Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: FLAy

Level: 58

Varsta(reala): 16

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 3 ani+

Factiuni precedente : Toate, inafara de Hitman Agency

Rank-ul ultimei factiuni : 3(Senior Mechanic) - Tow Truck Company

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am plictisit de factiunile pasnice..

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 Fireman/Paramedic ; 3 & 4 The Paterno Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune serioasa, unde glumele nu isi au rostul in momentele de munca, iar membri sunt foarte seriosi.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea oamenilor contra-cost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur ca da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4 ore +

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da, normal.

Poza cu /stats si skill la detectiv:

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3, nu stiu de ce :-??

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, bug abuse anul trecut..

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur ca da.

Alte precizari? : Doamne Ajuta

Nume in joc: Raduku.

Level: 31

Varsta(reala): 15 ani jumatate

Sex masculin.

De cat timp jucati pe server? : cam un 1 an si jumatate

Factiuni precedente : Tattaglia(rank 1) , Cuneo(rank 2) , School Instructor(rank 3),Fbi (rank 2) , Stracci (rank 2-wipe) , F\M (rank 1-wipe) , Cuneo(rank 3) , Fbi (rank 3)

Rank-ul ultimei factiuni : 3 , FBI

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Pentru ca m-am lasat de SA:MP

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 School Instructor , Cuneo , FBI

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Hitman este a fost si va fi mereu mai mult decat o factiune, este ceva special un loc unde toti vor sa ajunga pentru frumusetea de a face contracte, eu unul am avut trei mari dorinte de cand am inceput sa joc pe acest server: sa intru in s.i. , sa pot vinde accept lawyer , si sa intru in hitman acum am ajuns la ultima dorinta

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Cu omorarea persoanelor in schimbul unor sume de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Candva demult am avut dar acum nu se poate pune problema

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:2-3 ore, incerc sa nu redevin"nolifer"

Nickname-uri anterioare : Raduku si Raduku.Vicious

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Eu asa sper

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/6zniukrdj/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 pentru ad cu rob

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : da, parola gresita si la un live

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu este cazul.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat .

Edited by Raddduku

Nume in joc: William

Level: 65

Varsta(reala): 17 ani

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 2-3 ani.

Factiuni precedente : Police Department, FBI, National Guard, Barzini, Tattaglia, Paterno, Stracci, Cuneo, News Reporters, Taxi Cab Company, Tow Truck Company, School Instructors.

Rank-ul ultimei factiuni : FBI - 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu imi place cum motiveaza o persoana sa faca ceva.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 - Barzini Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc asta de aproximativ 3-4 luni, insa nu am avut ocazia sa aplic, fiind legat de fosta factiune, acordandu-i fidelitate.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea persoanelor pe care este contract, persoane care au deranjat pe cineva.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4 ore.

Nickname-uri anterioare : N33d4Sp33d, DarkSideOfSoul

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/NmA8V.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Bug abuse, plagiator.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt (din cate stiu).

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Multumesc!

Nume in joc: Steve

Level: 40+

Varsta: 19 ani

Sex: Masculin

De cat timp jucati pe server?: Aproape 3 ani

Factiuni precedente: Mai multe

Rank-ul ultimei factiuni: 1, Hitman Agency

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Inactivitate

Cel mai mare rank avut in vreo factiune: 5 (Vice-Director) in Hitman Agency

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Aici imi este locu', vreau sa ma intorc acasa

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea persoanelor contra-cost

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Bineinteles

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu cred

Ai mai fost membru Hitman: Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman: Demisie, m-am lasat de SAMP

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Nu stiu exact

Nickname-uri anterioare: Fernandooo, Lollipop_Boy

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Bineinteles

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats si skill la detectiv: http://s16.postimage.org/fiu1pb3n7/sa_mp_172.png

Cate warn'uri ai in joc?: 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: Da, AdmBot bug

Esti pe BlackList'ul unei factiuni?: Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari?: Sper sa revin acasa

Nume in joc: ChaveZ.

Level: 33

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server? : Din luna mai 2011

Factiuni precedente : News Reporter, x2 Taxi Cab Company, The Cuneo Family x6, F.B.I x2, National Guard, The Stracci Family x2, The Corleone Family x2, School Instructor

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am picat perioada de teste

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank III in Taxi Cab Company

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Nu am avut niciodata o asemenea experienta, si chiar este foarte interesant si captivant ce se petrece aici, si imi doresc foarte mult sa fac si eu parte din aceasta "gasca" de asasini platiti

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu am avut

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In jur de 5 ore

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/tmvfeaszh/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Doar cand am gresit parola

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : -

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este cazul

Alte precizari? : Multumesc

Nume in joc: icseM

Level:39

Varsta(reala):18

Sex (masculin / feminin) :masculin

De cat timp jucati pe server? : August 2010 .

