Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: Estrada

Level: 41

Varsta(reala): 22

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 1an

Factiuni precedente : School Instructor,The Barzini Family ,The Stracci Family

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost plecat din tara

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 The Stracci Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place sa fiu un asasin platit,dar cel mai mult imi doresc in hitman deoarece noaptea nu are cine sa faca contractele si sa-i razbune pe oamenii care au pus contractele.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu lichidarea unor jucatori intr-un mod foarte discret in schimbul unor bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :----

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7

Nickname-uri anterioare : ----

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/fppmapu3l/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 /ad aiurea

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da din cauza unei certe.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : imi doresc foarte mult in aceasta agentie.Multumesc!

Edited by Estrada

Nume in joc: EmmetT

Level: 38

Varsta(reala): 17 ani

De cat timp jucati pe server? : Joc de 3 ani si 2 luni.

Factiuni precedente : Toate in afara de Hitmen, Stracci si TTC.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit ultima factiune pentru ca imi doresc sa intru aici.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Don Barzini

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc sa ma alatur agentiei , deoarece imi place activitatea pe care o desfasoara aceasta si cred ca ma pot obisnui destul de repede cu ritmul in care se lucreaza aici.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Consider ca Hitman Agency este o factiune de mercenari , care ucid in schimbul unei sume de bani, obiectivul membrilor din agentie fiind sa omoare fara urme.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bineinteles.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu am avut.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Aproximativ 7 ore pe zi.

Nickname-uri anterioare : aLyn.masteR

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Cu rabdare se poate rezolva orice.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img545.images.../samp004hxo.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat !

Nume in joc: evolution

Level: 15

Varsta(reala): 17 ani

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 6 luni

Factiuni precedente : Nu am o factiune precedenta

Rank-ul ultimei factiuni : -

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : -

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : -

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur acestei agentii si mai mult a acestei familii deoarece imi place sa fiu corect si sa fiu un "vanator de recompense"

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu indeplinirea cu succes a contractelor care le primesc de la civili sau chiar membrii ai factiunilor din cauza neintelegerilor cu anumiti playeri

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-10 ore , cateodata si mai mult

Nickname-uri anterioare : nu am avut

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/2ys2vTq

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3 sunt curat ca lacrima

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Alte precizari? : Multumesc! Sper sa fim o familie unita.

Edited by alexandrumohonea

Nume in joc: ValentinNn;

Level: 33;

Varsta: 19;

Sex: Masculin

De cat timp jucati pe server? : peste 2 ani dar cu pauze;

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic, F.B.I., Police Department (x2), Hitmen Agency, Taxi Cab Company (x3), News Reporter (x2);

Rank-ul ultimei factiuni : 1 (Taxi Cab Company);

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu am putut juca o perioada SA:MP (program incarcat);

Cel mai mare rank avut in vreo factiune: 6(Subleader) => Fireman/Paramedic;

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : De cand am inceput sa joc am admirat activitatea din aceasta factiune si data trecuta cand am fost aici m-am simtit foarte bine!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Indeplinirea contractelor intr-un mod cat mai profesionalist (Asasinate silent);

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da!

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da!

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu;

Ai mai fost membru Hitman : Da;

Motivul iesirii / demiterii din Hitman: Demisie, m-am lasat o perioada de SA:MP;

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de activitate, dar cu o activitate ca in aceasta factiune, cred ca in jur de 7-8h/zi;

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da!

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da;

Poza cu /stats si skill la detectiv: Click!

Cate warn'uri ai in joc?: 0/3;

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: Da, o mica neintelegere rezolvata rapid;

Esti pe BlackList'ul unei factiuni?: Nu;

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat!

Edited by Grosu

Nume in joc: d1abol1c

Level: 32 +

Varsta(reala): 18 ani

De cat timp jucati pe server? : 1an si 3 luni

Factiuni precedente :

The Paterno Family

The Corleone Family

The Corleone Family

Tow Truck Comapany

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : A fost wipe!

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Paterno Family-rank 4

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune serioasa si imi place cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea unor jucatori in schimbul unei sume de bani!

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur!

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) ---

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://tinypic.com/v...pic=11aj05k&s=6

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 dm (level mic)

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Bineinteles!

Alte precizari? : Multumesc anticipat!

