Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: whimp

Level: 26

Varsta(reala): 20

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 2009

Factiuni precedente : TTC x3, Barzini Family x4, Hitman Agency, National Guard, Paterno Family x3, FBI, Tattaglia Family, Stracci Family, School Instructor

Rank-ul ultimei factiuni : 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am lasat de samp

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 TTC

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este cea mai buna, organizata factiune si imi place foarte mult cu ce se ocupa

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea jucatorilor in schimbul unei sume de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai avut timpul necesar sa joc samp

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-6

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/RIum5QJ.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Multumesc

Name the game: Fatlum_Kurtishi

Level: 20

Age (real): 17

Gender (male / female): Male

How long play on the server? : I play on this server about 3 months.

Previous factions: Barzini Family , Tattaglia Family

Rank last factor: Tattaglia (1)

The reason you left / were you fired the former Factor: I quited factor , reason want be member of hitman

Had the highest rank in any faction (faction Specify): Barzini (1) , Tattaglia (1)

Why you want to join the agency? : This is best faction , active members , want get respect , i like hitman leader , and u get here good training , and its good faction to get money

Why do you think dealing with this agency? : This agency kill peoples in silently for money , this mean u have to kill much peoples u can to get more money

Hitman Agency You know the rules and read at least once Info, orders and Agency skins? : Yes

You understand that we are an agency of assassins seriousness and jokes and stupid not to have the point? : Yes

You had a history of one or more members of Hitman Agency?: No

Have you ever been a member Hitman: No

Reason exit / dismissal of Hitman (in case you've been): -

How many hours per day give this game without afk? : I play this game about 7 - 9 hours a day

Previous nicknames: -

Consider that you have the ability to perform a contract without problems? : Yes

You have the ability to write grammatically correct? Yes

Picture of / stats (+ mandatory civil occur / time when it is done) and detective skills to: http://postimage.org/image/4tz5i64hn/

Warn'uri many of the game? (specify why): 0/3

Have you ever been banned from any particular reason? (states and why) : No

You're a BlackList'ul factions? (specify which): No

Are you willing to pay to be removed from the eventual BlackList?: Yes

Other specifications? : Hope will be accepted , thanks for reading my post

Edited by Fatlum

Nume in joc: [bTD]Kanye

Level: 15

Varsta(reala): 17 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : Din 2010.

Factiuni precedente : School Instructor

Rank-ul ultimei factiuni : Senior Instructor (3)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a intra in agentie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Senior Instructor (3) in School Instructor

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi e dor de agentie.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur ca da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost in Hitman pe acest cont.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 4 si 7 ore.

Nickname-uri anterioare : Kanye.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/2CYKsBq.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu stiu ce inseamna warnlevel.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am fost banat pentru jigniri server, dar imi remediez greseala incet, incet.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este cazul.

Alte precizari? : Da.

oOnGz.gif

Nume in joc:
Zokee.

oOnGz.gif

Level:
34+.

oOnGz.gif

Varsta(reala):
16 ani.

oOnGz.gif

Sex (masculin / feminin) :
Masculin.

oOnGz.gif

De cat timp jucati pe server? :
1 An.

oOnGz.gif

Factiuni precedente :
Taxi Cab Company.
|
National Guard.
|
Tow Truck Company.
|
Fire & Medic. X2.
|
Barzini Family.

oOnGz.gif

Rank-ul ultimei factiuni :
Taxi Cab Company ( Rank 3 ).

oOnGz.gif

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :
Wipe.

oOnGz.gif

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :
Taxi Cab Company - rank 3.

oOnGz.gif

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :
In aceasta factiune, lucrul de baza este respectul. De asemenea in aceasta agentie sunt acceptati numai playerii cu un anumit statut de pe server, care prin prezenta lor in Hitmen, beneficiaza de respectul tuturor playerilor de pe comunitate. In viitor, prin prezenta mea aici, as vrea sa ma numar si eu printre acesti playeri. Pe langa asta, Hitmen Agency a reprezentat factiunea mea preferata inca de cand mi-am inregistrat contul pe comunitate. Astept de mult deschiderea aplicatiilor, aproape de o luna si ceva, fiind civil pentru a putea scrie aceste randuri si a avea sansa sa intru in fatiunea visurilor mele.

