Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Ciccio, ai avut o idee buna, nu se intampla asa de rar ca suspectii sa fuga dupa ce zic: "Am inteles, platesc amenda". Trebuia abordati ca atare, mai multa practica, cu atat mai bine pentru membrii departamentului.

http://forum.b-zone....43#entry2150243

Ce părere aveţi ofiţeri ?

Nu e o idee rea... Dar la testul practic sa se mai adauge si chestia aia ca daca nu opreste cel urmarit, candidatul pe /r sa scrie "/su [F4L]Teylo 2 neconformare ordin" spre exemplu; sa nu se opreasca mereu neaparat. Oricum, lucrul asta mai trebuie gandit, totusi, eu zic ca e o idee ok.

@@Ciccio, daca nu te deranjeaza intrebarea, imi poti spune si mie ce a patit? :-S

Buna dimineata colegi, tocmai ce m-am trezit si eu.

Ne auzim in game.

A avut accident cu bicicleta,are bazinul rupt ,capul spart si o coastă ruptă. Sper să-şi revină cu ajutorul lui Dumnezeu ! :(

Am iesit si eu, sunt obosit. Vorbim maine.

Ti-a fost acceptat propunerea, Ciccio. De acum va fi mai interesant la testul pentru intrarea in factiune. Va fi mai multa actiunea, mai multa practica. Asa mi se pare mai corect, "teoria ca teoria, dar practica face totul".

Vorbim maine!

Am iesit si eu, sunt obosit. Vorbim maine.

Ti-a fost acceptat propunerea, Ciccio. De acum va fi mai interesant la testul pentru intrarea in factiune. Va fi mai multa actiunea, mai multa practica. Asa mi se pare mai corect, "teoria ca teoria, dar practica face totul".

Vorbim maine!

Buuuun Ciccio! Noapte buna sRn.

Ma bag si eu la culcare, maine ajut la oranizarea unui concurs de bike iar seara sunt la o nunta, asa ca ne vedm duminica. Sper sa reusesc sa ma impac cu raportul.