Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

BARCELONE-ARSENAL=0-10

Fii serios. Barcelona si Arsenal sunt doua echipe foarte bune. Uiti cand Messi le-a dat 4 la Arsenal? (parca anu' trecut) .. Eu as prefera sa castige FCB.

Edit: Bafta, m-am dus sa ma uit la meci.

Edited by Piticul

Eu n-as pune bani din buzunarul meu pentru buzunarul altora, mai ales stiind ca nu am gresit.

Corect.

Asta e si scopul. Ei au nevoie de noi sa jucam sa populam serverul, sa ne enervam, sa luam ban si tot bobo sa-si ia bani. Empty, parerea mea ca esti nab daca ii dai lu' Bobo bani sa iti scoata banul. :)

Adevarat sau nu, cine suntem noi sa ii judecam pe altii ?

Buna seara.Am venit de la scoala.

emptY_mdY oricum , atata nepasare din partea lor ( a staff-ului) nu am vazut in viata mea, cum sa iti spuna ca nu raspund de conturile sparte ???E inadmisibil asa ceva.

Oare , daca ei erau in locul tau , si cineva le-ar fi zis ca nu raspunde de conturile sparte , oare ce ar fi facut??

Cu cata usurinta iti poate zice, chestia asta.

La ce ti-ar fi trebuit tie reclama la level 30 sau cat aveai???Ei oare , nu se intreaba pe sine ,chestia asta?

In loc sa cerceteze , sa afle cine a facut chestia asta , ei ...

Daca aveai level 1,2,3,4 mai ziceai , dar cand esti de un an in comunitatea asta ?Nu cred ca exista cineva de pe sv asta sa nu stie de tine.

Ti-ai creat un nume , o reputatie.Tu nu esti pad vlad sau mai stiu eu cine.

Ce as mai putea zice?

Eu sper din tot sufletul sa iti recuperezi contul , chiar daca mai ai sanse de 1% , atat timp cat mai ai , trebuie sa crezi in ele.

Cum am mai zis, am facut prostia acum 2-3 ani sa bag bani in Travian(ma rog, tata imi baga, nu eu), dar asta nu inseamna ca o voi face la nesfarsit.Am facut o greseala(bagand bani) nu se mai repeta.

La fel cum i-am zis si lu' Pitic, chiar daca e adevarat, sau nu(nu ai de unde sa stii ce e in mintea lor, si ce fac ei) nu ne da noua niciun drept SA-I JUDECAM.

Acum nu mai conteaza, am primit unban, deci topic closed.

Si pentru linistea tuturor, daca NU as fi primit unban, NU as fi dat 10 euro, nici daca mi se dadeau de pomana, iar sa'mi fac alt cont nici nu se punea problema, pentru ca NU imi faceam.Distractie, nedistractie, totusi sunt 2-3000 de ore pierdute in fata calculatorului, fara niciun castig.Doar amuzament, lucruri noi(mult spus) si prieteni noi(din nou mult spus, pentru ca prietenii virtuali nu se pot considera prieteni, decat daca te intalnesti in RL cu ei si stabiliesti o prietenie ADEVARATA).In astea 2-3000 de ori puteam sa fac n lucruri mult mai constructive, si mai benefice.

Btw, 'neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Corect.

Adevarat sau nu, cine suntem noi sa ii judecam pe altii ?

Cum am mai zis, am facut prostia acum 2-3 ani sa bag bani in Travian(ma rog, tata imi baga, nu eu), dar asta nu inseamna ca o voi face la nesfarsit.Am facut o greseala(bagand bani) nu se mai repeta.

La fel cum i-am zis si lu' Pitic, chiar daca e adevarat, sau nu(nu ai de unde sa stii ce e in mintea lor, si ce fac ei) nu ne da noua niciun drept SA-I JUDECAM.

Acum nu mai conteaza, am primit unban, deci topic closed.

Si pentru linistea tuturor, daca NU as fi primit unban, NU as fi dat 10 euro, nici daca mi se dadeau de pomana, iar sa'mi fac alt cont nici nu se punea problema, pentru ca NU imi faceam.Distractie, nedistractie, totusi sunt 2-3000 de ore pierdute in fata calculatorului, fara niciun castig.Doar amuzament, lucruri noi(mult spus) si prieteni noi(din nou mult spus, pentru ca prietenii virtuali nu se pot considera prieteni, decat daca te intalnesti in RL cu ei si stabiliesti o prietenie ADEVARATA).In astea 2-3000 de ori puteam sa fac n lucruri mult mai constructive, si mai benefice.

Btw, 'neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Welcome Back in Bussiness cum ar zice eu :). Bine ai revenit mdY-istule :)

Bineee ai reveniit pisoiasule emptY!!

Imi pare foarte bine ca ai luat unban.

Si apropo, am obs ca , casa ta e la [bz]_Flor1n_[bz] , tu i-ai vandut-o? Si daca nu , cum iti explici acest lucru?

ON : Sper sa bata Arsenal.Sunt Fan Real Madrid/Rapid Bucuresti.

Empty_mdy welcome back. Si de acuma pune o parola de 89073409735098349827309384097358792 caracter :)))

Din nou, iarasi, in direct si in reluare, NOOAAAPPPTEEEEE BUUUUUNNNNNAAAAA!!!!

Hmmmmm, aceleasi echipe cu care tin si eu :D

Edited by DooMasteR

Bineee ai reveniit pisoiasule emptY!!

Imi pare foarte bine ca ai luat unban.

Si apropo, am obs ca , casa ta e la [bz]_Flor1n_[bz] , tu i-ai vandut-o? Si daca nu , cum iti explici acest lucru?

Daca i-o vindeam eu, de ce acum am 8M toti banii, si nicio proprietate ? :))

Si cum iti explici asta?Cine i-ar fi dat-o?Cum ar fi ajuns la ea?

Nu stiu.

Cert este ca daca nu imi va spune el ce s'a intamplat, vorbesc cu RazR sa verifice.

Iar daca el e vinovat si m'a mintit, atunci probabil va primi ban.

I'am oferit 2 alternative.Ori daca el e vinovat, imi da ce'i al meu inapoi, si atat, isi poate continua "viata" pe B-Zone.

Ori daca minte, si nu recunoaste, vorbesc cu RazR.

Daca el nu e de vina(desi nu cred), atunci imi voi cere scuze.

Nu stiu.

Cert este ca daca nu imi va spune el ce s'a intamplat, vorbesc cu RazR sa verifice.

Iar daca el e vinovat si m'a mintit, atunci probabil va primi ban.

I'am oferit 2 alternative.Ori daca el e vinovat, imi da ce'i al meu inapoi, si atat, isi poate continua "viata" pe B-Zone.

Ori daca minte, si nu recunoaste, vorbesc cu RazR.

Daca el nu e de vina(desi nu cred), atunci imi voi cere scuze.

cred ca el e.. in fine hai sa schimbam subiectu' :))