Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: Alex_Workout

Level: 15

Varsta(reala): 14 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ cinci luni.

Factiuni precedente : Vietnamese Boys (x2), 69 Pier Mobs, Verdant Family,The tsar bratva.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Abuz de heal.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 1 peste tot.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este cea mai activa factiune de pe server si se ocupa cu ceea ce imi place mie.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea persoanelor.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Categoric.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/d1fcnv9od/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 din cauza Dm-ului pe cand eram nou si nu intelegeam ce e aia RPG.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru Deranj event.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu e cazul.

Alte precizari? : Mulțumesc.

2upbsw1.jpg

• Nume in joc: [sQ]Exibo
  • Level: 54+
  • Varsta(reala): 17 ani
  • Sex (masculin / feminin) : Masculin
  • De cat timp jucati pe server? : 04.07.2009
  • Factiuni precedente : National Guard, The Tsar Bratva, Red Dragon Triad, Verdant Family, El Loco Cartel, Las Venturas Taxi, News Reporter, Southern Pimps , Vietnamese Boys
  • Rank-ul ultimei factiuni : National Guard - 2
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost plecat.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Vietnamese Boys - 3
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur agentiei, pentru ca este cea mai cunoscuta si frumoasa factiune de pe server, cu membrii cunoscuti si care au cei 7 ani de acasa.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu efectuarea contractelor in schimbul unor sume de bani.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.
  • Ai mai fost membru Hitman : Nu.
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost in Hitmen Agency pana in prezent.
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore.
  • Nickname-uri anterioare : Exibo.Bz
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: CLICK
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Complice la DM pe politisti - 3 zile [ eu fiind intr-un departament ]
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe BlackList la nicio factiune.
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.
  • Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by SQ Exibo

• Nume in joc: PauL.
  • Level: 52
  • Varsta(reala): 17 ani
  • Sex (masculin / feminin) : Masculin
  • De cat timp jucati pe server? : De 2 ani si ceva.
  • Factiuni precedente :
  • Tow Truck Company - Rank 3
    The Tattaglia Family - Rank 2
    Fire & Medic departament - Rank 1
    The Stracci Family - Rank 3
    News Reporter - Rank 1
    The Corleone Family - Rank 1 .
    Hitman Agency - Rank 1
    The Stracci Family - Rank 4
    Green Street Bloods - Rank 6 ( Supreme Chief ).
    Green Street Bloods - Rank 5
  • Verdant Family - Rank 2
  • Southern Pimps - Rank 2
  • Rank-ul ultimei factiuni : Southern Pimps - 2.
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Green Street Bloods ( lider, rank 4, rank 5 ).
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur agentiei, deoarece am mai fost si imi place cu ce se ocupa.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu efectuarea contractelor in schimbul unor sume de bani.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.
  • Ai mai fost membru Hitman : Da.
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Deoarece am facut o gluma cu fostul lider, Radu si am fost demisi amandoi.
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore.
  • Nickname-uri anterioare : CrocoDilu18
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/pkaiY4u
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru AIM si batjocura la adresa unui helper.
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.
  • Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Name:fadDy_Gemini

Level:29

Age (real):17

Sex (male / female):Male.

How long play on the server? :2 Years.

Previous factions:Taxi company , School instructors , Police Department , National guards , Cuneo Family , Avispa Rifa , Green Street Bloods , Corleone Family , Tow Truck company , Paterno Family.

Rank last factor:Rank 2 , avispa rifa.

The reason you left / were sacked former factors:I was busy.

The highest rank was in a faction (specific faction):Rank2 , Avispa Rifa , Green street bloods.

Why you want to join the agency? :I want to join because i love what they do , and i think i am capable of killing people silently.

With this deal you consider the agency? :To kill people in exchange of money.

You know you read the rules Hitman Agency and at least once Info, orders and Agency skins? :Yes.

You understand that we are an agency of assassins seriousness and jokes and crap and they do not use? :Of course.

Did you have a history of one or more members of Hitman Agency?:Never.

Have you ever been a member Hitman:No.

Reason for exit / dismissal of Hitman (in case you've been): -

How many hours per day granted this game without afk? :4-5 hours.

