Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

* Nick:blaki

* Level:18

* Rank:2

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune)3saptamani

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:mam saturat de cei care nu ma baga in seama si vreau sa plec.

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?:este foarte frumos si as mai sta dar nu ca nu ma baga nimeni in seama si am si 2 fw din nimic.

* Alte precizari?:nu

Nick: NoRbY

Level: 28

Rank: 3

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 1 luna

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: pentru a intra in Pd

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Frumos si chiar imi place ,Si intr-o buna zi am sa revin !!! Daka voi mai fi acceptat Tattaglia Zabest :)

Alte precizari?: Bafta !!!

* Nick: ByByLoY

* Level: 17

* Rank: 2

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 3 saptamani

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: 2 motive... primul si principalul factiunea este super si 50% din membri dar unii membri sunt cam... si 2 mi-as dorii sa intru intr-un departament

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Super ...cea mai organizata mafie in care am fost

* Alte precizari?:nu

Nick:Andreysnk

Level:23

Rank:2

Vechime: 2sapt si ceva

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Sper sa nu va suparati....o sa ma intorc dar acum stau cam #cenzurat# cu banii si nici nu imi pot lua arme

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Sunteti cei mai tari si prima mafie in care voi intra la loc v-a fi Tattaglia Family

Alte precizari?: Sper sa ramanem prieteni!

* Nick: BadDarck.

* Level: 15.

* Rank: 2.

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 1 luna sau o luna si ceva:).

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Sper sa nu va suparati,dar as vrea sa ma duc in Corleone.

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune foarte tare si niste colegi spuer prietenosi si glumeti.

* Alte precizari?: Sper sa fim prieteni pe veci.

Nick: BadDarck.

Level: 15.

Rank: 2.

Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 1 luna sau o luna si ceva:).

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Sper sa nu va suparati,dar as vrea sa ma duc in Corleone.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune foarte tare si niste colegi spuer prietenosi si glumeti.

Alte precizari?: Sper sa fim prieteni pe veci.

* Nick:[Cata15Toja]

* Level:14

* Rank:2

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune)Nush sigur de vreo luna

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Am primit o sansa la Stracci, si in ultimu timp uni membri nu ma mai vor in Tattaglia

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?:O parere excelenta, care la alte mafii ar avea nevoie.Mam simtit cel mai bine aici si va multumesc pentru asta, si imi car scuze daca am suparat pe cineva.

* Alte precizari?:Nimic

Nick: Rollo

Level: 21

Rank: 2

Vechime: 1 luna

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Pai e plictiseala si vreau sa incerc ceva nou

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O mafie foarte buna si foarte respectata, un lider capabil si membri de treaba.

Alte precizari?: Bafta si imi pare rau ca plec asa..

Nick: AtyLiciouS

Level: 13

Rank: 1

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 1 saptamana si ceva

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Poi eu nu as vrea dar trebuie sa ma mut la casa si acolo nu am net pentru ca e in constructii cine stie cand imi bag net acolo ,si voi fi inactiv!

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: NU

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Cea mai tare mafie cel mai bun lider cel mai bun lider secund cel mai bun vicario :X

Alte precizari?: :((

* Nick: xtypE

* Level: 28

* Rank: 5 (vicario)

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) : 2-3 luni

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa ma reintorc in factiunea mea preferata (NG)

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da... dar nu e cazul.

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Una buna , sper sa ramaneti tot asa .

* Alte precizari?: Van , sper sa nu te superi pe mine. Bafta cu mafia.

Nick: AtyLiciouS

Level: 13

Rank: 1

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 1 saptamana si ceva

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Poi eu nu as vrea dar trebuie sa ma mut la casa si acolo nu am net pentru ca e in constructii cine stie cand imi bag net acolo ,si voi fi inactiv!

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: NU

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Cea mai tare mafie cel mai bun lider cel mai bun lider secund cel mai bun vicario :X

Alte precizari?: :((

IMI RETRAG DEMISIA ,am facut rost de net :X

* Nick: TheAssaulter

* Level: 9

* Rank: 2

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 3 saptamani

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: vreau sa incerc ceva nou

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: ffffffffff faina mafie ma voi intoarce.

* Alte precizari?: multam mai ales : vaN,SnizeL,Scorpion...

Nick: Kobra

Level: 25

Rank: 5

Vechime: (cat timp ai stat in factiune): din 31-01-2010

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc si alte factiuni

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie buna si cu membrii de treaba inclusiv leaderul

Alte precizari?: Bafta la toata lumea

Nick: Mr.tony

Level: 24

Rank: 3...

Vechime: (cat timp ai stat in factiune): din 20.03.2010...

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: asa...

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da..

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Mi-a placut aceasta mafie...

Alte precizari?: Bafta aprox. la toata lumea ;).

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.