Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: BMWpoweR

Level: 40 (1009/164)

Varsta(reala): 17

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 2 Ani

Factiuni precedente : FBI, Stracci, Corleone, Barzini, NG, Taxi, Stracci, TTC, Paterno, FBI, lista continua dar nu mai tin minte ordinea .

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 - F.B.I

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : TTC - Rank 6

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece tin demult timp sa ajung un agent Hitmen.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bineinteles

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 Ore

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://picz.ro/index...08b80bc673dcfbf

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 - Amenintari (level mic-newbie)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Multumesc, o zi placuta.

Nume in joc: ManXXL

Level: 45

Varsta(reala): 17 ani

De cat timp jucati pe server? : 1 an

Factiuni precedente : Corleone Family

Paterno Family

Barzini Family

Police Department

Stracci Family

Police Department

Barzini Family

Stracci Family

Fire & Medic Department

Barzini Family

Taxi Cab Company

Paterno Family

Barzini Family

Corleone Family

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa incerc ceva nou.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 - Police Department

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este ceea mai respectata si mai oraganizata factiune, plus imi place foarte mult cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinearea anumitor persoane in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/uPPlY.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 - DM in Safe - Zone.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pt /q la somatia unui politist.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da.

Alte precizari? : Multumesc pt timpul acordat acestei cereri.

Retrag, imi cer scuze de deranj. Edited by ManXXL

Nume in joc: [b2w]RichardD

Level: 44

Varsta(reala): 17 ani

Sex (masculin / feminin): Masculin

De cat timp jucati pe server?: 2 ani.

Factiuni precedente: School Instructor, Taxi Cab Company, News Reporter, Tow Truck Company, Fire & Medic Departament, Corleone Family, Stracci Family, Paterno Family, Barzini Family, Police Departament.

Rank-ul ultimei factiuni: Paterno Family - Rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Nu ma descurcam asa de bine in mafie la capitolul war-uri, asa ca mi-am depus demisia. Nu ar fi fost vorba ca nu aveam timp sau ca nu eram activ, pur si simplu nu ma pricepeam.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : School Instructor - Rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Deoarece consider ca Hitmen Agency este o factiune serioasa, cu membrii pe masura, membrii printre care am vrut mereu sa ma numar.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu indeplinirea contractelor in schimbul unei sume mai mari sau mai mici de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da

Ai mai fost membru Hitman: Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Stau intre 7 si 8 ore pe zi online.

Nickname-uri anterioare: Flash777

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/ZaMYX.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu am fost banat pana acum.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu

Alte precizari?: Multumesc pentru atentia acordata!

Edited by Richard51

Nume in joc: AskewOne

Level: 19

Varsta(reala): 15 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : 1 an

Factiuni precedente : Fire & Medic Departament (x2), The Corleone Family (x 3), The Paterno Family, The Cuneo Family,The National Guard.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : 3/3 fw.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 - The Corleone Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place cu ce se ocupa, pune punct pe seriozitate; asa cum imi place mie.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinearea persoanelor intr-un timp cat mai scurt in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 2-3 ore.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://s13.postimage.org/wv3zy28lj/sa_mp_170.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? Multumesc.

• Nume in joc: Nicu_Apetrei
  • Level: 34
  • Varsta(reala): 16
  • Sex (masculin / feminin) : Masculin.
  • De cat timp jucati pe server? : 1 An si 3 luni.
  • Factiuni precedente : The Corleone Family rank 1, The Barzini Family x2 Rank 1 si Rank 3, The Stracci Family x2 Rank 2, Fire & Medic Departament Rank 2, School Instructor Rank 2, F.B.I x2 Rank 1, PD Rank 1, Taxi Cab Company Rank 1.
  • Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 ( Proffesional Staff )
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Barzini Family Rank 3.
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune serioasa, unde glumele nu isi au rostul in momentele de munca, iar membri sunt foarte seriosi si pentru ca nu am fost niciodata in aceasta factiune si as vrea sa traiesc aventura ei .
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu assasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu
  • Ai mai fost membru Hitman : Nu.
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 sau chiar 8.
  • Nickname-uri anterioare : -
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/e16zhxtkv/
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da
  • Alte precizari? : -

Retrag.

Nume in joc: Rey

Level: 56

Varsta(reala): 18

Sex (masculin / feminin) : M

De cat timp jucati pe server? : Peste 2 ani jumate.

Factiuni precedente : Stracci rank 6 Cuneo Rank 6 Police D. Rank 2 Cuneo Rank 4 Fire&Medic Rank 6 Hitman A. Rank 1 etc.

