Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Buna dimineata agenti !

Ce mai faceti?

Euu acum m-am trezit si am vazut ca e sv off,pser sa-si revinca cat mai repede.

Welcome lolikoss sper sa faci o treaba cat mai buna si sa ne intelegem cat mai bine.

Edited by Mr Bursucu

Avand in vedere ca Duminica trecuta s-a tinut sedinta, astazi nu se va tine (pentru a clarifica orice nelamurire). Urmatoarea sedinta va avea loc Duminica (26.02.2012) la ora 20:30 / 21:00.

Off-Topic: Incercati sa evitati SPAM-ul acesta constituit din replici inutile precum "M-am trezit", "Ma culc", "Noapte buna", "Respir" si alte replici similare. Incercati sa purtati intr-adevar discutii, precum va indeamna si numele topicului.

Puteti discuta despre FBI, despre SA-MP, despre B-zone, despre caractere / comportamente umane.. chiar si despre alte categorii (real life, politica, scoala, filme, jocuri, ETC).Puteti chiar sa postati o poza amuzanta si sa ne dam toti cu parerea, cum a facut Anna acum ceva timp.

Dar macar sa va vad ca purtati si voi o discutie utila (continand argumente), sa va observ si eu opiniile pe anumite arii. Cine spune ca aceste opinii nu pot fi constructive?

De multe ori doresc sa ma antrenez intr-o discutie in cadrul acestui topic si tot ce gasesc este: "Salut. Ce faceti?", "Noapte buna", "Ma duc la scoala", "Vin de la scoala", "Mananc" si alte bazaconii..

Incercati sa nu ignorati acest post, deoarece nu-mi doresc sa recurg la a inchide topicul de discutii din nou.. pentru a n-a oara.

Buna seara tuturor! Cum merge treaba?

Mi-am terminat si eu niste teme si ies p-afara, asa ca ne vedem mai tarziu!

Si legat de ce a spus Klaudiu, are dreptate. Ca subiect de discutii as zice sa vorbim putin despre noul GTA V. Astept niste pareri.

Am plecat, bafta!

Avand in vedere la ce ai spus tu Klaudiu, multi nu prea coopereaza, doar "buna" "ce faci" si atat, cum ai spus si tu ar trb sa discutam ceva interesant, dar nu prea suntem asa activi pe forum fata de joc, ma rog asta nu este problema mea dar am spus asa ca o chestie ca ar trb sa mai discutam si lucruri mai interesante, si sa ridicam "Atmosfera" pe forum :)

Edited by TurnerN1

O sa deschid acelasi subiect pe care l-am deschis si la 'Discutii intre moderatori', si anume: Cati dintre voi cred ca Guvernul Boc impreuna cu presedintele a facut doar rau Romaniei, cati dintre voi cred ca a facut bine?

*Din nou, imi cer scuze pentru inactivitate, dar...

A facut rau prin lucrurile care le-a facut, a promis o tara libera a facut altceva Presedintele , la primul mandat a facut ce am vrut noi la al-doilea nu a mai fost ce am vrut noi, a inceput sa vanda flota romaniei , creezand ca e bine dar nu a fost deloc bine si sunt multe lucruri pe care le-au facut si furturi, inselaciuni dar nimeni nu vede, nimeni nu aude oricum "Nu suntem Liberi" de loc, un sfat bun pt ei ar fii Ne-am saturat de vorbele "o sa fie" "vom aveam" , trece-ti la fapte odata :)

Edited by TurnerN1

Ce parere aveti de Eminem de Romania ? http://www.youtube.com/watch?v=uR9PibRnAm8

Mai, facand referire la prima editie a acestei emisiuni in care stim cu totii cine a castigat, cum a castigat si de ce a castigat, se pare ca singurele lucruri care i-au lipsit acestui cantaret?? au fost versurile banale dar emotionante, lacrima de pe ochi, si intr-adevar daca ar fi fost SI ORFAN, ar fi constituit un avantaj semnificativ in cadrul CV-ului.

Dar, din cate am observat uitandu-ma la emisiune, tipul asta era putin autoindus in eroare. Pe langa faptul ca, mestecand acea guma intr-un stil zeflemist, urla cu gura larg deschisa (metaforic vorbind) "Sunt prea jmecher", nici vocea nu i-a facut vreun favor. Si, sincer, daca ar fi incordat putin mai mult gatul ar fi sunat aproape la fel de bine precum Fernando de la Caransebes. Ritmul era destul de similar, in orice caz.