oOnGz.gif

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :
Cu "lichidarea" playerilor in schimbul unor contracte puse pe capul acestora pentru o anumita suma de bani.

oOnGz.gif

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :
Desigur.

oOnGz.gif

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :
Nici nu se pune problema.

oOnGz.gif

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:
Nu, niciodata.

oOnGz.gif

Ai mai fost membru Hitman :
Nu.

oOnGz.gif

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :
Nu am mai fost.

oOnGz.gif

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :
Sunt mai mereu online, depinde cat am timp, deobicei am foarte mult timp, de la 8 ore in sus.

oOnGz.gif

Nickname-uri anterioare :
-

oOnGz.gif

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :
Da.

oOnGz.gif

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?
Desigur.

oOnGz.gif

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

oOnGz.gif

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :
0/3
.
Mereu am fost un membru "cuminte" .

oOnGz.gif

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :
O singura data pentru "Comportament Non-Rp".

oOnGz.gif

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :
Nu.

oOnGz.gif

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:
Da.

oOnGz.gif

Alte precizari? :
Sper sa-mi acordati aceasta sansă.
Edited by nWo Zokee

ka1u85.png

Nume in joc: Negrean.Boby

Level: 31

Varsta(reala): 17 ani

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : aproximativ un an

Factiuni precedente : Stracci Family, Paterno Family si News Reporter

Rank-ul ultimei factiuni : rank 5

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : am facut cerere de demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : rank 5 - News Reporter

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : As dori sa ma alatur acestei factiuni deoarece este una dintre cele mai respectate si cele mai dorite factiuni. In primul rand este o agenttie foarte serioasa, care cere si ofera respect. In al doilea rand, am cativa prieteni buni in aceasta factiune si as dori sa ma alatur si eu lor. Daca voi reusi sa intru in Hitmen Agency, voi face tot posibilul pentru a ajuta factiunea si a o duce cat mai sus posibil.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu "rezolvarea" contractelor, uciderea oamenilor care ii supara pe altii si care creeaza probleme celor din jur.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, din contra, ma inteleg foarte bine cu unii membri.

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu este cazul

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : depinde, de obicei 3, 4

Nickname-uri anterioare : Nu am avut

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da, am aceasta capacitate, consider ca este un lucru foarte important sa stii scrie corect gramatical, in limba natala.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

97qMw5e.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu am.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru "transfer ilegal" dintr-o neatentie, cand eram la un prieten acasa

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu cred ca va fi cazul.

Alte precizari? : Va multumesc anticipat! O zi buna!

DKfUOqk.png

Nume in joc: Yash_Keder.

Level: 25.

Varsta(reala): 17.

De cat timp jucati pe server? : Septembrie 2010.

Factiuni precedente : Taxi Cab Company,The Stracci Family, The Barzini Family,Hitman Agency,Police Departament, The Tattaglia Family,The Cuneo Family, The Tattaglia Family, The Barzini Family.

Rank-ul ultimei factiuni : 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am lasat de samp.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 -> The Barzini Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Factiune bine pusa la punct, imi place cu ce se ocupa, am experienta in domeniu.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor oameni in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitmen Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, niciodata.

Ai mai fost membru Hitman : Da, rank 2.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am vrut sa incerc ceva nou.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3,4 in timpul saptamanii, iar in weekend 5.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, mi-a fost spart contul cu keylogger(banuiesc, altfel nu se putea), dupa ce am fost anuntat de un prieten de la Iasi... am reusit sa-mi recuperez email-ul si contul de samp, respectiv de pe forum.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca este nevoie, da.

Alte precizari? : ''When you kill for money, it's just a rule... no footprints!''.

