Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salutare prieteni ! Bai frate ce mi se intampla am avut plangeri si de fiecare data a fost ignorata ca reclamantii nu stiu regulile, ma amuza intr-un fel chestia asta.

* Ce mai faceti ?

Si crezi ca mai degraba trebuia sa-ti dau vreun Faction Warn? Oricum nu gresisesi cu nimic, dar asta m-a scutit de a sta sa-i explic regulamentul unui idiot, care oricum NU VREA sa-l priceapa.

Este chiar "logic".. daca nu-i dai /cuff unui prost, el are dreptul sa traga in cine il taie capul ala sec. Asa scrie in regulamentul pe care l-a visat el azi-noapte.

Si vizavi de SPAM-ul asta idiot pe care va place sa-l faceti cu replici de genul: "Am venit", "Am plecat", "Buna dimineata". "Noapte buna", "Mananc", "Ma spal", "Ma frec la subrat" deja ma scoate din sarite. Ce legatura au bazaconiile astea cu factiunea?

Deocamdata topicul va sta inchis o perioada nedefinita de timp, si daca ulterior continuati astfel, voi discuta cu un moderator sa vedem ce putem rezolva.

:topic_closed:

Dragi prieteni, colegi, fosti colegi, viitori colegi...

Incep prin a va multumi pentru toata bunatatea de care ati dat dovada cat timp am fost in factiune, exceptand micile scapari ale unora sau ale mele. Imi pare bine ca am fost colegi atata timp (vorbind de cei care au stat aici ceva vreme). Totodata, imi cer scuze in fata celor care am gresit, carora le-am vorbit urat sau i-am suparat, deseori nu era cu intentie, dar se mai intampla... Prima mea zi in FBI (25.04) a fost uimitoare pentru mine, alergam sacadat dupa runneri, ma omorau, ma enervam, ii omoram si eu, eram entuziasmat de tot ce se intampla in cadrul acestei factiuni. Azi, inainte de a-mi depune demisia, am fost la fel de atras de factiune, cum am fost in toate cele opt luni petrecute aici, dar m-am gandit ca este mai bine pentru toti ca eu sa ma retrag, din diferite motive, pe care doresc sa nu le spun... Timp de opt luni, am avut doi lideri: Robotiquis si [F4L]Klaudiu (actualul), dar nu pot sa fac o diferenta intre ei, amandoi stiind ce trebuie facut, cum sa abordeze lucrurile (leader's stuff), si de aceea ii respect. Prin ei am invatat multe lucruri, atat pentru caracterul din joc cat si pentru viata reala, uneori sfatuindu-ma ce e bine si ce nu. Tin sa le multumesc si acestora pentru atentia care mi-au acordat-o in tot acest timp, sper sa nu va schimbati niciodata (love you guys).

In tot acest timp, am cunoscut persoane care m-au ajutat, cu care m-am imprietenit, oameni de nadejde, cum ar fi: [F4lL}Klaudiu, Robotiquis, Piticul, Stepf_Richter, Anna, R.Rambo, Empty_Mdy, Ecs7azy, Phantom, Alyn.Master, Bambuchea, William, Mr.Yanys, Vanity, TuningMaster93, ZuZu, FunyX, CRI, qrodwaN, SkillZ (nu cred ca mai joaca), Flay, Squiz, NimaR, Myself, alx.S.t.i, Costynho, si lista poate continua...

Ca o incheiere, vreau sa va urez succes in continuare in tot ceea ce v-ati planificat sa faceti, sa va atingeti scopul si sa va impliniti din plin. Cu ocazia apropierii sarbatorilor, va doresc un Craciun fericit alaturi de cei dragi, si un 2012 mai bun. :D

Cu drag,

Bullz007.

Topicul a fost redeschis. Va rog frumos, NU profitati de bunatatea mea si cititi post-ul de mai sus de 20 de ori, in eventualitatea in care nu l-ati priceput. Nu-mi doresc sa fiu nevoit a inchide acest topic pentru 3 saptamani, dar daca-mi fortati mana o voi face.

Pe acesta cale, REPET:

..vizavi de SPAM-ul asta idiot pe care va place sa-l faceti cu replici de genul: "Am venit", "Am plecat", "Buna dimineata". "Noapte buna", "Mananc", "Ma spal", "Ma frec la subrat" ... Ce legatura au bazaconiile astea cu factiunea?