Rank-ul ultimei factiuni : 2 (Police D.)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere de demisie, am luat o functie pe RPG2

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Stracci (Leader)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca e una foarte serioasa

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Killing for money.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Bullz a luat lider Cuneo si am mers sublider.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde 4+

Nickname-uri anterioare : SImon_DraGoS

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

http://postimage.org/image/7ngduhiv1/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Bug la admin bot / Wrong id.

Alte precizari? :

Nume in joc: ZGabi

Level: 17

Varsta(reala): 15

Sex (masculin / feminin): Masculin.

De cat timp jucati pe server?: 2 ani,cu pauze mari.

Factiuni precedente: School Instructor,The Barzini Family.

Rank-ul ultimei factiuni: The Barzini Family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am demisionat pentru ca mi-am dat seama ca nu are rost...Nu ai de unde sa stii care are joy la war si care nu.Altii fac abuz de /enter si /heal si e greu sa ii mai omori.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : School Instructor-Rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pai asteptam de ceva timp sa aplic aici.Imi place cu ce se ocupa si vreau sa imi fac prieteni noi.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu finalizarea anumitor contracte puse de jucatori pe alti jucatori in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.

Ai mai fost membru Hitman: Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Nu am mai fost in H.A.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: De la 7 ore in sus.

Nickname-uri anterioare: ReDEyeS

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/NeI3Q.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu am fost banat pana acum.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu.

Alte precizari?: Nimic.

Nume in joc: BoOoGdaN

Level: 26

De cat timp jucati pe server?: 6-7 Luni

Factiuni precedente: School Instructor, Corleone Family, Tow Truck Company, Paterno Family.

Rank-ul ultimei factiuni:Rank 1 Paterno Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: M-a dat afara pentru 2/3 Fw care le-am acumulat in urma lipsei de la 2 Antrenamete

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Tow Truck Company rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Imi doresc deoarece vreau sa-mi fac prieteni si pentru a ajuta factiune cu tot ce pot

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu efectuarea contractelor care vin de la Playeri

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Nu am mai fost in H.A.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: aproximativ 8-15 ore

Nickname-uri anterioare: N-am avut

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/w54czw65p/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Da, pentru 3/3 warns, laute la level 1-6 nestiind regulile prea bine de pe b-zone

Alte precizari?: Nimic.

Edited by BoOoGdaN

Nume in joc: Barnicle30

Level: 22

De cat timp jucati pe server? : De aproximativ 3 ani

Factiuni precedente : T.C.C , Tattaglia , Barzini , Tattaglia , F.B.I. , Paterno , Taxi , Tattaglia , Tattaglia .

Rank-ul ultimei factiuni : Tattaglia - rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie, o mica pauza.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 Tattaglia si Taxi.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune serioasa, cu membri seriosi, unde glumele nu-si au rostul.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor playeri in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai facut parte niciodata din agentie.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Aproximativ 6-7 ore, depinde de programul meu zilnic.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da, am capacitatea de a scrie corect gramatical.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i47.tinypic.com/i7606r.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat niciodata.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu, nu sunt pe blacklist-ul niciunei factiuni.

Alte precizari? : Multumesc frumos pentru timpul acordat.

Edited by Barni

Nume in joc: BlackWell

Level: 23

De cat timp jucati pe server? : Joc de un an

Factiuni precedente :

1.Taxi Driver Company

2.School Instructor

3.School Intructor

4.Police Departament

5.Tattagalia Family

6.Corleone Family

7.Natonal Guard

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : am gresit ceva

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 School Instructor

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc in aceasta factiune deoarece este o factiunea unica in care prodomina respectul si profesionalismul.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Din fericire nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore

Nickname-uri anterioare

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Nu se pune problema.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

http://postimage.org/image/frjb3icwt/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da 1 zi /q la somatie

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur.

Alte precizari? : Multumesc!

Edited by BlackWeLL

Nume in joc: DariusTM

Level: 25

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? 5luni

Factiuni precedente :

The Barzini Family

Taxi Cab Company

The Tattaglia Family

The Paterno Family

The Barzini Family

Rank-ul ultimei factiuni :The Barzini Family (Rank2) 2luni+

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am vrut sa incerc ceva nou!

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Barzini Family (Rank2) 2luni+

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o agentie care are respect'ul jucatoriilor de pe servar si imi place cu ce se ocupa!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Cu finalizarea contractelor punse de jucatorii pe dusmanii lor!