Edited by Yash

ka1u85.png

Nume in joc: PyTu_smk

Level: 26+

Varsta(reala): 16 ani.

De cat timp jucati pe server? : Din vara anului 2011.

Factiuni precedente :

• Tow Truck Company.
  • The Barzini Family.
  • The Cuneo Family.
  • National Guard.
  • The Stracci Family
  • Fire & Medic Departament
  • National Guard.
  • Taxi Cab Company

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am avut cateva examene si nu am mai putut dedica timp jocului.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 - Fire&Medic Departament.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru mine Hitman Agency a devenit o adevarata provocare pe care sunt dispus si onorat sa o accept , dorinta mea este sa intru H.A. de cand m-am apucat de acest joc.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu omorarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-6 ore.

Nickname-uri anterioare : RaVa_smk.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: sa-mp-096.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da , joypad.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Bineinteles.

Alte precizari? : Multumesc citirea aplicatiei mele , o seara buna!

Edited by LTK Pytu

Nume in joc:Razvan_Jackson

Level:18

Varsta(reala): 12

De cat timp jucati pe server? :8 luni

Factiuni precedente : News Reporters, Paterno Family, Fire&Medic.

Rank-ul ultimei factiuni :1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : am iesit din cauza unor probleme cu factiunea

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 - News Reporters

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Eu doresc sa ma alatur agentiei ca sa-mi fac prieteni noi, sa incerc ceva nou, sa ajut factiunea si sa fie prima mea factiune de level 15

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitmen Agency se ocupa cu preluarea contractelor si indeplinirea lor puse pe playeri

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 in timpul saptamanii, iar in weekend 10+

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da si mi se pare ca fiecare player trebuie sa stie corect in limba natala.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://iceimg.com/i/.../d62a92eb1c.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1- DM aiurea ( dar asta cand eram la inceput si eram noob).

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da 1 data /q on wanted ( iarasi cand eram la inceput)

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Alte precizari? :Va multumesc pentru timpul acordat!

Edited by RazvanJackson

Nume in joc: iLuSSioN

Level: 31

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server? : Din 2009 cu pauze destul de lungi ( 4-5 luni )

Factiuni precedente : Taxi Cab Co. , The Cuneo Family , The Stracci Family , The Barzini Family , The Tattaglia Family , Hitman Agency , National Guard , The Paterno Familyx2 , The Corleone Family .

Rank-ul ultimei factiuni : Rank2 Corleone Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank2 Tattaglia si Corleone Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece aici am petrecut cele mai frumoase clipe de cand joc SAMP

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu assasinarea unor persoane pentru bani

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Lipsa de timp .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/5slhkbm0r/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 DM aiurea

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, /q on wanted , si am ajutat pe cineva sa transfere pe contu lui niste bani furati ( a fost o gresala a mea ) .

Alte precizari? : Multumesc !

Nume in joc: LorD

Level: 24.

Varsta(reala): 17 ani.

De cat timp jucati pe server? : De aproximativ un an.

Factiuni precedente :

1) Cuneo Family x2

2) Barzini Family x2

3) Paterno Family

4) Taxi Cab Company

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 3 in Taxi Cab Company.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa incerc ceva nou.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Cuneo Family rank 4.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru a ajuta Agentia sa incheie contracte si a ajuta aceasta Agentie cu tot ce pot.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinatul oamenilor , pentru a nu se "murdari" cei care ii vor morti pe inamici lor.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da , inteleg.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu niciodata.

Ai mai fost membru Hitman : Nu .

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : ----------.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Fara afk stau intre 6-7 ore pe zi , iar cu AFK aproximativ 10 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am mai avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da , desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/mrpt3vwzr/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Din pacate am 2/3 motivele sunt :

1) [/ad]

2) [/q pentru a scapa de amenda]

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat niciodata decat pentru 3x Wrong pass.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Respect!

Nume in joc: Yusuf

Level: 46

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? : In Martie fac 3 ani.

