Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

UPDATE 18.12.2009:

* v3.4.1 *

- Primesti doar 5 zile ban daca ai acumulat 3 warn-uri;

- Bugurile de la /backup, /news si /lock rezolvate;

- Multe functii inutile sterse;

pt cei interesati

PS : baieti imi merge ffff #cenzurat# netu si nu cred ca voi intra in seara asta pe samp am lag 200 :((((( (22-12-2009 ) salut si bafta !

Deci ionuc sa dat rr la server si ma dat cu crash din fata LSPD..nu era decat r3g3 si cu mine si a venit oasis si cu razvan si am intrbat pe /r k oasis se preda si la fel si cu razvan si cand ai inceput u sa ma certi a cazut iar serverul vroiam sati arat k nu era nimeni care sa poata aresta decat eu cu ala apoi u teai logat la cateva secunde si cred k nu ai vazut cand am vorbit eu pe /r..

4um9rw7gdfykzm23ndz7_thumb.png 1q3jg337k6i24l6lf5l3_thumb.png

mdea, repet a suta oara, lucrati in echipa, 2 cate 2 pentru a avea martor pe colegu tau daca X itit face post! se intampla uneori sa fii nevinovat si sa iei advertisment pe baza unui SS. Deci va rog sa lucrati in echipa pentru a ajuta colegul atunci cand X i face reclamatie.

Eu incerc sa va ajut, sa nu mai apara reclamatii, advertismente, dar daca voi nu intelegeti e unica si singura problema a voastra, eu raspund la reclamatii, daca esti vinovat suferi daca nu esti vinovat suferi. Atat am avut de zis, sper sa intelegeti.

Breku, e ok nu are rost sa postezi tu alea, am inteles.

Daca iei advertisment pentru reclmatia lui yulian, este din cauza ca nu ai colaborat cu colegii.

Vreau sa nu mai stati la JAIL, patrulari prin LS, SF ca sa nu va plictisiti.

cat de mult tine Smyley[RO] la police departament incat chiar daca ii moare bunicul mai intai face post la inactivitate si pe urma merge sa il vada. inainte de a intra in pd ma rugat sa ii dau niste intrebari sa vada daca stie, si iam pus intrebari concrete:"ce faci daca...?" si a invatat baiatul . le stia. si imi spunea ce emoti are si cat de mult isi doreste sa ajunga in pd! iar dupa ce a intrat in pd, dupa fiecare actiune ma intreba pe /w am procedat corect?:)))!!! scuze Smyley[RO] ca am facut o descriere a ta , dar esti un player de nota 10!

scopul acestui reply este de a transmite condoleante tie cat si familiei tale! cred ca toata echipa b-zone este alaturi de tine in aceste momente grele!

Va multumesc foarte mult . Voi mai putea intra pe forum de pe laptoptul tatalui meu sa vad ce mai este nou . Emanuell :) te intrebam pe /w daca am procedat corect , ca daca spuneai "Da" sa stiu sa procedez asa in continuare in aceleasi situatii daca m-i s-ar mai fi intamplat .

Va multumesc si va urez sarbatori fericite ... din pacate pentru mine nu sunt prea fericite ...

Inca o data Sarbatori fericite si sper ca Mos Craciun v-a adus numai daruri frumoase , il asteptam si pe Mosul nostru din PD :)

Imi pare rau smyley :( si mie mi-a murit un bunic, si sa zicem... stiu cum e

si

Ionuc sper sa ma ierti ca n-am venit la antrenamente, dupa cum ti-am zis, nu mi-a mers netul pana la pe 10:30