Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

La revedere Police Departament , a-ti fost familia care mi-a lipsit cel mai mult . Va multumesc pentru tot sunteti o echipa grozava , o familie foarte unita si pentru asta vreau sa va felicit . O seara buna va doresc si sper sa ne revedem cu bine aici . Promit ca ma voi intoarce la voi daca lucrurile nu vor merge cum trebuie .

Acesta a fost ultimul meu post la aceasta sectiune .

Detective r3g3n3sis has left the scene

Show must go on

N`ziua.Ce mai ziceti?

Varsta(reala): 22 de anisori

De cat timp jucati pe server? de cand m-am nascut

Rank-ul ultimei factiuni : 5, b0$s

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Faceam cat 2 si am zis ca e mai bine sa ies..

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 in SI, eram cel mai bun

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : sa fac bani cacalau

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : contracte, pac pac din umbra

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : nu, dar o sa dau alt-tab mereu...

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : sper ca nu..

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Doar cu liderul

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Eram prea bun si am decis sa vin aici

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 24/24, pana se enerveaza mamaie si trage un topor la unitate

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: imi pare sincer rau, dar nu mai am loc pe hard disk

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 pentru ca sunt ROMAN, DECI POT!!!

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): nu, pt ca sunt sef

OMFG eu mor de râs =))

OMFG =))

Edited by FlAy

Ma scuzati ca postez aici, dar, am facut si eu un cadou pentru voi:

1)

77258871815017527659.png

2)

15582045837135478005.png

3)

31032202059519902899.png

4)

70273056251169631928.png