Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: Delgado

Level: 21

Varsta(reala): 14

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : Joc pe acest server de 2 ani cu pauze considerabile.

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic , Paterno Familly , Cuneo Familly , Federal Bureau of Investigation.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am retras de pe comunitate pentru o buna perioada de timp. (din august pana acum cateva zile)

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 / Paterno Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune extrem de serioasa cu membrii de elita si un lider pe masura.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu indeplinirea contractelor pe anumite tinte in schimbul unei sume de bani. Membrii acestei agentii trebuie sa se asigure mereu ca nu exista martori sau orice alte urme care ar putea duce la divulgarea identitatii lor.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bineinteles , asta imi place cel mai mult.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Am avut blacklist la lvl mic , dar l-am achitat dupa ce m-am familiarizat mai mult cu sistemul factiunilor.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Dupa cum am precizat anterior , nu am mai facut parte din agentie.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4 ore in zilele cu scoala.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut alte nickname-uri.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/bv9k6yhfd/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Hooliganu 29.10.2011 18:38

/ad aiurea

Vinnie 09.04.2012 14:53 /ad

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am primit ban de cateva ori pentru parola gresita si pentru limbaj (eram incepator).

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe nici-un Blacklist.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Doresc doar o sansa pentru a arata ceea ce pot ca membru hitman. Voi actiona extrem de calculat si precis fara a creea probleme si pentru a dovedi ca nivelul mare nu inseamna neaparat aptitudini mari.

Nume in joc: BMWpoweR

Level: 40

Varsta(reala): 17 ani

De cat timp jucati pe server? : 2 ani şi câteva luni.

Factiuni precedente :
F.B.I
x2,
Stracci family
x2,
Paterno family
x3,
Taxi Cab Co
x2,
Corleone family
x3,
Barzini family
,
TTC
x2,
Cuneo family
,
National Guard
.

Rank-ul ultimei factiuni :
F.B.I
– Rank 2
Professional Stuff

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea):
TTC
– Rank 6

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece e o placere sa omori playeri in schimbul unei sume de bani.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor contra-cost, în cel mai silenţios şi rapid mod posibil, fără a lăsa urme.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Bineînţeles.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Cu siguranţă.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Minim 3-4 ore.

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Cu siguranţă.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Consider că da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Deţin 1/3 warn-uri – Newbie, amenintari.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 1 zi – Deranj event

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Dacă aş fi pe un Blacklist, plata acestuia nu ar reprezenta o problemă.

Alte precizari?: Mulţumesc pentru timpul acordat.

Nume in joc: FLAy

Level: 58

Varsta(reala): 16

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 3 ani+

Factiuni precedente : Toate, inafara de Hitman Agency

Rank-ul ultimei factiuni : Tow Truck Company - 3(Senior Mechanic)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am plictisit de factiunile pasnice..

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 Fireman/Paramedic ; 3 The Paterno Family x2.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune serioasa, unde glumele nu isi au rostul in momentele de munca, iar membri sunt foarte seriosi.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea oamenilor contra-cost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur ca da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4 ore +

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da, normal.

Poza cu /stats si skill la detectiv:

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3, nu stiu de ce

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, bug abuse anul trecut..

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur ca da.

Alte precizari? : Doamne Ajuta

Nume in joc: Squiz

Level: 42

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server? : De 2 ani si 4 luni.

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic, The Paterno Family x3, The Stracci Family x2, The Cuneo Family, The Corleone Family x4, The Barzini Family x2, National Guard, Police Department x2, The Tattaglia Family, News Reporter, Taxi Cab Company, Federal Bureau of Investigations, Tow Truck Company, School Instructor.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 - School Instructor.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia pentru a intra in această agenție.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 (Vicario) - The Stracci Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Am văzut de nenumarate ori contracte facute ca la carte de anumiți agenți de elită și de asemenea, mă impresionează activitatea acestora. De aceea, vreau să văd și eu cum e să lucrezi cu asemenea playeri iscusiți și poate să invăț cate ceva de la ei.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea anumitor persoane in schimbul unei frumoase sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Din fericire, nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore.

