Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

[...] asa ca fii linistit, depinde de profesorul care corecteaza ;).

Media de admitere 9,23. La mate am luat 8.55, iar la romana 9,30 ( cu toate ca trebuia muuult mai muuult, poveste lunga).

Bafta Maniak si Doomaster

Profesorul ar fi de vina daca nu ar sanctiona "o padure virgina este o padure in care mana omului n-a pus niciodata piciorul".

N-ai avut note rele.

DooMaster nu pleaca.

Bafta in continuare ! Si eu sunt fericit ca m-am transformat :)

Welcome shobo!

De luni e jale pentru mine, asa ca no sa-mp . Poate mai pe seara asa.

Edit: Sau poate deloc! Bafta in continuare!

DooMaster nu pleca te rog, mai ramai.

EDIT: Eu am iesit, noapte buna.

Edited by Shobo

Nu mai au ce sanctiona profesorii, mediile sunt incheiate si punct ! "Ii doare la basca" !

Asta e tara lu Gogaie, tara lu Naomi, tara lu Becali, tara lu Banel, tara lu super-base ! Asta viseaza lumea, sa fie celebri din scandal... Romanii nu mai au onoare si cuvant, "romanii are onoare si cuvant" ! Si stim cine foloseste corect limba romana si cine nu ( rrom ) !

Ogramada de copii ipocriti in jocu asta ... acum ne injura si jigneste peste 2 sapt intra in fbi ...

anyway

E serv down sau nu-mi merge mie ?

Despre cine vorbesti? Banuiesc ca nu o sa-mi raspunzi...

E down.

Ogramada de copii ipocriti in jocu asta ... acum ne injura si jigneste peste 2 sapt intra in fbi ...

Ai dreptate. Dau si nume: Radikal & Bogdan.Vicious.

# New page.

Edited by Brooklyn Brown

empty ia cauta-mi si mie 2 turbine de x5 2009 te rog frumos si zi ce pret au , motor este de 4,8 benzina turbo 550 cp.

O sa ma interesez.Nu pe net, o sa'l sun pe un tovaras care are garaj.

Poti sa pui si la semnatura,nu ma deranjeaza.

Respect!

Prea multe.

Iar va certati pe seama generatiilor ?

Iar va parati intre voi ?

Copii mici, asta sunteti.

*Buna seara.

mda..

Mersi de DOUBLE POST. Stii ce, discutia dintre generatii e un TOPIC CLOSED , degeaba zic toti, ca noi nu stiu ce, fiecare a facut nebuniile lui si fiecare generatie e caracterizat de un cuvant, generatia asta e caracterizata prin mai multe, PROASTA, NEEDUCATA, ETC. Intelegi, nu e nimic, poti discuta zile, saptamani, oricat dar totul e in zadar ;)

Mersi de DOUBLE POST. Stii ce, discutia dintre generatii e un TOPIC CLOSED , degeaba zic toti, ca noi nu stiu ce, fiecare a facut nebuniile lui si fiecare generatie e caracterizat de un cuvant, generatia asta e caracterizata prin mai multe, PROASTA, NEEDUCATA, ETC. Intelegi, nu e nimic, poti discuta zile, saptamani, oricat dar totul e in zadar ;)

In primul rand, ai impresia ca la 4000 de posturi ma ajuta un post in +/- ? A fost lag si punct.Incepi sa ma enervezi cu observatiile astea proaste.

In al 2-lea rand, eu ce crezi ca voiam sa subliniez ? Ca va certati degeaba, pentru ca parerile sunt multe si impartite si cum ai zis si tu se poate discuta mult timp pe seama asta.

Gandeste'te de 2 ori inainte sa deschizi gura [in cazul nostru, sa tastezi].

Ati luat-o razna cu totii? Pot distinge trei fronturi aici.

Ce generatii asa de diferite sunteti voi? Doi sau trei ani vi se par intervalele dintre doua generatii?

In primul rand, ai impresia ca la 4000 de posturi ma ajuta un post in +/- ? A fost lag si punct.Incepi sa ma enervezi cu observatiile astea proaste.

In al 2-lea rand, eu ce crezi ca voiam sa subliniez ? Ca va certati degeaba, pentru ca parerile sunt multe si impartite si cum ai zis si tu se poate discuta mult timp pe seama asta.

Gandeste'te de 2 ori inainte sa deschizi gura [in cazul nostru, sa tastezi].

Mda, am zis asa, in gluma, dar na. Cat despre restu, stiu, eu sunt de vina ca tot voi aduceti vorba

Ati luat-o razna cu totii? Pot distinge trei fronturi aici.

Ce generatii asa de diferite sunteti voi? Doi sau trei ani vi se par intervalele dintre doua generatii?

Stii mai nou, esti mare B0$$ daca scrii colorat. Nu am folosit decat 2 si o culoare ;). In fine. Noapte buna ;).

Stii mai nou, esti mare B0$ daca scrii colorat. Nu am folosit decat 2 si o culoare ;). In fine. Noapte buna ;).

Ego-centrism accentuat de paranoia. Tu esti motivul pentru care eu am folosit un gri mai deschis? Plauzibil...

Ego-centrism accentuat de paranoia. Tu esti motivul pentru care eu am folosit un gri mai deschis? Plauzibil...

Glumeam ;). Nu cred ca eu sunt motivul. In legatura cu faza cu B0$$-ul ( nu e chiar asa cum pare) toti is smecheri si toti te bat dar cand au deschis gura iti vine tie sa te dai cu capu de pereti inainte sa dea el in tine cum omoara limba romana, cu katana :-J. Toti is B0SSI si smecheri dar cand au deschis gura, iti dai seama ca e analfabet si ca are bani din furat ;)

Mda, am zis asa, in gluma, dar na. Cat despre restu, stiu, eu sunt de vina ca tot voi aduceti vorba

N'am adus eu vorba despre nimic.

Eu doar v'am zis sa terminati ca nu e prima oara cand va contraziceti pe tema asta si nu ajungeti la niciun punct comun.