Previous nicknames: -

Do you think you have the ability to perform the contract without any problems? :Sure.

You have the ability to write grammatically correct?:Yes.

Picture with / stats (civil + binding to occur and / time when it's done) and detective skills to: http://s17.postimg.org/g31qcc0bj/sa_mp_035.png

Cate warn'uri you in the game? (specify why):0/3

Have you ever been banned from any particular reason? (states and why):Yes, Dm in safe zone.

You're BlackList'ul a faction? (specify which):None.

Are you willing to pay to be removed from the eventual BlackList?:Yes , if i am.

Other specifications? : Thanks.

Edited by fadDy

Nume in joc: [b2w]HenrY14

Level: 53

Varsta(reala): 18 ani

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : aproape 3 ani, cu pauze.

Factiuni precedente : Tow Truck Company - Rank 5, School Instructor - Rank 3, Avispa Rifa - Rank 1, FBI - Rank 2, Red Dragon Triad - Rank 2, Paramedic - Rank 1,

Rank-ul ultimei factiuni : Avispa Rifa - Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu aveam cum sa fiu prezent la toate activitatile gangului.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 in Tow Truck Company

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place foarte mult aceasta factiune si mereu mi-am dorit sa am sansa de a face parte din ea.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Stii regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7 sau 8 ore.

Nickname-uri anterioare : Thierry.Henry

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by B2w HenrY14

Nume in joc: Kiryu

Level: 29

Varsta(reala): 16 ani.

De cat timp jucati pe server? : 5 luni.

Factiuni precedente :

F&M Departament - rank 1

El Loco Cartel - rank 1

Avispa Rifa -rank 2

Los Santos Taxi - rank 1

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 - Los Santos Taxi.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Pentru ca n-am mai avut asa mult timp la dispozitie si am decis sa demisionez.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 - Avispa Rifa.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o treaba pe care o ador si vreau sa imi dedic cat mai mult timp aici.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea unor playeri in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7 - 8 ore.

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us...es/211/gzr.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da , am amenintat un player cu ban , aveam level mic.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Multumesc!

Edited by S4L Kiryu

Nume in joc: PiTyK

Level: 55

Varsta(reala): 15 ani.

De cat timp jucati pe server? : aproape 3 ani, cu mici pauze.

Factiuni precedente : Las Venturas Taxi ( Taxi Cab Company ) x7, Southern Pimps ( The Paterno Family ) x1, Red Dragon Triad ( The Barzini Family ) x2, News Reporter x2, Green Street Bloods ( The Stracci Family ) x3, School Instructors x2, Tow Truck Company x2, Vietnamese Boys ( The Cuneo Family ) x1, Fire & Medic Departament x1, Verdants Family ( The Tattaglia Family ) x1, The Tsar Bratva ( The Corleone Family ) x1, LV Police Departament x1, El Loco Cartel .

Rank-ul ultimei factiuni : El Loco Cartel - Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost demis deoarece eram inactiv, era perioada cu examenele nationale.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 in Red Dragon Triad ( The Barzini Family ), Green Street Bloods ( The Stracci Family ), Fire & Medic Departament, The Tsar Bratva ( The Corleone Family ), School Instructors, Las Venturas Taxi ( Taxi Cab Company )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place foarte mult cu ceea ce se ocupa aceasta factiune si imi doresc de foarte mult timp sa intru aici.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu uciderea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Stii regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut altele.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat citirii aplicatiei mele.

Nume in joc: Andy..

Level: 30

Varsta(reala): 15

Sex (masculin / feminin) : M

De cat timp jucati pe server? : Aproape 2 ani

Factiuni precedente : The Barzini Family x2

Fire & Medic Department x2

The Cuneo Family x2

The Corleone Family x2

The Paterno Family

Verdant Family

Las Venturas Police Department

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa incerc altceva

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Cuneo Family-rank 4

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune unica si mereu am vrut sa intru aici!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-8

Nickname-uri anterioare : Nu am avut alte nick-uri

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/WnKZhNv.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 pentru /report aiurea

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Alte precizari? : Multumesc!

Nume in joc: [M.F]Andrei_Mafia

Level: 26

De cat timp jucati pe server? : aproape 2 ani, cu mici pauze.