Nickname-uri anterioare : 13slash, Grove05

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Eu cred că pot face acest lucru fără să întampin vreo dificultate, dar nu la fel de bine cum o fac alții.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/tXNuq.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 (1/3 - limbaj, 2/3 - DeathMatch)... nu sunt mândru de mine.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru reclamă, deoarece mi-a fost spart contul.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : Mulțumesc anticipat.

Edited by Blackburn

• Nume în joc: Andrew
  • Level: 52.
  • Vârstă: 17 ani.
  • Sex: Masculin.
  • De cât timp jucați pe server?: 29 Noiembrie 2010.
  • Facțiuni precedente: PD, FBI, Hitman, Barzini, Corleone, Cuneo, Paterno, Stracci, Tattaglia.
  • Rank-ul ultimei facțiuni: Officer ( Police Department )
  • Motivul pentru care ați părăsit/ați fost demiși din fosta facțiune: Raportul era destul de mare si nu aveam timp pentru el.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune: Don Paterno, Consigliere ( Barzini ).
  • De ce doriți să vă alăturați agenției?: Pentru că este facțiunea mea preferată.
  • Cu ce considerați că se ocupă această agenție?: Cu asasinarea jucătorilor în schimbul unei sume de bani.
  • Ști regulile Hitmen Agency și ai citit măcar odată Info, orders and Agency skins?: Da.
  • Înțelegeți că suntem o agenție serioasă de asasini și glumele și prostiile nu-și au rostul?: Da.
  • Ai avut antecedente cu unul sau, mai mulți membrii Hitmen Agency?: Nu.
  • Ai mai fost membru Hitman : Da.
  • Motivul ieșirii / demiterii din Hitmen Agency: Am părăsit Hitmen Agency deoarece a trebuit să plec în vacanță și nu aveam timp de joc, asta a fost în vara anului trecut. // Am fost demis deoarece am efectuat un contract fara undercover activat.
  • Câte ore pe zi acordați acestui joc, fără afk?: 6+.
  • Nickname-uri anterioare : Andrew., Liaf.
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.
  • Poza cu /stats si skill la detectiv: Link.
  • Cate warn'uri ai in joc?: 0/3.
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : N-am fost banat până acum.
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.
  • Alte precizari? : Mersi.

Nume in joc: BlooD

Level: 28

De cat timp jucati pe server? : 1 an

Factiuni precedente : School Instructor, The Tattaglia Family, The Corleone Family, The Barzini Family, The Stracci Family, The Cuneo Family, Police Departament, FBI, News Reporter.

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere de demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3, School Instructor

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Din totdeauna mi-am dorit sa fac parte din aceasta agentie, ador faptul de a face contractele astfel incat tinta sa nu stie de unde si ce l-a lovit, cauza pentru care vreau sa intru in aceasta factiune este jocul "Hitman Blood and money"

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Consider ca aceasta agentie se ocupa cu asasinarea lui x astfel incat sa nu stie ce l-a lovit.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6 ore

Nickname-uri anterioare : CooL

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://picz.ro/pictu...65aa56dd99b.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, joypad.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat acestei cereri!

Edited by BlooooD

Nume in joc: Bratu

Level: 34

Varsta(reala): 18 ani

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 2 ani

Factiuni precedente :

School Instructor

Fire & Medic

News Reporter

The Paterno Family

News Reporter

F.B.I

The Corleone Family

Taxi Cab Company

F.B.I

School Instructor

Tow Truck Company

News Reporter

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 - News Reporter

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Lipsa de timp in perioada aceea.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 - News Reporter

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o factiune respectata si pentru ca imi doresc sa realizez contracte.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu contractele puse de playerii pe capul prietenilor/persoanelor neagreate/dusmanilor/nevestelor/etc.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Normal

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu este cazul

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/4esvsgfol/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :2/3 - Din cauza unu-i "/ad" dat din gresala si a unui "/sms" trimis, tot, din gresala pe report.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Alte precizari? : Va multumesc pentru atentia acordata !!