Factiuni precedente : Fire and Medic Departament - Rank 1 ( 2 saptamani) – Lider Snizel

,The Corleone Family - Rank 2 ( aproximativ 2 luni) – Lider Razvan14

The Stracci Family - Rank 2- ( 1 luna) - Lider Ciccio

The Corleone Family – Rank1 ( O saptamana)- Lider ChevChelios

The Paterno Family- Rank5 ( 4 luni)- Lider LoLLiPoP

The Tattaglia Family - Rank1 ( 1 saptamana)- Lider Gaby.

,The Stracci Family - Rank 2 (1 luna) - Lider Caps

The Barzini Family - Rank 1 ( 1 saptamana) - Lider DeviL

The Corleone Family- Rank2 (1luna si o saptamana) - Lider UnknowX

The Corleone Family - Rank1 ( 1 saptamana) - Lider Razvan14

The Cuneo Family- Rank 1 ( 2 saptamani si 5 zile ) - Lider Shlomy

Rank-ul ultimei factiuni :1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu m-am adaptat .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 Paterno Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Doresc sa ma alatur pentru ca este o agentie serioasa care nu admite grumele de prost gust , dar si factiunea mea preferata.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu asasinarea persoanelor pe care sunt puse contracte cu o anumita suma de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/i62ymcyyj/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 ( /ad pentru rob ) .

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu imi aduc aminte, daca a fost sa fie, a fost la inceput cand eram level mic..

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Alte precizari? : E prima data cand aplic, sper sa fie cu noroc. Multumesc pentru timpul acordat !

Nume in joc: AUDI_RS8

Level: 39

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 7 luni

Factiuni precedente :

Taxi Cab Company - rank 4

Barzini Family - rank 1

Police Department - rank 2

Barzini Family - rank 1

News Reporter - rank 5

News Reporter - rank 1

Taxi Cab Company - rank 1

Corleone Family - rank 1

Paterno Family - rank 1

Stracci Family - rank 1

News Reporter - rank 4

Fire & Medic Department - rank 6

School Instructors - rank 6

School Instructors - lider

National Guard - rank 1

Rank-ul ultimei factiuni : National Guard - rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia pentru a intra in Hitmen

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Lider in School Instructors

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece de mult imi doresc sa intru aici. Este o factiune respectate, cu membri seriosi si un lider pe masura.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea jucatorilor pentru o suma de bani

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4 ore +

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/N9brk.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : O data, pentru c-bug din greseala

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt

Alte precizari? : N-am

Edited by AUDI RS8

Nume in joc: Nabz0r

Level: 17

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server? : 4 luni si ceva, dar am jucat si in 2010 / 2011.

Factiuni precedente : nabz0r - News Reporters (lider empty_mdY) / Stracci Family (lider Anthony.) / News Reporters (lider empty_mdY) / School Instructors (lider M.Andrei) / Paterno Family (lider b0d018)

AbcRo - News Reporters (lider suzeTa) / Barzini Family (lider [F4L]Oasis9) / Federal Bureau of Investigations (lider Robotiquis) / Paterno Family (lider [F4L]duBliss).

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mafiile nu sunt chemarea mea / am injurat pe [/f] (wrong chat) si am picat probele.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Barzini Family - 5, 6 (Sublider interimar)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place cu ce se ocupa si sunt oameni cu mult respect si bun simt.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea persoanelor pentru bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6-7

Nickname-uri anterioare : AbcRo

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/qH9zY.jpg

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Pe AbcRo - 3 warns.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: As fi daca as fi.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by abCro

Nume in joc: Pawn

Level: 28.

Varsta(reala): 17 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : 1 an si ceva.

