Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

64364224835156510232.png

Nume in joc: Taylor.

Level: 40

Varsta(reala): 15

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : Din 12 Ianuarie 2010

Factiuni precedente : The Barzini Family , The Paterno Family , The Corleone Family , Police Departament , The Barzini Family , The Stracci Family , Federal Bureau of Investigation , Tow Car Company , The Cuneo Family .

Rank-ul ultimei factiuni : 1 ( Piccioto )

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Era o factiune la inceput si ma plictiseam.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 ( Tow Car Company ) si 3 ( The Cuneo Family )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alaturi acestei agenti deoarece vreau sa satisfac dorintele oamenilor prin omorarea oamenilor fara ca ei sa se murdareasca de sange.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta factiune se ocupa cu omorarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman? : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Acu' ca este vacanta , 8-9 ore.

Nickname-uri anterioare : aLLx.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca se gaseste ca sunt , da.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by aLLx

Nume in joc: ThierrY.HenRy

Level: 26

Varsta(reala): 17 ani

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 7 luni

Factiuni precedente :

1.News Reporter

2.Tow Car Company

3.Fireman/Paramedic

4.Taxi Cab Company

5.The Tattaglia Family

6.The Cuneo Family

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru ca am fost inactiv cateva zile.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2. (News reporter,Tow car company, Fireman/paramedic)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca mi-ar placea mult sa fiu un hitman "undercover" si sa ajut la rezolvarea contractelor, cat de mult pot.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu rezolvarea contractelor , omorand diferite persoane.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Normal.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai mai fost membru Hitman : Nu, din pacate.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10 - 12 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am mai avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Normal.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i52.tinypic.com/zn7j7m.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da. Pentru Dm aiurea, dar asta a fost de mult, cand aveam lvl 10.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da! Am bugetul bunicel.

Alte precizari? : Imi doresc mult sa imi acordati o sansa. Este visul meu de mult timp sa fiu membru. Sper sa nu ma dezamagiti. Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by ThierryHenry

Nume in joc: vo0d0ox

Level: 27

De cat timp jucati pe server? : 10-11luni

Factiuni precedente : Taxi, Stracci, F/P, Barzini, Taxi, Stracci, NG, Corleone, TCC, PD, Cuneo, News Reporter.

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 (Taxi Cab Company leaders Blade & Zuzu)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place sa indeplinesc contracte si este o factiune serioasa .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor contra-cost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-5

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img854.images...9/samp068my.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, a gresit Moartea id-ul.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari?: Multumesc!

Edited by vo0d0ox

Nume in joc: fraNk.

Level: 18

Varsta Reala: 15 ani jumate

De cat timp jucati pe server? : Am facut 2 ani

Factiuni precedente : Paterno, Hitman, Taxi, Tattaglia, Barzini, NG, FBI

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a reveni in Hitman Agency

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 (Paterno)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece vreau sa ucid oamenii si sa devin un asasin bun!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea anumitor persoane pentru o anumita suma de bani (When you killed for money, there are (no) rules.)

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am iesit pentru a ma duce alaturi de cLaU in Barzini

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore

Nickname-uri anterioare : gRs

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da, este una din calitatile mele!

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/71613030408746539493.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca as fi, da

Alte precizari? :

Edited by FranKK

•  
  • Nume in joc: DooMasteR
  • Level: 51.
  • Varsta(reala): 18.
  • Sex (masculin / feminin) : Masculin.
  • De cat timp jucati pe server? : 1 an si aproape 2 luni.
  • Factiuni precedente : F/P (rank 2), Taxi Cab Company(rank3), News Reporter(rank 3), F.B.I. x3( rank 1, 4, 1 ), N.G.(rank 2).
  • Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2.
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am gandit sa incerc ceva mai palpitant.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : F.B.I. -> rank 4
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Dupa cum am mai spus, sunt in cautare de ceva mai palpitant si totodata sa fac si niste bani.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea playerilor pentru bani ceea ce implica mult profesionalism, rabdare, atentie si o tinta buna,
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : De aia am venit aici.
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Da, senzor, dar ne-am impacat.
  • Ai mai fost membru Hitman : Nu.
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : /
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8-9 ore.
  • Nickname-uri anterioare : Galix.Capone
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur.
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img714.imageshack.us/img714/5696/samp346q.png
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 ( m-am enervat prea usor pe o persoana care nu merita nicio atentie si am fost taxat)
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu cred...din cate stiu eu.
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.
  • Alte precizari? : Multumesc.