Edited by Bratu

Nume in joc: Just.xeS

Level: 50

De cat timp jucati pe server? : 4 Ani

Factiuni precedente : Paterno Family , Corleone Family, Police Departament

Rank-ul ultimei factiuni : Paterno Family rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Ban pentru asa zis " joypad /aim "

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Subleader News Reporter / Leader Police departament

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune bine organizata si un leader excelent cu un spirit mare de convingere si coordonare.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu efectuarea contractelor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am iesit pentru a merge in Police Departament.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6 ore +

Nickname-uri anterioare : enTourAge_09 , Sebylyka

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i49.tinypic.com/21c9fz7.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 , abuz de /q ( avand foarte mare lag si acel bug nu vedeam pe altii playeri si am dat /q de mai multe ori in speranta ca nu mai am acel bug si mi-a fost facut post pentru acest lucru si am fost sanctionat.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da , Joypad/ Aim

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by Just XeS

Nume in joc: Dr.Knife

Level: 30

De cat timp jucati pe server? : De 3 ani

Factiuni precedente : F.B.I , School Instructor, News Reporter, The Cuneo Family, The Stracci Family, The Barzini Family, Tow Truck Company,

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 4 ( Tow Truck Company)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am retras o vreme.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 in School Instructor

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca Hitman Agency este dupa parerea mea cea mai frumoasa factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta factiune se ocupa cu asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani. Silentios, curat si fara martori.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4 ore

Nickname-uri anterioare : MadeMan

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/OzGUt

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Din cauza ca am avut contu spart.

Alte precizari? : Multumesc.

Nume in joc: M.Mihai[km5]

Level: 30

De cat timp jucati pe server? : 1 an si cateva luni.

Factiuni precedente : Tow Truck Company, The Cuneo Family, The Stracci Family x3, The Corleone Family, The PAterno Family, National Guard, Taxi cab Co., News Reporter.

Rank-ul ultimei factiuni : 2- Stracci Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa aplic aici.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3- Natioanl Guard si Cuneo.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o agentie serioasa si este pe placul meu.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea unor persoane in schimbul unor sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6

Nickname-uri anterioare :-

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/jtlxvqjsp/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 Limbaj ( le am de prin ianuarie )

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Pt limbaj 1 data.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari? : Multumesc pt timpul acordat.

Edited by Mihaitsa

Nume in joc: sTorm

Level: 21

Varsta(reala): 17 ani

De cat timp jucati pe server? : 11 luni

Factiuni precedente : School Instructors, Police Department.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost demis deoarece ma lasasem o perioada de SA:MP deoarece nu mai aveam timpul necesar sa ma dedic acestui joc si pentru ca au intervenit niste probleme personale.Acum m-am reapucat de SA:MP si am decis ca a venit timpul sa fac un pas in fata si sa demonstrez ca merit si ca sunt in stare sa fac parte din aceasta agentie daca mi se ofera aceasta oportunitate.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 - School Instructors, Police Department.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur acestei agentii deoarece aici este locul unde este multa seriozitate, iar glumele nu isi au rostul si asta conteaza mult intr-o factiune dupa parerea mea si aici cred ca m-as simti cel mai bine.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea tintei intr-un mod cat mai silentios in schimbul unei sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore, poate chiar mai mult, dar depinde si de programul meu in ziua respectiva.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da, consider ca sunt capabil de a face acest lucru.

Poza cu /stats si skill la detectiv: http://i.imgur.com/LiAZ4.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Edited by Stormm

Nume in joc: PuDiCs

Level: 20 +

Varsta(reala): 15 ani.

Sex (mascu lin / feminin) : Masculin.

De cat timp juc ati pe server? : 8 luni

Factiuni precedente : Fire & Medic ; The Barizini Family ; The Paterno Family ; Tow Truck Company School Instructor ; Taxi Cab Company x 2 .