Edited by d1abol1c

Nume in joc: DieseL

Level: 80

Varsta(reala): 19 ani

De cat timp jucati pe server? : 3 ani si o luna

Factiuni precedente : F/P, FBI, Corleone, Stracci, Hitman, Taxi, Cuneo, PD, Tattaglia, School Instructor, NG

Rank-ul ultimei factiuni : NG – rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dorit sa intru in Hitmen.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Cuneo – lider

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune deosebita, cu membri capabili si maturi si imi place cu se se ocupa agentia.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : H.A. se ocupa cu asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am acumulat un avertisment in prima saptamana si am picat testele.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore / zi

Nickname-uri anterioare : Babu, Dr.House

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am primit ban acum ~2 ani jumate pentru bug abuse.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur.

Nume in joc: Atandu

Level: 37

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : De aproximativ 2 ani.

Factiuni precedente: School Instructor, 4x The Barzini Family, 4x The Paterno Family, F&M, 2x TTC, 2x National Guard, PD, F.B.I, 2x Taxi Cab Company, News Reporter.

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 in School Instructor

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Îmi doresc de mult sa ma alutar agentiei dar nu m-am simtit pregatit, sper ca acesta sa fie momentul potrivit, este o agentie de nota 10 foarte bine organizata din toate punctele de vedere, unita si respectata in tot ceea ce face.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea playerilor pentru o suma de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai mai fost membru Hitman : Din nefericire, nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Petrec in jur de 4-6 ore pe zi.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut un nikname anterior.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Sunt sigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/phu4lv0rl/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (aveam lvl mic si din lipsa de experienta am facut dm in safe-zone din greseala).

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat niciodata.

Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat acestei cereri, nu o sa va dezamagesc!

Edited by Atandu

Nume in joc: Gawitkkk

Level: 38

Varsta(reala): 16

Sex (masculin / feminin) : M.

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 1 luna.

Factiuni precedente : National Guard - Rank 2, The Tattaglia Family - Rank 2, The Paterno Family - Rank 1, The Corleone Family - Rank 1.

Rank-ul ultimei factiuni : 1- The Paterno Family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasito, deorece miam ars PC-ul.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Tattaglia Family - Rank 2. National Guard - Rank 2.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece sper ca din totdeauna sa intru in acceasta factiune si imi place la nebunie, si vreau sa aflu cum este sa omori cu sange rece.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omoara anumite persoane in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Le stiu perfect !

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 11-12

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: uc5PVkF.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 [ Am dat un report aiurea ]

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, JoyPad. Dm & Db ( eram level mic si nu realizam anumite lucruri )

Alte precizari? : Va multumesc.

2upbsw1.jpg

Nume in joc: Ice.

Level: 46

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server? : 2 ani ++

Factiuni precedente : Corleone, P.D, F.B.I, Barzin, Paterno, N.G, Stracci, Hitmen, Fire & meidc D., S.I

Rank-ul ultimei factiuni : National Guard - rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Sa vin Hitmen

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Corleone rank 6, S.I rank 5, Fire & Medic D. rank 6, Paterno rank 6, N.G rank 6

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place cu ce se ocupa

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Ucidere unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Sa merg in N.G

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-6 ore

Nickname-uri anterioare : Ice_LtbluE

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/qWhWpLx.jpg

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :

Alte precizari? : Nu

2upbsw1.jpg

Nume in joc: dRE

Level: 100

Varsta(reala): 25

Sex (masculin / feminin): Masculin

De cat timp jucati pe server?:2 ani jumate.

Factiuni precedente: School Instructor, Hitmen Agency, National Guard, The Corleone Family, The Paterno Family.

Rank-ul ultimei factiuni: Rank 5 - National Guard

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Sa intru aici.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): School Instructor - Leader, The Corleone Family - Leader, National Guard - Leader.

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru ca este o agentie serioasa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu efectuarea contractelor.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da

Ai mai fost membru Hitman: Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): A fost cu mult timp in urma, nu mai stiu motivul.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5+

Nickname-uri anterioare : TheRuffRyder, ChevChelios.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): A gresit [F4L]Oasis9 id-ul.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da

Alte precizari? : Sper sa ne intelegem bine.

Edited by d R E

Nume in joc: Atrixb0y.

Level: 20

Varsta(reala): 16 ani

De cat timp jucati pe server? : 4 luni

Factiuni precedente : Fire & Medic Department x2 , The Tattaglia family

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 in Fire & Medic Department

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa incerc ceva nou

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 Fire & Medic Department

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o agentie serioasa

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu efectuarea contractelor

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : DA

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: NU

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6 -7 ore

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? DA

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/xnnw9srgz/

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: DA

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat

Nume in joc: HeadgeaR

Level: 26.

Varsta(reala): 16 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : Un an şi jumătate, cu aproximaţie.

