Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@Pade de ce pleci ba noob? Oricum e alegerea ta, sunt inactiv pe /r ca eu tac si fac, :)) nici eu nu prea mai joc asa mult ca am ramas fara pc, pacat ca pleci n00b mult succes in continuare, ai grija ce faci, eu trag tare sa raman si sa.i arat lui infernal ca ce i.am zis o sa fac :)) bafta barosane :*

@, felicitari sefule! si insfarsit ai ajuns unde ti-ai dorit tu! Cu greu, cu multa munca, dar ai ajuns, vreau sa te felicit si sa-ti multumesc, fara tine nu ajungeam unde ajunsesem odata, si ce fericit eram cand luasem rank 4 si ma dadeam mare ca te-am intrecut :)) ah.. vremuri. Iti doresc sa-ti pui dorinta pana la capat si sa-ti conduci factiunea cu mult drag si suflet. FELICITARI.

@@GF Infernal, ai lasat si tu lideru' ba? :)))) Sper sa apuc sa vorbesc si eu cu tine o data daca tot am auzit ca ti-ai luat microfon.

BAFTA BAIETI #Mada

Frumos anternamentul, chesti noi si ajutatoare in joc, bun organizarea..Frumoasa sedinta pana in momentul cu schimbarea de ora, e vara acum, totii sunt plecati in weekend la un gratar, munte, mare + alti la munca..Eu zic ca daca se ramane la aceasi ora e mult mai bine pentru totii...Deci votati sa lasam aceasi ora.

Edited by GigGs11 Legend

@, We la lista neagra ar fi bine intr-un fel ca cei care sunt pe lista sa primeasca interdictie o perioada de timp in factine sau ceva de genu'.

Salutare tuturor, nu prea am postat de mult pe aici :) ce mai faceti, cum merge treaba cu rapoartele?

Neata, acum m-am trezit si eu si ne auzim in game. O sa stabilim mai multe lucruri si o sa clarificam problema de aseara care a aparut in momentul in care am dorit sa alegem alta ora pentru antrenament / sedinta. In plus, cum vi s-a parut noul antrenament?