Factiuni precedente :

The Tattagila Family - Rank 2 ( Lider : Norby )

The Tattagila Family - Rank 1 ( Lider : TheEmperor )

The Barzini Family - Rank 1 ( Lider : Alyn.Master )

The Barzini Family - Rank 2 ( Lider : DeviL )

The Cuneo Family - Rank 1 ( Lider : ShlomY )

The Corleone Family - Rank 1 ( Lider : Anthony / Cristi )

School Instructor - Rank 2 ( Lider : WeBer )

School Instructor - Rank 1 ( Lider : AUDI_RS8 )

Taxi Cap Company - Rank 1 ( Lider : ALex )

Rank-ul ultimei factiuni : Taxi Cap Comoany - Rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia , pentru ca vreau sa incerc ceva mai nou.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : TTG , BARZINI , S.I -> Rank 2.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o agentie serioasa, care se ocupa cu o treaba interesanta si totodata dificila.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Lichidarea anumitor persoane in schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In jur de 4-5 ore.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Eu zic ca da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/tp8eyyphz/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 .

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, x3 password.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Alte precizari? : Multumesc anticipat.

Name the game: C0Ws

Level: 27. (RP 29)

Age (real): 15

Gender (male / female): I am currently male.

How long play on the server? : 2 Years.

Previous factions: Cuneo / NR / PD / Paterno / PD / Corleone / Taxi / NG / FBI

Rank last factor: 1 unfortunately.

The reason you left / were you fired the former Factor: I didn't like the departments anymore and Lorant abused [/gov] and i do not leaders who abuse their commands.

Had the highest rank in any faction (faction Specify): 1.

Why you want to join the agency? : I will kill every last person on the contract list, they shall not escape my bullets. I am always online, 100% of the time, i can kill people very fast, in the time it takes to blink. Don't believe me? I'll show you on the test.

Why do you think dealing with this agency? : Snipers, Rifles's, Knives, M4's, and i don't need a Deagle, i'm best at rifle.

Hitman Agency You know the rules and read at least once Info, orders and Agency skins? : Yes of course, as i said i am made to kill.

You understand that we are an agency of assassins seriousness and jokes and stupid not to have the point? : I agree with this statement, i shall kill anyone on the contracts list respectively.

You had a history of one or more members of Hitman Agency?: No, because they couldn't find me.

Have you ever been a member Hitman: No, but i would be honored to be.

Reason exit / dismissal of Hitman (in case you've been): -

How many hours per day give this game without afk? : The hours i can kill people are 16:00 - 22:00.

Previous nicknames: C0ws is my only name.

Consider that you have the ability to perform a contract without problems?: I will not fail you, i will kill before you can blink.

You have the ability to write grammatically correct? Yes, grammar is a keen key to sucess, with skills, grammar and perfection you are the best hitman.

Picture of / stats (+ mandatory civil occur / time when it is done) and detective skills to: http://i.imgur.com/PMuBK.png

Warn'uri many of the game? (specify why): 0/3

Have you ever been banned from any particular reason? (states and why): Unfortunely, yes, 2 Day ban for spamming and 1 day ban for another rifle kill. Again i will rectify these mistakes.

You're a BlackList'ul factions? (specify which): Not at all.

Are you willing to pay to be removed from the eventual BlackList?: Of course, don't worry about the bills, i have lots of money to pay for my crimes.

Other specifications?: "When you kill for money, there are no rules"

Edited by Cows

Nume in joc: dookie

Level: 19 (rp de 35+)

Varsta(reala): 19 ani.

Sex (mascu lin / feminin) : Masculin.

De cat timp juc ati pe server? : Iunie 2009.

Factiuni precedente : Yakuza , NR , Cuneo , Barzini , Corleone , Stracci , FBI , NR , Barzini , Taxi , NG , Barzini , NR , Barzini , F/M , Cuneo , Barzini , FBI.

Rank-ul ultimei factiuni : 2 (Special Agent)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Noul nostru lider a decis sa dea wipe.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Vicario - Barzini / Cuneo.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur H.A. deoarece este factiunea cea mai respectata si incerc sa schimb putin modul de joc. Am stat 3 luni in FBI , ar fi frumos sa mai schimb putin lucrurile.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu efectuarea contractelor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata In fo, orders and Agency skins? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore.

Nickname-uri anterioare : xxx_mihai_xxx ; mihaiw0w(si inca ceva dupa w0w, dar am uitat) ; dookieeeee ; a1s.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/fS3LF.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 - /q on wanted.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 3/3 Warns mai demult .

Alte precizari? : Multumesc.

Nume in joc: WeezeL

Level: 55

Varsta(reala): 20 ani.

De cat timp jucati pe server? : 2 ani si 6 luni.

