Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salut tuturor, am ajuns acum acasă, am avut ceva treabă prin oraș de rezolvat. Intru imediat în joc cu o poftă de alergat wanted :)).

Mâine bate Chelsea.:X

Salut tuturor, sunt SupranturaL13, am intrat pe contul unui prieten ca nu imi mai stiu parola de al forum. Sunt in ora de informatica, revin in game azi sau maine, trebuie sa ma duc sa-mi iau calculatorul de la reparat si revin in forta :D...

Salut tuturor, am ajuns acum acasă, am avut ceva treabă prin oraș de rezolvat. Intru imediat în joc cu o poftă de alergat wanted :)).

Mâine bate Chelsea. :X

ia vezi ca te bat eu pe tine :))

Salutare agenti!

In sfarsit mi-am luat si eu Intruder..:X

Intru in game sa iau si eu toate licentele.

Ne vedem pe joc.

ia vezi ca te bat eu pe tine :))

Nu sunt Stelist.Fortă Dinamo.

@ Mai stau și eu puțin prin game și ies, azi n-am avut timp de raport că am avut war-uri pe RPG 2.

Doar ce am ajuns si eu acasa si serverul e down.

Vad ca s-au reintrodus anumite plati pe clienti. Super tare plata prin sms si foarte benefica.

Noapte buna celor care s-au culcat! Mai stau si eu putin si merg la somn.

Vorbim maine la pranz cand vin de la liceu.

Noapte bun 3n3rgy.

Mike.. acum cateva zile m-ai intrebat daca se poate face ceva impotriva AIM-ului, ei bine, da exista un FS care detecteaza AIM-ul ca si in cazul Joypad-ului.

Neatza. Ce faceti? Eu sunt la scoala si ma cam plictisesc dar dupa am niste ore foarte grele asa ca vreau sa trec cu bine de ele :))). Ne auzim mai tarziu in game. Pace ! :)>-

Salut sunt la ora de Informatica, ajung si eu in 30 minute acasa si intru sa fac raport ca am doar 110 puncte :(.\

Ne auzim mai tarziu, bafta la puncte !

Back de la scoala , m`a prins profa de biologie coopind cu fitzuica :| e prima oara cand un profesor ma prinde

Nasol moment, presupun că 2 direct în catalog ? :)) La mine la liceu așa se procedează...

@ Am venit și eu acasă, merg să mănânc ceva și ne auzim în joc.