Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Galix, daca tu crezi ca nu poti sta 12 ore si te plictisesti vazand filme tip de 12 ore, eu nu prea cred. Intr-o zi am vazut un sezon (al 3 lea) din Prison Break si inca vrea 5-6 episoade din al patrulea. Al 3-lea sezon are 13 episoade + 5= 18. Si nici nu mi-am dat seama cand le-am vazut.

Galix, daca tu crezi ca nu poti sta 12 ore si te plictisesti vazand filme tip de 12 ore, eu nu prea cred. Intr-o zi am vazut un sezon (al 3 lea) din Prison Break si inca vrea 5-6 episoade din al patrulea. Al 3-lea sezon are 13 episoade + 5= 18. Si nici nu mi-am dat seama cand le-am vazut.

Nu crezi ca exagerezi?

Neata.

Azi se face in apropiere concurs cu mingea de oina. Aseara astia isi testau boxele iar eu le auzeam [stau la o distanta de cam 2 km.]. Daca vine cineva cu mine, ma duc si eu..

@ FILME: Eu daca ma uit la 2 filme unul dupa altul, ma plictisesc TOTAL. Cu exceptia serialelor [ex. Prison Break, cand ma uitam la 5-6 episoade intr-o parte a zilei.]

Nu, nu ii las in pace.

Chiar si daca am moderator, chiar daca nu (am, deci trebuie sa ma implic si mai mult) tot as fi cerut sanctionarea lor.Daca nu au subiecte, nu mai posteaza si aia e.

FBI a fost intotdeauna o factiune serioasa si respectata, iar in ultima vreme din cauza unora lucrurile s'au cam schimbat.Macar, noi inainte luam warn/suspend pentru ca umpleam o pagina in 10 minute, dar scriam post'uri de zeci de randuri...

Iati o viata noua ... vorbesc serios ... pana la urma nu stiu care este problema ta...

Daca eu vreau sa imi salut colegii , ii salut.

Buna all.

Buna la toti, am trecut teste pentru FBI si cand vine acasa Robo m-a alatur voua.. sper ca nu e vreo problema ca postez aici...

Cautand pe internet am gasit un banc care m-a facut sa rad in hohote :

- Name?

- Abdul AlRazhib.

- Sex?

- Three to five times a week.

- No, no, I mean male or female.

- Yes, male, female, sometimes camel.

- Holy cow!

- Yes, cow, dog, even sheep.

- But isn’t that hostile?

- Horse style, doggy style, any style!

- Oh dear!

- No, no, deer run to fast!

Buna la toti, am trecut teste pentru FBI si cand vine acasa Robo m-a alatur voua.. sper ca nu e vreo problema ca postez aici...

Cautand pe internet am gasit un banc care m-a facut sa rad in hohote :

Welcome.

Mai am 10 minute si se termina render la un filmulet il voi pune la b-zone clips daca merge upload.

Iati o viata noua ... vorbesc serios ... pana la urma nu stiu care este problema ta...

Daca eu vreau sa imi salut colegii , ii salut.

Buna all.

De cand si pana cand imi spui tu mie sa imi iau o viata ?

Eu sunt ala care sta non-stop pe forum/samp ? Eu sunt ala care anunt la 10 secunde dupa ce a cazut server'ul ca e down ?

Pentru chestia asta voi vorbi sa fii sanctionata pe forum pentru post'uri'le facute in cadrul 'Discutii intre membrii FBI" si voi vorbi de asemenea si cu Robo.

*Daca taceai, filozof/zoafa ramaneai.

*Buna ziua.

De cand si pana cand imi spui tu mie sa imi iau o viata ?

Eu sunt ala care sta non-stop pe forum/samp ? Eu sunt ala care anunt la 10 secunde dupa ce a cazut server'ul ca e down ?

Pentru chestia asta voi vorbi sa fii sanctionata pe forum pentru post'uri'le facute in cadrul 'Discutii intre membrii FBI" si voi vorbi de asemenea si cu Robo.

*Daca taceai, filozof/zoafa ramaneai.

*Buna ziua.

Ma faci sa rad , nu cred ca ai stat tu in spatele meu sa vezi cat timp imi dedic eu Sa-Mp'ului (daca nu stii mai bine taci). Si what? Cand am zis eu de server ca e down dupa 10 sec (cred ca ai innebunit complet ... ramane valabila aia cu ,,viata")

Si iti propun sa faci un post aici pentru binele F.B.I.-ului.

Ceaw.

Edited by JuliaSweeT