Jump to content

「Federal Bureau of Investigation」 - 💬 Discuții / Discussions 💬

Share

Recommended Posts

Am precizat si in posturile anterioare, eu termin joi. xD

Aa...

Doar tu/clasa ta sau tot gimnaziul ?

*Am plecat la scoala, vorbim diseara.Pa.

Edited by emptYmdY

Empty sa il saluti pe Schwarzenegger din partea mea :))

Eu ma duc la scoala sa dau proba orala la romana :) Mai vorbim!

Neataaaaaa

Sa-l saluti pe Bill Gates si sa-i zici sa-mi dea 0,5% din averea lui ca folosesc Windows 7 piratat.

Din care ala 0.5% il imparti cu prieteniiiii tai (cei care folosesc Windows 7 P) . :))))))

Buna ziua F.B.I.

M-am intors de la somn.

Neata...

Acest Ciprian este sMk, adica BazZeL., acum Lexic. Ok, v-am lamurit.

Ceausescu si traiul bun. Pe multi aud asa, dar uitati ca din cauza perioadei comuniste Romania e in stadiul in care e?

Ce aveai? Salariu? Cu care nu-ti puteai cumpara prea multe pentru ca ori nu existau ori intrau la banuieli ca de unde ai tu bani(cand cumparai apartamente si alte bunuri asemanatoare). Era bine ca totul era colectivizat? Era bine ca se lua mancarea pe portii, pe cartele? Cu ce te ajutau banii in acest caz? Cu nimic. Sa nu exageram. Comunistii au vrut oameni destepti dar dobitoci. Incapabili sa gandeasca singuri. Cei care mai gandeau singuri mureau prin inchisori. Era bine? Te duceai la munca dimineata si te intorceai seara din dorinta de a nu mai gandi la probleme sociale, politice si de a nu vedea partea proasta(care exista) din lucruri. Oamenii se multumeau cum se multumesc si azi sa spuna "asta e". Acest tip de gandire e cretin, asa e? Sau poate sunteti de acord cu el.

Daca as fi in postura de a alege in ce perioada sa traiesc, as alege tot perioada post-comunista. Daca as putea alege si tara unde sa traiesc...Sigur nu as trai in Romania.

Stii, multe persoane confunda regimul comunist cu cel ceausist.E adevarat, pe perioada comunismului, Romania a avut cea mai grea perioada din toate, insa asta a fost doar din cauza lui Ceausescu.Sa nu crezi ca in Rusia a fost la fel de rau.Mancarea era foarte putina din cauza ca Romania avea niste datorii fata de Rusia in perioada post belica.

Da.Eu asta o sa fac in 3 saptamani.

Acelasi lucru voi face si eu, doar ca o voi face in August si in Marea Britanie, Londra.