Rank-ul ultimei factiuni : rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a incerca ceva nou .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Cabbie - taxi cab company

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur H.A. deoarece este factiunea cea mai respectata si cea mai activa .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea din umbra a unor persoane in schimbul unei sume de bani .

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata In fo, orders and Agency skins? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5 - 6 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/tuh8n8swb/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0 / 3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : da , /q pentru a nu face td .

Edited by PuDiCs

Nume in joc: MariO.

Level: 28.

Varsta(reala): 19

De cat timp jucati pe server? : Aproape un an cu mici pauze.

Factiuni precedente :

• Taxi Cab Company.
  • The Paterno Family
  • The Stracci Family
  • The Paterno Family
  • The Paterno Family
  • The Corleone Family.
  • The Paterno Family.
  • Police Departament
  • The Barzini Family
  • The Barzini Family
  • Fire & Medic Departament.
  • The Tataglia Family.
  • The Paterno Family
  • The Stracci Family.
  • Police Departament
  • The Paterno Family.
  • Taxi Cab company.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 (Trainee)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :

• Cerere de demisie. Aici.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Paterno Family , Rank 2 (Soldato)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca de cand joc mi-am dorit sa intru in aceasta factiune , si sper ca acum o sa am sansa aceea.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Assasinarea playerilor pentru o anumita suma de bani .

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 15.00 - 23.30

Nickname-uri anterioare : punK. SkillFull.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Image.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 Dead Mach in Safe Zone.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat.

Edited by Mari0

Nume in joc: BLackRp

Level: 33

Varsta(reala): 18 ani

Factiuni precedente : The Stracci Family | The Paterno Family | The Barzini Family | The Corleone Family | The Tattglia Family| The Cuneo Family | National Guard | School Instructor | Tow Car Company | Fireman |

Rank-ul ultimei factiuni : The Cuneo Family (rank 1)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Aveam treburi personale.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 - The Barzini family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Motivul care ma leaga pentru a intra in Hitman Agency este caci aceasta factiune a fost mereu preferabila de cand joc eu pe acest server . Mereu un membru hitman agency incerca sa faca treburile sa fie mai usoare sa nu se complice cu toti ofticati sau ciudosi , in plus exista un respect extrem de mare care se observa intodeauna cand stai de vorba cu un membru nu te abrueaza sau sati spuna "hai pa , etc." Sunt Multe motive sa le spun sper sa am sansa sa le si practic intr-o zi cand mi se va oferi sansa de a intra in aceasta Agentie.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor Mafioti / Civili pe o suma de bani (Moartea) intr-un mod foarte silentios.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Daa!

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 Zilnic sunt online.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Nu ma laud , dar pot sa sustin ca stiu. DA!

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/auj5eycon/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Recunosc cam luat ban 3 zile pentru motivul Joypad...,

Edited by BLackRp

Nume in joc: Sccoci

Level: 52

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : aproximativ 3 ani.

Factiuni precedente :

Tow Truck Company

F&M Departament

The Paterno Family

The Barzini Family

NG

School Instructor

The Tattaglia Family

F.B.I

The Starcci Family

The Barzini Family

The Starcci Family

The Tattaglia Family

The Paterno Family

Rank-ul ultimei factiuni : The Paterno Family - rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru ca vreau sa intru in Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 The Stracci Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o fanctiune serioasa, si vreau sa fac parte din ea.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6 ore/zi.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur .

Poza cu /stats si skill la detectiv: http://s7.postimage.org/lnwmnby63/sa_mp_063.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru DM.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur.

Alte precizari? : Multumesc anticipat!.