Factiuni precedente : LS Police Departament

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 4 LS Police Departament

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am Fost Incactiv Ca Mia Se Stricase Pc Si Nu Am Putut Intra Si Am Fost Dat Afara .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 LS Police Departament

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place foarte mult cu ceea ce se ocupa aceasta factiune si imi doresc de foarte mult timp sa intru aici.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu uciderea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Stii regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut altele.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click Here!

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3. am injuart admin si am dat /q

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat citirii aplicatiei mele.

Nume in joc:Blexu

Level:17

Varsta(reala):14

Sex (masculin / feminin) :Masculin.

De cat timp jucati pe server? :1-2 luni.

Factiuni precedente :Green Street Boys.

Rank-ul ultimei factiuni :Rank 1 .

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Indisputa intre colegi.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 1 Green Street Boys.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Mi-ar placea sa devin asasin.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Aceasta agentie se ocupa cu asasinari.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore

Nickname-uri anterioare :Nu

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :Nu am

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Da .Kamikaze

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :NU,nu sunt

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da.

Alte precizari? : Multumesc.

Nume in joc : Radu

Level : 44

Varsta : 17, curand 18.

Sex : M

De cat timp jucati pe server ? : Aproape de la deschidere, cu cateva luni mai tarziu.

Factiuni precedente : H.A. , 69 piers mobs. [ am specificat doar din 2010-2013 ]

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a ma intoarce unde imi este locul.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune : Aici, lider.

De ce doriti sa va alaturati agentiei ? : Dupa 2 ani si 5 luni de doar hitmen e imposibil sa nu iti fie dor de a mai face un contract.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie ? : Indeplinirea de contracte intr-o maniera cat mai silentioasa.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins ? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul ? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency ? : Da, sa zicem...cu Anthony.

Ai mai fost membru Hitman : Yep, daca nu pierdeam liderul curand aveam 2 ani jumate.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman : Am facut o parodie despre un helper si am pierdut liderul.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk ? : Nu ma cronometrez, deobicei stau mai mult seara dar si dimineata-pranz.

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme ? : Nu se pune problema.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ? : Nu se pune problema.

Poza cu /stats si skill la detectiv : http://postimg.org/image/9xw7e7egt/

Cate warn'uri ai in joc ? : 1/3 pt warn in safe zone, il am din 2010.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume ? : Da, am specificat mai sus.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni ? : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList ? : Logic.

Alte precizari ? :

Edited by Radu

Nume in joc:StrikeR.

Level:45.

Varsta(reala):18 ani.

De cat timp jucati pe server? :1 an si 6 luni.

Factiuni precedente :

The Cuneo Family

Fire & Medic department

The Barzini Family

The Paterno Family

The Paterno Family

The Stracci Family

Taxi Cab Company

El Loco Cartel

San Fierro Police Department

Green Street Bloods

Rank-ul ultimei factiuni :Green Street Bloods rank 2.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Demis.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :SFPD(3).

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Deoarece imi place cum e organizata si simt ca aici imi este locul.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Cu efectuarea contractelor pe jucatori in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da.

Ai mai fost membru Hitman :Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :-

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :15-16 ore.

Nickname-uri anterioare :Striker[xD].

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:http://s16.postimg.org/ylhalhy0l/sa_mp_532.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Da,din cate imi amintesc /q cand sa ma omoare la rob.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu.

Alte precizari? :Va multumesc pentru sansa acordata.

Edited by StrikeR

Nume in joc: Alexyno

Level: 53

Varsta(reala): 16

Sex (masculin / feminin) : M.

De cat timp jucati pe server? : 1 an jumate.

Factiuni precedente : El Loco Cartel, 69 Pier Mobs, SF Police Departament.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost demis, am avut pc-ul ars si nu am putut intra.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Nu am avut rank special.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Sincer... Ma chinui din 2012 de cand joc pe comunitate, imi place foarte mult Hitmen Agency... Si chiar vreau sa intru aici..

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea persoanelor in schimbul unor sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da!

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da!

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8

Nickname-uri anterioare : None.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/jfjcdal.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru DeatchMatch.

Alte precizari? : Fac cererea eu pentu el, deoarece lui nu ii merge mozilla firefox, nu se poate conecta.

