Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pentru asta sugerez Chaos AD Keybinder. Cautati pe google. Abia m-am trezit. Merg sa ma uit la rapoarte si sa mananc. Vorbim in joc.

Si eu ala il folosesc...

Bun venit celor noi! A fost interesant antrenamentul pe care l-am desfasurat acum cateva ore, ne prinde bine cate un antrenament din asta Roleplay.

Pentru cei noi, aveti grija daca suspendati permisul unui taximetrist sa trimiteti PM lider-ului acestuia :)

Maine la 12:30 avem prima proba. Nu vreau sa vad ca faceti DM aiurea, ca vorbiti aiurea sau alte prostii care sa ne aduca dezavantaje. Vom organiza o intrecere intre noi cel mai probabil la 11:00-11:30 pentru invatarea traseului.

1. 10 miles marathon

• Data si ora: marti, 23 iulie 2013, ora ~12:30.
  • Numar de participanti: 1 membru principal / factiune
  • Locatia: Bayside - Las Venturas Sign (langa Tsar Bratva)
  • Descriere: Ne vom aduna pe podul din Bayside, adica aici (mapa: Click). In momentul in care am dat startul va trebui sa alergati pana la finish, adicaaici. Avand in vedere ca este un traseu lung, este posibil sa luati o pauza "de apa" la mijlocul traseului. Acest
    va arata pe unde trebuie sa va duceti. Iar aici aveti traseul.
  • Aici aveti traseul si mai multe detalii. Vreau sa ne distram!

NECURATU` !!!!

Ce fac baietii mei ? :*

Noroc si tie. Bine facem, castigam Olimpiada. Am luat la o proba 2 medalii(I si II) multumita pestisorului si sexului.

Pacat ca nu participi cu noi :(

Edited by F4L Teylo

La proba de innot, daca joaca thekillerifsh sau teylo o sa castigam sigur, rechinul nu poate :)). Am lag cand alerg si apoi mai am si putin in apa.

TEYLO VREM SA FII TU RECHINUL ANUL ACESTA! :)).

GG pentru aseara xesule si pestisor ( ti-a fost frica ca te mancam,a ?)