 , dar am jucat si prin 2009 sunt player vechi .

Factiuni precedente : Taxi Cab Co. , The Cuneo Family , The Stracci Family , The Barzini Family , The Tattaglia Family , Hitman Agency , Paterno Family x2 , National Guard .

Rank-ul ultimei factiuni : Rank1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Tattaglia Family Rank2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Ce-i mai buni jucatori sunt aici !

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu assassinarea unor persoane pentru o anumite sume de bani .

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da .

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da .

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu .

Ai mai fost membru Hitman : Da .

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Demisie .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4 Ore

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da .

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/mb6nl2f97/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0 / 3 .

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : /q On wanted, Am mai ajutat pe cineva sa transfere bani ilegal .

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu .

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da .

Alte precizari? : Multumesc !

Nume in joc: Seether

Level: 15

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : 3 luni.

Factiuni precedente : Taxi Cab Company , School Instructor.

Rank-ul ultimei factiuni : 5

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit ultima factiune din dorinta de a intra in Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : School Instrcutor - rank 5.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune serioasa si am toate calitatile pentru a intra in aceasta factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu asasinarea persoanelor.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost in Hitman.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i47.tinypic.com/14b6amc.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Multumesc si sper sa imi acordati o sansa.

Nume in joc: Alex4o

Level: 22

Sex (masculin / feminin): Masculin

De cat timp jucati pe server?: 5 Luni

Factiuni precedente:

The Stracci Family - Rank 1 ShinyShadows

Taxi Cab Company - Rank 2 Dienutza

The Paterno Family - Rank 1 B0d018

The Barzini Family - Rank 1 - Andrey.

The Barzini Family - Rank 2 - Kobra

Rank-ul ultimei factiuni: The Barzini Family - Rank 2 - Kobra

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Sa incerc altceva,nu doar " mafie "

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Taxi Cab Compnay,The Barzini Family - Rank 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Doresc sa ma alatur Agentiei deoarece vreau sa indeplinesc contracte si asasinari

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Eu cred ca aceasta Agentie se ocupa cu assasinari secrete contra cost

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da

Ai mai fost membru Hitman: Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 6-8 Ore

Nickname-uri anterioare: -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/BQeLg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce):

O data pentru Limbaj

Si a 2 a oara din greseala lui ChevChelios ( a gresit ID )

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu

Alte precizari?: Multumesc

Nume in joc: avatar90

Level: 27

Varsta(reala): 14 ani

De cat timp jucati pe server? : 3 ani.

Factiuni precedente :

The Stracci Family - Rank 2 , 1

The Barzini Family - Rank 2

National Guard - Rank 1

The Paterno Family - Rank 2, 1

Tow Truck Company - Rank 2

The Cuneo Family - Rank 1

The Corleone Family - Rank 2, 1

The Tattaglia Family - Rank 2

Fire & Medic Departament - rank 4, 3, 1

Rank-ul ultimei factiuni : The Corleone Family rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost inactiv.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Fire & Medic Departament - rank 4

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur agentiei, deoarece aceasta este factiunea in care am vrut sa intru inca de la level 5 si este una dintre cele mai serioase factiuni.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu omorarea player-ilor pentru bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Acum ca a inceput scoala 4-5 ore, in week-end mai mult.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta si skill la detectiv): http://i.imgur.com/HSiKF.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3, dm la level 1.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da abuz de heal.

Alte precizari? : Va multumesc.

Edited by avatar90

Nume in joc: Royce

Level: 61

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : 2 ani+

Factiuni precedente : Tow Car Company, Paterno Family, Taxi Cab Company, Barzini Family, Police Department, Barzini Family, Hitman Agency, Police Department, Hitman Agency, Police Department, Paterno Family, Police Department, Hitman Agency, Tattaglia Family, Hitman Agency, Paterno Family

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am saturat de mafii.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 - Paterno Family, Police Department, Tattaglia Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune serioasa, glumele nu`si au locul in momentele de munca, iar membri sunt seriosi.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea tintei in schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am fost pentru o perioada scurta owner pe RPG2 si am iesit, crezand ca o sa ma ocup in totalitate de el.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Peste 4 ore, depinde de programul meu.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Absolut.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats si skill la detectiv: http://i.imgur.com/aWJAo.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Categoric.

