Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Daca nu ai fi vazut avatarul si semnatura nu ai fi spus asta, ceea ce inseamna ca, evident, ai fost usor influentat. A fi usor influentat inseamna a nu fi in totalitate de acord cu ceea ce spui, ceea ce inseamna ca nu analizezi foarte bine situatia.

1-0

Nu stii ce vorbesti. Creepy are dreptate, pana la un punct. Tu nu.

Noapte buna.

2-0

Eu mai stau putin si ies :D

Later edit : mda e aproape ora 6 AM,ma duc si eu la culcare ca nu mai pot.

Noapte buna F.B.I !

Esti dement.Pana la 6 dimineata ?

Bine, am interpretat gresit, greseala mea, dar... ganditi-va ca oricum o sa mai existe post-uri de genu "neatza" si se vor umple 20 de pagini, pt ca daca unu zice "neatza" tine de bun simt sa raspunzi si deoarece membrii F.B.I sunt cu bun simt raspund vreo 10 pagini? sau chiar mai mult.

Poate ca am interpretat eu gresit, dar mereu cand ne inchidea JustMed topicul sau ne zicea sa nu mai facem spam, vorbiti numai de sa-mp. Am mai zis candva asta, cred ca suntem (pt ca inca fac parte) singura factiune de pe acest server in care cu toate ca suntem majoritatea adolescenti adica toti ( doar daca e vreunu de 20+ ani ?? exista??? ) se discuta normal, are fiecare o parere si si-o exprima, corect sau gresit invata. In alte factiuni se vorbeste numai despre ce tine de sa:mp, cati bani mai ai, ai fost la war-u de aseara? ce fain a fost. aseara am arestat 10 suspescti, a fost super. Si alte chestii

Neatza buna. Eu ma pun ca mai am de vazut juma' de film si apoi la 12 plec la scoala la pregatire.

Nu vor mai fi.De ce ? Pentru ca unii membrii dadeau quote la post'uri'le cu "neata" si mai ziceai odata neata.M'ai vazut pe mine vreodata sa dau quote cuiva si sa'i zic neata ? Eu v'am salutat pe toti nu mai stau sa va iau si in parte.Iar tin 30-40 cati suntem, nu stiu daca folosesc 15-20 forum'ul.Daca am face un calcul simplu, in medie pe zi facem 5 pagini + 2 pagini de saluturi (dimineata si seara) = 7 pagini, adica o pagina la 3 ore si ceva, adica un post la aproape 15 minute (raportat la 24 de ore), ceea ce nu mi se pare mult.

*Neata.

1-0

2-0

Esti dement.Pana la 6 dimineata ?

Nu vor mai fi.De ce ? Pentru ca unii membrii dadeau quote la post'uri'le cu "neata" si mai ziceai odata neata.M'ai vazut pe mine vreodata sa dau quote cuiva si sa'i zic neata ? Eu v'am salutat pe toti nu mai stau sa va iau si in parte.Iar tin 30-40 cati suntem, nu stiu daca folosesc 15-20 forum'ul.Daca am face un calcul simplu, in medie pe zi facem 5 pagini + 2 pagini de saluturi (dimineata si seara) = 7 pagini, adica o pagina la 3 ore si ceva, adica un post la aproape 15 minute (raportat la 24 de ore), ceea ce nu mi se pare mult.

*Neata.

Nu vorbeam de tine, de restu. Iar ce ai calculat tu, e in zilele de scoala si in perioadele cand sunt invoiti spammeri :)). Intr-o zi de vacanta nu mai e asa. In fine, mereu o sa fie B-zone-ul plini de no-liferi care joaca sa-mp de dimineata pana seara.

Eu plec la scoala peste vreo 20 de minute, am pregatire romana + mate

Nu vorbeam de tine, de restu. Iar ce ai calculat tu, e in zilele de scoala si in perioadele cand sunt invoiti spammeri :)). Intr-o zi de vacanta nu mai e asa. In fine, mereu o sa fie B-zone-ul plini de no-liferi care joaca sa-mp de dimineata pana seara.

Eu plec la scoala peste vreo 20 de minute, am pregatire romana + mate

Stiu ca nu vorbeai de mine, am si specificat.Eu ti'am zis ca din cauza acelora se creea mult spam.

Prefer mai bine sa iau suspend/warn ca am vorbit despre un subiect in afara SA:MP'ului si am umplut o pagina in 10 minute cu post'uri de zeci de randuri, decat sa iau suspend/warn pentru "neata, ce mai faceti/ziceti, noapte buna".