Factiuni precedente :The Tattaglia Family, Federal Bureau Of Investigations, Tow Truck Company.

Rank-ul ultimei factiuni: 1 - Tow Truck Company

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Rank 4 Tattaglia Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece vreau sa incerc ceva nou, este o factiune respectata si apreciata , si-mi place ceea ce face.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Asasinarea contractelor pentru anumite sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-10 ore

Nickname-uri anterioare winNeR

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/4bsirmwxb/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) Pentru joypad cand eram in Tattaglia deoarece folosea un player coolio.kill si am vrut sa incerc si eu.

Alte precizari? : Multumesc frumos !

Edited by WeezeL

Nume in joc:UzzY.

Level: 43

Varsta(reala): 16 ani.

De cat timp juc ati pe server? : De aproximativ 2 ani

Factiuni precedente :

Fire & Medic (Rank 1)

Stracci Family (Rank 1)

FBI (Rank 1)

Paterno Family(Rank 5)

Brazini Family(Rank 1)

FBI (Rank 2)

Rank-ul ultimei factiuni :FBI 2 (Special Agent)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Sa dat Wipe (LIDER NOU)

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank5-Paterno Famiy

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : As dori sa ma alatur aceste factiuni deoarece imi place cu ce se ocupa(Contracte),este o factiune cunoscuta si respectata.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu ''omorarea''(contracte) unor persoane pentru o anumita suma de bani!

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu din pacate

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore/zi

Nickname-uri anterioare : showodwn19/Mr.showdown/Mr.Show/UzzY.(prezent)

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:http://i.imgur.com/7Ifuu.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da de 2x, 1-Spam excesiv 2-Dm in safe zone

• Nume in joc: Nicu_Apetrei
  • Level: 34
  • Varsta(reala): 16
  • Sex (masculin / feminin) : Masculin.
  • De cat timp jucati pe server? : 1 An si 3 luni.
  • Factiuni precedente : The Corleone Family rank 1, The Barzini Family x2 Rank 1 si Rank 3, The Stracci Family x2 Rank 2, Fire & Medic Departament Rank 2, School Instructor Rank 2, F.B.I x2 Rank 1, PD Rank 1, Taxi Cab Company Rank 1.
  • Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 ( Proffesional Staff )
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Barzini Family Rank 3.
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune serioasa, unde glumele nu isi au rostul in momentele de munca, iar membri sunt foarte seriosi si pentru ca nu am fost niciodata in aceasta factiune si as vrea sa traiesc aventura ei .
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu assasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu
  • Ai mai fost membru Hitman : Nu.
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 sau chiar 8.
  • Nickname-uri anterioare : -
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/e16zhxtkv/
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da
  • Alte precizari? : -

Nume in joc: dydu.

Varsta(reala): 18 ani.

De cat timp juc ati pe server? : 11 luni

Factiuni precedente :

Tow Truck Company (Rank 2)

Tow Truck Company (Rank 3)

F.B.I ( Rank 5)

Rank-ul ultimei factiuni : 5 (Section Chief )

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank5- F.B.I

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : As dori sa ma alatur aceste factiuni deoarece imi place cu ce se ocupa , este o factiune cunoscuta si respectata.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu respectarea unor contracte plasate pe ,,capul'' unor persoane pentru o anumita suma de bani !

Stii regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore/zi

Nickname-uri anterioare : dydu.Vicious

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/ksQ4c.jpg

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Edited by dydu

rm1Rh.png

Nume în joc: Tomyy

Level: 40

Vârsta: 14 ani (împlinesc 15 în Decembrie)

Sex: M

De cât timp jucați pe server?: Over two years

Facțiuni precedente: Fire & Medic Department, Barzini family, Corleone family, Stracci family, Police Department.

Rank-ul ultimei facțiuni: Sgarrista în Stracci family.

Motivul pentru care ați părăsit/ați fost demiși din fosta facțiune: Mi-am depus demisia, din motive personale.

Cel mai mare rank avut în vreo facțiune: Paramedic Field Chief în Fire & Medic Department.

De ce doriți să vă alăturați agenției?: Pentru că este o facțiune serioasă și aici vreau să mă stabilesc.

Cu ce considerați că se ocupă această agenție?: 'Kill for money'

Știi regulile Hitmen Agency și ai citit măcar o dată Info, Orders and Agency Skins?: Desigur.