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-8

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/fvgt0mtkj/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :2/3 (unu ca am facut o fata baiat,2 ca am gresit un /ad )

Alte precizari? :Multumesc pentru timpul acordat,Bafta!

Edited by DariusTM

Nume in joc: Bojack

Level: 34

Varsta(reala): 19 ani.

De cat timp jucati pe server? : peste 1 an.

Factiuni precedente : Fire and Medic Department, The Stracci Family, The Paterno Family, FBI, Taxi Cab Company.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 - Taxi Cab Co

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere de demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 - The Paterno Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca vreau sa fac contracte.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu uciderea unui jucator in schimbul unei sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore/zi

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://iceimg.com/i/b2/f8/8fb6c74284.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 - pentru limbaj

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

• Nume în joc: SpeeeDyzOr
  • Level: 27+
  • Vârstă: 17 ani.
  • Sex: Masculin.
  • De cât timp jucați pe server?: Octombrie 2010.
  • Facțiuni precedente: Taxi Cab Company (3), Cuneo Familly (1), Barzini Familly (1), Stracci Familly (1), Police Departament (1), Corleone Familly (1,2,3)
  • Rank-ul ultimei facțiuni: Rank 2 - Corleone
  • Motivul pentru care ați părăsit/ați fost demiși din fosta facțiune: Schimbarea liderului.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune: Rank 3 Taxi,Corleone.
  • De ce doriți să vă alăturați agenției?: Este o factiune serioasa si misiunea lor de a asasina diferite persoane ma atrage.
  • Cu ce considerați că se ocupă această agenție?: Se ocupa cu asasinarea unor tinte contra unei sume de bani.
  • Ști regulile Hitmen Agency și ai citit măcar odată Info, orders and Agency skins?: Da.
  • Înțelegeți că suntem o agenție serioasă de asasini și glumele și prostiile nu-și au rostul?: Da, desigur.
  • Ai avut antecedente cu unul sau, mai mulți membrii Hitmen Agency?: Nu.
  • Ai mai fost membru Hitman : Nu.
  • Motivul ieșirii / demiterii din Hitmen Agency: -
  • Câte ore pe zi acordați acestui joc, fără afk?: 7+.
  • Nickname-uri anterioare : -
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.
  • Poza cu /stats si skill la detectiv: http://postimage.org/image/mzg3m899h/
  • Cate warn'uri ai in joc?: 0/3.
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : -
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.
  • Alte precizari? : Multumesc pentru atentia acordata.

Nume in joc: BlackThief

Level: 35

Varsta(reala): 14 ani.

De cat timp jucati pe server?: 1 an si cateva luni.

Factiuni precedente: Fire & Medic Department (Rank 5), Federal Bureau Of Inestaigation (Rank 4), The Stracci Family (Rank 4), Police Department (Rank 2), Federal Bureau Of Inevstigation (Rank 2), The tattaglia Family (Rank 2).

Rank-ul ultimei factiuni: 2 [soldato] - The Tattaglia Family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Demisie - nu sunt portrivit pentru o mafie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): 5 [Paramedic Field Chief] - Fire & Medic Department.

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Doresc sa fac parte din colectivul unit al agentiei, si sa dau tot ce am mai bun pentru a imi indeplini sarcinile.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Omorarea din umbra a persoanelor, contra cost.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Desigur.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Intre 5 si 7 aproximativ.

Nickname-uri anterioare: Nu am mai avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Cu siguranta.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/bal0s0maj/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Am fost, dintr-o eroare (weapons cheat).

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, as fi.

Alte precizari?: Multumesc.

Edited by Destroyer01

Membrii acceptati pentru teste sunt: Cosmin.Ionut ; Reload. ; Weber ; William ; Steve ; Chavez. ; Audi_rs8 ; Dookie ; Dydu ; Dobermann - ( 10 de membri acceptati )

• Testele se vor tine cu agentii de rank4+ ( Special Agent ).
  • In cazul in care nu voi fi multumit de prestatiile jucatorilor, voi deschide aplicatiile din nou.
  • In cazul in care au trecut 24 de ore de la raspunsul meu si un membru nu s-a prezentat pentru teste, acesta va fi picat automat.

Edited by Director Anthony
Agentii acceptati!

Nume in joc: adyTzu

Level: 57

De cat timp jucati pe server? : 3ani

Factiuni precedente : Barzini , Paterno , Corleone x2 , Hitmen , PD , Hitmen FBI

Rank-ul ultimei factiuni : FBI - 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat pentru a ma reintoarce in Hitmen

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Hitmen - Sublider

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o agentie serioasa , organizata si aici ma simnt cel mai bine

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Rezolvarea contractelor in schimbul unei sume de bani

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am iesit pentru a incerca altceva

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://s12.postimage.org/q2bcw5dbx/sa_mp_047.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 eram la inceput si am dat un /ad aiurea

Alte precizari? : Multumesc !

