Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

si aceeiasi gandire / capacitate de gandire ca a ta, si cu toate astea lumea ma aproba.

Aceeasi.

Acum chiar ma culc, noapte buna. Dezbatere placuta in continuare.

Toti banii ce vor fi stransi din inscrieri + 100k de la mine vor fi impartiti castigatorilor primelor 3 locuri, dupa ordinea : 65% locul 1, 30 % locul 2 , 5 % locul 3.

Doua persoane inscrise. Va mai astept

Tu si Babu, Noapte buna Daanut, alx daca te plictisesti iti propun un event, da-mi pm daca te bagi. La fel si daanut daca nu poti dormi bine iti propun sa te inscrii la event, da-mi doar pm daca te bagi.. Maine seara la 21:40 cam asa, dupa antrenamente. Vedeti detalii la Evenimente FBI

LE : De ce toata lumea e de acord cu mine ? Poate ca eu nu am acelasi "rationament", si aceeiasi gandire / capacitate de gandire ca a ta, si cu toate astea lumea ma aproba.

Ar trebui sa iti pui un semn de intrebare in privinta asta.

Ca sa vezi. M-am gandit deja.

Poate ca nu va place sa gasiti argumente pentru ceva ce nu ar trebui sa facem, dar pe care totusi il facem, fiindca pur si simplu ne place. Cat de bine ar fi fost sa spui doar ca: "imi place sa fac asta, de aia fac asta". Doar ca daca ai fi facut asta ti-ai fi dat seama ca ceva nu-i bine. Atunci ai inceput sa-ti dai argumente pe care, cu modestie ni le-ai impartasit. Spui ceva tipic, ceva ce toata lumea vrea sa auda. Au murit oameni pentru ca au indraznit sa creada ca Pamantul e rotund si ca se invarte in jurul soarelui, nu invers. M-am referit la fumat si bautura. Poate nu o sa-ti trebuiasca cateva sute de ani sa-ti dai seama ca alcoolul si nicotina nu sunt chiar potrivite pentru organism. Dar trebuie facute chestii fiindca asta fac adolescentii.

Noapte buna.

Ca sa vezi. M-am gandit deja.

Poate ca nu va place sa gasiti argumente pentru ceva ce nu ar trebui sa facem, dar pe care totusi il facem, fiindca pur si simplu ne place. Cat de bine ar fi fost sa spui doar ca: "imi place sa fac asta, de aia fac asta". Doar ca daca ai fi facut asta ti-ai fi dat seama ca ceva nu-i bine. Atunci ai inceput sa-ti dai argumente. Spui ceva tipic, ceva ce toata lumea vrea sa auda. Au murit oameni pentru ca au indraznit sa creada ca Pamantul e rotund si ca se invarte in jurul soarelui, nu invers. M-am referit la fumat si bautura. Poate nu o sa-ti trebuiasca cateva sute de ani sa-ti dai seama ca alcoolul si nicotina nu sunt chiar potrivite pentru organism. Dar trebuie facute, ca asta fac adolescentii.

Noapte buna.

Din nou vorbesti aiurea, si imi pui vorbe'n gura.

Arata-mi tu mie un singur post in care eu am zis ca ALCOOLUL SI NICOTINA SUNT BUNE.Daca tu faci lucrurl asta, esti cel mai bun.

Nu am spus nici macar pentru o secunda ca lucrurile rele, sunt bune.

Am spus ca indiferent ca'i rau sau bun, daca e un lucru nebunesc, sau care merita sa'l faci, atunci chiar ar trebui sa'l faci.

Nu cred ca nu am adus argumente, insa cum am spus mai sus NU voi aduce indeajuns de multe argumente pentru rationamentul tau(ceea ce am si specificat un pic mai sus).

Nu, nu te-ai referit la fumat si bautura.

Pana acum am vorbit doar despre sex, si acum 1-2 post'uri am adus eu aminte de fumat si bautura.

Nu trebuie sa fi un geniu ca sa-ti dai seama ca oricine stie ca "nicotina si alcoolul" nu sunt bune.

Ar trebui sa te faci interpretator.Te pricepi la asta.

Noapte buna.

Imi permiti sa ma bag si eu?

