Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick: Skrill3x

• Level: 22 / 23

Rank: 1

Vechime: 8-9 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu cred ca rezist , am prea multe teme , trebuie sa ma ocup cu scoala , ca ea e pe locul 2 ( locul 1 e familia )

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da , sincer imi pare rau .

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: A fost frumos , chiar foarte frumos , pacat ca am fost nevoit sa ma las . Blacky , vreau sa vad mafia pe locu 1 in continuare si tot LS + jumate LV sau chiar tot LV . Si o sa mai vreau sa discutam ceva in game .

Alte precizari?: Sper sa luati LS-ul !

• Nick: LorD.Camorra
  • Level: 50
  • Rank: 1
  • Vechime: 2 zile
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu cred ca rezist
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: dap
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu-mi formez pareri in 2 zile.
  • Alte precizari?: Sper sa luati LS-ul !

Retrag

• Nick:Andrei.13

• Level:31

Rank:2

Vechime:2 saptamani +

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Deoarece nu mai fac fata!

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Desigur

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Buna

Alte precizari?:Salut Sa tineti ls-ul!

• Nick: [AIM]Kha

• Level: 28

Rank: 2

Vechime: 1 luna si 2 zile .

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: vreau sa incerc si mafii din alte orase .

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: un grup unit , sper sa ramana la fel si dupa ce o sa ies de-aici . Ascultati ce vi se spune pe /f si o sa fie GG EASY .

Alte precizari?:LS NEGRU FTW !!!

• Nick: [AIM]M.Ionut

• Level: 41

Rank: 5 Vicario

Vechime: i.Hr.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Mi-am facut treaba aici, am obtinut cel mai mare rank, cateva functii, am reusit sa ajut factiunea sa cucereasca LS-ul si cel mai important, am legat prietenii. E momentul sa renunt si sa las locult altcuiva sa se alature Verdantului. Doresc sa incerc si alta mafie din LV sau SF.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Stie fiecare in parte, mai mult sau mai putin parerea mea despre Verdant Family.

Alte precizari?: Multumesc blacky pt demisiile respinse, pt fw-uri, pt sfaturi si...succes in continuare cu factiunea. Pastram legatura, ceau !

• Nick: [AIM]M.Ionut
  • Level: 41
  • Rank: 5 Vicario
  • Vechime: i.Hr.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Mi-am facut treaba aici, am obtinut cel mai mare rank, cateva functii, am reusit sa ajut factiunea sa cucereasca LS-ul si cel mai important, am legat prietenii. E momentul sa renunt si sa las locult altcuiva sa se alature Verdantului. Doresc sa incerc si alta mafie din LV sau SF.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Stie fiecare in parte, mai mult sau mai putin parerea mea despre Verdant Family.
  • Alte precizari?: Multumesc blacky pt demisiile respinse, pt fw-uri, pt sfaturi si...succes in continuare cu factiunea. Pastram legatura, ceau !

hai cu demisia

Edited by AIM MIonut

• Nick: Emmett[ToV]

• Level: 50

Vechime: Aproape 2 luni.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Motivele sunt scrise mai jos.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Timpul petrecut aici mi-a aratat cat de mult s-a degratat placerea de a juca samp. Mi-a lasat un gust amar din toate privintele, factiune, waruri, respect, organizare. Dupa cateva demisii factiunea va pierde toate turfs pentru ca nu exista organizare, o tactica, membrii nu asculta. Warurile sunt castigate prin membrii nu prin factiune, deoarece totul este intr-o dezordine totala.

