Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Bafta FBi,ne auzim cu bine,am iesit din factiune.Nu prea am timp sa stau on,stau aproape afk mereu,am mult de invatat...

P.S : Roboti mersi pentru sansa acordata,si multumesc la tot team'ul FBI pentru sprijinul acordat :).

Succes in ceea ce faci, pe orice plan.

Bun venit celor noi.

Nu poti sa imi dai un raspuns fiindca nu stau cu ochii in forum toata noaptea? Eu si dorm.Tu pari cel obtuz din afirmatia asta.

Isi revine fiindca ti-a spus tie unul din parinti? Cu totii sunt nebuni, tu ai dreptate. Romania urca.

Nu faci altceva, decat sa ma "arzi".

Mersi oricum

Ma voi gandi de 2 ori inainte sa fac o afirmatie, ca altfel voi fi ironizat si luat peste picior.

Bine v-am gasit.de astazi sunt noul vostru coleg,sper sa ne intelegem bine.

Welcome.

Buna seara.

Nu faci altceva, decat sa ma "arzi".

Mersi oricum

Ma voi gandi de 2 ori inainte sa fac o afirmatie, ca altfel voi fi ironizat si luat peste picior.

Nu esti "ars". E singura metoda care poate fi urmata daca vrem sa purtam o discutie. Tu spui ceva, eu spun ceva, tu spui ceva, eu spun ceva si tot asa. Pare plictisitor, stiu, dar asa se poarta conversatiile in ziua de azi.

Si da, noapte buna.

Nu esti "ars". E singura metoda care poate fi urmata daca vrem sa purtam o discutie. Tu spui ceva, eu spun ceva, tu spui ceva, eu spun ceva si tot asa. Pare plictisitor, stiu, dar asa se poarta conversatiile in ziua de azi.

Si da, noapte buna.

N-am nevoie de explicatii, stai linistit.

Poate dupa parerea ta se poarta o discutie asa, eu nu port discutii, ironizand persoane pentru o afirmatie facuta fara sa dea si argumentele de rigoare(chiar daca pers. respectiva le stie).

Hai sa o incheiem.

Guest Atyss

Welcome domnule Liviu.Iulian,sper sa te simti bine alaturi de noi,si multa bafta cu raportul.

Robotiquis , in Police Department , exat asa era , numai eu cu xbody vorbeam toata ziua pe forum .

Noapte buna,aveti grija de voi.

Edited by Atyss