Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Pai cum sa compari un sequel cu original... in istoria filmelor nu a fost nici un sequel mai bun decat primu film...daia se scot sequeluri , compania vede ca primu are potential si si-au scos multi bani din el si vor sa mai mulga din acel film si scot partea 2-a 3-a ....7-ea (harry poter's case)

Edited by Myself Swp

Am auzit multe discutii despre filmul asta. Despre ce-i vorba?

Hangover 1 [sau The Hangover aka Marea mahmureala] e cu patru tipi care merg in LA [mi se pare], isi iau o camera la hotel, noaptea se imbata toti si dimineata gasesc tot felu de lucruri in camera [tigru sau leu, nu stiu ce era, femei, unu era casatorit, etc]. E fain, la sfarsit mi-a placut. Vreau sa vad si 2-ul.

@Eu plec, noapte buna sa aveti.

Am auzit multe discutii despre filmul asta. Despre ce-i vorba?

Hangover 1 - 4 prieteni buni petrec o noapte a burlacilor in Vegas datorita nuntii la care unul din ei (Doug) va participa ca si mire.Unul din cei 4 (Alan) ii drogheaza pe restu' (inclusiv pe el) si asa uita ce au facut in noaptea respectiva.Sunt la un pas sa nu mai ajunga la nunta, se casatoresc pentru o noapte(unu din ei), ii fura tigrul lu' Mike Tyson si multe altele.

Hangover 2 - Tras la indigo cu prima partea, diferenta este facuta de alt prieten din cei 4 (Stu) care urma sa se casatoreasca in Thailanda cu o asiatica.Au hotarat sa nu mai dea o petrecere a burlacilor pentru evitarea unor viitoare evenimente cu cele din Vegas, dar cu 2 seri inainte de nunta stau pe plaja, la o bere, ei 4 impreuna cu fratele miresei (pe care Alan (tipu' care i'a drogat in prima parte) nu il suporta si de aceea voia sa il drogheze, insa totul s'a intors impotriva lui si din nou erau toti 3 (Doug, cel care s'a casatorit in primul film plecase mai devreme in camera deci nu a participat) plus fratele miresei, pierduti in Bangkok) repeta scenele din prima parte.

*Personal, partea a 2-a nu mi'a placut.Am ras mai mult fortat.In schimb, la prima parte am ras cel putin 80 de minute (din 110 parca) in continuu.

*Acum am vazut si Priest ... Foarte prost filmu', nu vi'l recomand.

*Noapte buna.