Nume in joc: Dutu14

Level: 40

Varsta(reala): 17 si 10 luni

Factiuni precedente :

Taxi Cab Company - rank 4 ( Tester )

Barzini Family - rank 3

National Guard - Rank 3

The Tattaglia Family - rank 3

Corleone Family - rank 1

Paterno Family - rank 1

Stracci Family - rank 1

News Reporter - rank 2

Fire & Medic Department - rank 2

Rank-ul ultimei factiuni : National Guard - rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia pentru a intra in Hitmen Agency

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Taxi Rank 4

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece de mult imi doresc sa intru aici. Este o factiune respectate, cu membri seriosi si un lider pe masura.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea jucatorilor pentru o suma de bani

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4 ore+

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/Q4OiU.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 3/3 warns si gresirea parolei

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt

Alte precizari? : N-am

Edited by Dutzuuu

Nume in joc: Barnicle30

Level: 22

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server? : 2 ani jumate.

Factiuni precedente : T.C.C , Tattaglia , Barzini , Tattaglia , F.B.I. , Paterno , Taxi , Tattaglia , Tattaglia .

Rank-ul ultimei factiuni : 1 Tattaglia

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa incerc alt ceva.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 Taxi si Tattaglia

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca nu am fost niciodata in aceasta factiune si vreau sa ma alatur pentru a ajuta .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Contracte.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency? : Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre orele 14 si 23. Aproximativ 7-8 ore.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i50.tinypic.com/244d2ld.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 jocuri ilegale

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : N-am fost banat niciodata.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur.

Alte precizari? : Succes tuturor.

Nume in joc: Kistaska

Level: 33+

Varsta(reala): 21

Sex (masculin / feminin) : M

De cat timp jucati pe server? : around 2yrs with some brake

Factiuni precedente : PD 2x (Rank2) , NG (Rank 2), Corleone (Rank2), F/M (Rank4)

Rank-ul ultimei factiuni : 4

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Left the server for a while

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : F/M rank4

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Last time i tried to join the agency but failed the test. i would like to try it again to get in this faction.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Killing silently for money

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Yes

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Yes

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: No

Ai mai fost membru Hitman : Got accepted just failed the guns test.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Yes

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Yes

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Statts Skill

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2 1 for dm when i was lvl2-3 / 1 for /dice

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 2x 1x for /ad 1x for DM

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : no

Alte precizari? : Good luck everyone!

Nume in joc: Holocaus

Level: 21+

Varsta(reala): 20

Sex (masculin / feminin) : M

De cat timp jucati pe server? : 1 an si jumatate

Factiuni precedente : The cuneo family ( rank 1) , The Patermo family (rank 1_) The Barzini family (rank 2)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : am vrut sa incerc ceva cu mai multa adrenalina

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Barzini Family rank 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : : Imi doresc foarte tare sa ma alatur agentiei deoarece este o factiune respectata, serioasa si foarte iubita. De asemenea visul meu de cand joc pe acest server este sa devin membru Hitman Agency.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasineaza persoanele pentru o anumita suma de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitman : nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10-15

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://s6.postimage.org/pke8o54an/sa_mp_033.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da

Alte precizari? : sper sa mi se dea o sansa sunt un baiat de incredere si foarte respectos

Nume in joc: aLexBz

Level: 41

Varsta(reala): 19 ani

[De cat timp jucati pe server? : 9 luni , aproape 1 an.

Factiuni precedente : Cuneo, Tow truck, Cuneo, Barzini, Tow Truck.

Rank-ul ultimei factiuni : Tow Truck, rank 4.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Doream sa incerc altceva.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Tow Truck, rank 4.

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Ador ideea de a fi un agent silent, ador jocu hitman (series).

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Anihilarea anumitor persoane contra banilor.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Sigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Toata ziua.

Nickname-uri anterioare :

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Sigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv : http://i.imgur.com/LhUzJ.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3, DM si ad cu rob, le am inca de cand joc pe acest server... daca sunt o problema le pot scoate prin achitare pe clientii.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Parola si DB fara sofer.

Edited by aLexBzZz

Nume in joc: Costynho

Level: 55 (rp de 57+)

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : De la infintare.

