Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: FlameS

Level: 45.

Varsta(reala): 14 ani.

Sex (masculin / feminin): Masculin.

De cat timp jucati pe server?: Joc pe acest server de pe 1 aprilie 2011, adică de un an şi vreo 8 luni.

Factiuni precedente: Fire & Medic Department, The Cuneo Family, News Reporter, School Instructors, Police Department, The Corleone Family.

Rank-ul ultimei factiuni: The Corleone Family - rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Nu sunt făcut pentru mafii şi nici nu prea am timp pentru WAR-uri, mi-am dat demisia.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Police Department - Chief.

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Nu am făcut niciodata parte din această facţiune şi am auzit de la mulţi jucători că este foarte frumos aici, cu siguranţă mă voi simţi bine.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Hitmen Agency se ocupă cu uciderea jucătorilor în schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Bineînţeles.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman: Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Nu am un program fix, depinde de timpul pe care-l am.

Nickname-uri anterioare: -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Eu aşa consider.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu mă aflu pe niciun BlackList.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur, dar nu este cazul.

Alte precizari?: -

Nume in joc: dydu.

Level: 35

Varsta(reala): 18

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server?: 9 luni.

Factiuni precedente: TTC x2 , FBI .

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Wipe.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): 5 in F.B.I ( Lider Klaudiu ,Lorant ).

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place foarte mult si-mi doresc sa fac parte din agentie si voi face tot posibilul pentru acest lucru .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta angetie se ocupa acceptarea unor contracte ce constau in uciderea unor persoane .

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da .

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da .

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu .

Ai mai fost membru Hitman : Nu .

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Ultima data cand am fost acceptat in Hitman nu m-am pregatit corespunzator .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore .

Nickname-uri anterioare : dydu.Vicious

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur si vreau sa-mi pun la incercare increderea .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da .

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/2NlTN.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, o singura data din cauza lag-ului .

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Va multumesc !

Nume in joc: Gawitkkk

Level: 36

Varsta(reala): 16

Sex (masculin / feminin) : M.

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ un an.

Factiuni precedente : National Guard ( Rank 2) The Corleone Family ( Rank 1) The Paterno Family ( Rank 1 )

Rank-ul ultimei factiuni : 1 - Paterno Family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia deoarece am avut probleme la PC si am fost putin inactiv.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 - The Tattaglia Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune care imi place foarte mult si vreau sa aflu cum este sa omori cu sange rece.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Contracte, omoara oameni pentru bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 11-12

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da !

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 { Pentru ca am pus "baaa" in /ad }

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru DM.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur.

Alte precizari? : Va multumesc, si sper sa-mi fie si mie macar odata acordata o sansa.

Name the game: TrNA

Level: 29

Age (real): 18

Gender (male / female): Male

How long play on the server? : It's 7 months

Previous factions: Cuneo mafia , Tattaglia mafia , Taxi cab company , National guard , Hitman agency

Rank last facton : Rank 1 Hitman agency

The reason you left / were you fired the former Facton: Posted resignation :I got kick because I did gethit 4 minutes earlier on test period I had to wait 10 minutes after I announced to get hit because my hit has left the game but I thought it's 10 minutes and I did gethit on 6 minutes

The highest rank was in a faction (faction Specify): Tattaglia rank 2 Leader : Kelton , National Guard rank 2 Leader : dRE

Why you want to join the agency? :Because Agency is a place which I can show my ability and that's killing people silent

What you think handles this agency? : Trade human's life for money

Hitman Agency You know the rules and have read at least once Info, orders and Agency skins? : Yes.

Understand that we are an agency of assassins seriousness and jokes and stupid and have no sense? : Yes.

Did you have a history of one or more members of Hitman Agency?: Yes.

Have you ever been a member Hitman: Yes.

