Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

probabil sunt norocos, cand ma cheama mama la cumparaturi se intampla acelasi lucru, numai ca la mine supermarketurile sunt la 200 metrii de unde stau si ii carrefour, penny, plus si inca unu, toate unu langa altu... asa ca nu am mult de carat si de stat :X:X

merg pe afara, nu pot sa intru acuma, mai pe seara, e emotionant filmu, nu :)) ?

Salutare, mai vorbim !

Am intrat din greseala la ultimu' episod din sez 3, si mi-a luat tot chefu.. :|

'Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

In fiecare dimineata, amiaza, dupa-amiaza, seara, noapte e "`neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa".

In fiecare dimineata, amiaza, dupa-amiaza, seara, noapte e "`neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa".

Da, asa imi place mie sa zic.

Cred ca acest "neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" inseamna la el, re all. :-?

Intr'un fel..insa nu suport cuvantul "all"..e folosit de prea multa lume.

Salut. Bine v-am (re)gasit.

Te ajut sa faci 1000 Costynho :))

Wb.

bine ai revenit babu.

Costy nu imi strica surpriza, cum va fi the oc pe final, mi-a spus acuma un preten din serial si \parca si mie mi-a pierit cheful, dar tot vreau sa il termin

am revenit de afara :D !

Edited by allkohol

Vreti sa radeti ? Cititi asta :

Eu vi-am mai spus asta dar voi batman batman stiam de asemenea manevre... vi-am scris acolo daca nu ati citit clar asta e multe au fost sparte.

=)))))) :))))))

bine ai revenit babu.

Costy nu imi strica surpriza, cum va fi the oc pe final, mi-a spus acuma un preten din serial si \parca si mie mi-a pierit cheful, dar tot vreau sa il termin

am revenit de afara :D !

Nu-ti zic.. doar ca, o sa plangi la finalul sez 3. :))) serios :)))

si ma rog.. am vazut un trailer din sez 4.. si sincer, filmu' nu are o treaba cu realitatea... imi pare rau ca am pierdut timpu' cu filmu asta. :-J

Ce 'the oc', 'Dr. House'.... Uitati-va la Fringe! E cel mai tare serial! Robo, e cu universuri paralele asa ca sigur o sa iti placa. Sa vezi acolo teorii, experimente care te lasa masca si totodata te pune pe ganduri.

Acum ma duc sa ma uit la un film horror ca nu am mai vazut demuult. Noapte buna!

Edited by DooMasteR

Ce 'the oc', 'Dr. House'.... Uitati-va la Fringe! E cel mai tare serial! Robo, e cu universuri paralele asa ca sigur o sa iti placa. Sa vezi acolo teorii, experimente care te lasa masca si totodata te pune pe ganduri.

Acum ma duc sa ma uit la un film horror ca nu am mai vazut demuult. Noapte buna!

Serialu' asta e special pentru robo, clar. :))

@ Vezi ca e un horror pe kanal d.

@ Va place ce am "member title" ?

Deci aia era sursa impotrivirii tale impotriva a ceea ce spuneam. Gaurile negre ar putea fi "gauri de vierme" adica "portalul" de trecere dintre un univers si altul.

Noapte buna.

Vreti sa radeti ? Cititi asta :

=)))))) :))))))

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :|

Care-i faza?

Back de afaraaaaaa.

Welcome back Babu.

Tare faza cu Don_Civilianus =))))))))))))))))))) el sigur e certat cu limba romana.

Si aia de la sig tau costy e tare cu Pad_vlad alias fane țiganu =)))))))))))))))))) cica alias la tine =))) zici ca e vreun mare mafiot