Factiuni precedente : Taxi Cab Company, The Paterno Family, The Barzini Family, Police Departament => National Guard => Federeau Bureau Of Investigation (=> = Transferuri.), The Paterno Family, The Barzini Family, The Tattaglia Family, The Cuneo Family, The Barzini Family

Rank-ul ultimei factiuni : The Barzini Family - Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a incerca in Hitmen Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 => Taxi, Pd,Ng,FBI.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o factiune serioasa cu membri deosebiti.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Kill for money. Omorarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Ai mai fost membru Hitman : Da, dar inainte de wipe.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu mai stiu exact...

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore

Nickname-uri anterioare : [ro]Costynho

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, Transferuri ilegale (o neintelegere.)

Alte precizari? : Succes !

Edited by nB Costynho

Nume in joc: Collonelu

Level: 50

Varsta(reala): 19

De cat timp jucati pe server? : 2 ani si 8 luni

Factiuni precedente : Hitman,FBI,PD,Cuneo,Barzini,Stracci,Tattaglia,Paterno,News Reporter

Rank-ul ultimei factiuni : Daca imi amintesc corect,Paterno,cu rank 6

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am renuntat la SA:MP.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6- Paterno si Cuneo

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Consider ca are un colectiv placut. Este o factiune care necesita rabdare,nervi si experienta si consider ca m-as descurca excelent.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Efectuarea contractelor puse de alti jucatori.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Cu siguranta

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu; cu unii sunt prieten,iar pe unii nu ii cunosc.

Ai mai fost membru Hitman : Da,de doua ori

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Prima oara am stat o luna si am plecat pentru a-l ajuta pe un bun prieten,Liquid in dezvoltarea mafiei la care a obtinut functia de lider iar a doua oara am plecat deoarece aveam o perioada proasta,nu imi permitea perioada nici sa ma joc,nici sa ma distrez.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7,in weekend pot ajunge la 10

Nickname-uri anterioare : Skeeter,n3bunel

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Cu siguranta

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da,tin mult la asta

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://oi50.tinypic.com/24yvdi1.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1,vechi,pentru abuz de /heal on wanted; nu stiam ca este interzis.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Acum mult timp pentru money cheat si acum nu foarte mult timp,pentru limbaj.

Alte precizari? : Stiu ca nu am fost vazut in joc de aproape un an. Recent am inceput sa joc pe serverul al doilea,unde m-am invatat din nou cu jocul. Cred ca nu ma cunosti,sau daca ma cunosti,ma cunosti foarte putin. Poti avea incredere.

Nume in joc: TresTiii

Level: 21+ ( 606/88 )

Varsta(reala): 19 ( in curand 20 )

De cat timp jucati pe server? : De aproximativ 7 luni

Factiuni precedente : Paterno, stracci

Rank-ul ultimei factiuni : rank 6 - Stracci

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : 3/3 fw-uri luate ( Oarecum intentionat ultimu )

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6 - Stracci

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : 1. Ar fi liderul, pe care l-am mai avut si in stracci si stiu cum se descurca si cum face treaba

2. Pentru ca este o factiune respectata.

3. Fiecare asasin este 'pe cont propriu', fiecare isi vede de raportu lui ( Nu ca la mafie, unde conteaza cel mai mult numarul de membrii )

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu a face treaba murdara in locul altor jucatori de pe server (mercenari)

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : N/A

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de la zi la zi, intre 5-10h

Nickname-uri anterioare : N/A

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/fdCgu.jpg

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, mai demult. Pentru abuz de repair si de heal.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu este cazul.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by Trestiuta

Nume in joc: Alyin

Level: 44

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : 2 Anii.

Factiuni precedente : Paterno Family,Stracci Family,Cuneo Family,Barzini Family,Corleone Family,Tattaglia Family,Taxi Cab. Company, School Instructor,Fire And Medic,National/Guard, Mayor.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 6- Mayor.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dus la bun sfarsit mandatul.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank -4 Paterno Family,Stracci Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este ceea mai respectata si mai oraganizata factiune, plus imi place foarte mult cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Asasinearea anumitor persoane in schimbul unei sume de bani

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de la zi la zi, intre 6 ore.

Nickname-uri anterioare : Bozaru.7

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Revin.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 3/3 warn.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.