Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Este un serviciul pe care il oferim tuturor, nu sunteti obligati sa va faceti, am vrut doar sa va anunt, imi cer scuze daca va deranjez.

Buna seara FBI. Postez aici pentru a va informa despre un nou serviciu oferit de catre Tattaglia family, si anume, asigurari de masina. Ce inseamna asta? Pai, noi platim pentru voi toate /buyinsurance. Pentru mai multe detalii, click aici. Multumesc, o seara placuta.

Membri Tattaglia family.

Bravo. Pacat ca inca nu detin o masina personala..

Este un serviciul pe care il oferim tuturor, nu sunteti obligati sa va faceti, am vrut doar sa va anunt, imi cer scuze daca va deranjez.

Sa inteleg si eu din ce am citit asa repede. Platesc o suma de bani voua si cand imi fac asigurarea la masina, voi imi dati inapoi niste $ ? Care-i castigu'?

Robotiquis am fost dupa p17bulul ca avea wanted si l-am intrebat de vreo 6 ori daca se preda nu mi-a raspuns apoi coboara si trage 2-3 goante aiurea (nu stiu in cine vroia) am tras in el ca aveam dreptul sa-l omor daca nu raspundea si apoi cand avea putina viata a dat g la masina si cica se preda. Si acum ma amentia cu post. :|

Noapte bunaaaaaaaaaaa. :D

@ Robooo, :-W. Puteai sa il ti tu. :))

Ce sa tin?

Noapte buna Anna.

Noapte buna.

---

Robo, nu te fa ca nu stii :))) antrebari pentru fbi.doc iti spune ceva?

EDIT: Pagina noua. 1007. Inca 993 pana la 2000.

Edited by Piticul

Frumoase antrenamente pacat ca nu vine nimeni. :))

Seriozitatea asta...Ah..

Cum am mai spus, mai de mult daca ar da Robo FW , pai sa vezi coada ce s-ar face la intrare...

Edited by Frank Galliano

Robotiquis am fost dupa p17bulul ca avea wanted si l-am intrebat de vreo 6 ori daca se preda nu mi-a raspuns apoi coboara si trage 2-3 goante aiurea (nu stiu in cine vroia) am tras in el ca aveam dreptul sa-l omor daca nu raspundea si apoi cand avea putina viata a dat g la masina si cica se preda. Si acum ma amentia cu post. :|

Si ce daca ? :))

Cand comenteaza unu' ca imi face post, intotdeauna ii zic "FA-MI POST, DAR ACUM TACI DIN GURA".

Nu trebuie sa te panichezi, mai ales ca NU ai gresit(daca e asa cum zici tu).Btw, fa poze la chestiile astea.

'Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Si ce daca ? :))

Cand comenteaza unu' ca imi face post, intotdeauna ii zic "FA-MI POST, DAR ACUM TACI DIN GURA".

Nu trebuie sa te panichezi, mai ales ca NU ai gresit(daca e asa cum zici tu).Btw, fa poze la chestiile astea.

'Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

P@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Ce faci?/Ai venit de la sala?

TertaD ce faci?

Foarte buna ideea cu eventul , sper sa ne strangem cat mai multi.Ar fi frumos.