Reason for exit / dismissal of Hitman (in case you've been) : I did gethit 4 minutes earlier on test period I had to wait 10 minutes after I announced to get hit because my hit has left the game but I thought it's 10 minutes and I did gethit on 6 minutes

How many hours per day give this game without afk? : 4-5 Hours per a day.

previous Nicknames: ---

Do you think you have the ability to perform a contract without problems? : Yes.

You have the ability to write grammatically correct? Yes.

picture with / stats (+ compulsory civil occur / time when it is done) and skill in detective: Click here please

Cate warn'uri of the game? (Specify why): 0/3

Have you ever been banned from any particular reason? (States and why): No.

You're a BlackList'ul factions? (Specify which): No.

Are you willing to pay to be removed from the eventual BlackList?: Yes.

Other specifications? : One of my favorite contracts which I did Was this one . I blocked my contract name because it's forbidden to give information about contract.

Edited by TrNA

Nume in joc: Collonelu

Level: 50

Varsta(reala): Implinesc 20 in 11 zile.

De cat timp jucati pe server? : Se implinesc in curand 3 ani.

Factiuni precedente : Toate inafara de NG, S.I , TCC si Taxi.

Rank-ul ultimei factiuni : 1- Corleone

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-au fost oferite mai multe lucruri pe serverul al doilea,urmand sa primesc chiar lider la o mafie pe care am dus-o in top in scurt timp. Am preferat serverul al doilea in acel moment si se dovedeste ca am gresit. Razvan14 m-a inteles.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6 in Paterno si Cuneo.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa fac ceva ce ma pricep sa fac. Agentia presupune capacitate si experienta si consider ca ma pot descurca de la excelent in sus.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Ajuta la inlaturarea inamicilor jucatorilor de pe server.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am plecat pentru a-l ajuta pe Liquid in Stracci.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Minim 5.

Nickname-uri anterioare : n3bunel,Skeetter

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Cu siguranta.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://oi47.tinypic.com/2a642uo.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3,abuz de /heal on wanted.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Pentru limbaj.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : Multumesc. De data asta cred ca nu voi dezamagi,mai ales ca nu mai fac greseala de a aplica cu FP 50/60.

Nume in joc: [s4G]SpeedY

Varsta(reala): 16 ani

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 7 luni .

Factiuni precedente :

LA6zV.png

GT7DO.jpg

OQQCV.jpg

KXHlb.jpg

WMcMt.jpg

iYM7i.png

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 - School Instructors

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat, am dorit întotdeauna să mă alătur Hitman şi sper ca aceasta să fie şansa mea .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 - Tow Truck Company

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Agenţia din punctul meu de vedere este locul perfect pentru a construii o carieră de succes.Am prieteni şi persoane ale căror exemplu îl urmez aici şi nimic nu m-ar face mai fericit decât să fiu alături de ei.Agenţia este ca o carte deschisă tuturor iar eu îmi doresc să fiu doar o mică pagină din această carte .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agenţia se ocupă cu asasinarea persoanelor ce au o recompensă deasupra capului (contracte).

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da .

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bineînţeles .

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, sunt un tip liniştit .

Ai mai fost membru Hitman : Nu .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Aproximativ 8 ore .

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da, desigur .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da .

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/ZGfe5 / http://postimage.org/image/kswo4plyx/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (Când eram level mic, 7, am dat un /ad pentru rob influenţat de playerii cu level mai mare)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, o singură dată, 1 zi pentru comportament non rp .

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu .

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Cu siguranţă !

Alte precizari? : Vă mulţumesc pentru atenţie .

Edited by S4GSpeedY

Nume in joc: drunKer

Level: 19

Varsta(reala): 15

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 7 luni.

Factiuni precedente : The Tattaglia Family , The Cuneo Family , National Guard

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am depus demisia pentru ca am considerat ca nu mi se potriveste postul de gardian in jail.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Tattaglia Family rank 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este un colectiv unit , membrii acestei agentii sunt "hidden" daca pot spune asa , si imi place cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Efectueaza contracte asupra unor victime (ii omoara) in schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/pm7DY

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 Death-Match.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Alte precizari? : Multumesc.