Edited by DooMasteR

Cei selectati pentru testari sunt: [F4L]Silver (trecut), [F4L]duBliss (picat), Michael. (picat), Delux23 (trecut), Cedryk (trecut), Fumy (picat), CiuleTexXx (trecut), kNNz (picat), [F4L]ShocKy. (trecut), briaN (picat), Yusuf (picat), Iuly_Boitan (trecut), Smoke_Ak47(picat) , a1s. (picat), Manuel (picat) , vo0d0ox (picat), fraNk. (picat), DooMasteR (picat), _bodexos_(picat) , [mR].BoDoS (picat)

Vor fi selectati cei mai capabili.

Dupa ce se vor da toate testele se va anunta aici cine trece si cine nu.

Recrutarile sunt inchise .

Nume in joc: suzeTa

Level: 59

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server? : 3ani?

Factiuni precedente : Aproape toate.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Lider.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru a duce contractele la bun sfarsit.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasineaza oameni.

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Cerere demisie

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4+

Nickname-uri anterioare : fLaviuS, [x]_fLaviuS_[x] , si acum suzeTa

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/15347158690332767809.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1, nu mai stiu pentru ce.

Alte precizari? : -

Nume in joc: Liquid

Level: 54

Varsta(reala): 19

De cat timp jucati pe server? : 2 anisori

Factiuni precedente : Barzini-rank 1; NG-rank 1

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : NG-rank 6

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa fie ultima factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea playerilor pentru bani,ucisi intr-un mod foarte silent.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : sigur

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : sigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitman : da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : cerere demisie

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 11-14 / 21-24

Nickname-uri anterioare : Ady_Torres

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/705/samp403t.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: nu e cazu'

Alte precizari? : -

Hitman Agency recruteaza 5 oameni.

Modelul si conditiile le gasiti in primul post al acestui topic. Tin sa mentionez ca este necesar level min. 15 si skill 5 la detective pt a aplica in Agentie.

Nume in joc: Manuel

Level: 25

De cat timp jucati pe server? : 2 si 5 luni

Factiuni precedente : The Barzini Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Sunt prea multi mistocari in factiune

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru a mai scapa Agentia de contracte

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omoararea unei persoane pt. o suma de bani

Ai mai fost membru Hitman : Deocamdata.. niciodata

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Aici

Alte precizari? : Cius.

Nume in joc: adylici0us

Level: 20

Varsta(reala): 13

De cat timp jucati pe server? : De 2 ani

Factiuni precedente : Taxi,News Reporter,Cuneo,School Instructor,Stracci,Paterno,Stracci,Paterno,Barzini,Stracci

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere de demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 in Taxi,News Reporter( Addyn tu mi-ai dat :X) si Stracci

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place mult factiune aceasta + ca Addyn este lider, si mi-a mai fost odata lider, este un lider super si vreau sa il ajut inca odata.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu contractele..

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da, le-am citit.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, niciodata

Ai mai fost membru Hitman : Nu, nu am fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Maxim 20 ore.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da, cu siguranta

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da,am.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/684/samp093xqk.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 - > Pentru /ad - uri aiurea.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu, nu am fost :D

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu, nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este cazul

Alte precizari? :Multumesc pentru timpul acordat.

Nume in joc: Kelton

Level: 40

Varsta(reala): 21 de ani

De cat timp jucati pe server? : Peste un an de zile

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic (2), Taxi Cab Company (2), Police Department (6)

Rank-ul ultimei factiuni : Assistent Chief (Rank 6)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Monotonie. A fost momentul să încerc și altceva.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6 în Police Department

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Consider că este o facțiune cât se poate de serioasă și în care m-aș simți bine.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu efectuarea unor contracte, de preferat în mod silent, contracte pe care un civil normal nu le-ar putea face.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Antecedente, nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Peste patru ore.

Nickname-uri anterioare : Dl.Razvan

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Bineînțeles.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu am.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : Să vedem ce o să fie.

Nume in joc:DarkSweeT

Level: 60

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : 1 an si ceva.

Factiuni precedente : Medics,Barzini,NG,FBI,SI,Taxi,Barzini,Paterno,Corleone,NewsReporter,Paterno,FBI

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : S-a schimbat liderul.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6 in Paterno Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa ma alatur acestei agentii pentru ca nu am fost niciodata, nu am avut ocazia sa intru in aceasta factiune din anumte motive, nu vreau sa le dezvalui.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu asasinarea oamenilor pentru o suma de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da stiu regulile si am citit toate topicurile din subforumul Hitman Agency.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Eu am decis sa ma las de jocul acesta dar vad ca mi s'a deschis o poarta, vreau din tot sufletul sa intru in Hitman pentru ca numai asa ma pot reapuca de joc.Normal, daca o sa reusesc sa intru in Hitman Agency o sa joc vreo 4-5 ore cu mici pauze.

