Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Am inceput sa ma uit si eu la House M.D. si e interesant asa de felul lui. Am sa ma mai uit asa de plictiseala :) Azi, kaiac e nervos...uraste sambetele presupun :)

@Incearca imageshack.

Am inceput sa ma uit si eu la House M.D. si e interesant asa de felul lui. Am sa ma mai uit asa de plictiseala :) Azi, kaiac e nervos...uraste sambetele presupun :)

@Incearca imageshack.

De ce, ti'a dat ban ? :))))

De ce, ti'a dat ban ? :))))

Cred ca si-ar fi dorit asa ceva dar nu a avut motiv =)) A dat numai kick-uri la toata lumea :))

TURKUAZ aka Bill priveste. Pentru cei mai noi, a fost candva lider F.B.I.

Ne priveste-priveste ? Sau ne priveste-priveste ? A fost lider pe vremea cand Pitic era sherif pe server ? Pitic pistolarul :)) (eu nu am prins vremea aia... inca umblam pe stunts)

Edited by DooMasteR

A fost lider inaintea lui robofocca. Robofocca era rank 3-4-5,ceva de genu' si a ramas el. Eram si eu in FBI atunci :X. Eram newbie rau :"> si robofocca m'a picat odata :-W.

Robofoca a intrat in FBI cu putin inaintea lui Bill, Bill a venit in FBI ca lider, Robofoca a ajuns sublider, Bill a mers lider la Hitman (plecase lexutzu) si Robofoca a ramas lider la FBI.

Si te-am picat fiindca erai nub.

salut , am revenit si eu de afara . Nu stiu la ce te-ai referit , "Te rog sa nu mai faci posturi ca asta" !?

Nu mai face posturi de genul ala. Defapt...Citeste regulamentul topicului.

Noapte buna! Un House si ma culc. Maine invat, cica.

Robofoca a intrat in FBI cu putin inaintea lui Bill, Bill a venit in FBI ca lider, Robofoca a ajuns sublider, Bill a mers lider la Hitman (plecase lexutzu) si Robofoca a ramas lider la FBI.

Si te-am picat fiindca erai nub.

Prin postul tau rezulta ca acu' nu mai sunt nub.

Ieeeeeeeeei,robofoca ma iubesteeeeeeeee :X.

Oricum cand ai dat testele cu mine erai un parlitzel. de rank 5 :)))

Edited by JustThink