Edited by drunKer

1zgulah.png

Nume in joc: Holocaus

Level: 23

Varsta(reala): 19

De cat timp jucati pe server? : 3 ani

Factiuni precedente :

- The Cuneo family

- The Tattaglia family

- The Patermo family

- The Barzini family

- School instructor

Rank-ul ultimei factiuni : rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : nu erau uniri si existau sifonari

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 Tattaglia si Barzini

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca nu am fost nici o data in aceasta factune, si este factiunea mea de suflet

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman se ocupa cu asasinarea in mod silentios a unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10-15

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/6aixj94l1/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 /Ad rob

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Nume in joc: Corinutza

Level: 26

Varsta(reala): 19 ani

Sex (masculin / feminin) : Feminin

De cat timp jucati pe server? : Aproape 3 ani.

Factiuni precedente :

Taxi Cab Company ~ Rank 2,

News Reporters ~ Rank 2,

Fireman/Paramedics ~ Rank 3,

Tow Car Company ~ Rank 1,

News Reporters ~ Rank 1,

Police Department ~ Rank 2,

The Tattaglia Family ~ Rank 3,

Taxi Cab Company ~ Rank 4,

Federal Bureau of Investigations ~ Rank 1.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am lasat o perioada de sa:mp din motive personale.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 - in Taxi Cab Company.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca nu am fost niciodata in aceasta factiune si imi doresc de mult timp sa ma alaturi si acestei factiuni.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea in mod silentios si fara urme a unor persoane in schimbul unor sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Dimpotriva, chiar respect si admir mult aceasta factiune si membrii ei.

Ai mai fost membru Hitman : Nu, dar sper sa am ocazia.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/D6r4I

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 (DM si limbaj)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Absolut.

Alte precizari? : Sper ca aceasta aplicatia sa imi ofere sansa sa ma alaturi voua, celor din Hitmen Agency deoarece chiar daca sunt fata, am aptitudinile necesare pentru aceasta factiune. Multumesc!

Edited by Inna

Nume in joc: Geronymo

Level: 63

Varsta(reala): 21

De cat timp jucati pe server? : aproape 2 ani .

Factiuni precedente : The Tattaglia Family , National Guard ,The Tattaglia Family,Taxi Cab Company, School Intructor, National Guard .

Rank-ul ultimei factiuni : National Guard- Rank 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia pentru a incerca ceva nou era mare plictiseala pierdeam timpul degeaba in game!

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Tattaglia Family- Rank 5

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece doresc sa fac ceva nou si sa ajut cu tot ce pot aceasta factiune bineinteles daca o sa fiu acceptat nu o sa dezamagesc!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Asasinarea anumitor tinte silentios contra unei sume de bani!(rezolvare contractelor)

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bineinteles

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-9 ore

Nickname-uri anterioare : Am avut un cont mai vechi cand era San Fiero deschis da nu il retin!

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img20.imagesh...4/samp012ia.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 (Nu am avut niciodata)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Edited by Sebynt

Nume in joc:0merta

Level:19,dar daca ar fi sa dau /buylevel in fiecare zi...as continua pana in 2013

Varsta(reala):18+

De cat timp jucati pe server? : 4 ani

Factiuni precedente : Hitman,FBI,Cuneo si altele

Rank-ul ultimei factiuni : rank1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : am incetat sa mai joc.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Don Cuneo.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Aici am petrecut cel mai mult timp pe server,aici ma simt cel mai bine si cu asta am spus cam tot.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Inlaturarea din umbra a anumitor persoane.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Nu intentionez sa creez probleme.

Ai mai fost membru Hitman : Da,cu urmatorii lideri: Shurubel,lexutzu,Alin.Maest,Bill

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Plecase Bill din Hitman iar Robotiquis m-a invitat in FBI.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6,poate chiar mai bine.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Daca la inceput mi-a fost mai greu...acum chiar nu cred ca as avea probleme...plus ca...am avut ocazia sa folosesc mult Sniperul.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

sa_mp_078.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : pe vremuri..dintr-o neintelegere.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:da

Alte precizari? : Sper sa primesc o sansa. O seara buna!