Nume in joc: OgiCa

Level: 38

Varsta(reala): 24

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 2 ani si 3 luni

Factiuni precedente : School Instructor. National Guard, Toate mafiile in afara de Stracci

Rank-ul ultimei factiuni : 1 School Instructor

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demis pentru ca nu l-am dus pe Dragos la fish plate cand am dat testu de fishing. Regula se bagase de 30 minute inainte sa dau testu de liceenta pentru fishing si eu nu am fost online pentru a afla noua regula

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 Toate factiunile in afara de National Guard

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca de asta m-am apucat de sa-mp ca sa ajung Hitman

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Assasini platiti

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: NU

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3 ore minim

Nickname-uri anterioare :

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/mlsxbpm5t/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 dm excesiv

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da dm in safe zone eram newbie

Alte precizari? : MS

Nume in joc:CLOD

Level:30+

Varsta(reala):17 ani.

De cat timp jucati pe server? :De un an jumate.

Factiuni precedente :Vietnamese Boys(x3),Green Street Bloods,SFPD,Verdant Family si FBI.

Rank-ul ultimei factiuni :Rank 1 Vietnamese Boys.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Schimbare de lider.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Rank 5 Vietnamese Boys

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Imi doresc sa ma alatur acestei agentii deoarece este una dintre cele mai respectate de pe server si imi place foarte mult cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Aceasta agentie se ocupa cu asasinari la comanda.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :-

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :Depinde 4-5 ore

Nickname-uri anterioare :-

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:http://postimg.org/image/75qqp5p43/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu am primit niciodata ban

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari?: Multumesc

Nume in joc:Deejay.Dany

Level: 22

Varsta(reala):16

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? : De aproximativ un an.

Factiuni precedente : LS Taxi , Green Street Bloods , National Guard , SFPD , Verdant Family.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 .

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Inactivitate neanuntata (din cauza la niste probleme).

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : La toate am avut rank 1 .

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o agentie organizata , serioasa .. si vreau si eu sa ajut aceasta agentie cu tot ce se poate.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : omorarea playerilor pentru o anumita suma de bani .

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da.

Ai mai fost membru Hitman :Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :Nu am fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore

Nickname-uri anterioare :-

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:http://imgur.com/aIUxvAV

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da , am avut mai multe dar ... nu mai stiu motivul.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu sunt.

Alte precizari? : Multumesc frumos ! Vreau si eu sa am doar o sansa,multumesc.

Nume in joc: [GF]Mr.FLAy

Level: 70

Varsta(reala): 17 ani.

De cat timp jucati pe server? : Stiu serverul din 2008, bantuiam doar acest server, insa din 2009 joc mai ''adevarat''

Factiuni precedente : Police Departament; National Guard; F.B.I; Tow Truck Company; Fireman/Paramedic; School.Instructor; Taxi; The Barzini Family; The Paterno Family; The Corleone Family; The Tattaglia Family; The Cuneo Family; The Stracci Family; iar dupa redeschiderea SF-ului, Red Dragon Triad.

Rank-ul ultimei factiuni : 4

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 - Fireman/Paramedic; 3 - Tow Truck Company; 3 - The Barzini Family; 3 - The Paterno Family x2; 4 - Red Dragon Triad .

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Nu am fost niciodata, as vrea sa incerc ceva diferit si placut.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea anumitor jucatori in schimbul unor sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur ca da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, nu am avut.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5 ore +

Nickname-uri anterioare : FLAy

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da, normal.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/W3ojX3k

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 Datorita comportamentului meu exemplar.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, o zi, spam pe o frecventa privata; bug-abuse (cand trimiteai miliarde..)

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Alte precizari? : Multumesc, sper sa primesc si eu macar o sansa in aceasta agentie.

O zi buna, FLAy

Edited by FLAy

Nume in joc: Nutu.

Level: 50+

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 2 luni.

Factiuni precedente : Tow Truck Company, Taxi, Stracci, School Instructor, National Guard, Green Street Blods, Taxi x2.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Raportul la taxi era de lune-a' pana sambata, si am pus si 4 poze de duminica la raport, si am fost demis.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 Nationa Guard.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur acestei agentii deoarece, am fost in fel si fel de factiuni, am vazut cum e atmosfera acolo si as vrea sa incerc si aici, si nu in ultimul rand, imi place foarte mult cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8-9 ore/zi.