Factiuni precedente: School Instructor, Stracci, Taxi, NR, TTC, F/M, Corleone, Barzini, Paterno, FBI,PD, Cuneo, Tattaglia, NG, Hitman.

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 (Barzini, S.I)

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Îmi e dor de aceasta factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea playerilor pentru o suma de bani.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu mai tin minte exact..

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Destul..

Nickname-uri anterioare : yo_geo

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/9q0kw1edv/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, la level mic pentru ca am injurat, pentru 3/3 warn si pentru DM safe zone.

Alte precizari?: Salut.

Nume in joc: Bratu

Level: 34

Varsta(reala): 18 ani

De cat timp jucati pe server? : 2 ani

Factiuni precedente :

1. School Instructor

2. Fire & Medic

3. News Reporter

4. The Paterno Family

5. News Reporter

6. F.B.I.

7. The Corleone Family

8. Taxi Cab Company

9. F.B.I.

10. School Instructor

11. Tow Truck Company

12. News Reporter

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1- News Reporter

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am iesit deoarece timpul mi-a fost limitat in acea perioada si nu aveam timp de anumite activitati.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5- News Reporter

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place sa efectuez contracte cat mai silent posibil.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omoara playerii care au un pret mare pus pe cap-ul lor, de catre alti playeri.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Normal

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore

Nickname-uri anterioare :

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Dupa cum se vede, da.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 ( Primite la inceputul carierei mele, din cauza unor mici greseli. Tin sa precizez ca erau foarte drastice sanctiunile pe atunci)

Alte precizari? : Multumesc pentru atentia acordata !! Bafta tuturor celor care au aplicat !!

Nume in joc:Striker[xD]

Level:24

Varsta(reala):17

Sex (masculin / feminin) :Masculin.

De cat timp jucati pe server? :2 ani.

Factiuni precedente :

* School Instructor - rank 1 ; Lider- WeBer.

* The Tattaglia Family- rank 1 ; Lider- Dr.Carter.

* Fire & Medic Department- rank 1 ; Lider- ALLEN.

* The Cuneo Family-rank 1 ; Lider- [F4L] Bestial.

*The Paterno Family-rank 1 ; Lider- Lollipop.

*The Stracci Family-rank 2; Lider-Paul.

* The Barzini Family-rank 1 ; Lider-Kobra

Rank-ul ultimei factiuni :The Stracci Family rank 2.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :3/3 fw.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :The Stracci Family rank 2.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Deoarece este o agentie serioasa,bine organizata si imi place foarte mult.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Cu ''lichidarea'' playerilor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu,majoritateaimi sunt prieteni.

Ai mai fost membru Hitman :Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :-

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :11-12.

Nickname-uri anterioare :RoYaLe.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? :Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:http://s2.postimage.org/82xg6mot5/sa_mp_064.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu,nu am fost.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Nu sunt pe Bl.

Alte precizari? :Multumesc.

Nume in joc: ToxicMinimaLL

Level: 18

Varsta(reala): 15 ani

Sex (masculin / feminin) : M

De cat timp jucati pe server? : 8-9 luni

Factiuni precedente :

1. School Instructor - rank 2

2. The Corleone Family 2x - rank 1 , 2

3. The Paterno Family - rank 1

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Inactivitate

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Raqnk 2 - S.I. ; Corleone Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place o viata in care sa am o identitate pe care sa nu o stie nimeni

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu contracte

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur ca inteleg

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Sunt sigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da , da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/p8p5m3fh1/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 - /ad aiurea , report aiurea

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu e cazu , dar daca ar fi da

Alte precizari? : Noroc , sper sa fiu aceptat

ka1u85.png

• Name the game: Mitko
  • Level: 24 +
  • Age (real): 15
  • Gender (male / female): Male
  • How long play on the server? : 4 months .
  • Previous Factions:

