Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

regenesise am vazut ca si tu te uiti la o Prada mortala, nu am vazut serialu' a murit Phill pana la urma :( ? :| ..

eu ce fac ma uit ? (IL ADOR POATE :X ) ....pe discovery asta roman a nostru nu o dat emisiunea cu moartea lui ..dar pe youtube la discovery din USA a dat...phil a avut acel accident vascular pe barca...cand a fost gasit pe jos in camera lui ....dupa cand l-au dus la spital si l-au operat ....a mai durat cateva zile vreo 3 - 4 si phil a avut alt atat vascular cerebral care i-a fost si fatal...medicii au incerc sa il reinvie...dar pe data de 9-02-2010 phil harris a murit in urma accidentului vascular

PS: uita-te la about me...al meu

e un altar a lui phil harris :D

Edited by UslA r3g3n3sis

Noapte buna all.

Immotal sa stii caci nu mi se pare normal cand mi-ai dat advertisment, ai fost vreodata la spray cand e full ? Toti stateau la rand doar ala nu...

Stii ce am observat, caci mai bine stai si controlezi daca sa dai take sau wanted ... Sincer Immortal daca ti se pare ca e aiurea amenda+take, treaba ta.