Edited by 0merta

Nume in joc: Shadowfax

Level: 30

Varsta(reala): 18

Sex (masculin / feminin) : M

De cat timp jucati pe server? 2 ani

Factiuni precedente : The Cuneo Family,Taxi Cab Company,Fireman/Paramedic,F.B.I , Hitman Agency, F.B.I 2x

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a aplica aici.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2,Hitman agency.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru a ajuta factiunea cu ce pot eu mai bine.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: da,insa minore.

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am iesit pentru a ma intoarce in F.B.I.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/drs890gd7/

http://postimage.org/image/onn74he5j/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,pentru cheats.A fost un bug la server,ulterior fiind debanat.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da,dar nu este cazul.

Alte precizari? :

Edited by Shadowfax07

Nume in joc: Salvation (before kistaska)

Level: 37+

Varsta(reala): 21

Sex (masculin / feminin) : M

De cat timp jucati pe server? : 2 years+

Factiuni precedente : Corleone rank2, PD 2x rank2, NG rank2, F/P rank4, TTC rank1

Rank-ul ultimei factiuni : -

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : I was too busy in my real job. But Thank you for chance Thomas_Jefferson!!

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : assassin in corleone

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : There are a lot of friends and i really want to be a hitman long time ago...

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Killing peoples silently for money

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Yes

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Yes

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: no

Ai mai fost membru Hitman : no

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5

Nickname-uri anterioare : Kistaska

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Yes

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Yes

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2.. 1x DM 2 years ago 1x illegal game /dice

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : yes. /ad and DB

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : no

Alte precizari? : Good luck for everyone.

Nume in joc: CreaTiVe.

Level: 48

De cat timp jucati pe server? : Un an si jumatate.

Factiuni precedente : The Corleone Family (x3), The Cuneo Family, Federal Bureau of Investigation, School Instructor, The Stracci Family, The Paterno Family, Federal Bureau of Investigation.

Rank-ul ultimei factiuni : 1 (Professional Staff)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am considerat ca este mai bine asa.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 (Vicario) in Cuneo Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pe langa faptul ca am cativa vechi prieteni aici cu care mi-ar face mare placere sa-mi petrec din nou timpul cu ei in aceeasi factiune, nu am fost aici nici o data si consider ca este o experienta care merita incercata.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4 ore

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Link .

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : [0/3]

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, o singura data, am licitat aiurea... Nu realizasem la momentul respectiv ca nu am suma pe care am licitat-o.

• Nume in joc: Krishanu
  • Level: 60
  • Varsta(reala): 21
  • Sex (masculin / feminin) : Male
  • De cat timp jucati pe server? : Since April 2011
  • Factiuni precedente : Fireman and medic, Tattaglia family, Police deptartment, National guard, Tattaglia Family, Hitman agency, Taxi Cab, Tattaglia family, Tattaglia family, Tattaglia family and Tattaglia family.
  • Rank-ul ultimei factiuni : Tattaglia Family - Rank 1
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : I resigned because i was not happy in that faction due to many problems. Mainly no wars and inactiveness of other members.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Tattaglia family - Rank 5
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Simply put, I love doing contracts and the way we do it in Hitman agency is very professional which attracts me towards this agency.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : The members of hitman agency deal in completing given contracts by killing their targets silently.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Yes
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Yes
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: No
  • Ai mai fost membru Hitman : Yes
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : I told my target i killed him and then the leader got to know and kicked me. (Wont happen again)
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 hours
  • Nickname-uri anterioare : None
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Yes
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Yes
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Screenshot
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Yes for illegal business
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : I'm not on any blacklists
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Yes
  • Alte precizari? : Good luck everyone

Edited by Krishanu

Nume in joc:yonutz01

Level:21

Varsta(reala):16 ani

Sex (masculin / feminin) :masculin

De cat timp jucati pe server? :un an si ceva!