• 1. The Cuneo Family - rank 1

• Rank the last factor: 1. The Cuneo Family - rank 1
  • The reason you left / were you fired the former Factor: I just wanted to get a few res
  • The highest rank was in a faction (faction Specify): My highest rank is 1
  • Why you want to join the agency? : I want to join here, because this is the most serious faction and I am ready for it . I like to kill targets silently with big dose of profession !
  • What you think handles this agency? : Hitmans , mainly complete contract by killing targets silently .
  • Hitman Agency You know the rules and have read at least once Info, orders and Agency skins? : Yes.
  • Understand that we are an agency of assassins seriousness and jokes and stupid and have no sense? : Yes.
  • Did you have a history of one or more members of Hitman Agency?: No
  • Have you ever been a member Hitman: -
  • Reason for exit / dismissal of Hitman (in case you've been): -
  • How many hours per day give this game without afk? : I am playing 7-8 hours per day .
  • Previous Nicknames: None
  • Do you think you have the ability to perform a contract without problems? : Yes, of course.
  • You have the ability to write grammatically correct? Yes
  • picture with / stats (+ compulsory civil occur / time when it is done) and skill in detective: http://i.imgur.com/L4WCs2c.jpg
  • Cate warn'uri of the game? (Specify why): 0/3
  • Have you ever been banned from any particular reason? (States and why): One time for Bug Abuse
  • You're a BlackList'ul factions? (Specify which): No.
  • Are you willing to pay to be removed from the eventual BlackList?: Yes.
  • Other specifications? : Thanks
  • Mitko

Edited by nWo Mitko

Nume in joc: Ax3lSp3ed

Level: 24

Varsta(reala): 19

De cat timp jucati pe server? : 1 an

Factiuni precedente : The Stracci Family O Luna

Rank-ul ultimei factiuni : The Stracci Family rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa incerc altceva mai Nou!!

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Stracci Family rank 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place cu ce se ocupa dar si ca sunt persoane cu bun simt si persoane care isi asuma responsabilitatea!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasineaza oameni in schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da inteleg

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : --

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/mqe0zc0bl/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : DA deoarece Am dat /q cand mi-a furat masina!

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: DA

Alte precizari? : este o agentie buna!

va multumesc

Edited by NoComenT

Nume in joc: ALex

Level: 88

De cat timp jucati pe server? : din 2009

Factiuni precedente : Taxi Cab Company ( leader ) - FBI - Barzini

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am avut sesiune si nu am mai avut timp pentru efectuarea raportului

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Police Department ( 6 ) - FBI ( 6) - Taxi ( leader ) - Medic ( leader )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa revin in aceasta factiune pentru ca imi place foarte mult si de aici am plecat cand am primit leader la taxi .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : se ocupa cu omorarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Am inteles !

Ai mai fost membru Hitman : Da am mai fost de foarte multe ori

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Ultima data am iesit pentru ca am primit leader.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : depinde de zi , 5-6 poate si mai mult.

Nickname-uri anterioare : Tomblerone / TomB

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 , aici warnurile le am de foarte mult timp . Unul este pentru limbaj iar altu pentru abuz de repair .

Alte precizari? : O seara placuta in continuare ! Bafta

Nume in joc: Csmn13

Level: 18

De cat timp jucati pe server? : de un an dar cu pauze destul de mari

Factiuni precedente : F&M Departament si Tattaglia Family

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 in Tattaglia Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : am primit 2/3 FW din cazua unui posthunter si imi pare rau deoarece era prima mafie in care am fost si m-am simtit destul de bine in cele 6 zile petrecute in Tattaglia Family

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 F&M Departament

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece nu am mai fost niciodata si vreau sa incerc o experienta noua.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Hitman Agency se ocupa cu uciderea playerilor in schimbul unei sume de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitman : nu am mai fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/x6TKI3V

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 unu pt /ad cu rob si unu pt jignire

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : da,comportament non-rp nu stiam ca nu este voie sa dai /q cand ti se fura masina

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu sunt

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat acestei aplicatii.