Factiuni precedente : Medic Department, Stracci Family, Barzini Family, Corleone Family, Police Department, Paterno Family, Taxi Cab Company, News Reporters, Cuneo Family.

Rank-ul ultimei factiuni : Piccioto (1).

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu îmi plăcea modul în care liderul conducea facţiunea. Membrii făceau ce doreau, se credeau toţi lideri.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Sgarrista (3) - Barzini family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc să fac parte din Hitmen Agency, deoarece îmi place activitatea acesteia şi este una dintre cele mai serioase facţiuni.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu executarea persoanelor cărora li s-au făcut un 'contract'.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6h / zi.

Nickname-uri anterioare : [Mister]AleCs

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 (DM aiurea).

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Alte precizari? : Mulţumesc.

Nume in joc: Alexutzu222

Level: 36

Varsta(reala): 15 ani.

Sex (masculin / feminin): Masculin.

De cat timp jucati pe server?: 1 an si 3 luni.

Factiuni precedente: Fire & Medic Departament x2 , Cuneo x2 , Tattaglia , Stracci , Paterno x2 , Corleone x4 , PD , NG , NR , TTC.

Rank-ul ultimei factiuni: Rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Nu m-am potrivit + organizarea proasta.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Rank 4 - Corleone Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Imi place ideea de a omora din umbra, mai precis scopul factiunii.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.

Ai mai fost membru Hitman: Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman: -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5,6,7 Ore.

Nickname-uri anterioare: -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/ZGEcgnR.png

Cate warn'uri ai in joc?: 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: Da, comportament non-rp (o zi).

Esti pe BlackList'ul unei factiuni?: Nu.

Alte precizari?: -

Edited by Alexutzu222

Nume in joc: Holocaus

Level: 24

Varsta(reala): 20 ani

De cat timp jucati pe server? : De cand s-a infiintat.

Factiuni precedente :

- The Cuneo Family rank 1

- The Patermo Family rank 1

- The Tattaglia Family rank 2

- The Barzini family rank 2

- School instructor rank 1

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Lipsa de organizare din partea factiunii la nivel de echipa

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Tattaglia family si Barzini rank 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Nu am fost niciodata Hitman, Si am inteles ca este o factiune foarte complexa, si totodata si cu membrii foarte buni.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea intr-un mod cat mai silentios a jucatorilor de pe server.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10-15

Nickname-uri anterioare :

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/4o3x3ac2z/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (ad cu rob)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : nu

Alte precizari? : Mersi.

Edited by Florea

Nume in joc: Dj.Croco

Level: 35

De cat timp jucati pe server? : 3 ani si 7 luni

Factiuni precedente : News Reporter, School Instructors, The Corleone family, The Tattaglia family, Tow Truck Company, The Barzini family, Taxi Cab Co, Mayor

Rank-ul ultimei factiuni : 6 - Mayor

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mandatul meu a expirat.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Lider - News Reporter si The Tattaglia family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : As dori sa incerc ceva nou, in plus, mi-ar face placere sa fac parte dintr-o factiune serioasa si bine organizata ca Agentia Hitmen.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore

Nickname-uri anterioare : Croco, [biS]Croco

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Cu siguranta.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Aici.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu am.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Gresirea parolei de 3 ori.

Edited by Ultras Dinamo

• Nume in joc: CaLdeRon
  • Level: 22 +
  • Varsta(reala): 18
  • Sex (masculin / feminin) : Masculin
  • De cat timp jucati pe server? : 13 luni +
  • Factiuni precedente : S.I Rank-3 ; The Stracci Family x 2 Rank-2 ; Tow Truck Company x 3 Rank-5 ; New Reporter Rank-1 ; NG Rank - 1 ; The Corleone Family Rank-1 ; The Cuneo Family Rank-1
  • Rank-ul ultimei factiuni : Cuneo - rank 1
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Probleme personale.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Tow Truck Company Rank-5 Lider Taryd0n
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place cu ce se ocupa.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Ucidere unor persoane in schimbul unei sume de bani.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da .
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.
  • Ai mai fost membru Hitman : Nu, dar imi doresc.
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): -
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-6 ore +
  • Nickname-uri anterioare : -
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

• Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, motiv LAG event.
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da
  • Alte precizari? : Nu bar-000304619.png

Nume in joc: FloriN_HBK

Level: 31+

Varsta(reala): 17

Sex (masculin / feminin): Masculin

De cat timp jucati pe server?: 1 an.