Daca nu ai fi vazut avatarul si semnatura nu ai fi spus asta, ceea ce inseamna ca, evident, ai fost usor influentat. A fi usor influentat inseamna a nu fi in totalitate de acord cu ceea ce spui, ceea ce inseamna ca nu analizezi foarte bine situatia.

Nu Robo, am zis asta si din cauza ca am vazut avatarul si semnatura lui, stiu ca se uita deoarece vorbea la discutii.. si mai nou ma uit si eu la Dr.House . Oricum sper ca nu am jignit pe nimeni :)) Cel putin mie imi place aroganta si ironia lui House ( easy, stiu cum il cheama pe actor, dar asta nu inseamna ca actorul se comporta asa in afara scenei, e doar un rol care il interpreteaza excelent..

* Am revenit de la liceu. I've passed the class ! ( si sa vedeti ca stiu si engleza si merit sa trec clasa ).

^ Creepy, ma refeream ca era intr-un fel mai corect sa spui chestia cu numele actorului decat numele personajului , oricum , am inteles referinta si stiu cu totul la ce te-ai referit,probabil m-am facut eu prost inteles.

Ar fii frumos ca noi, ca factiune si colectiv, sa avem mai multe discutii , despre alte chestii , eu as prefera sa am cu cine vorbi despre un film bun sau o muzica buna, sa am pe cineva care are acelasi nivel de cunostinte ca al meu si cu care pot inchega o discutie prieteneasca. Ar fii interesant sa schimbam putin contextul si sa ne referim si la altceva decat la joc. Ok, suntem o comunitate de gaming, dar cuprinde si alte categorii pe forum care nu se rezuma la gaming.

Edited by Easy Dogg

* Am revenit de la liceu. I've passed the class ! ( si sa vedeti ca stiu si engleza si merit sa trec clasa ).

^ Creepy, ma refeream ca era intr-un fel mai corect sa spui chestia cu numele actorului decat numele personajului , oricum , am inteles referinta si stiu cu totul la ce te-ai referit,probabil m-am facut eu prost inteles.

Ar fii frumos ca noi, ca factiune si colectiv, sa avem mai multe discutii , despre alte chestii , eu as prefera sa am cu cine vorbi despre un film bun sau o muzica buna, sa am pe cineva care are acelasi nivel de cunostinte ca al meu si cu care pot inchega o discutie prieteneasca. Ar fii interesant sa schimbam putin contextul si sa ne referim si la altceva decat la joc. Ok, suntem o comunitate de gaming, dar cuprinde si alte categorii pe forum care nu se rezuma la gaming.

allkohol, galix, frank galliano, busssy, robo, ecs7azy, empty.

Cateva din numele cu care poti face asta.

Salutare! Sunt noul vostru coleg , sper sa ne intelegem bine .

Bine ai venit.

Am mai spus'o si o repet.

In perioada in care toata ziua discutam despre subiecte diversificate (care nu aveau treaba cu gaming'ul), nu spuneam eu, spre exemplu, "hai sa discutam despre sex".Nu, subiectele veneau de la sine...

allkohol, galix, frank galliano, busssy, robo, ecs7azy, empty.

Cateva din numele cu care poti face asta.

As vrea sa stiu de ce numele meu nu apare acolo...:-W:))

Hai sa intocmim ceva discutii , pe un anumit subiect ,ceva , sa le aratam celorlalti ca nu suntem doar gameri .. Ar fii ceva.

Pai uite, chiar in momentul asta as vrea sa vorbesc despre tot felul de fructe.De exemplu, care-i fructul vostru preferat?

Am mai spus'o si o repet.

In perioada in care toata ziua discutam despre subiecte diversificate (care nu aveau treaba cu gaming'ul), nu spuneam eu, spre exemplu, "hai sa discutam despre sex".Nu, subiectele veneau de la sine...

Acum de unde sa vina?

Empty,emptY s-a dus perioada aia...si garantez ca nu o sa mai vina.

Am plecat pe la scoala.

Bye.

As vrea sa stiu de ce numele meu nu apare acolo...:-W:))

Pai uite, chiar in momentul asta as vrea sa vorbesc despre tot felul de fructe.De exemplu, care-i fructul vostru preferat?

Chiar am uitat :)))

*Si phantom :X: )))

Acum de unde sa vina?

Empty,emptY s-a dus perioada aia...si garantez ca nu o sa mai vina.

Am plecat pe la scoala.

Bye.

Mda ...

Eu ma duc sa ma pregatesc de scoala, brb.

Bafta la scoala! Eu dau o fuga pana la banca sa vad ce pot rezolva cu nick-ul.......Offfff......cine m-a pus sa intru in....."clan"....