Nickname-uri anterioare : Nu am mai avut.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/yLjrEKQ.png

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu este cazul.

Alte precizari?: Multumesc.

• Nume in joc: Kevinless
  • Level: 35
  • Varsta(reala): 15
  • Sex (masculin / feminin): Masculin
  • De cat timp jucati pe server?: 3 ani
  • Factiuni precedente: Taxi Cab Company, Hitmen Agency, FBI, Vietnamese Boys, Green Street Bloods, Red Dragon Triads, Southern Pimps, San Fierro Taxi
  • Rank-ul ultimei factiuni: 3
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Mi-am depus demisia pentru a ma alatura agentiei de asasini
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): 3 - San Fierro Taxi
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Vreau sa fac parte dintr-un colectiv cu standarde inalte
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu asasinarea anonima a unor persoane contra-cost
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Absolut
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu
  • Ai mai fost membru Hitman: Da
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Am incercat altceva
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 8-10
  • Nickname-uri anterioare: Kenneth., Roarke, Atrem0
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Absolut
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: click
  • Cate warn-uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu
  • Esti pe BlackList-ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur
  • Alte precizari?:

Nume in joc: Abraxos

Level: 19

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server? : De aproximativ 1 an.

Factiuni precedente : Paramedics (rank1) , School Instructors ( rank2)

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit fosta factiune deoarece vroiam sa incerc ceva nou.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): School Instructors ( rank2)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place mult cu ce se ocupa si vreau sa incerc lucruri noi, si sa imi fac prieteni.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea unor persoane, contra cost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : ---

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7+

Nickname-uri anterioare : Nu am avut nickname-uri anterioare.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/aP4drSR.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Din pacate am 1 warn pentru DM.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe BlackList la nici o factiune.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca in viitor voi fii, da.

Alte precizari? : Multumesc.

Edited by Abraxos1

Nume in joc: Awake

Level: 69

Varsta(reala): 16

Sex (masculin / feminin) : M

De cat timp jucati pe server? : 2 ani +

Factiuni precedente : Taxi, Cuneo, Stracci, Barzini, Hitman, NG, Verdant, Taxi SF

Rank-ul ultimei factiuni : 3 Taxi SF

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa incerc ceva nou

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 - NG

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place cu ce se ocupa, este bine organizata si cu membri de treaba..

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor persoane in schimbul unor sume de bani

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Contract fara undercover

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8

Nickname-uri anterioare : GhostT

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/Aa2GBE6.jpg

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Dm sz 1 zi

Alte precizari? : I-am facut eu cerere, lui nu ii merge forumul.

• Nume in joc: Rusnac.bz
  • Level: 16
  • Varsta(reala): 16
  • De cat timp jucati pe server?: 3 ani
  • Factiuni precedente: Taxi Cab Company, Green Street Bloods,69 pier mobs
  • Rank-ul ultimei factiuni: 2
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Mi-am depus demisia pentru a ma alatura agentiei de asasini
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): 3 - LV Taxi
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Vreau sa fac parte dintr-un colectiv cu standarde inalte
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu asasinarea anonima a unor persoane contra-cost
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Absolut
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Am incercat altceva
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 8-10
  • Nickname-uri anterioare: Rusu
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Absolut
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/9vL20RS
  • Cate warn-uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur
  • Alte precizari?:

Edited by Rusnac

• Nume in jo: Wilder
  • Level: 24
  • Varsta(reala): 22
  • De cat timp jucati pe server?: 5 ani (2008)
  • Factiuni precedente: Hitman,69 pier mobs
  • Rank-ul ultimei factiuni: 1
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Demisie
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Lider Yakuza (2009)
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Am fost mult timp in aceasta factiune si as dori sa revin
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea unui player contra unei sume de bani
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Demisie
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 4-5 ore
  • Nickname-uri anterioare: Krysty18,Krysty_U_CraiovA,..CrysTy..,Crysty_U_Craiova
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/mwcdj3im5/
  • Cate warn-uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -
  • Alte precizari?: Multumesc

Edited by Wilder22

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.