Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Dar cum sa tii cu steaua? =)) Nu-i asa piticule? =))

Adevarat!

O rusine sa tii cu steaua , gandindu-te ca echipa asta nu a castigat niciun titlu pe valoare , ci doar prin simplul fapt ca traia ceausescu si era stelist.

Comunistiiii huaaa!!

Hai rapid!!

Noapte buna , house!

Adevarat!

O rusine sa tii cu steaua , gandindu-te ca echipa asta nu a castigat niciun titlu pe valoare , ci doar prin simplul fapt ca traia ceausescu si era stelist.

Comunistiiii huaaa!!

Hai rapid!!

Noapte buna , house!

Corect. FZR :X

Noapte buna! Iti doresc sa treci cu bine pestea aceasta noapte! Niciodata nu sti ce se poate intampla!

(Glumeam nu aveam si eu ce sa scriu)

astai buna , de parca somnul ar fi o adevarata provocare =))

Da, chiar este. Este un proces foarte delicat... Extrem de delicat. Asa de delicat si de complicat incat poate fi efectuat doar de oamenii cu un coeficient de inteligenta mai mare de 800%.

Data trecuta cand am incercat sa dorm, am lesinat de 5 ori, am prezentat stare de voma, si mi-am pierdut functia olfactiva. Un prieten al carui tata i-a spus ca nu mai trebuie sa doarma, a spus asa: E = mc².

De atunci, viata noastra a fost schimbata √(radical). De atunci oamenii nu vor mai putea conduce nave spatiale proiectate de maimutele de pe planeta a noua Gimbox, galaxia 4(coordonate pentru barometru: 50-34-557-69).

Nici eu nu aveam ce sa scriu. Cautam un film la TV..

Maine fara scoala, cerc pedagogic. Noapte buna!

astai buna , de parca somnul ar fi o adevarata provocare =))

Pariez ca nu te-ai gandit niciodata ca ar putea fi foarte infricosator sa treci peste o noapte. Si nu ma refer la vise urate ci la incapacitatea de a-ti controla constient corpul.

Pariez ca nu te-ai gandit niciodata ca ar putea fi foarte infricosator sa treci peste o noapte. Si nu ma refer la vise urate ci la incapacitatea de a-ti controla constient corpul.

Doar sa dormi in copaci. Dar nu numai pe fratemiu (de 4 ani) l-m gasit dimineata pe jos cu tot cu perna. :))

am trecut printro noapte foarte nasoala la finele anului 2010 , cand la ora 3 noaptea am primit un telefon ca bunicul meu a decedat..Nu mai vreau asemenea nopti..de alea chiar imi este frica..

Pai sa va zic cum e o noapte nasoala din partea mea:

esti racit cobza tusesti, nu poti sa inchizi un ochi 2 minute si iti e rau de nu poti sta in picioare... cam asa e o noapte nasoala.

am trecut printro noapte foarte nasoala la finele anului 2010 , cand la ora 3 noaptea am primit un telefon ca bunicul meu a decedat..Nu mai vreau asemenea nopti..de alea chiar imi este frica..

Si eu m-am culcat odata, dar nu stiu unde m-am culcat, dar stiu ca m-am trezit acasa. :-??

Foarte probabil.

Pai vezi. Eu de fel cand merg undeva la o distractie beau puitin ca sa simt ca ma distrez, odata am trecut peste asta si am baut cat m-a tinut coinstiinta. Am cazut cu paharu in mana si astia m-au lasat in pat crezand dorm. Si vomitam in somn era sa intru in coma alcolica. De atunci nu mai beau decat 1-2 paharele de tarie in rest :-&

Episodul 13 Papi... te ajung din urma :X poate ajung la 15 pana ma culc :))

Papi ? /:)

Mda.. iar trebuie s-o schimb.

Edit: @ Brooklyn: S-a terminat. STE 0 - 3 BRA

Cum ma sa bata brasovul ? =))))))

Pe langa ca a batut, a batut si cu 3-0 =)))))))))

Mai bine nu va-ti mai fi prezentat ... nu ati mai fi obosit ... vai de Steaua voastra :))))

Da, chiar este. Este un proces foarte delicat... Extrem de delicat. Asa de delicat si de complicat incat poate fi efectuat doar de oamenii cu un coeficient de inteligenta mai mare de 800%.

Data trecuta cand am incercat sa dorm, am lesinat de 5 ori, am prezentat stare de voma, si mi-am pierdut functia olfactiva. Un prieten al carui tata i-a spus ca nu mai trebuie sa doarma, a spus asa: E = mc².

De atunci, viata noastra a fost schimbata √(radical). De atunci oamenii nu vor mai putea conduce nave spatiale proiectate de maimutele de pe planeta a noua Gimbox, galaxia 4(coordonate pentru barometru: 50-34-557-69).

Nici eu nu aveam ce sa scriu. Cautam un film la TV..

Maine fara scoala, cerc pedagogic. Noapte buna!

Vorbesti mult.Prea mult.Du-te si culca-te si numai face atataea analizii asupra acestui proces.

Pai vezi. Eu de fel cand merg undeva la o distractie beau puitin ca sa simt ca ma distrez, odata am trecut peste asta si am baut cat m-a tinut coinstiinta. Am cazut cu paharu in mana si astia m-au lasat in pat crezand dorm. Si vomitam in somn era sa intru in coma alcolica. De atunci nu mai beau decat 1-2 paharele de tarie in rest :-&

Da...doar cateva pahare de tarie o sa-ti faca mult mai bine. Sa nu cumva sa-ti lasi corpul sa functioneze normal. Continua sa adaugi lucruri de care nu are nevoie.

Da...doar cateva pahare de tarie o sa-ti faca mult mai bine. Sa nu cumva sa-ti lasi corpul sa functioneze normal. Continua sa adaugi lucruri de care nu are nevoie.

Am facut si eu ceva rau si ma certi taticule! Ti-am spus cat rau mi-a fost nu mai beau ca atunci nici mort! Oricum nu sunt fan al bautului.

Noapte buna ma iesit si eu! Bafta

Edited by Blanco

asta acum cat timp sa intamplat ?