Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

•Nick: Alfredo.Santana

•Level:22

•Rank:1

•Vechime: (cat timp ai stat in factiune) : -

•De ce doresti sa pleci din Tattaglia? : -

•Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

•Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: A fost singura mafie in care m-am simtit foarte bine , imi pare rau ca plec , dar ne vedem pe svr si o sa ma reintorc candva :*

•Alte precizari?: Iti multumesc mult vaN . Salut SnizeL , ZaNa si Croco :X:X: mai vb pe mess :D

• Nick: [AkA]RTxX
  • Level: 45
  • Rank: 2
  • Vechime: O luna fix.
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Merg in Cuneo.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da
  • Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O factiune care si-a castigat numele de mafie prin respectul acordat si primit din partea celorlalti jucatori.
  • Alte precizari?: Daca voi vrea sa mai intru intro alta mafie, asta ar fi una din cele 2 optiuni ale mele.

Sper ca leaderul meu de la mecanici sa ii fie inmanati lui d3nys. a.k.a. p3nys.

<3 SnizeL

Edited by Andrew.

* Nick: MotorHeaD01

* Level: 14 (Inca 9 ore si fac level 15)

* Rank: 1

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 2 Saptamani

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa ma duc in departamente :X

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da , dar nu este nevoie , am 2 saptamani

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Un lider bun , prieteni de treaba , Tattaglia cea mai buna mafie din Los Santos

* Alte precizari?: Bafta , o sa ma intorc odata.

* Nick: [L]Lypton

* Level: 12+

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 2 Saptamani

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Pentru ca vreau sa incerc ceva nou.

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O mafie buna dar nu prea este unita.

* Alte precizari?: Bafta Tuturor

Am intrat pe: 9/Septrembrie/2010 Ies pe 24/Septembri/2010

18218914022794390716.png

Edited by Lipton

* Nick:cozma

* Level:12

* Rank:1

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) mai mult de 2 sapt

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Scoala :|

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Nu am cuvinte sa descriu,aici am ras,aici am plans,aici am facut misto de S,Foarte frumos ! De nedescris.Respect vaN,un lider si un admin excelent.Snizel..........................But :D

sper sa ne vedem cu bine.Ceao !

* Alte precizari?:Snizel o sa sara in sus de bucurie knd vede demisia asta =))

Edited by Cozma9

* Nick: d3nys.

* Level: 23

* Rank: 2

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 1 luna

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc ceva nou!

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: UNA GRANDE FAMIGLIA!!!

* Alte precizari?: Multumesc pentru tot timpul petrecut sunteti printre primele mafii ma voi intoarce daca vaN va mai avea incredere in mine!!Bafta all,cu respect d3nys!

* Nick: Liviu_Iulian

* Level: 28

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 2 Saptamani+++

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O familie excelenta!VA pyp,,,sper sa tinem legatura!

* Alte precizari?: Bafta Tuturor

* Nick: emmy

* Level: 16

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) nu stiu

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Majoritatea au devenit inactivi. :| aproape de fiecare data vorbesc singur pe /f

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Superb :X

* Alte precizari?: succes

* Nick: body95

* Level: 29

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) peste 2 saptamani

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: de prost :|

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: The Tattaglia family locul 1.

* Alte precizari?: Sunt prost si nab |

Bft all....va mai vizitez din cand in cand.

Am retras cererea. (poate am sa am norocul sa nu aud comentarii de genu "special ai depus cererea de demisie ca sa se roage lumea de tine sa ramai" sau "+1 :))" sau aberatii de genu) SnizeL si vaN scuze pentru chestia asta (mai mult Sniz ca el a fost on)...nu va parasesc iar :)

Edited by HDiana

Nick: BLueTooTh

Level: 33

Rank: 1

Vechime: (cat timp ai stat in factiune): vreo 2 saptamani...

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu mai joc samp...

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da...

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Membri de treaba, ajutatori.

Alte precizari?: Scuze de inactivitatea de zilele trecute, dupa cum spuneam incep sa ma las.

* Nick: r@zv@N16

* Level: 14

* Rank: 3

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) NU stiu

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O familie excelenta!

* Alte precizari?: Multumesc pentru increderea acordata si pt ca miati oferit o sansa. BAfta tuturor sper sa tinem legatura!

Nick: Cr1spy

Level: 36(650/148)

Rank: 2

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) aproape 3 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Am luat un factionwarn, nu-l comentez dar plec...

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da..

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: A fost cam urat ca am fost putini on dar in rest a fost super..

Alte precizari?: Bafta vaN, snizel, zana zanu toha etc etc bafta tuturor!

Nick: TohaNeaNu_VLad

Level: 36

Rank: 2

Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 3 sapt

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Incerc FBI

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie buna,unita..!

Alte precizari?: nu

* Nick: NeamtzOO

* Level: 15

* Rank: 3

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) peste 1 luna

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: As dori sa incerc alta factiune si din cauza unor membrii

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O factiune in care am crescut cu membrii foarte buni la fel si liderii

* Alte precizari?: Succes in continoare si bafta la recrutat :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.