Alte precizari? : Bafta.

Nume in joc:T.Montana

Level:21

Varsta(reala):16

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? :2 ani

Factiuni precedente :Corleone rank 1,Barzini x3( rank 2,rank 2,rank 1)

Rank-ul ultimei factiuni :Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Eu venisem in Barzini cu gandul de a petrece cel putin 3 luni ca data trecuta cand fusesem acolo dar datorita certurilor dintre membrii am hotarat sa ies.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Rank 2 Barzini Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru ca mi-am dorit de mult timp sa fac parte din agentie,iar acum m-i s-a ivit o sansa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Agentia se ocupa cu asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost membru.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :3-4 ore cel putin

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:http://imgur.com/FRRe4

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :1/3 deoarece am facut DM acum foarte mult timp.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Sigur

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat si multumesc de timpul acordat

Edited by Toni Montana

Nume in joc: .Ellusionist.

Level: 30+

Varsta(reala): 16 ani.

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 4 ani(cu mici pauze)

Factiuni precedente : F/M The Tattaglia Family,The Barzini Family,The Cuneo Family,The Corleone Family,The Cuneo Family

Rank-ul ultimei factiuni : The Cuneo Family,Rank 1(2 saptamani)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am avut o problema personala la scoala,nu am putut ajunge la war iar ca drept urmare am fost dat afara din mafie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Barzini Family,rank 2.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece sunt membri seriosi,nu te plitisesti niciodata iar lumea te vede altfel cand faci parte din Hitman Agency.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Assasineaza personae in schimbul unei sume de bani platite de un anumit player.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Ai mai fost membru Hitman : Nu,din pacate.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : ...nu exista.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : De obicei nu prea stau afk,de la ora 20:00 pana la 12/01:00

Nickname-uri anterioare : DeadDevil.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da,chiar foarte bine.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Aici:

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,de 3 ori din cauza warnurilor.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da,odata ce intru in aceasta agentie,da platesc sigur.Dar nu este cazul

Alte precizari? : Imi doresc doar sa fiu acceptat pentru teste.Salut!

Edited by Ellusionist1

Nume in joc: sRn

Level: 25

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 8 luni.

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic (rank 1); News Reporter (rank 6); News Reporter (lider); The Corleone Family (rank 4); The Corleone Family (rank 1); Fire & Medic Department (rank 4).

Rank-ul ultimei factiuni : 4 (Fire & Medic Department)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am iesit din factiunea anterioara pentru a-mi incerca sansa in Hitmen Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Lider - News Reporter

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc sa ma alatur agentiei deoarece imi place foarte mult cu ce se ocupa si, cred eu, este cea mai serioasa factiune de pe server.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani (When you kill for money, there are no rules).

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, nu am avut.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 2 - 3 - 4, depinde de zile.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Cred ca da, din punctul meu de vedere.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da, am capacitatea de a scrie corect gramatical.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : -

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : -

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : -

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur

Alte precizari? : -

Nume in joc: Hao

Level: 29

Varsta(reala): 18 ani

Sex (masculin / feminin) : m

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 2 luni

Factiuni precedente : Tow Truck Company, Barzinii family x3, Corleone family x2, National Guard x2

Rank-ul ultimei factiuni : Corleone family, rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu am mai avut suficient timp pentru o factiune, asa ca am demisionat.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 Barzinii family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este factiunea mea preferata si chiar imi doresc sa ma alatur voua.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea contra cost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Absolut

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata.

Ai mai fost membru Hitman : nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : undeva la 4 5 ore.