Factiuni precedente :TTC de 2 ori rank 4 , cuneo rank 1 si taxi rank 1!

Rank-ul ultimei factiuni :Taxi Cab Company rank 1!

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Imi doresc sa intru in aceasta factiune (demisie) !

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :4 TTC

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Deoarece este o factine respectata si cu membri si leader pe masura!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Omoara pesoane in schimbul unei sume de bani!

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Bine inteles!

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:nu

Ai mai fost membru Hitman :nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7

Nickname-uri anterioare :Nu am avut

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/qx9r6xrrd/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 cand aveam level mic nu prea stiam ce era ala Dm si am facut in safe zone!

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Password wrong de 3 ori!

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:da sigur!

Alte precizari? : Va multumesc!

Edited by yonutz 01

Nume in joc: Billy

Level: 20

De cat timp jucati pe server? : 3 ani cu pauze

Factiuni precedente : Am fost in toate factiunile in afara de Hitman si TCC

Rank-ul ultimei factiuni : 3 (News Reporter)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 FBI,3 News Reoporter

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece tot timpul mi-am dorit sa intru in aceasta agentie

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu indeplinirea contractelor puse pe jucatori pentru o suma de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore

Nickname-uri anterioare : Skype,Cris26

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/ZTyPz.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : mi-am gresit parola de 3 ori

Nume in joc: Grafa

Level: 30+

De cat timp jucati pe server? : 2 ani cu pauze.

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic (1), Taxi Cab Company (1), The Cuneo Family(1), The Paterno Family(3),The Barzini Family(1), The Tattaglia Family(1), Tow Truck Company(1), News Reporter(1), National Guard(1), Police Departament(2), The Stracci Family(1)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Ban 3 zile.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Paterno Family (Rank 3 )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece nu am fost niciodata si vreau sa fac parte din agentie. Voi ajuta cu tot ce pot.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea in mod silent a jucatorilor obraznici (rezolvarea contractelor).

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Bineinteles.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8-9 ore +

Nickname-uri anterioare : SuSu / Mr.Knight / TwisT.Vicious / kayN

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Bineinteles.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/a7yzg.jpg

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da pentru /q cu masina in flacari (comportament non-rp).

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Bineinteles.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat aplicatiei mele si mult succes Radu cu liderul!

Nume in joc: Aragorn

Level: 39 [473/160]

Varsta(reala): 16 ani si 9 luni

De cat timp jucati pe server? : De 1 an si 4, 5 luni

Factiuni precedente : Tattaglia, Paterno, Cuneo, Taxi Cab Company, News Reporter, School Instructor, National Guard, Police Departament, F.B.I si Hitmen Agency

Rank-ul ultimei factiuni : F.B.I 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit factiunea din cauza ca "m-am saturat" de oameni care nu stiu sa trateze SA:MP ca pe un joc.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : National Guard [4-Captain] & School Instructor [4-Manager]

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Am mai facut parte din aceasta factiune si mi-a placut foarte mult cu ce se ocupa. Este o factiune linistita care isi face treaba.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitmenii asasineaza oamenii in schimbul unor sume de bani

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, m-am inteles foarte bine cu ei

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Vroiam sa ma reintorc in National Guard pentru a-i ajuta pe cei de acolo.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-14 ore, in functie de timp.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://s15.postimage...f/sa_mp_020.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : De 2x [limbaj + abuz de /enter]

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu

Alte precizari? : Mult respect pentru treaba pe care o faceti!

Edited by Aragorn

Nume in joc: NebuNNNu

Level: 18

De cat timp jucati pe server? : Joc pe server de aproximativ 1 an

Factiuni precedente : News Reporter

Rank-ul ultimei factiuni : 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : m-am lasat de sa:mp pentru o perioada

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3, NR

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur factiunii deoarece imi place foarte mult cu ceea ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu efectuarea contractelor pe anumite sume de bani, fiind defapt niste asasini platiti.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bineinteles

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, nu am avut

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu este cazul

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Cel putin 6

Nickname-uri anterioare : aLexAlexey

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : De ce nu, chiar cred ca pot

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Absolut

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/yFJku.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, o asa zisa tentativa de afaceri ilegale.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu, nu sunt

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, as fi

Alte precizari? : Nimic mai mult. Play just for fun! Enjoy the game!

