Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salut, si eu de la scoala.

V-a raspuns mdy referitor la varsta, tu Rambo cati ani ai? Nu am zis ca nu vreau sa vorbesc de sex/fumat ( aici n-am nici o problema)/droguri etc.Doar ca, parerea mea, nu e topic-ul potrivit. Acum iar o sa vina Rambo sa zica ceva de jocuri, virtual , maturizare, copilarii... asa ca las balta discutia.

Edited by Mr Creepy

Salut, si eu de la scoala.

V-a raspuns mdy referitor la varsta, tu Rambo cati ani ai? Nu am zis ca nu vreau sa vorbesc de sex/fumat ( aici n-am nici o problema)/droguri etc.Doar ca, parerea mea, nu e topic-ul potrivit. Acum iar o sa vina Rambo sa zica ceva de jocuri, virtual , maturizare, copilarii... asa ca las balta discutia.

Mai bine o lasi balta si te duci sa cauti un topic corespunzator discutiilor legate de pubertate/sex/bautura/moda/bani etc.

A sunat cam patetic, ca vin eu cu "jocuri , muzica..." si chiar m-ai enervat, nu ca nu eram.

In primul rand , discut cu cine vreau si unde vreau , legat de ce vreau eu.Punct.

Si , dat fiind faptul ca nu sunt singurul caruia ii place sa discute lucruri legate de pubertate/sex/bautura, imi permit sa fac aceste afirmatii.

Eu am zis ca ar fi mult mai captivant si mai frumos sa discutam lucruri legate de viata reala de pubertate/sex/bautura/haine/masini chestii din astea si tu ai venit repede cu "jocuri" etc.

Inca nu ati depasit etapa asta din viata cu jocurile pe CALCULATOR?

Chiar asa?

Pe urma ai mai impus un termen important discutiei noastre, si anume "conflictele " .

Un conflict se poate isca si de la jocuri si de la sex sau bautura.

Se pare ca nu vrei ca discutia noastra sa avanseze si repeti intr-una aceleasi lucruri.

Eu ar trebuie sa fiu cel care spune : "Las-o balta".

P.S : Back from schoooooooooooooooollllll

10 la chimieeeee :X :X

Mai bine o lasi balta si te duci sa cauti un topic corespunzator discutiilor legate de pubertate/sex/bautura/moda/bani etc.

A sunat cam patetic, ca vin eu cu "jocuri , muzica..." si chiar m-ai enervat, nu ca nu eram.

In primul rand , discut cu cine vreau si unde vreau , legat de ce vreau eu.Punct.

Si , dat fiind faptul ca nu sunt singurul caruia ii place sa discute lucruri legate de pubertate/sex/bautura, imi permit sa fac aceste afirmatii.

Eu am zis ca ar fi mult mai captivant si mai frumos sa discutam lucruri legate de viata reala de pubertate/sex/bautura/haine/masini chestii din astea si tu ai venit repede cu "jocuri" etc.

Chiar asa?

Pe urma ai mai impus un termen important discutiei noastre, si anume "conflictele " .

Se pare ca nu vrei ca discutia noastra sa avanseze si repeti intr-una aceleasi lucruri.

Am impresia ca inventez un cuvant... sau doua: "cliseatic" / "clisealitate".

Chiar asa?

P.S : Back from schoooooooooooooooollllll

10 la chimieeeee :X :X

Am ghicit din postul anterior. Dar ce tot ai de zici de jocuri? Esti fixat pe jocuri? Am zis si despre filme, muzica , sunt doar exemple.. citeste si tu sa vezi ce e ala un exemplu, nu am zis sa vorbim despre "jocuri" am dat un exemplu. Imi zici mie ca nu am depasit perioada de jocuri doar ca am dat un exemplu, + ca din moment ce te joci un joc, oarecare ( cum jucam noi SA:MP) inseamna ca nu am depasit perioada de jocuri, o depasesti atunci cand nu le mai joci. Deci, te contrazici singur! Si uite cum apar conflicteleeeee

ON: Cred ca vine de la clisee :) Cum ai tras concluzia " Lipicios"?

