Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salut! Am facut si eu o propunere, probabil ultima..pentru ca celelalte nu mi-au fost luate in considerare pe motiv ca nu am avut plusuri multe, nu ca n-ar fi fost o idee buna. Asta m-a facut sa-mi dau seama ca indiferent daca e o idee buna sa proasta, ea va fi acceptata daca are reputatie buna. Eu consider ca e o idee buna, va rog sa o cititi cu atentie, si daca..si numai daca sunteti de aceeasi parere cu mine, va rog sa acordati niste stelute si un +1 care dupa parerea mea nu va costa nimic. Propunerea este: http://forum.b-zone.ro/topic/267238-sugestie-find/

Edited by Mickyy

Fomist ca de obicei baa :)) mie unu nici nu imi plac ouale, ciocnesc si arunc, sunt mai nab de fel, stiu B| :)))

Asa ceva ? =))=))

Si de la mine ai +1 Micky,foarte bune idee. Dar una si mai buna mi s-ar parea ca si departamentele sa aiba salarii avand in vedere ca ele mentin ordinea pe server.

Edited by RaduMamii

@, Cere unui moderator sa iti stearga unu din post-uri ca poate iei warn, sau da-i edit..

In rest ce faceti? Eu ma pun sa dorm, am jucat aproape toata ziua call of duty in retea =)) e super te prinde rau X_X

Ne auzim maine, noapte buna

Scuzaţi-mă că postez aici, dar am făcut o nouă propunere care s-ar putea să vă placă. Aceasta constă în permisiunea noastră de a participa la [/spray] de la [/clanzones]. Mi se pare nedrept ca doar membrii facţiunilor paşnice, membrii gangurilor şi civilii să poată participa la [/clanzones]. Eu unul vreau să mă distrez cu acestea. Mai multe detalii găsiţi aici: http://forum.b-zone....ropunere-spray/, dacă vă va plăcea propunerea, daţi un +. Sper să ţineţi cu mine.

Salutare la baieti!!

Ce faceti? Eu unul stau acasa astaseara iar maineseara cred ca merg cu prietena la manastire :)

Welcome celor noi cam aiurea cu testele de acum...adica daca treci testele de ce trebuie sa concurezi cu altcineva daca ai trecut..era mai frumos inainte, treceai testele acceptat direct dar in fine, multa bafta eu v-as accepta pe toti.

Paste fericit!

Buna seara bajetii,eu maine dimineata am plecat la bulgari la o samanta vreo 3 zile . O sa pun poze cu hotelu,piscina,etc etc sa va oftic :P Poate o sa mai intru asa cate 5 min macar pt gift ,poate reusesc si eu sa prind niste gold ... pana atunci,succes la teste noilor intrati . Pwp la baieti si mai ales fetele :*

@Detective oSpawN , e buna ideea dar noi daca omoram pe cineva off duty el ar trebuii sa dea call 112 ( unii nu dau ) , asta ar fi un avantaj :) .

Salutare tuturor , welcome celor noi si bafta la teste , cei mai buni sa intre sa ni se alature .

Paste fericit tuturor !

Edited by Saxobeattt

Membrii de departamente nu pot sa primeasca wanted (/call 112) in cazul in care omoara pe cineva, ceea ce nu este tocmai corect fata de alti membrii ai clanurilor care participa la asa ceva.

@, @,
Dragi colegi din LSPD, am postat si eu o propunere la voi la discutii cu scuzele de rigoare, si poftim ce s-a intamplat "Warning issued by DaniSteptu for Spamming / Post complet inutil in LS Police Department - Discuţii / Discussions.

Given 1 points.

Suspended for 1 days"
Asa ca sa nu va mai prind picioarele pe aici, next time dau report.

@, Stai liniştit că nu se acceptă, după ce ne-au anunţat pe noi liderii de această regulă am încercat să fac tot posibilul să ne lase şi pe noi cu spray dar răspunsul uite-l :

Kelton, on 30 Mar 2015 - 5:22 PM, said:snapback.png

@Peiu S4F, nu e normal ca membrii departamentelor să facă grafitti pe pereți și să facă DM. Cu părere de rău dar nu vă vom permite să faceți așa ceva.

Kelton, on 30 Mar 2015 - 5:34 PM, said:

snapback.png

Trebuie să înțelegeți că în departamente se cer mai multe lucruri ca în restul facțiunilor. În departamente nu intră oricine și nu ajunge oricine rank mare. Dacă doriți să faceți DM schimbați facțiunea.

Şi crede-mă că a fost o discuţie destul de lungă :). Gândeşte că nici măcar la rank 5 nu ne lasă cu job legal, dar apoi să dăm /spray.

Cum zice si Peiu,stiu ei adminii de ce nu dau voie departamentelor la aceasta actiune. Apropo,prima oara cand postez aici. Salutare colegi. (P.S. Sa nu aud ca inca nu sunt oficial ca va tai ciocul :)) Cum as putea sa nu fiu la scorul meu de barosan :)) )

Edited by PresuPusu S4F

@, Faci parte din factiune? Daca da atunci poti posta, daca nu atunci iei report, esti oficial in factiune? sau nu?

In rest ce faceti? acum am terminat si eu de facut ce am avut de facut, am facut un dus intru imediat in game.

Salutare, ce faceti ? :D

Ce ziceti de asta?

@,

Arme: http://www.girlshare.ro/34657246.8

PD.Car: http://www.girlshare.ro/34657245.7

Iar turismo, poi cam cum ai vrea sa arate, de ex. turismo este deseori inlocuit cu lamborghini sau ferrari sau... nu stiu. Eu imi mai fac propriile moduri cum vreau eu.. Mna

Dar merge si asa: http://www.girlshare.ro/34657244.6ai poze in fisiere

Acesta este probabil ultimul meu post pe aici asa ca as dori sa va urez bafta in continuare in ceea ce faceti si sa auzim de bine si rapoarte cat mai mari! Good bye F.B.I.!

@, Hai ba nu nu te rog eu nuuuuuuuuuuu Cine ma mai corecteaza cand gresesc? why u do that? whyyyyyyyyyyy???????

@, Mersi mersi :*