Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cel mai smecher e google plus ala :))

Ce e drept imi e si foarte usor sa verific pe acel site, dar nu toti stiu sa il foloseasca poate. Chiar daca nu e ceva complicat.

Am facut video acela pentru ca majoritatea folosesc postimage din cate am observat.

De asta am venit in LSPD, sa numai am stres ca in mafii cu tot felul de colegi nubi.

Dea.. dar nu inteleg de ce ar accepta un lider de mafie pe cineva daca e nab.. sa-i duca mafia in jos..

Pe tine cum te-a acceptat in mafie ? :))

Dea.. dar nu inteleg de ce ar accepta un lider de mafie pe cineva daca e nab.. sa-i duca mafia in jos..

Pe tine cum te-a acceptat in mafie ? :))

Ca lider nu ai dreptul sa-i alegi doar pe cei mai buni, trebuie sa alegi minim un incepator printre cei accptati. Edited by RoberteL

Ca lider nu ai dreptul sa-i alegi doar pe cei mai buni, trebuie sa alegi minim un incepator printre cei accptati.

Nu e adevarat. Ca lider ai dreptul de a recruta cati pe cine vrei tu, esti obligat sa ii sactionezi indiferent de experienta vechime fapta la fel pe toti. :)

Nu e adevarat. Ca lider ai dreptul de a recruta cati pe cine vrei tu, esti obligat sa ii sactionezi indiferent de experienta vechime fapta la fel pe toti. :)

KiNNNder. sta in acelasi oras ca si mine, iar la inceput accepta numai playeri vechi, pana cand s-a luat Kelton de el. De atunci eu stiu ca la fiecare recrutare ia si un player "mic" si nu e singurul lider de mafie care face asa.

KiNNNder. sta in acelasi oras ca si mine, iar la inceput accepta numai playeri vechi, pana cand s-a luat Kelton de el. De atunci eu stiu ca la fiecare recrutare ia si un player "mic" si nu e singurul lider de mafie care face asa.

Depinde, daca esti lider la o mafie cautata, si numa playeri cu experienta aplica dupa parerea mea normal ca pe aia ii accepti. Eu de exemplu cautam si viitoare elite. Am recurtat la lvl 10 pe NewLife si acuma a ajuns de 3 ori sublider mafiot, inclusiv si sublideru meu si lider, doar ca a avut ghinion sa zic asa. Depinde de fiecare lider, eu m-am riscat si cu newbie.

Nice meeting and training but I had a little problem with connection anyway hope I'll don't have it for next week

I'm going to bed Cya tomorrow