Edited by Mr Creepy

Sper ca nu ma insel, nu as avea cum.

Cliseatic=Lipicios.

Ce vrei sa spui cu asta?

Fata de cine, as arata asta?

Cred ca gresesti...

Cliseatic ar insemna stereotipic, dar in niciun caz lipicios.

Sper ca nu ma insel, nu as avea cum.

Cliseatic=Lipicios.

Ce vrei sa spui cu asta?

Fata de cine, as arata asta?

Incorect.

Cred ca gresesti...

Cliseatic ar insemna stereotipic, dar in niciun caz lipicios.

Si corect.

Am ghicit din postul anterior. Dar ce tot ai de zici de jocuri? Esti fixat pe jocuri? Am zis si despre filme, muzica , sunt doar exemple.. citeste si tu sa vezi ce e ala un exemplu, nu am zis sa vorbim despre "jocuri" am dat un exemplu. Imi zici mie ca nu am depasit perioada de jocuri doar ca am dat un exemplu, + ca din moment ce te joci un joc, oarecare ( cum jucam noi SA:MP) inseamna ca nu am depasit perioada de jocuri, o depasesti atunci cand nu le mai joci. Deci, te contrazici singur! Si uite cum apar conflicteleeeee

ON: Cred ca vine de la clisee :) Cum ai tras concluzia " Lipicios"?

Mda.

Am dat-o la pace cu creepy.

L-am convins ca e mai bine sa discutam despre Real Life, exceptand "sexul" , e pudic. :))

Ce mai ziceti?

Edited by Frank Galliano

Edward va ureaza La Multi Ani de ziua copiilor.

Am mentionat mai sus ca nu avem nevoie de urarile tale, sau a niciunuia dintre voi, vanatorii de +1.Sau o faci ca sa "te dai bine" pe langa noi?

Am mentionat mai sus ca nu avem nevoie de urarile tale, sau a niciunuia dintre voi, vanatorii de +1.Sau o faci ca sa "te dai bine" pe langa noi?

Calm. Nu e treaba ta asta, cu +1... .Multumim, Edward.

Noapte buna...Ma duc sa ma uit la Narcisa...

Calm. Nu e treaba ta asta, cu +1... .Multumim, Edward.

Noapte buna...Ma duc sa ma uit la Narcisa...

Intr-adevar, nu este datoria mea sa le atrag atentia celor care fac +1, insa ma deranjeaza persoanele ca el.

Salut.

=))))))))

Sall all , back de la scoala , ma duc sa mananc si eu ceva si ma bag la sa-mp

Sunt a 4-a persoana care iti zice sa schimbi culoarea scrisului.E deranjanta la ochi.

salutare.. am revenit pe forum pe joc.. voi fi mai activ de azi inainte..

o melodie de dragul vremurilor apuse.

RESPECT !

Pfoaiiiiiiiii, nici macar nu mai stiam ca esti in FBI ... mama ce dor mi'a fost de tineeeeeeeeeeeeeee >:D<<'>

Am impresia ca inventez un cuvant... sau doua: "cliseatic" / "clisealitate".

Inventivule...Roventivu' =)))))

Asa, fii rau, musca din ei ... [putin din amandoua] :))

Baaaaaa, de ce va certati ba ?! Eu am venit cu ideea sa discutam mai dezvoltat si voi va certati ? Ia ca dau topic closed acum si suspend amandurora ! :-L

*Rambo, nu mai fii asa dur.Nu rezolvi nimic.Creepy ti'a dat doar niste exemple din simplul fapt ca i se pare anormal sa discutam despre asta, aici.Ai stat atat sa ii explici si sa va certati pentru un mare ca..nimic...:))

*Creepy, cand il vezi p'asta ca te ia asa tare, INFIGE'TE in el sau spune'mi mie ca ti'l potolesc eu :))

*Buna seara.