Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

bine tu:)) app am intrat la circulatie:D au intrat astia pe mana mea sa vezi ce le fac

1.Nu las pe nimeni sa deschida vama eu o deschid cu mana mea si daca nu am pasaport nu ii las sa treaca si trimit o patrula mai la deal si una mai la vale sa nu poata trece pe langa vama:D

2.Nu am sa le accept spagile nu sunt corupt am destul de mare salariul ca sa accept spaga si sa fiu demis

deci eu nu o sa mai fiu la circulatie ionuc daca ai ales tu?sau cum sau 2 care sa ma ajute pe m ine

app si eu joc pe dr.b-zone.ro e super frumos modul chiar imi place doar ca trebuie sa astepti mult pana se termina 1 runda ca nu iti da respawn de fiecare data

App daca vrei imi pui si mie alt partener de echipa ca eu cand intru nu prea il vad pe alcatraz on si na singur si o sa pot sa imi aleg eu inca 2 care sa ma ajute? sau mii dai tu o sa am nevoie de 3 masini de politie si 4 agenti app se poate face o lege ca daca trece vama pe ocolite si nu are pasaport si cand vrea sa mearga pe ocolite trece de patrula care ii zice sa opreasca sa i se dea wanted :D

upy server on abia am venit de la scoala si am gasit serveru on uhu

Astazi 9-11-2009 seful nostru Ionuc_bledea ma numit seful politiei impreuna cu ghezby(parca asa am inteles eu ca este si ghezbi in fine)deci eu o sa va organizez ce o sa faceti si ce o sa trebuiasca sa faceti deci cei de la rutiera de astazi inainte vama o va deschide cop-ul si numai el

-Copul nu are voie sa deschida vama daca persoana respectiva nu are pasaport doar in cazuri de persoane mai speciale(bobo,razr,alin)

-Nu trebuie sa acceptati spaga(mita)

-Trebuie sa ii cereti persoanei care vrea sa treaca vama 100$ pentru ca atat costa /openpike

-La vama un cop va sta la o bariera un cop la alta bariera ne organizam noi cumva

-Pentru cei din zona vamei va trebui 4 copi 2 vor sta la vama 1 va sta cu masina mai la vale de vama sa nu incerce sa ocoleasca daca va incerca copul nu ii va da voie si unul mai la deal pentru nu a ocoli pe acolo

-M-ia zis Ionut ca pe mina m-a pus in echipa cu ghezby deci nu cred ca imi pot asuma eu prioritatea de a crea echipele asa ca echipele for fi la fel doar ca se schimba ghezby cu alcatraz adica:

rob3rto - Parazitu

emanuelll-alcatraz

Crystyanos - ghezby_luigi

Papy - Cr1spy

-Cei de la rutiera au voie sa aresteze dar numai cei de rank 2+

-Skinul pe care il purtati cei de rank 1 este obligatoriu sa il poarte pe ala in camasa albastra iar rank 2 poate sa aleaga intre biciclist si cel cu camasa albastra

-Daca ionuc imi va da acordul sa pot sa aleg eu echipele o sa fac ei su echipele

-Nu vreau sa para ca fac pe seful dar organizarea e cel mai bun lucru adica nu o sa treaca nimeni vama fraudulos

Ionuc astept un raspuns sa vad daca imi dai voie sa fac echipele la rutiera

deci echipele la rutiera sunt:

CrYsTyAnOs-emanuell

ghezby_luigi-crytek

roberto-nane

parazitu-papy(nu au fost prezentila sedinta de organizare asa ca i-am lasat in aceeasi echipa)

alcatraz-cr1sp1

succes la amenzi

Eu cu emanuel si ghezby cu crytek ne vom ocupa de domeniul vama restul vor patrula pe strazile din sf si ls

poi na ca is unu experimentat cu unu incepator

- ghezby(exp)-crytek

-crystyanos(exp)-emanuel;

-alcatraz(exp)-cr1sp1

-parazitu(exp)-papy

-roberto(are si asta ceva experienta)-nane

appde cans s-a lansat v 3.3 nu s-a marit numarul de membri la 20 doar propun sa fie 10 la rutiera si 10 la criminalistica adica 5 echipe la rutiera si 5 echipe la criminalistica si daca cumva cei de la criminalistica cer ajutor pot interveni si cei de rank 1 de la ruiera