Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Ma baieti.... incercati si voi sa aveti o viata personala, nu doar SA-MP si CS sau alte jocuri. uitati-va la un film, acasa daca nu la un cinema cu prietenii. Iesiti la un suc, la un fotbal, orice nu mai faceti pe suparatii vai a picat server-u, daca nu-i da drumu in 5 minute ma arunc de la parter... of of, ma tai cu lama daca pierd rank-u, nu o sa mai fiu in /top15. Be serious, de cand m-am lasat de sa-mp am vazut aproximativ vreo 10 filme, in aproximativ 2 zile. Deci fratilor, mai usor cu sa:mp-ul, ai o multime de timp liber cand nu te joci toate porcariile astea. Am ajuns sa ma plictisesc in timp ce invatam, iar asta nu mi s-a intamplat niciodata pt ca nu prea aveam timp sa invat din cauza sa:mp-ului. Mai luati si voi o pauza ;).

Noapte buna tuturor

Ora este 23:40. Zi-mi tu mie ce sa fac la ora asta inafara de sa-mp. Tv? Mai trag un ochi din cand in cand, Sa citesc o carte? Nu sunt genul de persoana care sa citeasca de plictiseala. Sa ma uit la un film ? Am vazut deja 2 azi :) Deci.....ce sa fac?

@ Galix , azi am vazut 4 filme si 8 episoade dintr-un serial .. si pot sa vad un intreg sezon daca vreau si nu ma ia somnul, doar trebuie sa stii sa-ti programezi timpul , asa am avut timp sa ies si la basket,sa dorm nitel..

Noapte buna,ma duc pe la TV, o sa mai intru cateodata sa vad care mai e treaba,brb.

@ Galix , azi am vazut 4 filme si 8 episoade dintr-un serial .. si pot sa vad un intreg sezon daca vreau si nu ma ia somnul, doar trebuie sa stii sa-ti programezi timpul , asa am avut timp sa ies si la basket,sa dorm nitel..

Noapte buna,ma duc pe la TV, o sa mai intru cateodata sa vad care mai e treaba,brb.

1 film aprox. 1 h 30 min X 4 = 6 h

1 serial aprox 45 min X 8 = 6 h

12 h, ai mai si dormit, ai jucat si baschet :)

Intrebarea este : Chiar vrei sa cred asa ceva ? :)

Am iesit,mie tare somn,ne auzim dimineata.

@ Filmele pe care le-am vazut au in jur de o ora si 15-20 de m, exceptie facand Book of Eli care cred ca are 2 ore.

Serialele au cate 20m fiecare, ceea ce inseamna 2 ore jumate, 2 ore 40 cu aproximatie.Asta rezulta ca am urmarit cam 6 ore aproximativ,7 ore in total. Hard,isn't it?

Edited by Easy Dogg

Nu prea ma intereseaza :D

Noapte buna all am plecat la somn :)

Server down:((

Mda .... server down.

Nu ma intereseaza ca am rank 1, e ultimul avertisment din partea mea.Daca nu terminati cu post'uri'le astea voi cere sa fiti sanctionati.

Ora este 23:40. Zi-mi tu mie ce sa fac la ora asta inafara de sa-mp. Tv? Mai trag un ochi din cand in cand, Sa citesc o carte? Nu sunt genul de persoana care sa citeasca de plictiseala. Sa ma uit la un film ? Am vazut deja 2 azi :) Deci.....ce sa fac?

Te duceai la film...Eu am plecat la film la 20:00 si am ajuns acasa acum o ora, la 00:00...

Sunt multe lucruri de facut, daca ai cu cine.

*Buna seara.

Nu ma intereseaza ca am rank 1, e ultimul avertisment din partea mea.Daca nu terminati cu post'uri'le astea voi cere sa fiti sanctionati.

Lasa-i in pace...Daca pur si simplu nu gasesc un subiect interesant despre care sa discute sau nu-si pot lua capul de la SA-MP, e treaba lor.Ce este adevarat, s-a putea sa fim sanctionati cu totii din cauza lor de catre JustMed, acesta inchizandu-ne iarasi topicul de discutii...

Noapte buna F.B.I.

Lasa-i in pace...Daca pur si simplu nu gasesc un subiect interesant despre care sa discute sau nu-si pot lua capul de la SA-MP, e treaba lor.Ce este adevarat, s-a putea sa fim sanctionati cu totii din cauza lor de catre JustMed, acesta inchizandu-ne iarasi topicul de discutii...

Noapte buna F.B.I.

Nu, nu ii las in pace.

Chiar si daca am moderator, chiar daca nu (am, deci trebuie sa ma implic si mai mult) tot as fi cerut sanctionarea lor.Daca nu au subiecte, nu mai posteaza si aia e.

FBI a fost intotdeauna o factiune serioasa si respectata, iar in ultima vreme din cauza unora lucrurile s'au cam schimbat.Macar, noi inainte luam warn/suspend pentru ca umpleam o pagina in 10 minute, dar scriam post'uri de zeci de randuri...

Nu, nu ii las in pace.

Chiar si daca am moderator, chiar daca nu (am, deci trebuie sa ma implic si mai mult) tot as fi cerut sanctionarea lor.Daca nu au subiecte, nu mai posteaza si aia e.

FBI a fost intotdeauna o factiune serioasa si respectata, iar in ultima vreme din cauza unora lucrurile s'au cam schimbat.Macar, noi inainte luam warn/suspend pentru ca umpleam o pagina in 10 minute, dar scriam post'uri de zeci de randuri...

Noapte buna! ( warn pentru ca am salutat? ca am facut post doar pentru 2 cuvinte ? )