Factiuni precedente: Fire and Medic Department(rank 2),The Corleone Family(x2)(rank 2), The Barzini Family(rank 3) & Hitman Agency(rank 4).

Rank-ul ultimei factiuni: Rank 2 - Corleone Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: O mica pauza de la joc.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Hitman Agency - rank 4.

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Home sweet home.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da

Ai mai fost membru Hitman: Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Pentru a schimba monotonia si a face parte dintr-o mafie.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 6+

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): -

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat,bafta tuturor.

Edited by FlorinHBK

Nume in joc: BlooD

Level: 30

Varsta(reala): 16

Sex (masculin / feminin) : M

De cat timp jucati pe server? : 1 an jumate

Factiuni precedente : School Instructor, The Corleone Family, The Tattaglia Family, The Cuneo Family, The Barzini Family, Police Departament, FBI, News Reporter, Police Departament.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere de demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : School Instructor, rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : De cand joc pe acest server imi doresc sa intru in H.A, ador foarte mult executarea contractelor in "silent mode", iar cauza pentru care vreau sa intru in aceasta factiune sunt jocurile Hitman blood money, hitman absolution.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu executarea unor contracte astfel incat x sa nu stie ce l-a lovit.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/vdLpuwL.jpg

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat citirii acestei cereri.

Nume in joc: macabru

Level: 31

Varsta(reala): 15

Sex (masculin / feminin) : M

De cat timp jucati pe server? : 3 ani si ceva

Factiuni precedente : Cunei Family ; Stracci Family ; News Reporters ; Taxi Cab Co. ; School Instructors.

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Aveam o problema cu placa video.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 1 in toate.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place ocupatia Agentiei.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omoara oameni pentru anumite sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : in jur de 12-15 ore.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us.../samp211uj.png/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, 3/3 warns

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat.

Edited by RoaD RuNNeR macabru

Nume in joc: Al3xutZzZzZu

Level: 30

De cat timp jucati pe server? : 2 ani cu pauze

Factiuni precedente : Fire & Medic Departament 2x, The Barzini Family, The Stracci Family, FBI, The Tattagilia Family, Tow Truck Company, The Stracci Family

Rank-ul ultimei factiuni : 2 Tattagilia Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu am mai avut timp de SAMP.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 The Tattagilia Family .

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru a imi face noi prieteni si sa ajut agentia cu tot ce imi sta in putinta .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-7 ore pe zi.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/wdibdgcxn/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 ( /ad aiurea )

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Alte precizari? : Va Multumesc .

Nume in joc: EviL

Level: 15

Varsta(reala): 21

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : din vara cu o absenta de cateva luni, dar am experienta pe alte servere din trecut.

Factiuni precedente : nu, am stat in anonimat asteptand oportunitatea sa aplic pentru Hitman Agency, evitand sa imi fac rivali pe server.

Rank-ul ultimei factiuni : -

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : -

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : vice-director pe un fost mare server SAMP.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : factiune discreta, sper ca fara prea mult vorba inutila pe family chat si fiecare membru isi vede de treaba lui cu subordonare in fata superiorilor.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : un mare nivel de profesionalism, care se ocupa cu asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani intr-un mod cat mai discret.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : tocmai de aceasta vreau sa ma alatur agentiei, disciplina

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitman : pe B-Zone nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : fiind student nu pot spune ca am un interval anume, cat timp programul imi permite pot sta si sa duc la bun sfarsit contractele.

Nickname-uri anterioare : nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : tratez cu multa atentie contractele si dau dovada de RP.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? categoric

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/11/samp001rvb.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 , Drive-by

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: nu este cazul, dar sunt dispus sa platesc.

Alte precizari? : Multumesc anticipat . Cheers

Nume in joc: Galitianul

Level: 67.

Varsta(reala): 21 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : Din 13 iunie 2010.

Factiuni precedente : Federal Bureau of Investigation, News Reporter, Taxi Cab Company, National Guard, Paterno Family, Corleone Family, Fire and Medic Department,

Rank-ul ultimei factiuni : 1, News Reporter.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Ma plictisisem.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Sublider in News Reporter si rank 4 in Federal Bureau of Investigation.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru a ma alatura prietenilor, sa imi fac unii noi, contracte, bani, sa ucid fara mila.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu asasinarea jucatorilor pentru o anumita suma de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur..

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore pe zi.

Nickname-uri anterioare : DooMasteR.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Mai mult ca sigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/MMEnI9a.jpg

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, dar cu multa vreme in urma. ( bug abuse la rob, cand era bug-ul cu orele ).

Alte precizari? : .

Edited by DooMasteR

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.