Nickname-uri anterioare :

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/z0ZEU.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 (ad-uri aiurea)

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da

Alte precizari? : Sper sa-mi dati o sansa si sa fiu acceptat macar o data pentru teste, atat va cer.

Multumesc!

117h3pj.jpg

Nume in joc: KeviN.

Level: 48.

Varsta(reala): 15 ani.

De cat timp jucati pe server? : 2 ani.

Factiuni precedente :

Taxi Cab Company de 3 ori.

News Reporter de 2 ori.

Tow Truck Company de 2 ori.

Fire & Medic Departament 1 data.

The Stracci Family de 3 ori.

The Barzini Family 1 data.

The Tataglia Family 1 data.

The Corleone Family 1 data.

Police Departament de 3 ori.

Hitman Agency 1 data.

Rank-ul ultimei factiuni : 1 ( Police Departament ).

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Vreau sa intru aici.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 ( News Reporter , The Stracci Family )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca aceasta agentie pentru mine in samp este totul . Consider ca a intra in Hitman Agency este o adevarata provocare pe care sunt dispus sa o accept si sa o incerc !

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am fost demis pentru ca un asa zis prieten m-a turnat.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore.

Nickname-uri anterioare : -.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click here !

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am avut ban.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Alte precizari? : Multumesc si sper sa fiu acceptat !

Edited by nB KeviN

Nume in joc: Castellano

Level: 45+

Varsta(reala): 24 ani

Sex (masculin / feminin): Masculin

De cat timp jucati pe server?: Aproape 2 ani.

Factiuni precedente:

Fire&Medic Department

Taxi Cab Company

F.B.I. - Rank

School Instructor

The Barzini Family

The Cuneo Family

The Paterno Family

National Guard

The Tattaglia Family

Hitmen Agency

Rank-ul ultimei factiuni: Rank 1 - Hitmen Agency

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am facut un contract fara undercover.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Rank 5(Fire&Medic Department)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place foarte mult cu ce se ocupa si vreau sa demonstrez ca a fost o greseala nu se va mai repeta.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da

Ai mai fost membru Hitman: Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Am facut un contract fara undercover.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 9 - 10 ore.

Nickname-uri anterioare: Gamerone

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/xUrqi.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): -

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu

Alte precizari?: Multumesc frumos pentru timpul acordat.

Nume in joc: =Vlad=

Level: 30

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 2 ani.

Factiuni precedente : Stracci F. [x3], Taxi Cab Co [x2], Cuneo F. [x2], Tattaglia F, Paterno F., Barzini F.

Rank-ul ultimei factiuni : Taxi Cab Co. rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Doresc sa incerc ceva nou.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2, Barzini.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Nu am avut niciodata ocazia sa lucrez ca agent si este o provocare pentru mine.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea player-ilor in schimbul unei sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-7 ore.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/bvjriikv1/

Alte precizari? :

* Nume in joc: DieseL

* Level: 80

* Varsta(reala): 19

* Sex (masculin / feminin) : Masculin

* De cat timp jucati pe server? : 2 ani si 10 luni

* Factiuni precedente : F/P, FBI, Stracci, NG, Corleone, Taxi, Cuneo, Tattaglia, Hitmen, PD

* Rank-ul ultimei factiuni : 1 (PD)

* Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat, am simtit nevoia unei pauze.

* Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Lider Cuneo

* De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Nu am reusit sa devin agent cu norma intreaga, asa ca incerc din nou sa imi ating scopul de a lucra alaturi de cei mai buni agenti.

* Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu lichidarea (eliminarea) anumitor persoane in schimbul unei sume de bani.

* Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

* Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

* Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

* Ai mai fost membru Hitman : Da (nu complet).

* Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am trecut testele.

* Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3 ore

* Nickname-uri anterioare : Babu, Dr.House

* Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

* Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

* Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

* Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 (dm & db aiurea; un civil imi fura masina in repetate randuri si am recurs la folosirea armelor)

* Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru bug abuse acum ~2 ani.

* Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

* Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca este cazul, da.

* Alte precizari? : Multumesc anticipat!

Nume in joc: Costynho

Level: 55

Varsta(reala): 16

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : De la infintare

Factiuni precedente : Taxi Cab Company, The Paterno Family,The Barzini Family, Police Departament,National Guard, Federeau Bureau Of Investigation, Federeau Bureau Of Investigation,The Paterno Family, The Barzini Family, The Tattaglia Family,The Cuneo Family

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Lider si membri inactivi

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5: Taxi Cab Company , The Paterno Family ,Police Departament, National Guard ,Federeau Bureau Of Investigation.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o factiune cu membri seriosi unde glumele proaste nu isi au locul.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea unor persoane in schimbul unei sume de bani. Kill for money !

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore

Nickname-uri anterioare : [ro]costynho

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/4awb3z3s5/ (trebuie sa primesc /uninvite. Se poate vedea, mi-am depus cererea de demisie,dar ShlomY e inactiv)

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur

Alte precizari? : -

Edited by nB Costynho

Nume in joc: Greet.

Level: 18.

Varsta(reala): 17 ani.

De cat timp jucati pe server? : 2 ani.

Factiuni precedente : Taxi, Police Departament, Barzini Family, News Reporter.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 - Police Departament.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat cu gandul ca poate o sa am si eu o sansa aici.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 - Police Departament.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place cu ce se ocupa, si vreau sa indeplinesc contracte in cel mai scurt timp si cel mai discret mod.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da inteleg.

Ai mai fost membru Hitman : Nu, si as vrea ca acuma sa fie prima data.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7-8 ore.

Nickname-uri anterioare : Greet

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/S5UAF.jpg

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu este cazul.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat cererii, si Anthony. cer scuze pentru tot ( Stii bine ce .. si m-am schimbat .. )

Edited by Greet

Nume in joc: Gola

Level: 15

De cat timp jucati pe server? : 6 luni

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic,Taxi Cab Company , The Tattaglia Family 2X

Rank-ul ultimei factiuni : The Tattaglia Family ,rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Fireman/Paramedic ,rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este cea mai frumoasa factiune si consider ca am calitatile necesare pentru a deveni un asasin profesionist .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6 ore

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/gallery/8pb1iyu/b8118124/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3, / ad

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, la lavel 5 pentru bug abuse la car jacker.Nu am stiut ca este un abuz ca-mi dropam propria masina. (ban 2 zile)

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da,dar nu este cazul

Alte precizari? : Succes si celorlalti participanti pentru un loc in Agentie.

Nume in joc: Nicu_Apetrei

Level: 33+

De cat timp jucati pe server? : De 1 an si 2 luni.

Factiuni precedente : The Corleone Family, The Barzini Family, The Stracci Family, Fire & Medic Departament, School Instructor, F.B.I, Police Departament, Taxy Cab Company.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 ( Trainee )

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a incerca in Hitmen Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3, The Barzini Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece aici imi doresc de foarte mult timp s aplic si sa intru, dar ghinionul nu m-a lasat.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu assasinarea oamenilor in schimbul unor sume de bani.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/v9ybtmf1t/

Alte precizari? :

Nume in joc: CreS

Level: 30

Sex (masculin / feminin) :Masculin.

De cat timp jucati pe server? :Joc pe B-zone de un an si 8 luni.

Factiuni precedente :F & M , Paterno Family , News Reporter , Barzini Family , Taxi Cab Company , Federeal Bureau Of Investigations , Cuneo Family , Police Department x3.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 -Police Department.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Cerere de demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Rank 4 - Police Department .

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc să ma alătur agenţiei deoarece îmi place cu ce se ocupă şi deasemenea am prieteni în această facţiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Această agenţie se ocupa cu asasinarea unor persoane contracost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu.

