Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Ce bine e de voi la filologie astia din liceul meu toata ziua stau degeaba la ore zic 5 fraze si 10 pe loc. :))

La mete/Info sa vezi ce e deabia am scos media 8.42 semesrul I :))

Celmai bun profil esre cel de Invatator/Educator. Invata dimnieata fac putina practica mai dorm putin si gata acasa. :))

=)))) Adevarat !!

Cum te intelegi cu profa de romana?

=)))) Adevarat !!

N-am treaba cu ea nu invat niciopdata dar am media 9. Adica eu sunt mereu atent in clasa si inteleg pe asta se bazeaza mate/info nu pe tocit toate ziua. :D Plus ca profa noastra de romana e tanara (26 de ani parca) si daca o vezi ai impresia ca e eleva la liceu nu profesoara. :)) Dar drept sa spun am cea mai tare diriginta din liceu :X cand am avut lectie descchisa ne-a pus la toti 10 ca am fost cuminti :)) si mereu imi motoveaza absentele fara cine stie ce motiv :D

=)))) Adevarat !!

RAmbonistule :)) am terminat Prison Break inaintea ta :)):)) :P. AM vazut ultimu episod. adica Final Break tine 90 de min dar e cam trist finalu. Moare Michael.

RAmbonistule :)) am terminat Prison Break inaintea ta :)):)) :P. AM vazut ultimu episod. adica Final Break tine 90 de min dar e cam trist finalu. Moare Michael.

Bravo ;)

Dar eu nu ma uit doar ca sa ma laud ca l-am vazut.

Eu ma uit si vreau sa si inteleg ceva din el.

Eu sunt la sez 4 , ep 15.

Foarte bine DubluD.Bravo!

Bafta la scoala Blue.

Bafta la scoala!!

Sa iei 10.

Bine ai revenit de la scoala alko.Ai luat 10?

Azi e o actiune organizata de primarie impreuna cu toate scoliile si liceele din oras de la ora 12:00... Asa ca am fost scutit de 3 ore .. Liber.. Nu am luat 10 ..