Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

# TARG AUTO.

Buna ziua, in primul rand imi cer scuze ca postez aici, in caz ca deranjez pe cineva.

Doresc sa va informez ca un nou program numit "Targ auto" ruleaza la sectiunea Services.

Topicul este predestinat atat persoanelor ce vor sa isi vanda un anume vehicul, cat si persoanelor ce sunt in cautarea achizitionarii unuia.

De ce am creat acest topic? Pentru ca in sectiunea "Personal Vehicles" sunt o multime de topicuri si stiu ca va este foarte greu sa va faceti vazuta oferta.

Prin acest topic, masina ta va fi luata in vizor rapid de multi posibili cumparatori.

Este aproape gratis sa iti publici oferta prin intermediul acestui topic, cu exceptia unor 50.000$ obligatorii pusi pe /charity.

Pentru mai multe detalii, verificati topicul: http://forum.b-zone.ro/topic/120280-targ-auto/#entry1804006

Multumesc pentru atentie, o zi placuta va doresc.

Pamelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa =)))))))))))))))))))))

CUM SA O PUI MA PE PAMELA PE FORUM? =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

KEEPCALM AND LOVE PAMELA !

M-am Imbatat clar !

P@

The RP training was canceled for this week,we maked normal training.

Anyway I lost it too but It's better I didn't lose RP training :D

Salut baieti ce mai ziceti?

Eu saptamana asta nu ocsa fiu asa activ deoarece am ceva mai multa treaba cu scoala...sper sa reusesc sa-mi termin macar raportul

Orcum in joc nu mai poti intra ca ba iti fac post ba nu te lasa sa te joci etc...

Prea mult stres si prea putin GAME.

Buna dimineata, si bine v-am regasit pe unii dintre voi, sper sa ne intelegem bine ca intre colegi :).

Ma duc sa-mi incep prima activitate pentru raportul din aceasta saptamana.

Nu am mai postat de ceva timp pe aici.

Imi cer scuze pentru inactivitatea mea de astazi, dar mi-a fost ocupat timpul cu alte lucruri si nu am mai avut posibilitatea de a sta pe Sa-Mp.

Ne auzim maine, noapte buna!

Imi cer scuze pentru inactivitatea mea din aceste 2 zile. Se pare ca au fost probleme cu internetul in tot judetul si de abia astazi si-a revenit.

Maxtreme2008 felicitari pentru ban si ai primit un faction warn pentru asta.

E proasta poza. Culorile nu sunt neaparat acelea, nu se vad toate liniile intre turfuri din cauza zoomului prea mare si in rest nu se stie absolut nimic despre cine va detine acele teritorii... Dezinformare ...

Salutare.

N-am mai postat de mult aici dar .. mai bine mai târziu decât niciodată.

Avem harta San Andreasului de după redeschiderea oraşului San Fierro, mai exact poziţionarea turfurilor.

7oB6WWF.png

Ar fi foarte mișto să mute Barzini la PIer69 în rest să le lase așa.