Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Da, nu neg acest lucru. A fost o greseala a mea, deorece vroiam sa ii dau wanted pentru cop atack lui Alc0.B, Alc0 avand id 254 si tu 245 si deorece trebuie sa plec de acasa m-am grabit si ti-am dat tie, doar W1 pentru ca am vazut ca am gresit persoana, apoi i-am dat wanted lui Alc0.B si am anuntat pe /d daca poate sa iti dea cineva /clear. O sa ma revansez pentru asta si data viitoare cand esti in jail, anunta-ma si iti platesc un lawyer ca sa te scoata. Toata lumea greste, oricum ti-am dat W1 doar.

EDIT: http://imageshack.us/photo/my-images/17/samp072rh.png/

Astia fac post din orice, doar ca sa te enerveze.

Blueangel, syl01, justthink, bullz007 - > Ora 21:30, Restaurant LS pentru event.

Shobo, piticul, daanuut si cine a zis ca ma mai ajuta, la fel.

Da,da am inteles sa traiti ! :))

Buna seara F.B.I.

M-am intors din oras.

Ce tare ploua...

Da, pana la urma particip acum.

N'ai cum sa participi acum.

Tu esti inscris in etapa a 2-a, adica maine seara.

Check topic'ul.

Mi-a ajuns atata Community pe ziua de azi.

Ne vedem in SA:MP.

EDIT: Ma bag la un MC,spor la wanted !

EDIT 2: Pff...m-am plictisit si de MC,hai ca ma mai uit la un episod din Community,e prea tare. :D

Despre ce, si cat de lung e serialul(sezoane)?

Vad ca ati luat-o mai usor cu posturile.

Despre ce, si cat de lung e serialul(sezoane)?

Vad ca ati luat-o mai usor cu posturile.

Pai este vorba despre un grup de oameni care fac facultatea mai tarziu decat trebuie... si apar probleme... oricum e comedie are multe faze amuzante.

Pai... nu stiu sigur,cam 2 sezoane are,cred.

Eu am inceput primul sezon azi dimineata... si mai am 10 episoade sa-l termin de vazut :)).

Pai este vorba despre un grup de oameni care fac facultatea mai tarziu decat trebuie... si apar probleme... oricum e comedie are multe faze amuzante.

Pai... nu stiu sigur,cam 2 sezoane are,cred.

Eu am inceput primul sezon azi dimineata... si mai am 10 episoade sa-l termin de vazut :)).

Daca stii engleza bine uita-te la "Two and a half men", sunt 8 sezoane numa' comedie. Super!

Blueangel, syl01, justthink, bullz007 - > Ora 21:30, Restaurant LS pentru event.

Shobo, piticul, daanuut si cine a zis ca ma mai ajuta, la fel.

Pentru tara si popor, eu te arunc din avion.

Edit: @Justthink: faza buna ca uita ca ti-a dat advertisment.

Edited by Piticul

Daca stii engleza bine uita-te la "Two and a half men", sunt 8 sezoane numa' comedie. Super!

Azi dimineata am ales dintre "Community" si "Two and a half men" ... dupa ve voi termina de vizionat "Community",ma voi uita si la "Two and a half men".

Felicitari JustThink, al meu esti in Finala ;)

Noapte buna tuturor, am vazut si eu episodul pilot din Community si al doilea episod, e destul de cool serialul :).

ma culc si eu (:|.