Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick: Ramp@ge

• Level: 26

Rank: 2

Vechime: 2 sapt .

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: -

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu se pune problema

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna . Mersi Bey ca m-ai adus in aceasta mafie !

Alte precizari?: No .

• Nick: [AIM]Ryakk.[bELEAUA]

• Level: 28

Vechime: 20 de zile +

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Am ajutat cat am putut, acum ma duc sa-mi ajut la prieten, dar ma duc in postura de sublider.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu se pune problema

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna, un gang exceptional aproape, il trage in jos cativa membri care sunt incompetenti, dar in rest totul e ok. Mariti activitatea daca vreti sa ajungeti unde va doriti, altfel nu reusiti. Nu inteleg cum mereu am fost putini, dar am castigat, asta inseamna sa ai calitate si nu cantitate in gang. E prima data cand vad asa ceva(in avispa eram codati nu se pune).

Alte precizari?: Accepta te rog, este prima data cand mi se ofera acest grad intr-un gang, nu-l pot refuza si plus nu-mi pot refuza prietenul din Southern Pimps. Salutare!

• Nick: [AIM]Ryakk.[bELEAUA]
  • Level: 28
  • Rank: 2
  • Vechime: 20 de zile +
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Am ajutat cat am putut, acum ma duc sa-mi ajut la prieten, dar ma duc in postura de sublider.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu se pune problema
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna, un gang exceptional aproape, il trage in jos cativa membri care sunt incompetenti, dar in rest totul e ok. Mariti activitatea daca vreti sa ajungeti unde va doriti, altfel nu reusiti. Nu inteleg cum mereu am fost putini, dar am castigat, asta inseamna sa ai calitate si nu cantitate in gang. E prima data cand vad asa ceva(in avispa eram codati nu se pune).
  • Alte precizari?: Accepta te rog, este prima data cand mi se ofera acest grad intr-un gang, nu-l pot refuza si plus nu-mi pot refuza prietenul din Southern Pimps. Salutare!

• Nick: Ramp@ge
  • Level: 26
  • Vechime: 2 sapt .
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: -
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu se pune problema
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna . Mersi Bey ca m-ai adus in aceasta mafie !
  • Alte precizari?: No .

Acceptate! Mersi de ajutor.Just tu mai ramai mai avem treaba! ;)

• Nick:JustPainn

• Level:37

Vechime:18-19 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Cand am venit eu aici totul era superb, eram noi putini dar toti faceau treaba ca la carte. Acum nimeni nu asculta si nu se mai intelege nimic.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Normal

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Foarte buna, pana cand ajungem sa ne certam si unii sa deie /q .

Alte precizari?: Noroc in continuare baieti si nu uitati #lsnegru

• Nick:[AIM]Beowulf

• Level:40

Rank: 1

Vechime:4-5 zile.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Deoarece nu mai joc pe acest server.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Normal

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Foarte buna, chit ca se mai cearta lumea dar e ceva normal.

Alte precizari?: Succes si bafta tututror, mi-a facut placere, daca am sa revin la loc pe server , poate o sa fim din nou colegi ! Pentru baietii care joaca cs;go =>
:)))

• Nick:[AIM]Beowulf
  • Level:40
  • Rank: 1
  • Vechime:4-5 zile.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Deoarece nu mai joc pe acest server.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Normal
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Foarte buna, chit ca se mai cearta lumea dar e ceva normal.
  • Alte precizari?: Succes si bafta tututror, mi-a facut placere, daca am sa revin la loc pe server , poate o sa fim din nou colegi ! Pentru baietii care joaca cs;go =>
    :)))

Acceptata.

• Nick: Kinderr.

• Level: 57

Rank: 1

Vechime: 14 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau să mă retrag într-un departament.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Minunat.

Alte precizari?: Baftalos colegi. @};-

Nick: Ninesson

Level: 28

Rank: 3

Seniority: 2 Months.

Why do you want to leave Verdant Family?: I don't have enough time to play SA:MP...

I agree to stay civil 60hours in case it proofs that i wasn't a member of Verdant Family for 2 weeks: Yes

What is your opinion about Verdant Family after spended time here: I had so much fun here and really want to stay but I don't have enough time to play.

Other specifications?: Bafta Deeyy !! See you in game.

Nick: Ninesson

Level: 28

Rank: 3

Seniority: 2 Months.

Why do you want to leave Verdant Family?: I don't have enough time to play SA:MP...

I agree to stay civil 60hours in case it proofs that i wasn't a member of Verdant Family for 2 weeks: Yes

What is your opinion about Verdant Family after spended time here: I had so much fun here and really want to stay but I don't have enough time to play.

Other specifications?: Bafta Deeyy !! See you in game.

Demisie acceptata!

• Nick: Kinderr.
  • Level: 57
  • Rank: 1
  • Vechime: 14 zile
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau să mă retrag într-un departament.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Minunat.
  • Alte precizari?: Baftalos colegi. @};-

Mai ramai aici mai avem putina treaba :) demisie respinsa

• Nick: raZeN.

• Level: 42

Vechime: Nush

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Sunt pe rpg3 r6

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Minunat.

Alte precizari?: Baftalos colegi. @};-

• Nick: raZeN.
  • Level: 42
  • Vechime: Nush
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Sunt pe rpg3 r6
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Minunat.
  • Alte precizari?: Baftalos colegi. @};-

Acceptata!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.