Invatati sa postati in acest topic doar daca priveste factiunea sau daca postati o informatie utila vizavi de SA-MP!

Si acum, in ceea ce-l priveste pe Bullz007:

Ai fost un membru excelent, dar ai avut micile tale scapari, micile tale defecte. Daca ai fi fost putin mai cerebral in anumite situatii, poate nu s-ar fi ajuns la acest moment. Imi esti prieten si nu voi inceta vreo data sa te atentionez cand gresesti, pentru ca asta fac prietenii. :)

Eu sper ca pe viitor sa ne reintalnim, si te rog sa nu te distantezi de noi. Succes in toate!

Edited by Klaudiu

Multa bafta in continuare, in orice factiune vei merge, pentru mine vei ramane mereu bullzul care ma ajuta cand aveam nevoie si care vorbea cu mine cand eram intr-o dispozitie proasta sau eram suparat pe cineva. Sper sa nu te distantezi de noi, asa cum a spus si Klaudiu si sa te descurci la fel de bine, cum ai facut-o aici si in viitor. Mult succes 親愛なる友人 !

Buna ziua , agentii.

Le doresc un calduros "Bun venit" celor care au intrat in departament.

Si un sincer "Ramas bun" celor care s-au hotarat sa "paraseasca".

Sarbatorii fericite , celor care de Craciun s-au hotarat sa plece din localitate' distractie placuta,baietii.

Buna dimineata si bun venit celor noi. Speram sa avem o colaborare buna.

Blacktief, noi sunten divortati de spam :)) .

Eu o sa fiu plecat 3 zile de Craciun...Ma intorc duminica seara/luni. Aveti grija de voi.

Sarbatori fericite.

Salut! Sper ca nu deranjez cu un post minuscul o data in an printre cele 38000 dintre care 1916 sunt ale mele :)).

Vreau sa va urez doar Craciun Fericit si un an nou plin de wanted celor din FBI (si sa vina mosu' si la voi).

Piticul

Eu voi fi plecat din localitate doua - trei zile. Voi petrece Craciunul cu parintii, in Petrosani. Sa fiti cuminti cat timp sunt plecat, plangeri cat mai putine (tinzand catre 0) si FARA SPAM la discutii. Vorbesc foarte serios. Daca nu v-a fost de ajuns o saptamana si jumatate de topic inchis, putem prelungi durata.

Cu toate acestea, vreau sa va urez si eu un Craciun cat mai fericit, fie ca-l petreceti cu prietenii, fie ca-l petreceti cu familia! Dati-le atentie celor dragi in aceasta perioada pentru ca merita. Eliminati negativitatea si ascultati cat mai multe colinde. Este sarbatoarea fericirii / veseliei / bucuriei. Profitati de ea din plin!

! Urmatoarea sedinta va avea loc dupa sarbatori, sau intre acestea. Nu vreau sa va retin de Craciun / Revelion.

Over and out!

Edited by Klaudiu

Multumim Klaudiu! sarbatori fericite si tie! Distractie placuta!

Felicitari Zuzule! Meritai! Bravo!! Sa porti sanatos adminu!

Azi a fost o zi productiva, sper ca asa va fi mereu! Ne vedem in game! Bafta!

Buna seara colegi! Primul meu post aici. :X

Va urez tuturor (si celor care nu fac parte din FBI) sarbatori fericite alaturi de cei dragi si sa vi se implineasca toate visele.

Deasemenea, multumim pentru urari celor care au postat aici!

Craciun Fericit!

Edited by TheKillerFish

In prag de sarbatori,cu pacea,lumina si caldura in suflet,va doresc sa aveti parte numai de zile minunate si de un Mos Craciun cat mai darnic,bun ,sa va bucurati si sa asteptati cu nerabdare anul ce vine,un an mai bogat in impliniri,mai inalt in aspiratii si plin de succese.Sarbatori fericite ! :D

Cu drag,

qrodwaN.

S-au dat multe rollback-uri astaseara , cred ca va revenii la versiunea anterioara .

Va doresc o seara deosebita agentii , sa aveti parte de cele mai frumoase sarbatorii.

Edited by qrodwaN