Nume in joc: taryd0n

Level: 51

Varsta(reala): 20

De cat timp jucati pe server? : Putin peste 2 ani.

Factiuni precedente : School Instructor, Hitmen Agency, Police Departament, Tow Truck Company

Rank-ul ultimei factiuni : Tow Truck Company rank 6 (Lider)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am renuntat la functia de lider pentru a primii functia de admin.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Lider Tow Truck Company

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune aparte, imi este foarte dor de contracte si ultima oara cand am fost aici m-am simtit extraordinar.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu efectuarea contractelor in schimbul unei sume de bani.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am iesit pentru a merge in PD (am regretat mai apoi alegerea facuta)

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6 ore +

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/cepod6oh1/

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by tAryd0n

Nume in joc: iLuSSioN

Level: 31

De cat timp jucati pe server? : 11 august 2011

Factiuni precedente :Taxi Cab Co. , The Cuneo Family , The Stracci Family , The Barzini Family , The Tattaglia Family , Hitman Agency , National Guard , The Paterno Family x2 , The Corleone Family .

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Imi doresc sa intru in hitman !

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Tattaglia Family rank2 , The Corleone Family rank2 .

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este este factiunea mea de suflet si aici doresc sa raman daca voi fi acceptat !

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu assassinarea persoanelor contra-cost .

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da .

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da .

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu .

Ai mai fost membru Hitman : Da .

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : M-am lasat o perioada de SAMP .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 Ore

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da .

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/ccj4cmfup/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0 / 3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da Autoclicker pe nedrept , /q On wanted .

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu .

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da .

Alte precizari? : Sper sa ma intorc unde imi este locul !

Nume in joc: lil_wayne

Level: 19

Varsta(reala): 20

De cat timp jucati pe server? : 5 luni

Factiuni precedente : Cuneo , Paterno

Rank-ul ultimei factiuni : Paterno ( rank2 )

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Un rank mai mare suferea de el si nu prea ma agrea , am decis sa plec.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 in Paterno in care am stat 2 luni.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Respect mult aceasta agentie , simt ca mii se potriveste si cred ca ma voi integra foarte bine , desigur daca as primi o sansa .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitmen Agency se ocupa cu efectuarea contractelor cat mai silent posibili in schimbul sumelor de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da!

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da , sunt un tip serios !

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu , nu mi-as permite sa am conflicte cu factiunea mea preferata !

Ai mai fost membru Hitman : Nu , dar imi doresc!

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : peste 6 ore.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da , cu siguranta!

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da , bineinteles!

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/5tzgr6if5/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da , pentru comportament non rp.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu !

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da , desigur !

Alte precizari? : Sper sa primesc o sansa , va multumesc!

Nume in joc:Show.

Level: 44

Varsta(reala): 16 ani.

Decat timp jucati pe server? : 2 ani

Factiuni precedente : Frie & Medic Departament , Stracci Family , F.B.I ,Paterno Family , Brazini Family ,Corleone Family ,F.B.I .

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 .

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :A m parasit factiune din cauza noului lider care a dat wipe.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 Paterno Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc asta de cand am inceput sa joc pe B-Zone, insa nu am avut ocazia sa aplic, fiind intodeauna intr-o alta factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu omorarea persoaneleor pe care au contract,un anumit player a pus pe ei contract din motive diverse.

Ai mai fost membru Hitman : Nu, din pacate.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore.

Nickname-uri anterioare :showdown19/Mr.Showdown/Mr.Show/UzzY.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:http://i.imgur.com/zjeES.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,pentru spam escesiv si dm in safe zone(asta mai demult).

Alte precizari? : Multumesc.

Edited by ShOw

Nume in joc: ZGabi

Level: 17

Varsta(reala): 15 ani

[De cat timp jucati pe server? : De 2 ani,cu pauze mari.

Factiuni precedente : School Instructors ; The Barzini Family.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Deoarece in mafii sunt multe abuzuri!

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : School Instructors - Rank 3.

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Deoarece vreau sa omor persoanele care au contracte puse pe ele.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu executarea anumitor persoane in schimbul unei sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : De la 6 ore in sus.

Nickname-uri anterioare : ReDEyeS

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv : http://i.imgur.com/qjm9C.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Alte precizari? : Multumesc!

Edited by ZGabi

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.