Alte precizari?: Putini stiu cum erau warurile si mai ales mafiile de acum 2 ani pe serverul asta. Putini din cei care joaca acum si se cred super jucatori pentru ca au gasit un hack pe care nu il poate detecta nimeni stie care era placerea de a intra intr-o mafie sau de a merge la war. Mafia era cea mai cautata factiune de pe server. Ce vedem acum? Lipsa de respect, orgoliu, copii fara pic de creier. Totul e foarte sintetic acum cu noua metoda de war. Intrii in gang , mergi la war, mori si omori, cam la asta se rezuma totul. Ar fi totul ok daca s-ar juca de la egal, daca nu ar fi ban log plin de codati cu level 40-60, daca s-ar juca din placere nu pentru best. Asta a fost primul gang in care am intrat pe metoda asta de war si sincer ultima, nu imi doresc sa ma intorc intr-un haos ca asta cat timp voi mai juca samp de acum. Pace !

• Nick: Alexander.Capone

• Level: 29

Vechime: 3 săptămâni cred.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Consider că Verdant Family nu este o mafie de viitor pentru mine.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Ok.

Alte precizari?: No.

• Nick: [uS]SondOfTheTime

• Level: 69

Vechime: Cam 3 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Mi-am indeplinit misiunea pentru are am intrat in aceasta factiune. Stie liderul motivul

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu-i cazul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Frumos. Activi. Organizare mai multa din partea rank 5+ trebuie, eu vad doar liderul ca mai organizeaza cate ceva.

Alte precizari?: V-am ajutat cat am putut in cucerirea LS-ului. Sper ca v-am ajutat.

((Ps: Trastos este degeaba aici, un incompetent))

Cateva besturi facute in timpul asta scurt in care v-am fost coleg.

HOZmr72.png

p1nmBpt.png

Z8Zsvf6.png

eDUhb3L.png

Va pupa Sond. Multa bafta.

Scrappy, rupe-i

Ce am pierdut un turfs si gata, demisii?

Nu o sa castigam mereu...mai sunt zile care pierdem aia, conteaza ca ne revenim...

• Nick: Rasta

• Level: 53

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: My job here is done.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: A fost misto. O mai facem o data altadata.

Alte precizari?: No.

Edited by NUSUNTRASTA

• Nick: robSSS[b0T]

• Level: 67

Vechime: o luna si ceva

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: soa e misto

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: -

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: naspaRAU

Alte precizari?:

Nick: Kewl

Level: 53.

Rank: 2.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: My job here is done. Urmeaza alt oras ;~)

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: A fost misto. O mai facem si altadata.

Alte precizari?: niet.

Edited by NUSUNTKEWL

Nick: ala bunu` TresTiii

Level: 53.

Rank: 2.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: N-avem adversar. ZIci ca fac tutorial la war-uri

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: a fost frumos a fost ( ciau PiCi )

Alte precizari?: _|_ :D

Edited by NUSUNTTRESTIII

• Nick: Brandon

• Level: 39

Rank: 3

Vechime: Destul

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Ai ajuns să deții LS-ul, acum lasă pe alții să facă ceva din liderul lor.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu e cazul

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu foarte bună, unii nu știu să piardă și fac urât când ai scor negativ/pierdem un war.

Alte precizari?: Baftă, asta nu o mai respingi

• Nick: Teech

• Level: Am

Rank: 3

Vechime: Am

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Gata treaba. Poate iau si astia ceva daca se destrama mafia noastra.... :))

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: -

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Fain.

Alte precizari?: Ceau.

Nick: Mater

Level: 30

Rank: Soldato

Vechime: Aproximativ doua luni.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Incerc alt oras.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu e cazul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: /order 2 > kill la toata lumea.

Alte precizari?: =:)

• Nick: EDU

• Level: 60

Vechime: 1 luna

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Deoarece am venit cu un scop aici si mi-am indeplinit scopul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna. Felicitari tuturor pentru Los Santos!

Alte precizari?: -

• Nick: loca4fun

• Level: 18

Vechime: 1 luna cam asa

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: am luat lsu', mission accomplished

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: organizare 0

• Nick: Richie

• Level: 67

Vechime: 3-4 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Am luat LS.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Se putea si mai bine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.