Înțelegeți că suntem o agenție seriosă de asasini și glumele și prostiile nu-și au rostul?: Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai mulți membri Hitmen Agency?: Din câte îmi aduc eu bine aminte, nu.

Ai mai fost membru Hitmen?: Nu.

Motivul ieșirii/demiterii din Hitmen: Nu este cazul la mine.

Câte ore pe zi acordați acestui joc, fără AFK?: Peste 5 ore.

Nickname-uri anterioare: -

Considerați că aveti capacitatea de a îndeplini un contract fără probleme?: Da.

Aveți capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poză cu [/stats] și Skill la Detective: http://i.imgur.com/b5R70.png

Câte warnings ai în joc?: 2/3, ambele pentru Deathmatch...

Ați fost vreodată banat pe vreun motiv anume?: Da, pentru amenințare, în fine, a fost o neînțelegere.

Ești pe Blacklist-ul unei facțiuni?: Nu.

Ești dispus să plătești să fii scos de pe eventualul Blacklist?: Da, dar nu este cazul.

Alte precizări: Mulțumesc pentru timpul acordat.

Nume in joc: RoxoR

Level: 51

De cat timp jucati pe server? : 1 an

Factiuni precedente :

Fire and Medic Department - Rank 5

Tow Truck Company - Rank 5

Federal Bureau of Investigations - Rank 5

Taxi cab Company - Rank 1

Federal Bureau of investigations - Rank 1

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 ( Proffesional Staff )

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Federal Bureau of investigations - Rank 5

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca e unica, diferita de toate celelelalte

Cu ce considerați că se ocupă această agenție?: Asasineaza jucatori pentru bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4 sau 5.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/53km18r3h/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 - DM la spawn, cand aveam level 2

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru spam cand a cazut serverul prima data din acele serii, acum 1 an.

Alte precizari? : Stiu ca data trecuta am picat testele la arme, dar de aceasta data va fi mai bine.

Edited by RoxoR

Nume in joc: Blue_Touch

Level: 28

De cat timp jucati pe server? : August 2009

Factiuni precedente : Tow Car Company [Rank: 5], Taxi Cab Company [Rank: 1] ,News Reporter [Rank: 3], School Instructor [Rank: 2] , Taxi Cab Company [Rank: 6] , Federal Bureau of Investigation [Rank 1]

Rank-ul ultimei factiuni : Federal Bureau of Investigation - Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : S-a dat wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Tow Truck Company- Rank 5[Pe atunci 5 era cel mai mare]

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : De cand am intrat pe server mi-am dorit sa intru in aceasta factiune. Deasemenea imi place ca este o factiune foarte activa si serioasa

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor playeri pentru o anumita suma de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Sigur ca da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-6 ore

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : O sa imi dau silinta sa se intample astfel

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/vtynoao7t/

Alte precizari? : When you kill for money, there are no rules.

Edited by cristi112233

Nume in joc: RiekeR

Level: 35

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 5 luni

Factiuni precedente : Barzini - Rank 1 , Tattaglia - Rank 1 , Cuneo - Rank 3 , Tow Truck Company - Rank 2, Corleone - Rank 1 ,Barzini - Rank 1 , Stracci - Rank 6, FBi - Rank 1 ,Tattaglia - rank 2, Paterno - Rank 1 , Barzini - Rank 2

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Prea multi nervi facuti aiurea din cauza unora membri.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6 - Stracci

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place cu ce se ocupa si vreau sa ma stabilesc.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinare playerilor in schimbul unei sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/uxxo6791n/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (limbaj)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da , 3/3 warns

Nume in joc: ___George___

Level: 21

Varsta(reala): 17 ani.

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 6 luni.

Factiuni precedente : Taxi Cab Company - rank 4, Corleone family- rank 1; Cuneo family- rank 1; Tattaglia - rank 4; Corleone - rank 1; School instructor - rank 1; FBI - rank 2.

Rank-ul ultimei factiuni: 2 - Fbi

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Noul nostru lider a decis sa dea wipe.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Rank 4 Tattaglia Family, Taxi Cab Company.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc foarte tare sa ma alatur agentiei deoarece este o factiune respectata, serioasa si foarte iubita. De asemenea visul meu de cand joc pe acest server este sa devin membru Hitman Agency.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor pentru anumite sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore

Nickname-uri anterioare: _George_; The_godfather

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/lohreevkx/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru 3 warnuri luate pentru /ad.