Ai mai fost membru Hitman :Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore.

Nickname-uri anterioare :Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: CLICK !

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 , unul primit la nivel mai mic pentru /report aiurea.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da.

Alte precizari? :Mulţumesc pentru timpul acordat ! O zi bună !

Nume in joc:Mr.Bobec

Level:18

Varsta(reala):14 ani

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? :4 ani

Factiuni precedente :Taxi Cab Company,The Cuneo Family,The Stracci Family

Rank-ul ultimei factiuni :2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Cerere de demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :3-Taxi Cab Company

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru ca este o factiune foarte serioasa cu membrii de elita si cel mai tare lider.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Cu asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu.

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :10 ore.

Nickname-uri anterioare :Mr.Smecheru

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da,daca as fi.

Alte precizari? :Multumesc pentru timpul acordat!O seara placuta!

Nume in joc: FLAy

Level: 57

De cat timp jucati pe server? : 3 ani+

Factiuni precedente : Toate, inafara de Hitman Agency

Rank-ul ultimei factiuni : 3(Senior Mechanic) - Tow Truck Company

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am plictisit de factiunile pasnice..

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 Fireman/Paramedic ; 3 The Paterno Family x2.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune serioasa, unde glumele nu isi au rostul in momentele de munca, iar membri sunt foarte seriosi.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea oamenilor contra-cost.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur ca da.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4 ore +

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da, normal.

Poza cu /stats si skill la detectiv: http://imgur.com/wGXT7

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3, nu stiu de ce :-??

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, bug abuse anul trecut..

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur ca da.

Alte precizari? : Doamne Ajuta †

Edit: Am uitat sa pun poza.

Edited by FLAy

Nume in joc: Squiz

Level: 41

De cat timp jucati pe server? : De 2 ani si jumatate.

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic, Paterno Family x3, Stracci Family x3, Cuneo Family, Corleone Family x4, Barzini Family x2, National Guard, Police Department x2, News Reporter, Taxi Cab Company, Tattaglia Family, Federal Bureau of Investigations, Tow Truck Company - nu sunt in ordine ca nu-mi mai aduc aminte.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 - Corleone Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia ca nu mai vroiam mafii.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 - Stracci Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o agentie serioasa, care se ocupa cu o treaba interesanta si totodata dificila.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Lichidarea anumitor persoane in schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In jur de 4-5 ore.

Nickname-uri anterioare : 13slash, Grove05

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Eu zic ca da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/Rjwza.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 pentru DM si limbaj la un level mai fraged... imi iesisem din fire.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru reclama, cand mi-a fost spart contul.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : Bafta !

Edited by Blackburn

Nume in joc: NokS

Level: 36

De cat timp jucati pe server? : De 2 ani jumatate.

Factiuni precedente : News Reporters x2, Stracci Family, Paterno Family, Corleone Family, F.B.I , PD x2, Cuneo Family, Taxi Cab Company, Tow Truck Company, School Instructors, Tattaglia Family

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 News Reporters

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Inactivitate, incepusem sa joc pe RPG2.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 - School Instructors

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : De mult timp mi-am propus sa intru in aceasta agentie pe RPG1 dar nu am avut inca ocazia , asa ca profit de acest moment pentru a-mi incerca norocul in ocuparea unui loc in ea.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu eliminarea unor tinte pe capul carora s-a pus o anumita suma de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Categoric

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Sunt total de acord cu asta.

Ai mai fost membru Hitman : Da , pe rpg2.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8 ore

Nickname-uri anterioare : Niciunul

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da , am incredere in abilitatile mele de silent assassin.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Consider ca da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/a/img252/6461/samp668.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 Unul pentru report aiurea si altul pentru limbaj , ambele primite cu destul de mult timp in urma cand inca aveam o varsta frageda si nu actionam matur.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Alte precizari? : Numai am nimic de precizat.

Edited by NokS

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.