Edited by aLex NebuNNNu

Nick:Wolfman93

Varsta Reala:19

Level:16

Screenshot/stats:http://i.imgur.com/2QzPF.png

Factiuni anterioare:tattaglia

Skill`uri la joburi secundare:4mechanic 5 carjacker 2armsdealer

De ce iti doresti sa intri in Hitman Agency?:pentru a indeplini contracte si a fi un adevarat ASASIN

Stii regulile Hitman Agency: DA

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani? DA

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency? DA

Alte precizari?:multumesc

retrag

Edited by argon

Nume in joc: Cosmin.Ionut.

Level: 26

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : De 2 ani si jumatate.

Factiuni precedente : Tow Truck Company, News Reporter, The Barzini Family, The Cuneo Family, The Corleone Family x2.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 - Corleone Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia ca nu mai vroiam mafii.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4- The Corleone Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune mai speciala, cel putin pentru mine.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bineinteles.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai avut sansa de a intra in Hitman Agency.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In jur de 6-7 ore.

Nickname-uri anterioare : [biS]CoZmIn, [FnK]CoZmIn, BlackMan.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Eu zic ca da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/1PbmC.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost niciodata banat.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Alte precizari? : Va multumesc pentru atentia acordata.

Nume in joc: cioBy.

De cat timp jucati pe server? : 2 ani.

Factiuni precedente : Tattaglia,TTC,Hitman Agency, School Instructor, Corleone,Fire medic Departament,Taxi Cab Co,Paterno

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Inactivitate

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 School Instructor

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place foarte mult cu ce se ocupa, si vreau sa revin inapoi pt ca nicaieri nu a fost mai bine decat aici.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asassinarea playerilor contra unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostu l? : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Mi-am dat demisia, am facut o prostie ca am plecat.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4

Nickname-uri anterioare :

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/8gishgfdz/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : o

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, injurii.

Alte precizari? : Nu am, multumesc!

Nume in joc: LewiS

Level: 39

Varsta(reala): 16 ani

De cat timp jucati pe server? : De aproximativ 2 ani.

Factiuni precedente :

Taxi Cab Company(x2) , Fireman Paramedic, News Reporter , Federal Bureau of Investigation (x2),The Barzini Family , The Paterno Family ( x3),The Starcci Family, The Corleone Family ,Police Departament.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 4 -> Police Departament.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am depus demisia , pentru a intra in aceasta Agentie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 -> Police Departament.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Nu am mai fost niciodata in aceasta factiune, vreau sa intru aici pentru a ramane o perioada lunga de timp.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu omorarea persoanelor , in schimbul unei sume de bani in mod cat mai silentios.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6 ore

Nickname-uri anterioare : DjZeT

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/e75aqcxoz/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3, acum mult timp am facut dm aiurea.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, a fost un bug la [/rob] si am fost banat 5 zile.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur, dar nu va fi cazul.

Alte precizari? : -

Nume in joc: Just.xeS

Level: 51

De cat timp jucati pe server? : 4 Ani

Factiuni precedente : Paterno Family , Corleone Family, Police Departament

Rank-ul ultimei factiuni : Cuneo Family rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie, proasta organizare.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Subleader News Reporter / Leader Police departament

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune bine organizata si un leader excelent cu un spirit mare de convingere si coordonare.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu efectuarea contractelor in schimbul unei sume de bani.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am iesit pentru a merge in Police Departament.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6 ore +

Nickname-uri anterioare : enTourAge_09 , Sebylyka

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i45.tinypic.com/bgxy5l.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da , Joypad/ Aim

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by Just XeS

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.