Nickname-uri anterioare : Mr.KiDo

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv : Aici

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList? : -

Alte precizari? : Totul depinde de decizia lui Addyn, daca o sa mai joc sau nu SA:MP, oricare ar fi decizia ta o sa o respect.Multumesc.

Edited by DarkSweeT

Nume in joc: a1s.

Level: 19 , dar am RP de 800 +

Varsta(reala): 18 ani .

De cat timp jucati pe server? : Iunie 2009 din cate stiu.

Factiuni precedente : Yakuza , NR , Cuneo , Barzini , Stracci , Corleone , NG , Taxi , FBI , Barzini , FBI , NR , Barzini , Cuneo.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Au fost niste membrii care nu erau , adecvati , ca sa zic asa pentru o familie .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 Cuneo ; 5 Barzini ; 3 NewsReporters .

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pai pentru a indeplinii contracte si pentru gameplay-ul oferit in HitmanAg. ->crime pentru bani , arrest , blacklist si toate cele.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea oamenilor pentru bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata.

Ai mai fost membru Hitman : Am mai fost in H.A. , dar nu oficial , adica am picat la teste.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Picat la teste.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4-5 ore pe zi.

Nickname-uri anterioare : xxx_dookie_xxx ; mihaiw0w(si inca ceva dupa w0w , dar am uitat) ; dookieeeee

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: aici

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da , 3/3 warns , le primisem cand eram in Cuneo anul trecut .. dm aiurea mult , dispute intre mafii si toate cele.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu am fost niciodata pe BL-ul unei factiuni .

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da .

Alte precizari? : Nu am

* Nume in joc: RobyZ

* Level: 22

* Varsta(reala): 16

* Sex (masculin / feminin) : Masculin

* De cat timp jucati pe server? : 2 ani

* Factiuni precedente :

1.National Guard [ Leader: Ciupanezul | Durata: 17 zile | Rank: 1 ]

2.The Paterno Family [ Leader: ZaNu| Durata: 28 zile | Rank: 2 ]

* Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2.

* Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a intra in Agentie

* Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 - Paterno Family

* De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc o factiune serioasa cu stabilitate precum aceasta,si doresc sa realizez ceva aici.

* Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor persoane contra-cost.

* Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

* Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

* Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

* Ai mai fost membru Hitman : Nu.

* Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

* Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10 ore

* Nickname-uri anterioare :

* Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

* Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

* Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Stats + Detective Skill + Time

* Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

.

* Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

* Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

* Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

* Alte precizari? : Multumesc pentru atentie si pentru o ulterioara sansa pentru de a aplica la Agentia dumneavoastra .

Edited by R0byZ

« Nume in joc: quiX

« Level: 48

« Varsta(reala): 17

« Sex (masculin / feminin) : Masculin

« De cat timp jucati pe server? : De 2 ani

« Factiuni precedente : PD,FBI,NG | H.A. | La Cosa Nostra,Corleone,Paterno,Barzini,Stracci,Cuneo | Taxi,Tcc

« Rank-ul ultimei factiuni : 1

« Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe

« Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5-Stracci,5/6-Cuneo

« De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Nu am fost in H.A. de un an și 3 luni,am fost doar în mafii și mam plictisit.Aș vrea sa încerc Hitman

« Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Rezolvarea Contractelor

« Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da, le-am citit.

« Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

« Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

« Ai mai fost membru Hitman : Da,acu 1 an și 3 luni,lider Bill_Bonano

« Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Cerere demisie deoarece sa schimbat liderul.

« Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore

« Nickname-uri anterioare : MasterChr1s

« Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da, cu siguranta

« Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da,am.

« Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Just Click

« Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 - > De la inceputul jocului,nici nu mai tin minte

« Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,cand avea AdmBot bug

« Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu, nu sunt.

« Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

« Alte precizari? : Ms.

Edited by LCN quiX

Nume in joc: Tomyy

Level: 23

Varsta(reala): 14 ani

De cat timp jucati pe server? : 1 an

Factiuni precedente : Taxi Cab Company, News Reporter, Tow Car Company, Fireman/Paramedic, School Instructor, The Barzini family, The Tattaglia family, The Paterno family, The Stracci family, The Cuneo family, The Corleone family, Federal Bureau of Investigations

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 in The Paterno family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Probleme personale

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 in Fireman/Paramedic

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi doresc de foarte mult timp sa fac parte din aceasta factiune, pentru ca este serioasa si vreau sa-mi gasesc locul unde ii pot spune 'casa'

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : 'Kill for money'

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore

Nickname-uri anterioare : Alex_Nitu

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://www.picz.ro/show-image.php?id=b77316f1497016ef258eac04e3c1cc31

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (DM la level mai mic)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pe Alex_Nitu (Afaceri cu conturi, dar m-am invatat minte)

Alte precizari? : Sper sa-mi acordati aceasta sansa. Stima si respect.

Edited by t omyy

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.