Nu m-as fi mirat daca l-ar fi jignit pe Mihai Petre, dar se pare ca oricat de mult l-as fi denigrat in mintea mea, tipul a dat dovada de un strop de profesionalism si s-a abtinut. 1 punct pentru el, 0 pentru mine.

Despre versuri nu stiu ce sa spun, si chiar daca as fi reusit a fi atent la ceea ce dorea sa transmita (talentul sau vocal mi-a distras atentia), nu am captat decat cateva fraze in care denigra sexul feminin, isi exprima opinia argumentata despre starea politica a Romaniei, promova cateva surse de mass-media si caracteriza personajele "inteligente" care ne polueaza micile ecrane precum Bianca Dragusanu, Simona Senzual, Daniela Crudu sau Monica Columbeanu (cu cacofonia de riguare).

Si la urma urmei, problema nu consta in felul in care baiatul arata sau se comporta, ci in special in faptul ca era destul de paralel cu talentul pe care l-a etalat auto-promovandu-se.

O sa deschid acelasi subiect pe care l-am deschis si la 'Discutii intre moderatori', si anume: Cati dintre voi cred ca Guvernul Boc impreuna cu presedintele a facut doar rau Romaniei, cati dintre voi cred ca a facut bine?

*Din nou, imi cer scuze pentru inactivitate, dar...

Este nevoie de multa rabdare pentru a discuta politica, avand in vedere ca multi urasc un presedinte / premier doar pentru ca parintii, prietenii sau lumea in general ii uraste.

Destul de multe persoane nu se gandesc la alternative in ceea ce priveste presedintele tarii. Ei cred ca daca Basescu va pleca, automat tara va prospera. Nu este chiar asa. Si va asigur ca nici Boc, precum nici Basescu nu au vreo agenda malefica de a aduce populatia in pragurile disperarii si in saracie absoluta. Problema de fapt, consta in incapacitatea lor de a face ceva bun in Romania.

Aceasta problema nu va disparea niciodata intrucat nu exista politicieni capabili in aceasta tara.. si oricat de capabili s-ar crede mereu vor fi romani si mereu vor fi tentati de coruptie.

Sunt mai mult decat 100% sigur ca daca ar fi castigat Geoana si PSD-ul alegerile, ei ar fi fost in postura in care Basescu se afla acum, si de ce nu, poate lucrurile ar fi stat mult mai rau.

Ideea este ca in Romania legea a fost mereu facuta de oamenii cu bani si justitia i-a sustinut pe acestia pana la capat, intrucat sistemul judiciar romanesc este principalul focar de infectie care trage aceasta tara in jos. Nimic nu se va schimba in Romania, atata timp cat justitia va fi oarba si vom vedea aceleasi figuri la conducere, indiferent ca ele fac parte din PDL , PSD sau PNL.

Dupa parerea mea (oricine ar fi presedintele), daca acea persoana nu are o influenta imensa sau un sprijin politic neclintit, mereu va fi marioneta / clovnul celor care detin adevarata putere in Romania. Dar nu doresc sa elaborez teorii conspirationiste, de aceea ma voi oprii aici.

Edited by Klaudiu

Daca vorbim de ala, ala nu stiu de ce s-a dus la Romanii n-au talent.

1. N-am inteles de ce toate tarile au copiat asta cu talentu, bine mi-a placut in Norvegia parca, la norvegienii au talent a participat un roman care cred ca a avut sanse mai departe in viata (ma refer la oferte pentru un post de munca) care in Romania nu le-ar fi avut.

2. Nu inteleg de ce ii primeste pe toti care se duc acolo... nu fac si ei o selectie, ala parca zici ca-i dupa o supradoza.

Referitor la Eminem de Romania, Adrian Tutu nu merita aceasta titulatura, pe care Andra i-a atribuit-o, cand ea nu stie nici cum o cheama dapoi muzica.Daca esti cantaret nu inseamna ca stii multa muzica.

3. Acum vorbind despre topic-u lu mdY. Consider ca Romania se duce in sant din cauza lui Basescu, insa tot noi suntem cei care nu facem nimic. De atata timp de cand este Basescu la putere nimeni nu a facut nimic, pana acum. Nu cred ca noi ne-am revoltat ca sa schimbe prim-ministrul, ne-am revoltat ca sa plece el. Cei care protestau pasnic erau batuti in dube si Basescu era la munte. Asta e Romania si n-o sa fie niciodata altfel pentru ca asti-as romanii, majoritatea tigani, needucati si alte chestii legate de bun simt. Cine a trecut granita tarii stie ce inseamna si la ce ma refer.