Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare LSPD, de astazi sunt noul vostru coleg si sper sa ne intelegem foarte bine. Multi dintre voi prietenosi asta mi-a facut o impresie foarte buna despre acest departament si multumesc pentru primire, ne auzim in game. :)>-

Hei hei hei...ce mai faceti?! :*

Ma...eu deja am terminat raportul si am si peste :))) Am de gand sa fac best-ul. Voi cum stati cu raportul?:)

Cei noi(ca eu de parca sunt vechi) aveti grija ce faceti, sunteti la inceput si e mai greu, mai ales pentru cine nu a mai fost absolut deloc in departamente. Post-hunterii sunt pe voi, mai ales HORIA.JHONSON. :) Cred ca multi il stiti...si stiti la ce ma refer. Da.. in fine, ne auzim in game si am mai zis in game parca, succes celor care doar ce au intrat si multumiri speciale lui InfernalGuess si TibiStanciu. O seara buna! :*

Welcome celor noi. Am si eu o rugaminte, ca tot sunteti noi rank 1, va paste acu multe post-uri, aveti grija.

Hristos a inviat!

PS: Max esti prea nab ba, te asteptam inapoi!!!

Multumesc Damiane. Am grija .. is atent :)

Salutare LSPD ... Welcome tuturor celor noi intrati.

Multumesc! :)

@@GF Infernal & @, băieți.. datorită vouă ieri am reușit să mă pun la punct cu totul în proporție de 80% și am reușit să fac și 28 puncte la raport :D. Cred că o să încep așa din start cu un raport de 150+ ... :))) Vă mulțumesc amândurora pentru ajutorul oferit ieri, m-ați ajutat enorm. Poate dacă nu primeam acele răspunsuri și acum eram nab și îmi era frică să mă duc să stau cu radarul =))))

Neața tuturor. De puțin timp m-am trezit și eu și ne auzim în game! :)

Edited by Botys Ghytza

Neataaaa... :* O zi cat mai buna sa aveti! :D Ne auzim prin game, o sa ma apuc si eu de raport, adica raportu pentru best si..mda. pup. :))

@, Baaaaa :O :o Vreau si euu :( Da la ranciu' meu de PC cred ca imi va merge... cat mai costa si ala? Ca nu mai stiu.

Neata baieti, ma duc sa imi cumpar Grand Theft Auto V. Revin cu edit cu poza. Mwhahahaha

Neata. Ba, am deja 2 post-uri. Is Batman Jr. =)))

Link-urile is aci: http://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/7310 http://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/7311

P.S.: Nu primesc nimic oricum =)):*

Edited by Botys Ghytza

@, Daaa Cristina :))) Sa stii ca tot LS-ul e plin de radare. Dar cat timp nu stiu! :P Adica eu fac bestu' doar saptamana asta ca dupa incepe scoala si meh, teme, timp putin, somn... Macar saptamana asta! :) E bine ca pana acuma nu m-a amenintat nici unu cu post...nu am luat...sper sa mearga tot asa :))

P.S: 1singur om, plateste amenda de 10ori la rand la cati suntem cu radaru! :D

@@Botys Ghytza,Ce frumos le explici tu cand iti fac post-uri :))

Si ce se oftica cand nu primesti nimic :))

Trebuie sa dau dovada de cei 7 ani de acasa cand le ofer explicatiile. Sa stie saracii/saracele ce au gresit. In game ma pot injura non-stop, nu-mi pasa .. Pentru mine in loc sa ii injur si sa iau FW le iau carnetul si e cel mai frumos cadou =))) :*

Ehh ... 4 posturi intr-o zi .. Eu zic ca nu e rau =)))

90 puncte la raport de ieri si astazi ... binisor :D

Maine nu prea o sa dau in game decat seara .. sunt plecat in oras de la 9 la 17 asa ca va urez de pe acum seara mult succes la carnete, infractori si tot restu. Pwp all :*