Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Neata , am venit si eu de la scoala :))

dragut sile :)) chiar nu stiam de asta ..

Desigur idea cu dealer ship este cam .. cam toti isi permit acum o masina , iar jocul nu mai are acelasi farmec ..

Tocmai ce vroiam sa postez, si sa imi cer scuze ca nu ajung la antrenament... dar dupa ce am citit postu lu Cipri am vazut ca e serveru inchis. Oricum, sunt multi playeri care au contul buguit... printre care si eu. :))

Edited by William

Buna seara FBI! Cum o mai duceti? Nu am mai prea trecut pe aici.

Spun si eu ca e o mare prostie dealershipu. A dat economia peste cap, dar asta e... Om trece noi si peste asta. :)

Acum asteptam sa dea drumu la server. Vorbim mai tarziu in game. Bafta!

Invaluit de o anumita stare irefutabila de iritare, mahnire, (Zic si eu...), va anunt ca antrenamentul ce avea loc, in mod normal, asta-seara...s-a amanat pentru Vineri, 3 Februarie 2012.

Edited by Frank Galliano

Bine rambo.

E un lag de nedescris pe server.Dupa ce dai /find X ,abia dupa 2 secunde apara checkpointul.Ca sa nu mai vorbesc de zonele in care de obicei era lag ,gen spray ls,cnn ,etc///\\\

Mai stau si eu oleaca sa ma bag la somn :D

Bună seara, Agenți ! Ce faceți ? Este server off de mult timp.. Sunt probleme la Host din câte am înțeles.

A intrat și Klaudiu puțin pe forum astăzi, este posibil să fi terminat cu problemele. Bine ar fi.. Nu ? :)

Edited by UnnIvErSaLL

Buna seara FBI! Am ajuns si eu acasa acum vreo 2 ore si vad ca serverul este off in continuare.

Acum plec si eu la antrenament, ne vedem la 21 30.

Eu am scapat, maine nu am scoala, si nu din cauza viscolului, ci se face dezinsectie :))

Am plecat, bafta tuturor!