Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: SandoKan96

Level: 33

Rank: 2

Vechime: Nu mai stiu

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Ma las de sa:mp.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie buna,bine pregatita si sper sa urcati cat de sus se poate in "clasament" .

Alte precizari?: Imi pare rau ! Bafta tuturor ! :* <3

Demisie acceptata. Succes!

• Nick:BuAzZz
  • Level:32
  • Rank:1
  • Vechime:2 saptamani si aproape 1 zi
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Nu mai am destul timp pentru a fi prezent la activitatile familiei.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani:Da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Foarte buna
  • Alte precizari?:Bafta

• Nick:BuAzZz
  • Level:32
  • Vechime:2 saptamani si aproape 1 zi
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Nu mai am destul timp pentru a fi prezent la activitatile familiei.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani:Da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Foarte buna

Demisie acceptata. Bafta mai departe.

• Nick:Clod
  • Level:30
  • Vechime:2 saptamani si 4 zile
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Acum ca vine vacanta voi fi mai mult plecat deci nu mai am timp de waruri,antrenamente,etc...
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Super,deci chiar mi-a placut :) Esti un lider bun sper sa aduci factiunea pe primul loc
  • Alte precizari?:Cand voi putea fi activ din nou atunci cu siguranta ma voi intoarce :)

• Nick:Pure.Evil
  • Level:16
  • Rank:2
  • Vechime:O luna si 1 saptamana
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Nu mai am timp vine vacanta si am treaba
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Foarte buna pana acum aici m-am simtit cel mai bine.Esti un lider excelent
  • Alte precizari?:Mult noroc tuturor!

• Nick:Clod
  • Level:30
  • Vechime:2 saptamani si 4 zile
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Acum ca vine vacanta voi fi mai mult plecat deci nu mai am timp de waruri,antrenamente,etc...
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Super,deci chiar mi-a placut :) Esti un lider bun sper sa aduci factiunea pe primul loc
  • Alte precizari?:Cand voi putea fi activ din nou atunci cu siguranta ma voi intoarce :)

• Nick:Pure.Evil
  • Level:16
  • Vechime:O luna si 1 saptamana
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Nu mai am timp vine vacanta si am treaba
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Foarte buna pana acum aici m-am simtit cel mai bine.Esti un lider excelent
  • Alte precizari?:Mult noroc tuturor!

Demisii acceptata. Mult succes in continuare, mi-a facut placere sa va am ca membri.

Edited by RiekeR xD

• Nick:[GF]DariuS.
  • Level:53
  • Vechime:2 saptamani
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Drunkard.= http://i.imgur.com/wOMaIFB.jpg
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:
  • Alte precizari?:

Edited by GF DariuS

Nick:Stavross_v2

Level:49

Rank:1

Vechime: Da.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Darius zice ca el e Drunkard.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani:Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: jm3n

Alte precizari?: S-ar putea sa ma las` de samp .. sau sa intru in ceva pa$nic .. mai vedem .. e vara .. ne distram nu stam la PC :X

• Level:53
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Drunkard.= http://i.imgur.com/wOMaIFB.jpg
  • Alte precizari?:

Rank:1

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Darius zice ca el e Drunkard.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani:Da

Alte precizari?: S-ar putea sa ma las` de samp .. sau sa intru in ceva pa$nic .. mai vedem .. e vara .. ne distram nu stam la PC :X

Demisii respinse, pentru motivele astea stupide nu o sa plecati.

Nick: Madytz

Level: 55

Rank: 3

Vechime: 3 luni fara 4 zile.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Merg sa ajut un prieten foarte bun.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Candva a fost foarte buna, acum e buna.

Alte precizari?: Va urez mult succes cu mafia Rieker si T. Aveti potential si alaturi de cei care in curand fac rank 4 faceti o echipa buna. Incercati sa rezolvati conflictele pentru ca daca se dezvolta, termina totul din interior.

Nick: Madytz

Level: 55

Rank: 3

Vechime: 3 luni fara 4 zile.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Merg sa ajut un prieten foarte bun.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Candva a fost foarte buna, acum e buna.

Alte precizari?: Va urez mult succes cu mafia Rieker si T. Aveti potential si alaturi de cei care in curand fac rank 4 faceti o echipa buna. Incercati sa rezolvati conflictele pentru ca daca se dezvolta, termina totul din interior.

Demisie acceptata, succes in continuare Madytz.

• Nick:i7.
  • Level:33
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:.

• Nick:i7.
  • Level:33
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:.

Demisie acceptata. Bafta mai departe.

Dea,,

Edited by GF DariuS

• Nick: DjSpeed
  • Level: 34+
  • Rank: 2
  • Vechime: Cam 3 saptamani.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu sunt omul facut pentru mafii si in plus nu mai am timp in cursul zilelor de warruri.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Sigur.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O mafie puternica, membrii buni, nu schimbati absolut nimic, totul este in regula, incercati sa va mentineti.
  • Alte precizari?: Mersi frumos Rieker.

• Nick: DjSpeed
  • Level: 34+
  • Vechime: Cam 3 saptamani.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu sunt omul facut pentru mafii si in plus nu mai am timp in cursul zilelor de warruri.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Sigur.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O mafie puternica, membrii buni, nu schimbati absolut nimic, totul este in regula, incercati sa va mentineti.
  • Alte precizari?: Mersi frumos Rieker.

Demisie acceptata, succes in continuare Djspeed.

Rank:2

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Incerc Ceva Pasnic ( tow truck )

Alte precizari?: Multumesc pentru tot !

• Level:54
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Pur si simplu m-am saturat la war sa stau.
  • Alte precizari?:

Rank:2

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Incerc Ceva Pasnic ( tow truck )

Alte precizari?: Multumesc pentru tot !

• Level:54
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Pur si simplu m-am saturat la war sa stau.
  • Alte precizari?:

Demisii acceptate.

• Nick: [OC]Scarface
  • Level: 67
  • Vechime: O luna fara cateva zile.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Eu zic ca mi-am facut treaba, dar numai vreau sa intru in mafie sunt prea multe "coduri".
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna.
  • Alte precizari?: Succes tuturor.

Edited by OC Scarface

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.