Alte precizari? : Multumesc frumos !

hitm.png

Nume in joc: Dobermann

Level: 41

Varsta(reala): 17 ani şi jumătate.

De cat timp jucati pe server? : 2 ani şi câteva luni.

Factiuni precedente :
Fire&Medic Department x6
,
Federal Bureau of Investigations x5
,
The Cuneo Family x4
,
School Instructor x2
,
Hitmen Agency x2
,
The Tattaglia Family
,
News Reporter
,
Tow Car Company
,
Police Department x2
,
National Guard
,
The Corleone Family

Rank-ul ultimei factiuni : Police Department - Detective (rank 2).

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere de demisie din dorinţa de a redeveni membru Hitmen.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 - Fire&Medic Department

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Mi-am amintit de vremurile când eram Freelancer şi respectiv Marksman. Pot spune că plăcerea de asasinare a ţintei folosind-uţi imaginaţia pentru o bună poziţionare şi capacitatea de a mânui corect o armă nu se uită niciodată, şi vor avea mereu un loc în gândul cuiva care şi-a dat interesul pentru nişte rezultate cât mai bune privind un simplu joc.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor contra-cost, în cel mai silenţios şi rapid mod posibil, fără a lăsa urme.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Bineînţeles.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Cu siguranţă.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Am stat în trecut pe C pentru ca un hitman să nu mă omoare cu lama.. Am greşit şi am suportat consecinţele.

Ai mai fost membru Hitman : Da, am mai fost de două ori.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Prima oară eram mai newbie, şi m-am grăbit la un contract, iar a doua oară un foarte bun prieten al meu primise lider şi mă chemase să îl ajut.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Minim 2-3 ore.

Nickname-uri anterioare : DoGGy

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Cu siguranţă.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Consider că da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Deţin 2/3 warn-uri, luate acum ceva vreme, pe motivul "/live" şi "abuz de C on contract"

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : În trecut, cu foarte mult timp în urmă din diverse motive, gen "DM aiurea" sau "limbaj vulgar".

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Dacă aş fi pe un Blacklist, plata acestuia nu ar reprezenta o problemă.

Alte precizari?: Mulţumesc pentru timpul acordat.
Edited by Dobermann

Nume in joc: [mR].BoDoS

Varsta(reala): 14 ani.

De cat timp jucati pe server? : 1 an si jumate.

Factiuni precedente : Taxi x2, Police Department x2, FBI, Cuneo x2, Paterno x2, Barzini, Corleone, Fire and Medic Department, School Instructor, Tow Truck Company, Stracci, News Reporter x3.

Rank-ul ultimei factiuni: 1 School Instructor

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am lasat

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Rank 3 in News Reporter de 2 ori.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Ma consider bun pentru acest "job" deoarece cred ca pot sa fac un contract fara probleme, plus ca vreau sa ajut cu orice pot eu.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea persoanelor pentru o suma de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4 ore ( in caz ca voi fi acceptat ):

Nickname-uri anterioare: BoDoS

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Normal.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i47.tinypic.com/2unubti.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 ( esc on contract cand eram newbye )

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur.

Alte precizari? : Salut.

Edited by BoDoSeLLL

Nume in joc: DooMasteR

Level: 61.

Varsta(reala): 18.

De cat timp jucati pe server? : 2 ani si 5 luni.

Factiuni precedente : Federal Bureau of Investigation, National Guard, Taxi Cab Company, News Reporter, Fire & Medic Department, School Instructors, Paterno Family, Corleone Family.

Rank-ul ultimei factiuni : Taxi Cab Company (rank 1).

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost demis si liderul mi-a facut reclamatie pe forum pentru limbaj. Acesta inca nu isi daduse seama ca vacanta e gata si ca scolile erau deja incepute.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6 - News Reporter

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : M-am gandit sa devin un asasin platit, sa omor pentru bani, sa imi cladesc o reputatie de ucigas fara mila. Sa impun respect pe unde merg si sa fiu impreuna cu Hitmen Agency o forta de neegalat pe server.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani. Silentios, curat si fara martori.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Cu siguranta.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Din cate imi amintesc nu cred.

Ai mai fost membru Hitman : Din pacate nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde, cam 5-6 ore ( mai mult sau mai putin ).

Nickname-uri anterioare : Galix.Capone

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Cu siguranta.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Mai mult ca sigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Cand a fost bug-ul acela cu /rob.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur.

Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat.
Edited by DooMasteR

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.