Jump to content

「Federal Bureau of Investigation」 - 💬 Discuții / Discussions 💬

Share

Recommended Posts

A fost un fel de actiune-antrenament, trebuie sa ne obisnuim si nici nu au mai avut loc de mult controale. Acum tot vina noastra e ca ei n-au cei 7 ani de acasa :-J

Da, ai dreptate. Te acuz ca ai fost injurat.

Vina voastra este ca le-ati provocat manifestarea necivilizata, fara acordul meu.

Pai eram cu Alko, care era rank superior si era si Piticul pe server, si Anna. Piticul stia ce facem ;)

Da, are rank superior fata de al tau. Ultima data cand am verificat, eu aveam 6 si allkohol 4.

Putea sa stie tot serverul. Eu nu am stiut deci nu a avut cine sa va faca un mandat de perchezitie, fara de care nu se pot controla HQurile mafiilor. Nu aveti acoperire. Orice post, cu poze rezonabile si cu acuzatia ca ati intrat la ei in HQ fara rost, va duce la sanctionarea membrului acuzat.

#BlueAngel, te apropii tot mai mult de un Faction Warn. Cine crezi ca a scris regula aia in regulament? Eu. Mi se pare cam dificil sa nu o stiu. Cu acordul subliderului, de acord. Asta nu inseamna ca daca Piticul va spune: "Ok, puteti face controale" si eu spun: "Nu, nu faceti niciun control", tu o sa faci controale. Tocmai din cauza unor astfel de neintelegeri, daca subliderul e de acord, trebuie sa va convingeti ca si liderul are aceeasi parere.

Daca mai e cu putinta as dori ca cei care au fost prezenti sa nu primeasca FW, pentru ca au facut control la hq mafiilor din oridinul meu, ca si comanandat al mi-6, sper sa nu fie pedepsiti. Sunt pregatit sa primesc orice pedeapsa, pentru ca e necesara, in ambitia mea de a face ceva placut pentru echipa a iesit un haus, soldat cu o plagere asupra liderului Stracci. La fel daca necesita voi parasi functia de comandant.

Da, ai dreptate. Te acuz ca ai fost injurat.

Vina voastra este ca le-ati provocat manifestarea necivilizata, fara acordul meu.

Da, are rank superior fata de al tau. Ultima data cand am verificat, eu aveam 6 si allkohol 4.

Putea sa stie tot serverul. Eu nu am stiut deci nu a avut cine sa va faca un mandat de perchezitie, fara de care nu se pot controla HQurile mafiilor. Nu aveti acoperire. Orice post, cu poze rezonabile si cu acuzatia ca ati intrat la ei in HQ fara rost, va duce la sanctionarea membrului acuzat.

Bine, dar in regulament scrie cu acordul liderului sau subliderului, iar piticul era pe server, am si poza cand vorbea pe chat... deci sa fim seriosi, pot recunoaste toti membrii ca era pe server

Noapte Buna agenti!!

Noapte buna. Si noapte buna tuturor. Cred ca ma bag la pat mai devreme, la cati nervi mi-am facut in seara asta :@. Robo stiu ca toti o sa se uite peste asta, dar ai putea si tu sa tii cu noi o data-n viata, mai ales cand noi eram cei care am fost jigniti si alte chestii.

Noapte buna ...

Blue, robo vrea sa-ti spuna ca daca decizia lui cu decizia lui piticul nu coincideau, atunci nu puteati face acele perchezitii ...

Stiu am inteles, dar fii sincer, daca el era pe server crezi ca nu-i ceream voie? o data ce i-am cerut lu piticul? normal ca i-am fi cerut dar daca piticul era pe server de ce sa fi amanat operatiunea si sa fi asteptat pe Robo

Noapte buna llko.

Pe emptY nu il intereseaza asa-i =)))0 pentru ca nu a fost.

Hai noapte buna!

Ma culc si eu.

Nici pe mine nu ma intereseaza, nu e vina mea/ noastra ca el se comporta mai rau ca membrii lui care sunt needucati sa nu le zic altel la felul in care se comporta. E vina lor si el asta nu vrea sa recunoasca

Se vede diferenta fata de atunci cand era Hooliganu lider, la toate factiunile a mers ca la carte numai ei trebuiau sa fie mai cu mot

Noapte buna

Mda, normal de ce ar primi nenea BLADE ceva cand el e dumnezeu, hai frate sa fim seriosi stie ca el e de vina, mai are putin si-si omoara familia ca nush ce o sa pateasca si :-J. No-lifer n-ai cu cine.

Noapte buna

Noapte buna llko.

Pe emptY nu il intereseaza asa-i =)))0 pentru ca nu a fost.

Hai noapte buna!

Ma culc si eu.

Corect :))

Nici pe mine nu ma intereseaza, nu e vina mea/ noastra ca el se comporta mai rau ca membrii lui care sunt needucati sa nu le zic altel la felul in care se comporta. E vina lor si el asta nu vrea sa recunoasca

Se vede diferenta fata de atunci cand era Hooliganu lider, la toate factiunile a mers ca la carte numai ei trebuiau sa fie mai cu mot

Noapte buna

Te enervezi prea repede ...

Pentru un joc ... in fata unui monitor ...