Nume in joc: AskewOne

Level: 20

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server? : Aproape 2 ani.

Factiuni precedente : The Corleone Family ( x 4 ), The Paterno Family ( x 2) The Cuneo Family, National Guard.

Rank-ul ultimei factiuni : The Paterno Family rank 2.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : COnflict cu un membru.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 The Corleone family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu uciderea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 2 - 3 ore.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://s13.postimage.org/kw1oo8r9z/sa_mp_406.png

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : NU

Alte precizari? : Multumesc.

Edited by Radu

Nume in joc: Magnum

Level: 33

Varsta (reala): 16

Sex (masculin / feminin): masculin

De cat timp jucati pe server?: 11 luni.

Factiuni precedente: Fire & Medic Department rank 5 si Stracci Family rank 6

Rank-ul ultimei factiuni: Rank 6 (Consigliere)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am considerat ca mi-am terminat treaba acolo si doresc sa am parte de o experienta noua.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): 6 - Stracci Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Deoarece este o factiune serioasa, are membri capabili de lucrul in echipa si vreau sa incerc ceva diferit de mafii si factiuni pasnice.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Agentia se ocupa cu asasinatul playerilor contra unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata.

Ai mai fost membru Hitman?: Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Nu este cazul.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Depinde. De la 3 ore in sus pana la 6-7 ore.

Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/3dPmqZb.jpg

Cate warn-uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: Da, pentru parola gresita de 3 ori.

Esti pe BlackList-ul unei factiuni?: Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by TDK Magnum

Nume in joc: BlueAngel

Level: 28

Varsta: 16->17

Sex: Masculin

De cat timp jucati pe server? : August 2011

Factiuni precedente : News Reporter, The Cuneo Family, The Stracci Family, Federal Bureau of Investigation, The Paterno Family, The Stracci Family, Federal Bureau of Investigation, The Paterno Family, Federal Bureau of Investigation

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am retras.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : rank 3 in Federal Bureau of Investigation

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc de mult sa fac parte din aceasta factiune si ma consider apt pentru a fi parte din ea

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu indeplinirea contractelor, adica un agent primeste misiunea de a asasina pe cineva anume.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : intre 1-4 ore depinde de zi

Nickname-uri anterioare : --

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/VVR8zdC

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 ( l-am primit cand eram la inceput pe server si nu stiam bine regulile)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: Am fost banat o singura data in urma unei neintelegeri cu Gabb

Esti pe BlackList'ul unei factiuni?: Nu

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Nume in joc: M.Mihai[km5]

Level: 30 [ 167/130]

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 5-6 luni.

Factiuni precedente : Tow Truck Company, The Cuneo Family, The Stracci Family, The Paterno Family, News Reporter, The Corleone Family, National Guard, The Stracci Family, Taxi Cab. Co., The Stracci Family, Tow Truck Company, F.B.I.

Rank-ul ultimei factiuni : 1 FBI

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa incerc altceva.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 Cuneo si NG ( Cam 4 luni )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune serioasa, importanta si foarte respectata.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Anihileaza persoanele in schimbul unor sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5

Nickname-uri anterioare : nu am avut

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/p00ro2hnx/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 1 data pt 3/3 warn

Alte precizari? : Succes tuturor candidatilor.

Edited by Mihaitsa

Nume in joc: Tymonela

Level: 38

Sex (masculin / feminin) : M

De cat timp jucati pe server? : 4 - 5 ani

Factiuni precedente : Corleone, TTC

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Neintelegeri

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 (Corleone)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Am auzit multe despre aceasta factiune, este foarte laudata si imi doresc sa incerc .si nu cred ca o sa fie plictisitor .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : De a ajuta alte persoane sa se razbune.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10 (sunt somer si am destul timp la dispozitie)

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/5tar5uk69/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 (DM aiurea , asta se intampla in 2011)

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : FBI

Alte precizari? : Imi doresc foarte mult sa primesc o sansa in acest loc minunat.

Edited by Tymonelu

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.