Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

LOGO1.png

Buna ziua tuturor membrilor ai acestui clan. Desi stiu ca poate unii nu sunt interesati sau considera acest mesaj ca fiind inutil, imi incerc norocul si va prezint urmatorul proiect:

Acest proiect consta in ajutorarea jucatorilor incepatori, de level cuprins intre 2-8 prin strangerea unor sume de bani ce provin in mare parte din donatii. Acesti bani vor ajunge in buzunarele acestor incepatori, bani ce le vor suporta cheltuielile precum: cumpararea licentelor, cumpararea accesoriilor, /buylevel, etc.

Asiguram ca banii sponsorizati vor fi folositi numai pentru scopul ajutorarii acestor jucatori.

Cu stima si respect,

staff-ul organizatorilor va multumeste!

( Machiavelli )

Sfarsitul lui Martie si afara ninge ca in povesti. Nu mai pleaca iarna asta odata?

Ma pun si eu in pat cateva ore, nu am chef de nimic pe vremea asta.

Salut, ma scuzati ca postez aici, spuneti-mi si mie, in acest video, nu este contrasens si normal se ia permisul?

Ma scuzati pentru post, astept quote la post. Multumesc frumos!

Edit: Aici este si un ss in care se vede si numele jucatorului, pentru a nu exista dubii.

http://imgur.com/PPJZrl9 Astept un raspuns, si as vrea sa stiu ce se primeste pentru asta, ia politistul acela vreun avertisment/FW sau nu primeste nimic, a procedat corect cand a luat permisul? Multumesc frumos, astept un raspuns.

Edited by TLG Alexandrew

Salut, ma scuzati ca postez aici, spuneti-mi si mie, in acest video, nu este contrasens si normal se ia permisul?

Edit: Aici este si un ss in care se vede si numele jucatorului, pentru a nu exista dubii.

http://imgur.com/PPJZrl9 Astept un raspuns, si as vrea sa stiu ce se primeste pentru asta, ia politistul acela vreun avertisment/FW sau nu primeste nimic, a procedat corect cand a luat permisul? Multumesc frumos, astept un raspuns.

Salut sunt Damian07 am rank 4, dupa parerea mea ar fi contrasens, in video nu-i are numele, l-a urmarit, l-a somat de 3 ori iar in urmarire soferul sentinelului s-a lovit si ofiterul i-a prins numele. Daca era dupa mine il sanctionam cu confiscarea permisului.

Dovezile din video reprezinta un contra sens, DAR:

Poza pe care ai puso cu numele este la 22:24, pe cand filmarea este facuta la 22:22. Deci era destul timp sa se poata schimba soferul masinii avand in vedere ca erau 2 membrii Corleone acolo. Deci din dovezi insuficiente nu l-as sanctiona pe sofer.

Ca sa dovedeasca contrasensul pe parcursul urmaririi ii mai trebuiau poze pentru a demonstra si urmarirea si prezenta aceluiasi sofer.

Edited by F4L Teylo

Dovezile din video reprezinta un contra sens, DAR:

Poza pe care ai puso cu numele este la 22:24, pe cand filmarea este facuta la 22:22. Deci era destul timp sa se poata schimba soferul masinii avand in vedere ca erau 2 membrii Corleone acolo. Deci din dovezi insuficiente nu l-as sanctiona pe sofer.

Ca sa dovedeasca contrasensul pe parcursul urmaririi ii mai trebuiau poze pentru a demonstra si urmarirea si prezenta aceluiasi sofer.

Am inteles. In poza aia se vede somatia de 3 ori, deci acesta fugea, nu prea aveau cum sa schimbe soferul in acel timp. Sa spunem ca politistul a gresit, el va fi sanctionat cu? Avertisment verbal sau faction warn?

Mult succes in continuare tuturor. Mi-a facut o mare placere sa fiu membru al acestei factiuni.

Va urez sanatate si numai bine! :)

LSPD rullllllzzzz!

Bafta nabulet !

Mai postez si eu aici dupa ceva vreme.. :D

Deseara antrenament smecher la 20:00 B-).