Barcelona joaca un fotbal cu adevarat frumos, n-ai ce le reprosa. Prin presa de aici se spunea ca meciul cu Arsenal ar putea decide o finalista, dar nu-i asa. Messi, Villa, Iniesta, Xavi fac pereche in atac pe cand Puyol si Pique in aparare. E (foarte) greu sa treci de ei.. Mie unu mi-ar parea rau daca ar pica Barcelona cu Sahtior pentru ca, Barcelona va castiga. Sa zicem ca, FCB are un drum spre semi finale sa zicem mai usor, majoritatea echipelor le poate bate. Nu mi-ar place sa-l vad pe Lucescu ca-si ia bataie de la Barcelona .. :)

Imi permiti sa ma bag si eu?

Barcelona joaca un fotbal cu adevarat frumos, n-ai ce le reprosa. Prin presa de aici se spunea ca meciul cu Arsenal ar putea decide o finalista, dar nu-i asa. Messi, Villa, Iniesta, Xavi fac pereche in atac pe cand Puyol si Pique in aparare. E (foarte) greu sa treci de ei.. Mie unu mi-ar parea rau daca ar pica Barcelona cu Sahtior pentru ca, Barcelona va castiga. Sa zicem ca, FCB are un drum spre semi finale sa zicem mai usor, majoritatea echipelor le poate bate. Nu mi-ar place sa-l vad pe Lucescu ca-si ia bataie de la Barcelona .. :)

Ma.. parerea mea, ca daca la barca n-ar fii messi, n-ar fii nimic! Cine a auzit de XAVI, pana acum 2 sezoane? Villa? A dat vreo 30 de goluri sezonu trecut si a explodat la mondial are 28-29 de ani, PUYOL? 45 de ani. :-J Forza Real :X

Edited by Brooklyn Atwood

Ma.. parerea mea, ca daca la barca n-ar fii messi, n-ar fii nimic! Cine a auzit de XAVI, pana acum 2 sezoane? Villa? A dat vreo 30 de goluri sezonu trecut si a explodat la mondial are 28-29 de ani, PUYOL? 45 de ani. :-J Foarza Real :X

Da' cine e Messi? Joaca extrem de bine. Xavi era cunoscut de mult, dar toti jucatorii de la nationala 2010 s-au facut mai ''populati'' odata cu castigarea WC 2010. Villa, nu stiu ce sa zic despre el. Puyol are 32 ani. Nu e vorba de Forza Real, foarza, sau nu mai stiu eu.. acest lucru trebuie recunoscut: Barcelona este peste R. Madrid la ora actuala .. cu siguranta, peste cativa ani nu va mai fi (cand se va lasa puyol, pique,iniesta)

Da' cine e Messi? Joaca extrem de bine. Xavi era cunoscut de mult, dar toti jucatorii de la nationala 2010 s-au facut mai ''populati'' odata cu castigarea WC 2010. Villa, nu stiu ce sa zic despre el. Puyol are 32 ani. Nu e vorba de Forza Real, foarza, sau nu mai stiu eu.. acest lucru trebuie recunoscut: Barcelona este peste R. Madrid la ora actuala .. cu siguranta, peste cativa ani nu va mai fi (cand se va lasa puyol, pique,iniesta)

Totul se va schimba la barca cand va pierde 2-3 meciuri consecutive, cand va JUCA acele 2 meciuri cu REAL, unu dupa altu' Finala Cupei Spaniei si meciu din campionat, iti garantez real ii va "zdrobi".

Totul se va schimba la barca cand va pierde 2-3 meciuri consecutive, cand va JUCA acele 2 meciuri cu REAL, unu dupa altu' Finala Cupei Spaniei si meciu din campionat, iti garantez real ii va "zdrobi".

Ba nu. Eu cred ca o sa castige fiecare un meci. Daca Madrid castiga meciul din campionat FCB nu pierde nimic.

Ba nu. Eu cred ca o sa castige fiecare un meci. Daca Madrid castiga meciul din campionat FCB nu pierde nimic.

Mai vedem.. voi pastra postu' asta. Si vorbim peste 2-3 luni ;))

Edited: Noapte buna.

Edited by Brooklyn Atwood